8545
Spore
-
#255 emule,bittorrent stb. szerintem lehet próbálkozni -
#254 Egy korlátozott lényeditornak (pl csak 100 testrész lenne benne) is jobban örülnék mint bármi másnak. -
#253 aha.
cél mentéseként az enyim nem működik? (akkor törölhető a hsz)
hát sok újat már nem tudnak mutatni videkkel, 1 vmiféle demo mindent megoldana. -
#252 A vízben kezdődik ha úgy vesszük. Egysejtűként az őslevesben, aztán egy alaktalan masszaként kislattyogsz a szárazföldre oszt uccuneki. -
#251 dehát akkor milyen evoluciós game ez ha nem a vízben kezdődik? -
#250 Erre gondoltál?
Ez végeredményben az E3-as demo, csak annyi, hogy nem Will adja elő a dolgokat, a végét levágták és minimális új infó van benne (sajnos ez alapján úgy tűnik a viziéletet kivették :-((( ). -
#247 Az utolsó előtti "strucc" szerű madárnak meg annak a soklábú nagyszamű szörnynek a járását nézném meg:D -
#246 Jah, én is a szájra gondoltam, pedig jó lenne, ha lenne 1-2 slider, EQ. :D -
#245 Jah, attól függ, hogy milyen szájat raksz rá. Meg gondolom még függ attól, hogy mekkora a lény (nagyobb testű elefánt méretű dögök talán mélyebb hangon rikácsolnak, de ez csak feltételezés). -
#244 az a szájától függ szerintem -
#243 Hm, ami nem rémlik, a lény hangját valyon mennyire lehet befolyásolni? :) -
#242 Nekem is eszembe jutott, csak csápos díszítés kérdése, minden más adott. :-)
Fantos: ki? -
#241 majd készítesz videot? -
#240 :D Hm, nem is rossz ötlet egy kis Cthulhu fajt csinálni. :D -
#239 XDDDD -
#238 Így:
-
#237 hát megnézném hogy repül azokal a kis szárnyakal az a kövér valami -
#236 rövid planet vid -
#235 atyaég!
az a karom a 2. képen. -
#234 Hát szerintem is csak dísz lesz a szárny, de majd meglátjuk... :) -
#233 Annyira édesek!
Játszani akarok vele, most! -
#232 DDuurva :D (Y) -
#231 Új fajok és egy pár kisebb fajkreációs meglepetés:
[b]Tüskék!
Tollszerű akármik!
Szőrzet!
Kristályos...akármik...
Szárnyak! (bár valószínűleg csak dísz, majd elválik)
Páncél és fegyver!
-
#230 én csak egy kis életet akartam a topicba... -
#229 Mert eltapossa azt, amelyik semmit nem ért, és folyton kérdezősködik. -
#228 Mi leszel te a borg? :D -
#227 és mért lenne tökéletes? mert nyolc keze lenne vagy mert ngydarab lenne és mindenkit eltaposna? -
#226 Tökéletes fajt! -
#225 Felnevelnénk egy spórát a világegyetem meghódítására... :)
Amúgy ja, ennyivel megjelenés előtt (min 1 év, de inkább több) nem sokat lehet beszélni, max a megjelenő infókról. :) -
#224 mondjuk arról hogy kinek mi a terve mi csinálna benne -
#223 Várjuk, várjuk! :) -
#222 Nincs új infó, minek írjunk? :( -
#221 Nah ide mostanság má senki se ír?? -
Thanatos #220 thx -
#219 én emule-val töltötem le valami Spore nevü fájlt csak szar gép lassan töltöte és befejeztem -
#218 OFF
Sim Earth
hátha mást is érdekel.
dosemulátor kelhet hozzá.
ON -
Thanatos #217 hm, sikerült levadászni? te voltál aki mostanában ekreste nem? ha igen privibe tudnál infot dobni hogy mi uton sikerült? :) -
#216 pedig a SimEarth elég faxa kis játék lett.
terraformálást kellett végrehajtani benne. -
Coolfire #215 Jaja..kreatív gyerek ez a Will...még jó,hogy nem az időjárásszimulátort kalapálja,amit anno a Sims2 előtt ígért..:) -
#214 Ezért lesz odab***os játék!
Bárcsak most tudnék játszani vele. Törött lábbal egész nap csak tolnám.