8545
Spore
-
#455 Azért mindennek van határa.
Aztán úgy jár, mint a STALKER. Jójó, de nem nagy szám.
Vagy mint a Duke Nukem Forever... -
#454 Nem meglepő (nem egy Wright cucc éveket késik) de mindenképpen dícséretes, hogy nem adják ki félkészen. Nyújtsák amíg csak jónak látják. -
#453 Na ez alapján még az is lehet, hogy együtt jön a Sims 3-mal 2009-ben (bár szerintem az is csúszni fog). -
#452 Nemááá...
Akkor jövő év tavaszáig várunk... -
#451 No more Spore in '07
Will Wright's ambitious evolution/civilization/creature creation title is now being targeted for Spring 2008.
Though console owners will have a cornucopia of titles to choose from this fall, PC gamers were looking forward to one in particular. Spore, the hugely ambitious new project from Sims creator Will Wright, was slated to be out later this year, and was presumed by many to be one of Electronic Arts' tentpole holiday releases.
Well, presume no longer. Today during a post-earnings report conference call with analysts, newly re-installed EA CEO John Riccitiello shattered many-a-gamer's dreams by announcing that Spore is no longer on the publisher's 2008 fiscal year calendar, which ends on March 31, 2008.
"Spore is a title we have enormous confidence in," Riccitiello told analysts. "I've had the chance to review the title three times in my short return to the EA and it looks fantastic. I will also tell you that its release will be right up [to] the bubble in Q4 [of fiscal '08], if not sometime in early fiscal '09 so we don't feel comfortable in forecasting it." No specific mention was made of the DS version of the game.
As is often the case with high-profile titles, quality control concerns were behind the delay. "We're focusing on quality to make sure we build a franchise that feels more like The Sims, a franchise that we hope...to see around for some time in the future." Riccitiello promised, hinting the publisher has big plans for the property.
.Gamespot News
-
#450 Hát igen ... egy-másfél éve is voltak ilyen videók a játékról, mint most. Ha Wright bácsi az év második felét mondta (márpedig így volt ... a Colbert showban tette mindezt), akkor örülhetünk, ha december 31.én kijön a játék :) -
#449 Az eddigi videók lényegében semmit nem mutattak a játékról sztem. A reklámkampány sem valami erős. Szerintem még jó darabig várni kell a játékra. -
#448 az edigi videók talán semmik? -
#447 Jézus, ezek szerint még sehol nincsenek a fejlesztéssel, ha még most vesznek fel ilyen kvalitású embereket. -
#446 Soren Johnson-nal bővült a Spore Fejlesztőcsapata. Róla csak annyit kell tudni hogy a nevéhez fűzödik a Civ III és a Civ IV. -
#445 semmiiiiiiiiiii -
#444 nah még mindig semmi info? -
#443 mielött ki se jön már mindenki fejből tudja hogy kell végigtolni -
haxoror #442 És még ki se jött a játék, mik lesznek itt majd akkor! -
#441 Részletkérdés, a végeredmény ugyanaz. :-) -
#440 Már annyira várom. Miért kell még ilyenekkel is felizgatni:D -
#439 Mondjuk ott nem a csillag született, hanem a körülötte lévő bolygórendszer, nyem? :P
Persze ez csak kötekedés. :D -
#438 Akkor a gyengébbek kedvéért (bár a videóban ott vannak):
- Kétlábú/négykezű/egyszemű/buzogányfarkú lény építése: Remélem ez nem kíván túl sok magyarázatot.
- A Galaxy osztályú Enterprise mint az UFO: A Star Trek nevű sci-fi sorozat egyik hajóját modelezték le az editorokban, jelezve, hogy mire képes.
- Terraformáló cuccok: Bolygóátalakító szerkentyűk akcióban. Páratartalomnövelés/csökkentés, stb.
- Monolith: 2001: Space Odyssey utalás. Evolúció automatikus felgyorsítása.
- "Kapcsolatfelvétel": fajunk felveszi a kapcsolatot egy másik fajjal.
- A kártyajáték: Minden dolog a játékban előkereshető lesz kis kártyák formájában, mint valami Sporepedia.
- Születő csillag gázfelhője: Egy idő után kész naprendszer lesz a helyén.
- Bináris rendszerek: Két csillag egy naprendszerben. -
#437 ez olyan mint a legó.. szerintem 4 év :DDD nehogy a szájába vegye a CD-t DVD-t :D -
#436 Mi lesz az alsó korhatára a játéknak? -
#435 de ilyen bináris meg filzologiai meg ilyeneket írt le és lövésem sincs hogí mivan -
a videó nagyon teccik, de a csávó próbálta volna inkább mozdulatlanul tartani a kamerát -
#433 Oda van írva a link alá. -
#432 mostz magyarul is hogy mi van a videóban -
#431 VIDEO
- Kétlábú/négykezű/egyszemű/buzogányfarkú lény építése.
- A Galaxy osztályú Enterprise mint az UFO.
- Terraformáló cuccok.
- Monolith. x)
- "Kapcsolatfelvétel".
- A kártyajáték.
- Születő csillag gázfelhője.
- Bináris rendszerek. -
#430 :) -
#429 nem is tudod hogy ezzel most milyen boldogá tettél ^_^ -
#428 Szerintem egész jó lett, tetszik a Spore logó! :) -
#427 nem kéne aláírni hogy ki csinálta? -
#426 Egy bolygó, a civilizációs fázist reprezentálandó. -
#425 enyire látszik? uff és köszi -
#424 Az R hátulján egy bolygó van szvsz. :)
De azthiszem, akkor én nem strapálom magamat vele, ha ez bekerült. :P -
#423 gondolom egy bolygó -
#422 hát a mostani azért jobb :D egy jó tanács: látom kis kockákat, téglalapokat raktár rá a képre. Nos ha photoshopba csináltad érdemes összemosni a rétegeket, majd van egy tool ami elkeni a területet. Ezzel érdemes végigmenni a szélein, hogy ne látszodjon ennyire élesen a bevágás, hanem beleolvadjon a háttérbe. Van jobb módszer is rá, de ez a legegyszerübb! ;) -
#421 egyébként a jelenlegiben az R betü hátulján mi látható? -
#420 áhhh hiába strapáltam magam azé beteszem:
KÉP -
Coolfire #419 OFF:
A Sims 2 bsnnere már idejétmúlt,kell egy új.Az OFB-t rég adták már ki.
ON: -
#418 Köszi! :)
Sims 2-nek már van bannere, szerintem elég jó. :) -
Coolfire #417 Csinljmá egyet a sims2-es topiknak is.:) -
Coolfire #416 Király a banner.:)