8545
Spore
-
#295 Amiről ő beszélt az abból áll, hogy összemérheted a saját fajodat mások fajaival, azt nem mondta, hogy a faj készítője fogja irányítani. Szépen átmenti a lény megjelenését, tulajdonságait és személyiségét, az alapján berakja a világba és ha gondolod akkor megküzdhetsz vele. -
#294 Itt már megint egymás elleni megmérettetésről beszélnek.. Nemtom', én korábban Will Wright szavaiból azt vettem ki, hogy habár net segítségével belenézhetünk, hogy milyen mások civilizációja, de azt az MI fogja irányítani, ha kapcsolatot teremtünk velük... (A globális multiplayert nem tudják megoldani, én úgy tudom.) Persze biztos majd egy kiegészítőben. :P -
#293 15 perces dev vid -
#292 Gamekapocs -
#291 tudom épp azé mondom me ezek vannak(az-az nincs valami sok) -
#290 az vótmá -
#289 egy a Robi williamsos meg valamelyik interjún -
#288 poénos Spore videó? -
#287 Konkréntan a Spore-ra gondolsz? Mert abból talán még kettő van. -
#286 youtube-n szeretek olyan videókat nézni amikor játékban csinálnak poénokat -
#285 Mijeza videó mánia? :D -
#284 ha lessz játék akkor te majd csinálsz :P -
#283 Az a gond, hogy így inkább a random bolygó generátor és a környező lények alakítanák a lényünket és nem mi... Akkor meg már egy filmet is kiadhatnának... :) -
Thanatos #282 tény, emg ha ugy kéen fejlődni mint a rendes evolucióban akkor egy gamer se lenne aki tovább jutni a plazmás lényeknél mert nem él senki pármilliárd évig :DDD (najó időgyorsitásal kicsit sarkiva elég lenne nekünk pár ezer is :P) -
#281 Persze, hogy jó lenne bele viziélet. Majd egy kiegészítő tuti visszarakja. De ha úgy kellene fejlődni, ahogy azt egy rendes evolúció során elvárnánk, akkor egyrészt nehézkes lenne, másrészt meg behatárolja a lehetőségeket. Játék szempontjából sokkal jobb az, hogy DNS pontokért lehet majd vásárolni a jobb testrészeket. Lehet nem valósághű, de legalább úgy alakítod ahogy neked tetszik. -
#280 az rendben. de kapásból ilyen izével kezdünk, azt annyi lábat adunk neki, amenyit akarunk? vagy attól függően, hogy mennyire köves a talaj vagy sáros a föld, rakunk rá patákat vagy hatalmas talpakat? ezt nem igy képzeltem el
ez a játék az evolucióról szól, és a készítőknek akár tetszik, akár nem, az élőlények, legalábbis itt a földön a vizben fejlödtek ki. Már ott alakultak ki az uszunyok, az vizi életforma álltal hol a meneküléshez az erősebb farok, hol fogak a támadásra koncetrálva. Aztán abból fejlödött tovább skorpió farokká, hatalmas csáprágóká vagy éppen vékony hosszú strucc lábá a különféle nyulványaik :) Lesarkítva legalábbis.
ha már e játékban a vizből jön ki a slugunk, akkor szépen csinálják meg a vizi életet is a piszkok. :S De gondolom ebben te is egyetértesz :) -
#279 Ne csigában gondolkozz. :-)
Inkább meztelencsigában. Gondolom láttál már lénykészítős videókat. Ott a kiindulási alap (már ha nem egy kész lényt fejleszt tovább) mindig az a központi főtestrész volt, amiben a gerincoszlop hosszával, formájával meg vastagságával lehet megadni a lény alap testformáját. Eleinte ez úgy néz ki mint egy jól megtermett lárvaszerűség. Biztosra veszem, hogy ezt a formátlan alapállapotot értette a "slug" említésekor. -
#278 sokat nem tévedtem, csak a szöveget nem értettem :)
Akkor marad a kasza és a vasvella. azt közben reménykedünk, hogy hamarosan a fejükhöz kapnak. milyen evolució az ilyen, ahol csigából fejlödik ki lényünk? :S -
#277 Ej látom még mindig gond van az olvasókésséggel...
Mégnézitek szépen a #250-ben belinkelt videót és szépen meghallgatjátok a legelejét (nagyvonalakban amit a fickó mond):
"So when you're in the final game, you'll be actually crawling out of the premorial ooze as a slug..."
Fordítás:
"Szóval a végleges változatban a játék elején egy meztelencsigaszerű lényként mászol ki az őslevesből..." - közben bőszen hadonászik egy partszakasz felett.
És akkor ezek után nem túl nehéz:
1: ha lenne vizi élet akkor nem úgy vezetné be, hogy rögtön a szárazralépéssel kezdesz.
2: ha lenne vizi élet, akkor nem degenerálódna vissza a lényed az "alaphelyzetes" se füle se farka gombóccá.
Szóval lehet elővenni a vasvellákat és kiegyenesíteni a kaszákat. Majd lehet várni a tucatkiegészítőket mint a Simseknél, amikbe már tuti belekerül ez is. -
#276 csak azért lett híresztelve mert nicns benne az új videókban? azthittem valami forrásból vette itt valaki -
#275 Szerintem sem. Ez nem is lehet téma, benne lesz és kész. Ha nem, resszkessenek, mert előkapjuk a vasvellát azt felkeressük a készítőket :P -
#274 Meg gondolom azért csak nem veszik ki az evolúci egyik fontos szakaszát. -
#273 Nem vagyok lemaradva....azt tudom hogy régi videó,meg hogy az újjabakban nincs benne.... -
#272 le vagy maradva. ősrégi videó már, mi is ismerjük. A viziélet kimaradása miatt csak azért ilyedtek meg itt lejebb, mert az újabb videókból kimaradt. -
#271 TEssék itt egy LINK egy 35perces videóról csak egy kicsit roszabb minőségben. ÉS a 2.perctől már mutatja a viziformát... -
#270 meg azért sem vehetik ki mert akkor nem hívhatnák spore-nak a játékot :D -
#269 az egysejtűt nem vehetik ki, hiszen te alkotod meg a lényedet pazdet.. :C
buták vagytok -
#268 az egyselytüs szedegetőst? sosem voltak jók az érzékeim :P -
Thanatos #267 pont azt hagyták csak bent... :) -
#266 volt egy videó amiben annyi látszot hogy ey kis izével szedeget bigyuszokat és szeritnem ennek semmi értelme nem csoda hogy kiveték....bár elég lett volna ha csak ezt az egyselytű részt vették volna ki -
#265 Kevered az egysejtű fokozattal. Olvass vissza és világos lesz:
"...az elején majd a tengerből mászol ki mint egy alaktalan meztelencsigaszerűség..."
Magyarán ha lenne a játékban vizi életet feldolgozó lépcsőfok, akkor lenne már egy meghatározott formád a szárazföldrelépéskor, amit a vizilét folyamán sikerült összehozni. De a legelső GDC-s videón kívül semmi infó arról, hogy létezne ilyesmi.
Talán majd egy kiegészítőben újra bekerül. -
#264 Ezt hogy érted hogy kimaradnak a vizi lények?Mert a játékban lesz 1 evolúciós vizi lépcsőfok. -
Keszike222 #263 Az új videóból pár dolog derült csak ki de lehetet látni, hogy már dolgoztak rajta.Mert a régebbi videokban csak a lény az egerett követte.Most már katintunk egy helyre és oda megy a lényünk.De kár, hogy kimaradnak a vizí lények. -
#262 ok, we will see :) -
#261 egy újabb kis űrutazás
a végén az a bolygó, olyan mintha "cukor-országba" érkezne az ember :) -
#260 Mondta, hogy "az elején majd a tengerből mászol ki mint egy alaktalan meztelencsigaszerűség". -
#259 Szerintem nem vették ki , csak nem onnan inditotta ... -
#258 Jah olyasmire gondotam, csak itt már ennek is lenne élvezhető tartalma. :-)
A SM inkább csak egy felkészítő cucc volt, a lényeditorral el lehetne lenni egy jóideig. -
#257 mint a "starmaker"?
remélem is, h nem szivárogtatnak ki semmit.
nem hiányzik, h arra hivatkozva megint eltolják a megjelenést. -
#256 Mármint mit akarsz ezekkel? Ugye nem gondolod komolyan hogy a filmeken és a képeken kívül bármit is találsz rajtuk.