8545
Spore
  • Hmuda
    Még az egyik videóban hallottam ha jól emlékszem. Bár szerintem teljesen logikus. Érdekesen is festene, ha egy tépőfogakkal kitűzdelt szájú lény nekiállna legelni a mezőn.
  • Carlos
    Hmmm...ez új...
    Akkor végülis te döntöd el.
    Thx az infót!
  • Hmuda
    Amilyen szájat raksz rá, annak megfelelően fog enni.
  • Carlos
    Meglátjuk majd...
  • Fantos
    vagy lehet fogazatban van valami hogy be lehet állítani
  • Carlos
    Azt nemtom. Lehet, hogy nem lehet.
    Majd meglátjuk.
  • Fantos
    És hogy lehet megcsinálni hogy mindenevő legyen?
  • Carlos
    Jaja...
    Simán. Elkezdesz legelni növényt, akkor növényevö lesz. Ha kisállatot eszel, akkor ragadozó.
  • Serpa
    pesze, szépen megbuherálod a DNAt és pikk-pakk.
  • Keszike222
    Én arra lennék kiváncsi,hogy egyáltalán választhatunkm majd-e,hogy az állatunk növényevő vagy ragadozó legyen.
  • adammmmmmm
    Ezeket én sem láttam de tetszik. Tényleg abban nem vagyok bisztos meg még nem is hallottam róla hogy van-e eleven szülés vagy csak tojással(szerintem bisztos hogy van). Ezekről a videókrol jutott eszembe.
  • kopaszrobert
    nah ezeket még én se láttam
  • Carlos
    Aranyosak!
  • Keszike222
    Nem tudom,hogy láttátok e-már de nekem ezek új videok
    Video1
    Video2
  • Carlos
    jaja...
    köszi!
  • Hmuda
    Az egysejtűs az amikor a pocsolyában kell hamizni dolgokat, de még a GDC-s videón volt egy rész mikor a lény úszkált a vízben és Will mesélt a vizi életről, de ez a rész kimarad és a pocsolyából egyenesen a szárazfölre lépünk.
  • Carlos
    ööö...az egyselytü pálya az melyik? Aszittem a pocsolyában úszkálós az.
  • Hmuda
    Eddig se akarták kivenni. Ne keverd a (többsejtű) viziélettel.
  • Kmarha
    magyarán mégsem veszik ki az egysejtü életpályát? :D ennek örülnék
  • hen-tes
    A HARDWIRED-en még ezt írják hozzá:
    A Montreal International Game Summit rendezvényen a Joystiq online legénysége készített interjút a Spore két fejlesztőjével, akik a Maxis fedélzetén már évek óta kalapálnak a korszakalkotó stratégiai alkotáson. Kezdetben nem volt igazi játék, csak 5-6 ember a projekten és a Spore szétszórt szimulációk formájában leledzett. Azóta befejeződtek az előmunkálatok és 80 fejlesztő dolgozik éjt-nappallá téve a szépen formálódó mesterjátékon.

Érdekes tőlük hallani, hogy Will Wright félistenpápa és Szent Hódító mekkora esernyőt tart a fejük fölé, így az EA csuklyás-kiadó nem tudja őket rugdosni oly keményen, mint más csapatokat. Willnek már igazán nincs szüksége rá, hogy dolgozzon, hiszen előző játékaival keresett pár fillért, amiből élete végéig eltengődhetne. Ettől függetlenül Will szereti, amit csinál, ezért maradt az EA égisze alatt... a Spore készítők nagy szerencséjére. A megkérdezett fejlesztők egyike a Spore első pályáján - The Cell Game - dolgozik, a másik vérprofi pedig az animációs részen és a második pályán - The Creature Level -, ahol már nem sejtek vagy spórák libegnek, hanem állatkák döcörésznek.
  • Carlos
    interjú
  • kopaszrobert
    Hát egy ideig még nem jön.....
  • Carlos
    Hmmm...jöhetnének már új képek és/vagy videók.
    Várom már nagyon.
  • Sephi
    Majd januarban....
  • kopaszrobert
    jah semmi sajna...
  • Fantos
    nincs.......
  • Keszike222
    Nincs semmi új a játékkal kapcsolatban?
  • kopaszrobert
    JA Sajna
  • Carlos
    2007 végefelé. 3-4-ik negyedév.
  • adammmmmmm
    Akkor ugye a spore csak 2007-ben jelenik meg.Dekár!!
  • Fantos
    elején csak beejti a tollát aztán paff
    OFFEND
  • Hmuda
    OFF

Egy munkást? Huszonhárom biztonsági őr végtagjait tépi le (plusz Kisaragit lefejezi) csak úgy bemelegítésnek.

De ez már tényleg nagyon off. Wikipedia cikk akit érdekel, de mostmár vissza a Spore-hoz.
  • Fantos
    hehe az télleg durva egyből azzal kezdődik hogy szétszed egy munkástna de kezdünk eltérni a témától
  • Hmuda
    OFF

Összesen 13+1. Ne ilyen takonyball meg pukimon nyomottságokban gondolkozzatok, azok az anime hulladékai és sajnos csak az olyan hülyeségek jutnak el ide. Az igazi animék azért fényévekkel szinvonalasabb alkotások. Ez a sorozat például véresen (szó szerint véresen) komoly, elgondolkodtató és nem egyszer sokkolja durva jelenetekkel a szegény nézőt.

(A félreértések elkerülése végett, az a fehér valami a csaj fején nem "cicafül", hanem szarv.)
  • Serpa
    hány 100 része van? :)
  • Hmuda
    Jah, méghozzá az egyik - ha nem A - legjobb (Elfen Lied).
  • Sland
    fogalmam sincs. vmi japán anime?
  • Hmuda
    Kösz. :-)

Azt is tudod honnan van a kép?
  • Sland
    jó a logód!
  • Malakai
    Nem mintha ez normális összemérés lenne, na mind1.. :P
    Amúgy a logikáját értettem, hogy hogyan gondolták, de szerintem ez inkább csak ilyen megnézem közelebbről jellegű dolog. :)