4582
  • fawcet
    Hali van valaki aki érti az ikon problémát az új egység készítésénél?
  • fawcet
    Most telepítetted fel? Más játékaidnál volt ilyen probléma?
  • janik
    sziasztok annyit segítsetek már nekem, hogy amikor inditom a traininget vagy akármit lefagy és kilép az asztalra. Mit csináljak ilyenkor ?? KöXi ELőRE is.
  • fawcet
    Arra lennék kíváncsi új egységet ebben a FA.-ban mennyire egyszerű csinálni? Kinek van tapasztalata?
  • pointer4
    Igen, Supcom1-ről beszéltem.
    A kettő már jobban veszi az akadályokat, és még sosem fagyott meg, 3-4k+ egységtől. És egész szépen süvít úgyis.
    Az más kérdés, hogy maga a játék mit változott.
  • szoszibá
    Értem! Gondolom az első részről beszélsz, mert úgy tudom a SupCom2 már natívan támogatja a több magos procikat, de majd kijavítanak ha tévedek. Erről a progiról meg hallottam, több helyen, de én nem tettem fel, lehet nálam is ugrott volna kicsit a teljesítmény. 8800GTS van nekem is!
  • pointer4
    Hát egy konkrétumot tudok megemlíteni.
    Azzal a sráccal, akivel ilyen hosszú, sok egységes csatákat szoktunk tolni csítes AI ellen, vele volt a végére már nagyon lassú a játék. Akkor neki 4400x2 proci mellé volt egy 6600gt. Azt cserélte q6600-ra, 8800gts-re, olyan különbség volt, mintha szárnyakat kapott volna a játék. Persze a több-processzor-mag optimalizálós progival futtatva a háttérben. Sokkal szebb grafikával együtt is.
    így az 1:20 perces játék nem 3 óra volt, csak 1:30.
  • szoszibá
    Ez a játék inkább processzor mintsem vga vagy ram igényes. Ram kell neki de nem vészes. Nekem 6 giga ramom van de csak egy kétmagos 3 Ghz-es Core 2 Duo. Ezzel éppen játszható marad 3-4 játékossal!
  • Hedgehunter #4534
    100%, a jatek nem mehet gyorsabban mint a leglassabb gep...
  • fawcet
    Mondjuk ez a lassú gépes nem ér rá akkor sokkal gyorsabb a game?
    Memória mennyi kell neki? 1 gépnél nálunk 2gb, másik kettőnél 4gb ram van.
    Majd rákérdezek procikra és kitalálhatjuk hol a bibi.
    Annak a lassú gépnek mi a konfig gyenge pontja?
  • pointer4
    Saját tapasztalat szerint mondom, 4-en szoktunk játszani, és ebből 1 valakinek igen lassúcska a gépe, amikor vele játszunk, 3 óra alatt számol a játék órája 1:20at :D
  • szoszibá
    Ismerem, köszi!
  • fawcet
    Biztos?
    Feltételeztem, hogy hostként berakott komputer játékosokat a host számítógép processzorát terheli. Kíváncsi vagyok most már.
  • fawcet
    Prohardver apró Gianni bazárnál vettem. 43ezer Ft-ért vettem.
  • pointer4
    Az mind1, olyan lassú lesz mindenkinél a játék, mint ahogy a leglassabb gépen fut.
  • szoszibá
    Az első mondatot értem, de a második egy kicsit zagyva...
    Hol vetted és mennyiért, ha szabad kérdezni?
  • fawcet
    Kipróbáltam a q9505-öt és úgy tűnik nincs lassulás rengeteg egység mellett sem. Szóval megérte, de majd a lanon derül ki hogy elég ha nekem az erős gép, ha többiek nem raknak be komputert hanem csak én.
  • fawcet
    Supreme 2vel odáig jutottam van multi de egér nem látszik :D
    Bugos kissé.
    Steamon keresztül akartam intézni Supreme2őt vásárlást mert épp akciós volt, viszont mindenki leégett sajna aki tudott volna segíteni ebben.
    Q9505-öt tegnap raktam be nem volt hangulatom hosszabb játékra.
    Sorian aival a Forged-et toljuk, viszont ha beválik a proci akkor megnézek 3-4 modot is.
    pl.

http://www.moddb.com/mods/total-mayhem1
    http://www.moddb.com/mods/brewlan
    http://www.moddb.com/mods/the-diversity-mod/downloads/the-diversity-mod-final
  • szoszibá
    Melyikkel tolod lanon? Hülye kérdés tudom, mert a 2-ben nincs LAN mód, csak van hozzá multiplayer fix és azt gondoltam neked működik...

És valóban nagyon proci igényes játék! Neked bevált a quad?
  • fawcet
    Mondjuk én Lanon szeretem nyomni sorian ai-s computerek ellen. Emiatt cseréltem procit: E5200-ról Q9505-re.
    Neked is ezt kéne, társaságot összehozni havi egy alkalommal, non-stop supreme commander, és néhány lövöldözős pihentetésként.
  • freetaki
    Nosztalgia... De jó is az... Sajnálom, hogy fogynak a játékosok, és hogy lassan nem lesz kivel játszanom, mert mindenki aki megmarad 5 perc után legyalul.
  • Játékos
    Az biztos, még most is csorog a nyálam, ha a Krogoth encounter nevű pályára gondolok. Tiszta fém talaj, eszetlen gyorsan lehetett fejlődni, de 15 perc után bekopogtatott 3 Krogoth, volr amikor csak a Commander D-gun fegyverével szedtem le az utolsót, lévén hogy nem maradt egy egységem sem az első kettő leszedése után, olyan szép nagyot robbant. 15 perc múlva még 3. Utána már felépítettem a 3 annihilátort, azok már messzirők kinyírták a fickókat.

Élvezetes kis játék volt, az biztos.
  • szoszibá
    Koliban szobatársam azt veri mindig. De csak mert szar gépe van és nem tud mivel :)
    Egyébként nekem az kimaradt az életemből, de a TA: Kingdoms-al k*rva sokat toltam anno.
  • lammaer
    Total annihilation.. na az volt jó annó....:)
  • Játékos
    Bocs, félreértettelek
  • szoszibá
    Hát nem tudom! Mindenkitől azt hallom hogy az jobb meg így meg úgy... Nem voltam soha nagy SupCom gémer, játszottam az FA-al az is tetszett, de nekem tetszik az, hogy egyszerűsítették a játékmenetet. Nekem a grafika teljesen mind1, szóval abba sem kötök bele és tetszenek a experimentalok is vagy mik, szóval nekem tetszik hogy egyszerűbb. Bár a sok rajongó pont e miatt nem kedveli a második részt annyira!
  • Borg
    És?
  • Játékos
    Ez világos, ha tényleg nem annyira érdekel, akkor nem kell megvenni és kész.

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha komolyan érdekel a játék, a 3 rongy nem sok érte, de így más.

Az első rész szerintem is jobb, azzal kell nyomulni ....
  • szoszibá
    Hiába írogatod ezeket, nem fogom megvenni. Tudom, hogy nem játszanék vele hosszú távon éppen ezért ha egy ezres lenne sem venném meg. Egyébként azt hallottam hogy steam-en is alig találni már embert aki játszik még vele...
  • Játékos
    Supreme Commander 2

--------------------------------------------------------------------------------
    PC játék

Az akciós készletek erejéig, több, mint 10% kedvezménnyel!
    Az ár a kedvezményt már tartalmazza.

2 990 Ft

Kosárba
    Státusz: Kapható, üzletünkben megvásárolható
    (kérjük, annyiszor kattintson a "Kosárba" gombra, ahány példányt szeretne)

Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
    Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel
    Kategória: stratégia
    Adathordozó: PC DVD
    Kiadás módja: normál
    Sorozatiság: –
    Korosztály: 7+
    Egyéb jellemzők: internet szükséges
    További info: –

Az internetes engedmény igénybevételéhez kérjük, hogy itt, a honlapunkon keresztül adja le rendelését.

• Borg
    Az 1 igen, a 2 aligha...
  • Játékos
    http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Supreme+Commander&platform=minden

2990.-
    Magyar kézikönyv.

Ennyit csak megér
  • szoszibá
    Valaki nem akar játszani SupCom2-t? Nem eredeti sajna!
  • freetaki
    Buék mindenkinek!
  • Játékos
    Buék minden lelkes SupComm rajongónak!!!!
  • Játékos
    Gyerekek, hol lehet igen nagy számban gyilkolni civil egységeket az 1v1-ben, mert én csak eddig egy pályán láttam néhányat ....

Grátisz kérdés hogy lehet elérni a Sudoku-t, nyomnék azzal is náhányat ...

Köszi előre is
  • Játékos
    Akkor már inkább maradjunk a Lacinál

Túl kevesen vagyunk sajnos, akár a magyar játékosokat nézem, akár az összeset .....

----------------------------

Samurai96 úgy berágott, hogy el sem köszönt, most biztos fortyog és dühöng és meg baromira fel vagyok dobva
  • Játékos
    Bocsánat, akkor a felszíni domborzatot nézhettem el, hiába, régen volt már az iskola, azóta néhány karton sör is lecsúszott

Sok sikert a harcokban .... bár úgy látom, ti inkább egymással csatáztok, az sem lehet rossz
  • Hedgehunter #4504
    Kiraly vagy Sanyi... Ireland-bol nyomom........
  • warriorGula
    Erdélyből játszom. Már bocs. :)