8545
Spore
  • haxoror
    türelem spórát terem :D
  • Crazy Mate
    Most akarok vele játszani,egyre rosszabb várakozni....
  • Malakai
    Ja és sztem később se lesz nagy háborúzás, az szirintem még a véglegesben is kidolgozatlan lesz...
  • Malakai
    Énnekem úgy rémlik, hogy Wright mondta, hogy a netről áttöltött bolygókat csak nézegetni lehet... :P Amit a GDC-sben nagyrészt mutogatott emlékeim szerint, az a lopjunk állatot és tegyük le a terraformált bolygóra és csináljunk ott is saját lényeket szórakozás. :P
  • Hmuda
    A GDC-s videóban emlékeim szerint kizárólag annyi volt a városépítgetés, hogy lerakott egy teljesen ismeretlen rendeltetésű házikót és az editorban hozzávágott egy gombát. Demónak épp megfelel, de van egy sanda gyanum, hogy az a része még nem kiforrott teljesen.

Az űrháborúnak meg minimum bolygószinten mennie kell, mert akkor a diplomáciának nem sok értelme lenne, de nem lepne meg, ha a bolygók felett orbitális pályán lehetne kisebb űrramazurit csapni (ha már a repülő játműveket berakták, bár több mint valószínű, hogy ez kiegészítő lesz). De egyelőre ebből is csak az egy éves GDC film jelent viszonyítási alapot, ami az alapján még szintén nagyon kezdetleges volt (volt három tank amik kilőtek pár lövedéket, de igazi háborúnak se híre se hamva).

Ami a bolygókat illeti még mindig áll a dolog, de nem tudom hol volt arról szó, hogy nem avatkozhatsz be. Ha betölti a galaxisodba a cuccot onnan az ugyanúgy része az egésznek mint a többi. Ha valami nem tetszik akkor nincs kegyelem, lézer elő és indulhat a népirtás.

Szóval van olyan dolog bőven, amit még nem mutattak meg olyan szinten ami arra engedne következtetni, hogy teljesen játszható állapotban van. Plusz még az E3-as videóban is volt, hogy zoomolásnál nagyon megakadt a rengeteg objektumtól, szóval az optimalizációval is vannak még gondok. Plusz nem kevés lényt/növényt/épületet/miegymást kell belezsúfolni az alap kiadásba, hogy az adatbázis fellendülése előtt is lehessen valamit kezdeni vele. Szóval türelem spórát terem.
  • Malakai
    A korábbi GDC-s videóban többet látni a városos témából, az űresből nem... Amúgy űrháború nem nagyon van ha jóltudom, az űrben inkább kolonizálgatás megy főleg, de ez nem tuti.. Mondjuk az biztos, hogy a fejlettebb bolygókon van védelem. Ja meg korábban volt olyan, hogy meg lehet lesni a netről áttöltött egymás bolygóját, de beavatkozni semmit, csak meglesni.
  • Hmuda
    Hát éppen ez az, hogy egy rakás dolgot nem mutattak. A törzsi/városi/civilizációs játékmenetből semmit nem mutattak, csak fel volt építve egy kunyhó/város és kész, a menetét nem mutatták. Meg az űrjátékból se mutattak közel semmit, csak egy-két apróságot. Következtetés: azok a részek még nincsenek kész.
  • Crazy Mate
    Lehet hogy hülyeséget írtam,úgy értem,hogy eddig olyan sok dolog van kész,hogy nem tudom elhinni,hogy még ennyi idő,mire kiadják,egyébként lehet láttam a GDC-s videót,sok videót néztem...
  • Malakai
    Sztem sok új dolgot nem mutattak, főleg, ha láttad a tavayi GDC-s videót. :)
  • Crazy Mate
    Pedig az E3-on olyan sok dolgot bemutattak,hogy alig tudom elhinni,hogy még ilyen sok idő mire kiadják...
  • QuippeR
    de sajnos igen
  • Crazy Mate
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
  • Gerbill
    Egy kicsit úgy néz ki ezen a videón mint Adolf Hitler:Ð
  • Hmuda
    Már hivatalosan is 2007 április-május.
  • Malakai
    2007 a hivatalos, de azt is mondták, hogy nem lesz köv E3-on már.
  • Crazy Mate
    Remélem nem nyúlik át 2007-re,akkor meghalok,remélem csak lehetőségként lesz benne a netes izé,és nem muszály letölteni mások lényeit...
  • Lobsterman
    Ősszel-télen asszem.
  • Crazy Mate
    Mikor fog megjelenni?
  • Lobsterman
    Ha beszélni nem is tud, de attól még egy zseni a csóka
  • Kmarha
    hülye :D

Pedig már beraktam a popcornt a mikróba, kikészítettem ágyikomra a párnákat kényelmesre, hogy csak hátradülők és élvezem a bemutatot :D
  • Hmuda
    Az eddigi legbrutálisabb Spore bemutató! Mindenkinek látnia kell!

;-)
  • Lobsterman
    Haha. Nagyon nagy ember.
  • Hmuda
    Robin Williams bohóckodik. :-)

Az eleje a jól ismert E3-as demó, de utána megjelenik az öreg. :-)
  • Thanatos
    hát normál értelembe vett multi nem lessz benne nem?
    csak annyi hogy mások népeit is le tod tölteni azt kész, nem? bár én ezt a videt még nem láttam..., nem is fogom látni, nem akarok magam kinozni :)
  • Thanatos
    hát ha midnen bejön tényleg amit igérnek lehet énis beszerzem eredetiben :) persze csak kiprobálás után, sjanos már emgtanultam hogy semmibe se szabad tulzottan bizni :/
  • Serpa
    nekünk, magyarokoknak, egy bolgyóközi szövetséget kéne majd alapítanunk, ... :)
    aztán elindulunk meghóditani a világot!
    ^-^
  • Lobsterman
    de erre a megosztott dolgokat leszedi a netről cuccra én is kíváncsi leszek. mondjuk attól most nem kell félnem hogy "jajj a törtverzióval ez nem fog menni" mert ezt egészen biztos megveszem. ha lesz rá pénzem ha nem. max eladom pár szervem :D
  • Lobsterman
    pont ez a játék legnagyobb előnye a szememben. a felfedezés varázsa. bárhova mész, mindig újat találsz. és persze rengeteg minden más is emellett
  • Serpa
    amit a lávabolygón talált, jól értem, h vmiféle upgrade cucc? ; jelen estben új lézerfegyver.
    ilyen kis cuccok után is lehet kutatni.
  • Hmuda
    tudom, hogy lehetetlen mind, de tuti lesznek órák amikor kizárólag annak fogom szentelni az időmet, hogy minél több kártyát beszerezzek. :-)
  • Lobsterman
    Szerintem életed végéig kb gyűjtögethetnél, akkor sem végeznél :)
    És igen félmillió csillagot említ, ami csillagonként úgy 1-2 lakható bolygóval számolva is elég szép szám, és még nem beszéltünk azokról amiket terraformálni lehet. Szóval lesz itt végtelen lehetőségek tárháza asszem. Bár félek hogy magamra fogok haragítani pár galaxist az első játék folyamán
  • Hmuda
    A szkennelés gondolom arra jó, hogy tudd mivel is állsz szemben. Ha a fajnak brutális harci tulajdonságai vannak akkor tudod, hogy ezekkel inkább ne kösd össze a bajuszt. Meg gondolom a magamfajta gyüjtögető életmódot folytató egyéneknek is kedvez, akik kórosan gyüjtögetnek mindent ami gyüjtögethető egy gyüjtögetést támogató játékban, szóval én tuti minél több faj adatkártyáját be fogom szerezni.

Amúgy valamit félreérthettél, az a 7000 csillagrendszer nem "seven thousand stars" hanem "several thousand stars", és az a galaxisnak csak egy kis szeglete. Will egy interjúban milliós nagyságrendekben beszélt, amit egy játékos egész életében se tud végignézni.
  • Serpa
    E3 as demovid lenyűgöző!

bár azt nem nagyon értem, h az idegen lények szkennelése mire is jó?
    fel tudom majd használi a specifikációkat?

7000 es csillagrendszer is hatalmasnak tünik.
  • dronkZero
    Ez online játék lesz, vagy csak lehetőségként lesz benne a dolog?

Olyasmit olvastam, hogy amikor lényt csinálunk, akkor az feltöltődik a master serverre, ahonnan majd másoknak -automatikusan- letölti a játék ellenséges fajnak...

Remélem elmegyeget majd offline is azért...
  • Hmuda
    IGN video Ugyanaz mint az előző, csak egy-két extra jelenet is van benne amit nem vágtak ki.
  • Hmuda
    Spore Gameplay Movie 1
  • Lobsterman
    ezt hogy sikerült megnézni hmuda? jön vagy 5 k-val... kib***** gamespot
  • Lobsterman
    Jó ez. Csak itt jön be a képbe hogy játszd ki a...ööö...valamidet :D
    És egy tapírmenyétnek ne vagyél tapadókorongot a hátára :)
  • Hmuda
    Gigaűbermegafajintosan brutális gameplay videó Will kommentálásával.

Eddgi kicsit aggódtam, hogy mi maradt meg a lénykreálásból...minden! :D

Bár ahogy így elnézem a dolgokat kicsit aggódom, hogy minél drágább lábakat veszel, annál gyorsabb vagy, minél drágább fegyvert annál erősebb, stb. Az lenne a tökéletes megoldás, ha minden testrészmodell tökegyforma alapértékekkel bírna és azokat lehetne pénzért fejleszteni. Mi van akkor ha valami olyan láb kell a lényemnek ami abszolút nem illik a koncepcióba? :-(
  • Serpa
    a hátán egy körfűrész van?:)