8545
Spore
-
Coolfire #415 Hát a megjelenést nem fogják összerakni az épp aktuális Sims 2 expansion megjelenésével,az szinte biztos,mert ez a játék is alázni fog mindent.Meg abban reménykedem még,hogy az íé a hungariant ebbQl sem felejti ki. -
#414 Nagyon tuti, be is került. :-) -
#413 Fú de nagyon király!!! -
#412 asszem akkor én megmaradok magamnak -
#411 De lehet. Nekem is bejön, grat rotator :) -
#410 király, ez tetszik :D egyedi az már biztos! :D Én erre szavazok! csak félek hogy flash-t nem lehet majd bannerba rakni -
#409 Én is összedobtam egy bannerkezdeményt, hogy legyen alternatíva. :)
ITT VAN -
#408 én szart csinálok emg a Gimp most befagyot szal csináljad -
#407 de :D -
#406 Én is nekikezdtem, de akkor ne strapáljam magam? :) -
#405 :D, madj még fakítok rajta valamit, de inkább ma 1 tyúk, mint holnap 2 :D -
#404 hmm.. megelőztek :P -
#403 na valamit összedobok -
sztem ez jó lesz addig amíg nincs rendes -
#401 én akarnék de nem tudok -
#400 Ááá jelenjen már meg ez a játék =).
Nem akar valakit bannert csinálni? -
Keszike222 #399 Spore trailer
Nem tudom,hogy láttátok-e már de nekem ez új. -
#398 Én igazából a procedurális zenére lennék kíváncsi. A többit még valahogy el tudom képzelni. :) -
#397 Sok helyen el lehet cseszni minden bizonnyal, sztem a törzsi (Tribe) korszakból kilépve is lehet, hogy teljesen erős és jó, és a civilizáció kiépítésénél rontod el... De ezt úgyis tudja valszeg az ember, visszatekintve utólag, hogy hol rontotta el. :) -
#396 Én szerintem kezdeném elölről. Ha kipusztul a civilizációm, akkor nem képes a túlélésre, gyenge.
Kell fejleszteni jobbat. Mint az Evolúció... -
#395 Na igen, több interjúban is elhangzott, hogy addig maradhatsz egy fáziban, amíg akarsz. Ha meg meg sikerül pusztulni egy fázisban, akkor az adott fázis elején találhatod magad, s kezdheted újra. (Tehát nem kell újra egyedfejlődni, ha kihalt a civilizációd ... hála a jó égnek :)
Annyi nyitott kérdés van még a játékkal kapcsolatban ... ez a hibrid MMO dolog is nagyon fúrja az oldalam.
Aki szeretne egy kicsit többet olvasni róla: 8 oldal interjú Will Wrighttal. -
#394 Annyira nem nagy találat. Én is csak egy HW-s hírben találtam, ha nem járok oda akkor nem is tudnék róla. :-) -
#393 Asszem nem kötelező átlépni a következő fázisba, ha nem akarsz..
Annak rosszabb, akinek mondjuk csak a Civilizációs és az Űr fázis tetszik... -
#392 Nagy találat! Köszönjük! Félelmetes pár perc volt ;).
A videók láttán bennem is megfogalmazódott az a kérdés, amit már nem egy interjúban olvastam:
Annak a játékosnak akinek tetszik az amőba, esetleg még az egyedfejlődéses korszak, tetszeni fog a kemény stratégiai résznek mondható tribe, illetve civilizációs korszak is? Roppant kíváncsi vagyok hogy hozzák ezt össze. -
#391 Nagyon király! Köszi! -
#390 Videók a fázisokról! -
#389 Na ne mond :) -
#388 Ezt amúgy se mondják nyár közepére, legkorábban őszre... -
#387 Az is 2007 második fele. -
#386 Újabb riport ... hihetetlen ... tavaly év vége óta nem változott Will álláspontja.
"Spore is currently set to ship in the latter half of 2007, and we're certainly looking forward to seeing more of it."
Azaz még mindig úgy hiszi, hogy 2007 második felében jön. Mért érzem én úgy, hogy ez nem július lesz, hanem inkább október, november, urambocsá' december? (és akkor még optimista voltam - hallom egyes topiklakók gondolatait :) -
#385 :) -
#384 Van egy "pár" hozzászólás a forrásban a hírhez. :)) -
#383 azta**** legalább megéri várakozni.... -
#382 Tény, hogy annó olyasmit mondtak, hogy "2007 márciusáig tuti nem látjuk a Spore-t a boltok polcain", de sajnos ez akkor is teljesül, hogy 2008 januárjában jön ki :(.
No íme a szomorú tény: 2007 második feléig tuti nem jelenik meg.
forrás
(jobb oldalt klikk a media gombra, Will Wright ott beszélget Colberttel ...)
Idézet:
Colbert: When'll the Spore come out?
Will Wright: Second half of the next year.
Azaz...
Colbert: Mikor jelenik meg Spore?
Will Wright: Jövőre, az év második felében.
-
#381 kopaszrobert beszélünk majd egyszer? -
#380 Heh jó látni hogy a guid warsos játékosokat is vonza ez a játék:D -
#379 érdekes
-
#378 Hardwired -
adammmmmmm #377 Nics valami új infó??? -
#376 Szigorúan angolul tudóknak.
Nem is annyira a játékról, inkább a mögötte álló elképzelésekről és egyéb ezekkel kapcsolatos eszmefuttatásokról.