8545
Spore
-
#375 tavaszal jönnek a spórák is amivel tökömtelevan :( -
#374 JaJa.
Nekem is első dolgom lesz ha megjelenik, hogy megveszem! -
#373 Az időjárást tekintve sajnos tavasz van, de a naptár szerint még messze vagyunk tőle. -
#372 nemtom de gyakorlatilag már tavasz van -
#371 Jah, mert nekem is ez a "majdhakész" rémlett... :( Pedig aszittem örülhetek... -
#370 Semennyire. Majd akkor lesz tuti ha Will mond valamit. Addig meg marad a nulla értékű újságok/webáruházak találgatása és a "majdhakész". -
#369 A dátum mennyire tuti?
Én marhára örülnék neki persze. :) -
#368 igen?
bennem ősz-tél van.
no mind1, így jobb. -
#367 Tehát tavasz?
Én eddig is így tudtam. :S -
#366 2. negyedév -
#365 Mit jelent a Q2? -
#364 Release date: Q2 2007
nem évvégére ígérték? -
#363 Jó olvasást.
-
#362 Ezt vehetjük önkéntes jelentkezésnek? :D Ok, ez is meg van beszélve :D -
#361 LOL XD -
#360 mondjuk az, hogy ki tör be a készítőkhöz és lopja el a félkész játékot?! :D -
#359 oké ezt megbeszéltük következő téma? -
#358 még szép hogy nem az indiánokra.. az csak egy könnyen érthető példa volt :D A lényeg a lényeg: nem hiszem hogy az alkotok másodpercre ugyanolyan fejlödési lehetőségeket, irányt stb.-t csinálnának. Biztos lesz olyan bolygó melyen még csak épphogy kezd kialakulni az élet, és lesz olyan, ami már ezerszer fejlettebb lesz mint mi. Ha mégsem, akkor csalódok egy hatalmasat és küldök nekik egy csúnya csúnya levelecskét :D -
#357 jó de lehet az alkotók neméppen az indiánokra gondoltak na majd meglátjuk :P -
#356 gondolkodj!
az indiánok is fejlödtek az europai kulturákkal együtt. Csak nem igazán mindegy, milyen ütemben és milyen irányban. Pedig ezek ráadásul még egy bolygón is voltak :D nem fényévekkel távolabb :) -
#355 szerintem nem lessz primitív faj mer a többiek is fejlődnek mint te -
#354 Oai , alig varom :D -
adammmmmmm #353 szerintem tök jó lesz hogy mész a világürben és találsz egy primitív fajt aztán jöhet a tüzijáték.
Megjelenhetne már végre. -
#352 Nekem különösen a kiégett bolygó tetszik a legjobban. Az ilyet élvezet lesz terraformálni. -
#351 Gyönörűek:) -
#350 Jajj de szeressük ezt a gémet! :)
Igazán elkészülhetne már! -
#349 Jajj de szeressük ezt a gémet! :)
Igazán elkészülhetne már! -
#348 De rohadt szépek!
Megjelenhetne már! -
#347 Nem a legújabb képek, de itt még nem láttam őket.
-
adammmmmmm #346 Az enyém attól függ hogy mitt találok a testrészekközt mert nem akarom a már létező lényekhez hasonlítani. Annyi bisztos hogy hús evő lesz. De még gondolkozom. -
#345 Jó a Videó -
Keszike222 #344
Új video,csak nem rég rakták fel az internetre. -
Keszike222 #343 Amúgy ki milyen élőlényt fog csinálni.Én vagy egy farkas szerűt vagy egy nagy ragadozó madár szerűséget. -
#342 Több hónapja más sem megy csak hogy "mikor készül el?" és rá hasonló értelmes postok -
#341 Ha elkészül. -
Crazy Mate #340 Mikor jelenik meg? -
#339 Az még messze van -
Thanatos #338 majjddd -
davides222 #337 hy nem tudjátok hogy mikor jelenik meg a spore demója? -
#336 Igaz...