4582
-
fawcet #4542 Hali van valaki aki érti az ikon problémát az új egység készítésénél?
-
fawcet #4541 Most telepítetted fel? Más játékaidnál volt ilyen probléma? -
janik #4540 sziasztok annyit segítsetek már nekem, hogy amikor inditom a traininget vagy akármit lefagy és kilép az asztalra. Mit csináljak ilyenkor ?? KöXi ELőRE is. -
fawcet #4539 Arra lennék kíváncsi új egységet ebben a FA.-ban mennyire egyszerű csinálni? Kinek van tapasztalata? -
#4538 Igen, Supcom1-ről beszéltem.
A kettő már jobban veszi az akadályokat, és még sosem fagyott meg, 3-4k+ egységtől. És egész szépen süvít úgyis.
Az más kérdés, hogy maga a játék mit változott. -
szoszibá #4537 Értem! Gondolom az első részről beszélsz, mert úgy tudom a SupCom2 már natívan támogatja a több magos procikat, de majd kijavítanak ha tévedek. Erről a progiról meg hallottam, több helyen, de én nem tettem fel, lehet nálam is ugrott volna kicsit a teljesítmény. 8800GTS van nekem is! -
#4536 Hát egy konkrétumot tudok megemlíteni.
Azzal a sráccal, akivel ilyen hosszú, sok egységes csatákat szoktunk tolni csítes AI ellen, vele volt a végére már nagyon lassú a játék. Akkor neki 4400x2 proci mellé volt egy 6600gt. Azt cserélte q6600-ra, 8800gts-re, olyan különbség volt, mintha szárnyakat kapott volna a játék. Persze a több-processzor-mag optimalizálós progival futtatva a háttérben. Sokkal szebb grafikával együtt is.
így az 1:20 perces játék nem 3 óra volt, csak 1:30. -
szoszibá #4535 Ez a játék inkább processzor mintsem vga vagy ram igényes. Ram kell neki de nem vészes. Nekem 6 giga ramom van de csak egy kétmagos 3 Ghz-es Core 2 Duo. Ezzel éppen játszható marad 3-4 játékossal! -
#4534 100%, a jatek nem mehet gyorsabban mint a leglassabb gep... -
fawcet #4533 Mondjuk ez a lassú gépes nem ér rá akkor sokkal gyorsabb a game?
Memória mennyi kell neki? 1 gépnél nálunk 2gb, másik kettőnél 4gb ram van.
Majd rákérdezek procikra és kitalálhatjuk hol a bibi.
Annak a lassú gépnek mi a konfig gyenge pontja? -
#4532 Saját tapasztalat szerint mondom, 4-en szoktunk játszani, és ebből 1 valakinek igen lassúcska a gépe, amikor vele játszunk, 3 óra alatt számol a játék órája 1:20at :D -
szoszibá #4531 Ismerem, köszi! -
fawcet #4530 Biztos?
Feltételeztem, hogy hostként berakott komputer játékosokat a host számítógép processzorát terheli. Kíváncsi vagyok most már. -
fawcet #4529 Prohardver apró Gianni bazárnál vettem. 43ezer Ft-ért vettem. -
#4528 Az mind1, olyan lassú lesz mindenkinél a játék, mint ahogy a leglassabb gépen fut. -
szoszibá #4527 Az első mondatot értem, de a második egy kicsit zagyva...
Hol vetted és mennyiért, ha szabad kérdezni? -
fawcet #4526 Kipróbáltam a q9505-öt és úgy tűnik nincs lassulás rengeteg egység mellett sem. Szóval megérte, de majd a lanon derül ki hogy elég ha nekem az erős gép, ha többiek nem raknak be komputert hanem csak én. -
fawcet #4525 Supreme 2vel odáig jutottam van multi de egér nem látszik :D
Bugos kissé.
Steamon keresztül akartam intézni Supreme2őt vásárlást mert épp akciós volt, viszont mindenki leégett sajna aki tudott volna segíteni ebben.
Q9505-öt tegnap raktam be nem volt hangulatom hosszabb játékra.
Sorian aival a Forged-et toljuk, viszont ha beválik a proci akkor megnézek 3-4 modot is.
pl.
http://www.moddb.com/mods/total-mayhem1
http://www.moddb.com/mods/brewlan
http://www.moddb.com/mods/the-diversity-mod/downloads/the-diversity-mod-final -
szoszibá #4524 Melyikkel tolod lanon? Hülye kérdés tudom, mert a 2-ben nincs LAN mód, csak van hozzá multiplayer fix és azt gondoltam neked működik...
És valóban nagyon proci igényes játék! Neked bevált a quad? -
fawcet #4523 Mondjuk én Lanon szeretem nyomni sorian ai-s computerek ellen. Emiatt cseréltem procit: E5200-ról Q9505-re.
Neked is ezt kéne, társaságot összehozni havi egy alkalommal, non-stop supreme commander, és néhány lövöldözős pihentetésként. -
freetaki #4522 Nosztalgia... De jó is az... Sajnálom, hogy fogynak a játékosok, és hogy lassan nem lesz kivel játszanom, mert mindenki aki megmarad 5 perc után legyalul. -
Játékos #4521 Az biztos, még most is csorog a nyálam, ha a Krogoth encounter nevű pályára gondolok. Tiszta fém talaj, eszetlen gyorsan lehetett fejlődni, de 15 perc után bekopogtatott 3 Krogoth, volr amikor csak a Commander D-gun fegyverével szedtem le az utolsót, lévén hogy nem maradt egy egységem sem az első kettő leszedése után, olyan szép nagyot robbant. 15 perc múlva még 3. Utána már felépítettem a 3 annihilátort, azok már messzirők kinyírták a fickókat.
Élvezetes kis játék volt, az biztos. -
szoszibá #4520 Koliban szobatársam azt veri mindig. De csak mert szar gépe van és nem tud mivel :)
Egyébként nekem az kimaradt az életemből, de a TA: Kingdoms-al k*rva sokat toltam anno. -
lammaer #4519 Total annihilation.. na az volt jó annó....:) -
Játékos #4518 Bocs, félreértettelek -
szoszibá #4517 Hát nem tudom! Mindenkitől azt hallom hogy az jobb meg így meg úgy... Nem voltam soha nagy SupCom gémer, játszottam az FA-al az is tetszett, de nekem tetszik az, hogy egyszerűsítették a játékmenetet. Nekem a grafika teljesen mind1, szóval abba sem kötök bele és tetszenek a experimentalok is vagy mik, szóval nekem tetszik hogy egyszerűbb. Bár a sok rajongó pont e miatt nem kedveli a második részt annyira! -
Borg #4516 És? -
Játékos #4515 Ez világos, ha tényleg nem annyira érdekel, akkor nem kell megvenni és kész.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha komolyan érdekel a játék, a 3 rongy nem sok érte, de így más.
Az első rész szerintem is jobb, azzal kell nyomulni .... -
szoszibá #4514 Hiába írogatod ezeket, nem fogom megvenni. Tudom, hogy nem játszanék vele hosszú távon éppen ezért ha egy ezres lenne sem venném meg. Egyébként azt hallottam hogy steam-en is alig találni már embert aki játszik még vele... -
Játékos #4513 Supreme Commander 2
--------------------------------------------------------------------------------
PC játék
Az akciós készletek erejéig, több, mint 10% kedvezménnyel!
Az ár a kedvezményt már tartalmazza.
2 990 Ft
Kosárba
Státusz: Kapható, üzletünkben megvásárolható
(kérjük, annyiszor kattintson a "Kosárba" gombra, ahány példányt szeretne)
Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel
Kategória: stratégia
Adathordozó: PC DVD
Kiadás módja: normál
Sorozatiság: –
Korosztály: 7+
Egyéb jellemzők: internet szükséges
További info: –
Az internetes engedmény igénybevételéhez kérjük, hogy itt, a honlapunkon keresztül adja le rendelését.
-
Borg #4512 Az 1 igen, a 2 aligha... -
Játékos #4511 http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Supreme+Commander&platform=minden
2990.-
Magyar kézikönyv.
Ennyit csak megér -
szoszibá #4510 Valaki nem akar játszani SupCom2-t? Nem eredeti sajna! -
freetaki #4509 Buék mindenkinek! -
Játékos #4508 Buék minden lelkes SupComm rajongónak!!!! -
Játékos #4507 Gyerekek, hol lehet igen nagy számban gyilkolni civil egységeket az 1v1-ben, mert én csak eddig egy pályán láttam néhányat ....
Grátisz kérdés hogy lehet elérni a Sudoku-t, nyomnék azzal is náhányat ...
Köszi előre is -
Játékos #4506 Akkor már inkább maradjunk a Lacinál
Túl kevesen vagyunk sajnos, akár a magyar játékosokat nézem, akár az összeset .....
----------------------------
Samurai96 úgy berágott, hogy el sem köszönt, most biztos fortyog és dühöng és meg baromira fel vagyok dobva -
Játékos #4505 Bocsánat, akkor a felszíni domborzatot nézhettem el, hiába, régen volt már az iskola, azóta néhány karton sör is lecsúszott
Sok sikert a harcokban .... bár úgy látom, ti inkább egymással csatáztok, az sem lehet rossz -
#4504 Kiraly vagy Sanyi... Ireland-bol nyomom........ -
warriorGula #4503 Erdélyből játszom. Már bocs. :)