8545
Spore
-
Coolfire #213 Senki sem kategorizálta be,ez is egyedi műfaj lesz,akárcsak a sims. -
#212 Ámen. -
#211 Azt sem értem miért kell bekategorizálni? Nincs olyan hosszú neve, hogy azt kelljen mondani hogy ilyen vagy olyan szimulátor, egyszerűen Spore -
#210 De a teremtéstörténet szerint a nagy semmiből teremtett isten földet vizet embert stb. Itt pedig mi semmit nem teremtünk, csak a lényünket irányítjuk(ha ez istenkedés akkor minden játék az amiben irányíytunk valamilyen karaktert)és a törzsfejlődés folyamatán keresztül kifejlődött lényünkel meghódítjuk a galaxist, szóval ennek semmi köze Istenhez, vagy akármelyik istenhez. Szerintem. -
Code92 #209 heh csak itt nem elég a mindennapi kajadás a lénynek és nem csak ki kell küldeni a klotyóra napi soxxor ez legealább egy normálisab ghamma lesz mint a sims és gamer-ek is tudják tolni úgy h. nem unnak rá 5 után (aki simsezik annak jó szórakozást a céltalan hülyeségeihez!)
jó kissa gamma lesz és kész én ne simsesítsük -
Thanatos #208 nem röhögök mert énis ezt modntam :)
de ettől még midnenki emgprobál vlaami nevet ráhuzni :) -
#207 tudod van olyan nézet hogy mindent Isten keze irányit. Az amöba megszületését, azt hogy élelemre talál e vagy őt falják e fel.. hogy a magzat anyja hasában megéri e a születés pillanatát vagy nem, hogy ha felnőve kilép az aszfaltra, a kocsi vezetője időben észreveszi e vagy halálra gázolja stb..
szóval igen, istenkedős játék. -
#206 A világot is meg lehet teremteni de csak szűkebb kűrben mint pl: a bólygókat szóval azért némi istenkedős azért van... -
Coolfire #205 Röhögni fogsz..saját kategória.Sehová nem sorolható,ezt maga Will Wright mondta.Ez a játék Will Wright műve,úgyhogy nem fog elszakadni a sim-vonaltól.Ebben a játékban is élőlényeket kell kreálni,és nézni,ahogy fejlődnek csak nem simeket.Lényegi változás nem nagyon lesz,mármint azon,hogy valaminek egyengetni kell az életét.Valószínű,hogy aki simsezik az ezzel a játékkal is fog nyomulni,mint pölö én is.Hiszen jól elvoltam eddig az összes WW játékkal,ezzel is elleszek azt hiszem. -
#204 isten ott jön képbe hogy ő teremtete az emberiséget akikk megcisnálták nezt a játékotnade ennyi istenről -
#203 Isten tudod hol jött képbe?
Ha nem, akkor olvass utánna.. Amőbákat teremt isten, loál!!! :D
legyetek már észnél lééégyszi :D -
#202 a világot nem te teremted az magától teremtődik ezért nemhiszem hogy istenes te csak a világon műveled a lényeket az életüket házait... mint egy felturbozot age of empire (most jobb hogy nem Sims-hez hasonlítom? :D) -
#201 istenként kreálsz lényeket és világot, mely aztán több ezer éves evolúción megy keresztül.
Hmm.. akkor mi is a röhej az egészben? -
#200 Isten és az evolúció. Röhejes vagy! :D -
#199 istenkedőset akarsz akkor Black and White az utobi meg a Spore -
#198 Istenkedős játék?Evolúció életszimulátor? -
#197 életszimulátor az csak gagyi életszimulátor :P -
Thanatos #196 inkább család szimulátor vagy manager vagy valami , amugy nemtom szvsz saját kategóriát is megérdemelne :D -
Thanatos #195 jah és én ettől a ne tul bonyolult cimü előadástol félek :( -
#194 mért, te milyen játéktípusba sorolnád? -
#193 ezért folyik a tesztelés, h ne legyen túl bonyolult, és egy nagy szegmenst lefedjen a játék. -
Thanatos #192 még egy kis off: a sims-re azért elég erős hogy életszimulátor..., mongyuk inkább úgy hogy akinek nincs családi élete, vagy nem elég neki ami van (elmebeteg kategória :P) annak ilyesmire nyujt némi pótlást :) -
Thanatos #191 veheted nyugotan erős általánositásnak de ha az elöbb felvázol esetnél komplexebb lessz akkor a sims örülteknek ez tul magas lessz, ha emg nem akkor meg egy fabatkát sem fog érni a game... :( -
#190 mivel mind2 egy életszimulátor, van rá esély, h a Sims örültek rákapnak majd erre. -
#189 de biztos vagy benne hogy biztos igazad van abban amit biztosan gondolsz a biztos bejelentésük ellenére is.
biztosan szvsz. ;) De bár lenne biztosan igazad (ugy hogy biztosan nem megy a játék és tesztelés rovására) -
Thanatos #188 ebben reménykedem..., ha igy elsz akkor már oks, de valjuk meg akkor azért olyan vészesen nem kell majd félni hogy a nagy simsfanok elöntik a spore-t :P -
#187 hát a fütykös festénél biztos összetettebb lesz. -
Thanatos #186 biztos másmilyeneket, amugy meg tedd oda a remélemet, a nemsok közét meg arra értettem hogy nem alacsonyitják le egy család manageré vagy hasonlo fazssággá és nem az lesza fő atrakció hogy lila vagy zöld legyen a töke a lényünknek :) -
#185 "nem sok köze lesz"
te milyen videókat, képeket nézegettél; írásokat olvastál?
elég sok köze lesz. -
#184 Nem lesz az 12 hónap biztos vagyok benne mert szerintem biztos kiadják 2007 első Félévében. -
Thanatos #183 nem, inkább ne szimszesitsük pls :) -
Code92 #182 hát ja a sims nem v.mi nagy szám nem vok túl nagy hc gamer de gamer vok annyi szent és a sims2-vel ösz visz fél óráig voltamel de az isaból ált h. 2 nőt összehoztam barmoltam egy pőicit és éhengyilkoltattam őket szal nwekem ennyi volt asims mizériám a Spore-t pedig nagyon várom mert ahogy láttam a videókból egy nagyon nagyon ütős szórakoztató és nem unalamassimses játék lesz! -
#181 akkor sorry nemszóltam :P -
#180 pl? Evolucióról van szó. Most hogy is találhatnának ki nemtomhányezer féle udvarlási szokást attól függően hogyan változik álltalad alkotott fajod? :D hogyan programozznák le, hogy pl a fogas lények csontokat, az ormányosok virágot vigyenek szívük választotjának? egyeltalán a 20 kéz közül melyikbe fogja? :D
Meg minek ennyire aprósággal vacakolni, mikor a játék nem arról fog szólni hogy egy-egy lény életét egyengesd. Szerintem. -
#179 mondjuk Spore-ban a családalapítás lehetne jobb is mint ahogy egy videóban láttam mert csak odamegyünk egy gomb és van is gyerek etet mondjuk máshogy is megcsinálhatnák nem? -
Thanatos #178 én meg remélem azokhoz nem sokköze lessz azért sporenak mert akkor elhuzhatjuk a wc-n az egészet :( -
#177 gondolom Wright a Sims HCre gondolt. -
Thanatos #176 azért tegyük hozzá hogy a simsel tipikusan nem pont a hc gamerek játszottak hanem barátnők, és egyébb nőnemü egyedek akik meglátták pl kiprobálás közben vagy valahol...
meg a többiek közül is inkább kifejezetten a nem hc gamerek :) -
#175 lehet, h a Sims t lerúgja a trónról?!
Wright szerint a HC gamerek sokkal több időt fognak a Sporeal tölteni, mint a Simssel tették.
ign.com interview -
Code92 #174 hát kéne demo meg legaláb titokban fejlesztették volna és semmilyen infót nem adtak volna ki senkinek csak pár héttel megjelenéselőtt pár hetet talán tudnék várni egy ilyen királygammárade 11 hónapotÍ??