8545
Spore
-
#173 Azért demot vagy bétatesztet kiadni a játék kiadása, bemutatása elött 12 !! hónappal kicsit durva lenne :D majd fél év múlva esetleg. A demo meg ráér 11 hó után is. -
#172 Szzerintem ha demót nem akkó legalább má a béta tesztet kiadhatnák na de mind1 úgy még várni kell... -
Code92 #171 az ám szívfájdítás -
#170 Szivfájditás rulez! -
#169 Ja amúgy van két kép (sajnos gamespotosok, szóval elég lassan fognak bejönni).
[center]Klikk.
-
#168 most, h szinte majdnem kész, egy demot kéne kiadni és a visszacsatolásokat felhasználni.
elvégre több 10ezer játékos közül csak tudna vki okosat mondani. -
#167 Várom már énis nagyon! -
#166 :-) -
#165 Nagyon reméljük. Legalább nem szól bele a játék a matekszigómba :) Majd csak a szoftver szigorlaton fog elgáncsolni :) De azzal ráérek úgyis :)
Ennyire nem izgatott még játék mint ez. Remélem tényleg nem csak a füstje ilyen nagy! -
#164 vagy "úgy lesz egyensúlyozva, hogy egy zöldfülűnek túl nehéz lesz. "
:) -
#163 Off: de. :-)
On: hát, elméletileg már minden készen van, csak a tesztelés fog sokáig tartani, szóval remélhetőleg normálisan lesz optimalizálva. -
#162 kis off : csak nem Kiba -s avatar? :D
Egyébbként egyetértek én is. Inkább várok rá egy évet, de olyant kapjak, hogy aztán sosem felejtem el. Jó értelemben legalábbis :) Csak félő minnél késöbb jön ki egy játék, annál kevésbé fog elmenni a gépemen :D -
#161 akko még egy évet várni... -
#160 Tesztelés. Támogatom a megmozdulást. Legalább nem olyan kamu módon csinlják mint a BF2-nél, hogy berángatnak pár fekete srácot pár percre, hogy olyan legyen mintha olyan hihetetlen módon agyontesztelnék a játékot. Itt elvileg kóderek is tesztelnek, szóval tőlem késhet amíg azt jónak látják, csak legyen kiegyensúlyozott, optimalizált és bugmentes. -
#159 ok van? -
#158 a Bing Bang az pl. pontos -
Thanatos #157 meglepő, bf2142-n kivül van ami nem késik? :D -
#156 Késik a game: 2007 második fele. -
#155 JAh meg máshol fórumokon olvastam hogy szerintük nem elég élénkek egyszólva rosszak a színek,Szerintem meg nincsen semmi baj a színekkel ez pont jó ahogy van.... -
#154 Előtted lévő hozzászólás? :) Amúgy ami "hivatalosnak mondható", az-az, hogy a következő E3-ra már nem szeretnék vinni (vagyis kevesebb, mint 1 év). -
#153 Ahoz képest amikor megynílt én még írtam ebbe a fórumba még csak ilyen 28 vagy egy kicsivel több hozzászólás volt... Eléggé fellendült a fórum!:)
Én meg má (majdnem)egy éve várom a játékot itt meg mindenki nyavajog hogy mikor jelenik meg... -
#152 Akarom énis...dúrva lesz... -
Shadow_THH #151 :) mkor jö nki -
#150 Valamikor 2007-ben. -
#149 Előbb ugyse nagyon, bár ki tudja
-
#148 ha kész lesz -
tréj #147 Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a játék?
-
#146 -
#145 -
#144 Énis várom már nagyon! -
#143 az jó -
#142 de -
#141 valaki nem akar írni? -
#140 Jah meg itt lent olvastam hogy nem mutattak semmit a törcs városi civilizált meg minden nem tom miről de volt egy olyan video amiben az volt, hogy építgettek rajta. -
#139 Nekem nagyon bejön ez a játék nincs még 1 ilyen játék melyben a kis mikroszkópikus lénytől elérhetjük az evolúcio csúcsát,meg hogy megszerkeztheted ,hogy hogy nézzenek ki az élőlényeid,az épületeid sőt még az űrhajódat is.Meg az tetszik benne hogy áttelepedetünk másik bólygóra megváltoztathatjuk a bolygó természetét,meg minden nagyon tetszik Valaki tud megjelenésről valamit azon kívül hogy 2007? -
#138 tegnap az E3ról volt szól a "Click online" műsorban a HírTV-n, Will Wright is benne volt.
szombaton megismétlik. -
#137 Jobb minőségű G4 video. -
#136 Nekem ez a videónagyon tetszett.(35perc) -
#135 Ezeket még tegnap este néztem. Az első csak a GDC-s video kicsit jobb minőségben és összevagdosva. A másodikat nem néztem végig, de amit láttam belőle az mind GDC-s meg E3-as összevágások. -
#134 számomra itt van két új ingame vid.