Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Saját tapasztalat szerint mondom, 4-en szoktunk játszani, és ebbõl 1 valakinek igen lassúcska a gépe, amikor vele játszunk, 3 óra alatt számol a játék órája 1:20at 😄
Ismerem, köszi!

Biztos?
Feltételeztem, hogy hostként berakott komputer játékosokat a host számítógép processzorát terheli. Kíváncsi vagyok most már.

Prohardver apró Gianni bazárnál vettem. 43ezer Ft-ért vettem.

pointer4
Az mind1, olyan lassú lesz mindenkinél a játék, mint ahogy a leglassabb gépen fut.
Az elsõ mondatot értem, de a második egy kicsit zagyva...
Hol vetted és mennyiért, ha szabad kérdezni?

Kipróbáltam a q9505-öt és úgy tûnik nincs lassulás rengeteg egység mellett sem. Szóval megérte, de majd a lanon derül ki hogy elég ha nekem az erõs gép, ha többiek nem raknak be komputert hanem csak én.

Supreme 2vel odáig jutottam van multi de egér nem látszik 😄
Bugos kissé.
Steamon keresztül akartam intézni Supreme2õt vásárlást mert épp akciós volt, viszont mindenki leégett sajna aki tudott volna segíteni ebben.
Q9505-öt tegnap raktam be nem volt hangulatom hosszabb játékra.
Sorian aival a Forged-et toljuk, viszont ha beválik a proci akkor megnézek 3-4 modot is.
pl.

http://www.moddb.com/mods/total-mayhem1
http://www.moddb.com/mods/brewlan
http://www.moddb.com/mods/the-diversity-mod/downloads/the-diversity-mod-final

Melyikkel tolod lanon? Hülye kérdés tudom, mert a 2-ben nincs LAN mód, csak van hozzá multiplayer fix és azt gondoltam neked mûködik...

És valóban nagyon proci igényes játék! Neked bevált a quad?

Mondjuk én Lanon szeretem nyomni sorian ai-s computerek ellen. Emiatt cseréltem procit: E5200-ról Q9505-re.
Neked is ezt kéne, társaságot összehozni havi egy alkalommal, non-stop supreme commander, és néhány lövöldözõs pihentetésként.

Nosztalgia... De jó is az... Sajnálom, hogy fogynak a játékosok, és hogy lassan nem lesz kivel játszanom, mert mindenki aki megmarad 5 perc után legyalul.
Az biztos, még most is csorog a nyálam, ha a Krogoth encounter nevû pályára gondolok. Tiszta fém talaj, eszetlen gyorsan lehetett fejlõdni, de 15 perc után bekopogtatott 3 Krogoth, volr amikor csak a Commander D-gun fegyverével szedtem le az utolsót, lévén hogy nem maradt egy egységem sem az elsõ kettõ leszedése után, olyan szép nagyot robbant. 15 perc múlva még 3. Utána már felépítettem a 3 annihilátort, azok már messzirõk kinyírták a fickókat.

Élvezetes kis játék volt, az biztos.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Koliban szobatársam azt veri mindig. De csak mert szar gépe van és nem tud mivel 😊
Egyébként nekem az kimaradt az életembõl, de a TA: Kingdoms-al k*rva sokat toltam anno.

Total annihilation.. na az volt jó annó....😊

Bocs, félreértettelek<#worship>

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Hát nem tudom! Mindenkitõl azt hallom hogy az jobb meg így meg úgy... Nem voltam soha nagy SupCom gémer, játszottam az FA-al az is tetszett, de nekem tetszik az, hogy egyszerûsítették a játékmenetet. Nekem a grafika teljesen mind1, szóval abba sem kötök bele és tetszenek a experimentalok is vagy mik, szóval nekem tetszik hogy egyszerûbb. Bár a sok rajongó pont e miatt nem kedveli a második részt annyira!

És?
Ez világos, ha tényleg nem annyira érdekel, akkor nem kell megvenni és kész.

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha komolyan érdekel a játék, a 3 rongy nem sok érte, de így más.

Az elsõ rész szerintem is jobb, azzal kell nyomulni ....

Hiába írogatod ezeket, nem fogom megvenni. Tudom, hogy nem játszanék vele hosszú távon éppen ezért ha egy ezres lenne sem venném meg. Egyébként azt hallottam hogy steam-en is alig találni már embert aki játszik még vele...

Supreme Commander 2

--------------------------------------------------------------------------------
PC játék

Az akciós készletek erejéig, több, mint 10% kedvezménnyel!
Az ár a kedvezményt már tartalmazza.

2 990 Ft

Kosárba
Státusz: Kapható, üzletünkben megvásárolható
(kérjük, annyiszor kattintson a "Kosárba" gombra, ahány példányt szeretne)

Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel
Kategória: stratégia
Adathordozó: PC DVD
Kiadás módja: normál
Sorozatiság: –
Korosztály: 7+
Egyéb jellemzõk: internet szükséges
További info: –

Az internetes engedmény igénybevételéhez kérjük, hogy itt, a honlapunkon keresztül adja le rendelését.

Az 1 igen, a 2 aligha...
http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Supreme+Commander&platform=minden

2990.-
Magyar kézikönyv.

Ennyit csak megér <#conf>

Valaki nem akar játszani SupCom2-t? Nem eredeti sajna!

Buék mindenkinek!
Buék minden lelkes SupComm rajongónak!!!!<#integet2><#integet2><#integet2>

Gyerekek, hol lehet igen nagy számban gyilkolni civil egységeket az 1v1-ben, mert én csak eddig egy pályán láttam néhányat ....

Grátisz kérdés<#nevetes1> hogy lehet elérni a Sudoku-t, nyomnék azzal is náhányat ...

Köszi elõre is <#worship>

Akkor már inkább maradjunk a Lacinál <#nevetes1>

Túl kevesen vagyunk sajnos, akár a magyar játékosokat nézem, akár az összeset .....

----------------------------

Samurai96 úgy berágott, hogy el sem köszönt, most biztos fortyog és dühöng és meg baromira fel vagyok dobva <#taps>

Bocsánat, akkor a felszíni domborzatot nézhettem el, hiába, régen volt már az iskola, azóta néhány karton sör is lecsúszott <#nevetes1><#nevetes1>

Sok sikert a harcokban .... bár úgy látom, ti inkább egymással csatáztok, az sem lehet rossz <#vigyor2>

Hedgehunter
Kiraly vagy Sanyi...<#idiota> Ireland-bol nyomom........
Erdélybõl játszom. Már bocs. 😊

Ma elvertem a samurai96-ot .... eddig sohasem, még meg sem szorítottam, de qrva király vagyok <#hehe>

Vazz, bexarok, megnéztem valami új opciót, hogy helyileg ki hol, s a barátok közül egy kazal Angliából küzd, Gula Bulgáriából, meg ilyesmik, nem gomboltam volna, vagy hülyeség az egész és tévedés? ..... ez tényleg így van?, vagy csak hülye vagyok az internethez meg a játékhoz, bocs ha valakinek beletapostam volna a lelkivilágába, ha így van töröljétek ....

Hiába, vén 48 éves gamer már nem perfekt, ki kell okosítani gyerekek ....

Ez a szerver állandóan xar ..... ma is homály ...

Total players 292 ....

Nem szomorú ez?

Tudja valaki, hogy miért nem jelennek meg mostanában az ikonok az eredményeimben, már ha jól írtam le .... látom a számadatokat, de nem jelenik meg az hogy mennyi exp egységet építettem, pláne kasztonként /UEF, Aeon ... / épület építés, egységek kimutatás , úgy általában semmi nem jön be, valamit elállítottam?

Vagy xar a soft .... bár ez nem újdonság <#nevetes1>

Vazz, nyomulni akartam és syntax error .... pedig kajak vagyok, franc bele, sikálják a rendszert?

Fú de jó volt tegnap. 1v1 küzdelem kiegyenlített az elején aztán a gyerek felülkerekedett szédszette a metal extractorokat, 2 experimentalt visszavertem. Asszem colossusa van az aeonnak. végül már szinte semmim nem maradt ö t3 gunshippekkel támadt, meg 6db experimentallal. Utolsó erömmel 11 t3as bombázóval berepültem elötte elcsaltam a légierejét és lebombáztam a commandert. 2 t3as shield is védte, meg neki is volt pajzsa, de ezeket nem lehet megállítani. Fú mit érezhetett a gyerek 😊. Simán nyert volna, szétzúzta a haderömet, de mégsem.
Vazze, jön egy husonaut nevû játékos, s lenyom, mint bélyeget .... alig van 100 play a háta mögött .... honnan a picsából ilyen jók ezek, megveszik a az orig dobozost, s két héten belül szopatnak mindenkit ... agyam dobom el ... ezt mondta annak idején is Petko, ne próbáljak küzdeni a kis kölykökkel .... de ezért ertõlködök, csak elveszik a kedvem ... franc bele <#falbav>

Csak este játszom, 9-tõl úgy éjfélig, hétvégén délután is, de ez nem jellemzõ ... maligánfok függõ <#nevetes1><#nevetes1>

Son_of_Pannonia

Játékos te milyen néven szoktál játszani? Ès mikor általában? Hangyaboy-jal játszottam már többször is.
Nem is egyszerû, már szinte csak a profik szaladgálnak, nagyon küzdeni kell.

tévedtem, már nem annyi. steam megérösebb. de még mindig nagyon silány játék lett!
feléért lehet a zavvi.com rol rendelni. én az egyet onnan rendeltem. De a 2 olyan szarra sikeredett, hogy ingyé sem kellene!
pointer4
Supcom 2-ért a 11Euro jó ár ? +kieg (steam akció)
Hát én kicsit el is vagyok keseredve. Nem nagyon van mostanában nyertes mérközésem...
Elég komoly mozgást tapasztalok mostanában, mintha visszatértek volna a régi játékosok a Starcraft2-bõl és a SuppComm2-bõl.

A baj csak az, hogy túl erõsek, xarrá vernek <#nevetes1><#nevetes1>

Köszönöm. Kipróbálom!
A fura az, hogy mikor utoljára felraktam gond nélkül futott.
És mint mondtam, semmi változás nem volt!
:S így nem értettem mi a gondja. +ugye okot se adott,
hogy mi a gondja csak leáll...
Remélem ez lesz a megoldás!
Mindenesetre köszönöm!
Jó 8!
Az úgy szokott lenni <#vigyor2>

tegnap milyen meccseket küldtem... egyre jobb vagyok😊