8545
Spore
-
tavaszal jönnek a spórák is amivel tökömtelevan :( -
JaJa.
Nekem is első dolgom lesz ha megjelenik, hogy megveszem! -
Az időjárást tekintve sajnos tavasz van, de a naptár szerint még messze vagyunk tőle. -
nemtom de gyakorlatilag már tavasz van -
Jah, mert nekem is ez a "majdhakész" rémlett... :( Pedig aszittem örülhetek... -
Semennyire. Majd akkor lesz tuti ha Will mond valamit. Addig meg marad a nulla értékű újságok/webáruházak találgatása és a "majdhakész". -
A dátum mennyire tuti?
Én marhára örülnék neki persze. :) -
igen?
bennem ősz-tél van.
no mind1, így jobb. -
Tehát tavasz?
Én eddig is így tudtam. :S -
2. negyedév -
Mit jelent a Q2? -
Release date: Q2 2007
nem évvégére ígérték? -
Jó olvasást.
-
Ezt vehetjük önkéntes jelentkezésnek? :D Ok, ez is meg van beszélve :D -
LOL XD -
mondjuk az, hogy ki tör be a készítőkhöz és lopja el a félkész játékot?! :D -
oké ezt megbeszéltük következő téma? -
még szép hogy nem az indiánokra.. az csak egy könnyen érthető példa volt :D A lényeg a lényeg: nem hiszem hogy az alkotok másodpercre ugyanolyan fejlödési lehetőségeket, irányt stb.-t csinálnának. Biztos lesz olyan bolygó melyen még csak épphogy kezd kialakulni az élet, és lesz olyan, ami már ezerszer fejlettebb lesz mint mi. Ha mégsem, akkor csalódok egy hatalmasat és küldök nekik egy csúnya csúnya levelecskét :D -
jó de lehet az alkotók neméppen az indiánokra gondoltak na majd meglátjuk :P -
gondolkodj!
az indiánok is fejlödtek az europai kulturákkal együtt. Csak nem igazán mindegy, milyen ütemben és milyen irányban. Pedig ezek ráadásul még egy bolygón is voltak :D nem fényévekkel távolabb :) -
szerintem nem lessz primitív faj mer a többiek is fejlődnek mint te -
Oai , alig varom :D -
adammmmmmm #353 szerintem tök jó lesz hogy mész a világürben és találsz egy primitív fajt aztán jöhet a tüzijáték.
Megjelenhetne már végre. -
Nekem különösen a kiégett bolygó tetszik a legjobban. Az ilyet élvezet lesz terraformálni. -
Gyönörűek:) -
Jajj de szeressük ezt a gémet! :)
Igazán elkészülhetne már! -
Jajj de szeressük ezt a gémet! :)
Igazán elkészülhetne már! -
De rohadt szépek!
Megjelenhetne már! -
Nem a legújabb képek, de itt még nem láttam őket.
-
adammmmmmm #346 Az enyém attól függ hogy mitt találok a testrészekközt mert nem akarom a már létező lényekhez hasonlítani. Annyi bisztos hogy hús evő lesz. De még gondolkozom. -
Jó a Videó -
Keszike222 #344
Új video,csak nem rég rakták fel az internetre. -
Keszike222 #343 Amúgy ki milyen élőlényt fog csinálni.Én vagy egy farkas szerűt vagy egy nagy ragadozó madár szerűséget. -
Több hónapja más sem megy csak hogy "mikor készül el?" és rá hasonló értelmes postok -
Ha elkészül. -
Crazy Mate #340 Mikor jelenik meg? -
Az még messze van -
Thanatos #338 majjddd -
davides222 #337 hy nem tudjátok hogy mikor jelenik meg a spore demója? -
Igaz...