8545
Spore
-
#535 http://www.xspore.com/spore_screenshots.html -
#534 Hopsz elrontottam, a második Crafting spherical worlds-t kétszer írtam be, de a második mellett ami van az másik. -
Creating Spherical Worlds(tekerjetek a feléhez,ha csak sporet akartok látni)
Crafting Spherical WorldsPlayer Driven textures:(itt még a fele előtt)
Player deformable objects -
Thanatos #532 smiley :P -
#531 Az amit írtál max az épület editor, de maga a városi fázis játékmenete úgytűnik még tényleg sehol nincs bemutatva. Valószínűleg okkal. :-) -
#530 Szerintem félre értettél én nem követeltem senkin semmit max egy kérdést tettem fel. Mellre szívni nem szívok semmit legfeljebb vitatkozom:)
A várossal kapcsolatban. Van egy 35 perces videó abban benne van a városi rész. Külön bemutatja, hogy te magad akármilyen formájúra és színűre alakíthatod az épületeket. Ellen példaként megmutat egy a gép által kreált várost is. Ha meg lesz a video belinkelem. Egyébként erre is kíváncsi lennék, hogy lesz e az épületeknek valami tényleges funkciója is vagy igazából csak dísznek lesznek.
Carlos:Hogy ki az az maradjon az én titkom:) -
#529 Kérdőjel. -
#528 StormRegion? -
Thanatos #527 honnan tudod hogy nem onnan ir? :PPPP -
#526 Mert Lipcséből írsz, hogy így sajnálod? :) -
Keszike222 #525 A lipcsei kiállításon tán lesz egy kipróbálható verzió is.Csak az a baj,hogy újságírok próbálhatják majd csak ki. -
#524 Csak úgy viccből. Be tudsz linkelni olyan videó(ka)t ahhol olyan részletesen mutatják be a városi/civilizációs fázisokat, ahogyan azt már például a lény fázissal megtették? Szóval rendesen mutatja narrálás mellett a város felépítését, esetleges problémák megoldását, a játékmenetet, stb, stb.
És rátapintottál a lényegre: nem tudod, hogy mit fejlesztenek még egy évig. Azért szerintem Will csapata tud egyet s mást arról, hogy mior van kész a játék. Nyilván azért nincs változás a bemutató videó információtartalmában, mert a nem mutatott részeket valószínűleg még javában toldozni-foltozni kell.
SZERK: remek ellenpélda Molyneux mester. Imád beszélni a terveiről, de mikor azok technikai problémákba ütköznek és nem valósulnak meg, mindenki nekiesik, hogy hogy volt pofája olyasmiket igérni amiket nem tartott be (sajnálom is érte szegényt, pedig hatalmas géniusz, de kezd benőni a feje lágya). Az eddigiek alapján Will csapata már eleve csak a kész dolgokkal áll elő (kivéve a viziéletet, de hát az is csak egy "ilyet tervezünk" prezentációban volt amit az ipar képviselőinek adott elő).
SZERK2: persze ne szívd mellre, ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ne követelj dolgokat a készítőkön oylasmi alapján amire nincs rálátásod (magyarán a fejlesztés jelenlegi állása). -
#523 Az a baj hogy mostanában azt csinálják hogy a félkész, bugos játékot adják ki.. és majd valamikor egy patch-et hogy javítsanak a részidejükön. Remélem ez a játékot ez a sors elkerüli mert ötletesnek tünik a mostani silány csili-vili játékokk mellett. -
#522 Mondjuk ahhoz képest, hogy idén tavasszal jelent volna meg és eltolták jövő év elejére ami kb 1 év csúszást jelent nekem nem az szűrődik le, hogy csak bugokat javítanak ki rajta, hanem azt is, hogy esetleg fejlesztenek valamit. Namost ha youtube-on beírod a játék nevét találhatsz egy rakás videot a játékról és nem mellékesen a városi részekről is. Ez az uccsó felvétel semmi újat nem mutat a 2006-os hoz képest város színten sem és a bejátszott video 90% össze van vágva 2005,06 és 2007-es felvételekből.
Egyébként meg nem fikázni akartam a fejlesztőket és még csak nem is nyavajogtam miatta hogy miért nem jött ki. Elismerem, hogy sok dolog van amin csiszolni kell, de egyszerüen nem tudom mit fejlesztenek még plussz egy évig.
Amúgy meg majd rákérdezek haveromtól, hogy van e valami újdonság a lipcsei kiállításon a játékkal kapcsolatban ő kint van egy fejlesztő céggel:) -
#521 Annyira sztem nem, szerintem egy átlag warez ftp komolyabb terhelés alatt van... -
#520 Kíváncsi leszek, milyen szerverparkkal indítanak az online részhet. Procedurális tárolás ide vagy oda, azért kell majd a kraft rendesen. -
#519 Nem kicsit botorság kijelenteni, hogy ugyanott áll mint fél éve, tekintve, hogy a fejlesztőkön kívül az égegyadta világon senkinek nincs fogalma arról, hogy milyen általunk nem látott akadályokat kell leküzdeniük.
Szerinted majd a félkész/bugos/kidolgozatlan/stb részeket fogják mutogatni, vagy azokat amik már működnek olyan jól, hogy a nagyközönség elé tárják? Példának okáért a városi/civilizációs részekből eddig érdemleges gameplay videót nem láttunk, csak interjúkat és minimális bejátszásokat, hogy ilyennek kellene lennie. De mivel nem nagyon akarják mutogatni, ezért nyilván még nincs olyan stádiumban, hogy elő merjenek állni vele. -
#518 Sajna ez a videó semmi újat nem mutat. Ebből fakadóan toál nem értem, hogy mi a szöszt fejlesztenek még rajta. Ugyan ott áll a game mint a fél évvel ezelötti fázisban és a bejátszott felvételek 90% sem új. -
#517 de továbbfejlődött, és ott láthatod hogy változtatták, és úgy jött ki -
Keszike222 #516 Nem úgy volt,hogy ilyen hernyőként jövünk majd ki a szárazföldre?Mert ebbe a videoba úgy jött a lény a szárazföldre mint ahogy egysejtűként kinézet. -
#515 GameStar szöveg mondjuk abszolút nem fedi a videót.. Egy alap promó videó, elmondják benne (újra), hogy mi is ez a játék. -
#514 átrajzolták -
#513 Megint átrajzoltál az ikonokat. :) -
#512 Ójajj!
Jöhetne már! -
#511 Videó -
#510 Sajna oda van írva, hogy amint megjelenik letölthető lesz. Tehát még semmi:((( -
Delta24 #509 ez érdekes http://buyspore.com/download-spore-demo/ -
Delta24 #508 2008 első felére igérték -
#507 Eddig legalábbis úgy fest...de ki tuggya még... -
#506 Úgytűnik a megjelenés vmikor 2008 tavasz. -
#505 Cucc a banner! -
#504 Sőt most valami olyasmit is láttam, hogy egy idegen bolygón lévő még "primitív" lényeket is tudod átformálni. -
#503 ja jó akkor lemaradtam pár oldalal de kösz az infót -
#502 Ebben MINDENT a játékos készíthet. Lényeket, épületeket, növényzetet, járműveket, bolygókat, mindent. -
#501 komoly? akkor most az űrhajót is mi kreálhatjuk vagy választamni lehet pár előre elkészítet közt? -
#500 Tudom, tudom csak a kreálásról jutott eszembe. Amúgy láttam egy videót amin az ufo egy az egyben úgy nézett ki mint a Star Trek féle enterprise:) -
#499 mi most az űrhajóról beszéltünk...legalábis én arról -
#498 Én inkább valami féle humanoid lényt akarok tervezni. Mondjuk legyen négy karja meg kinövései a fején:) -
#497 Az enyéméknek lesznek! -
#496 űrhajókal táncolnak?De hát azoknak nincs is lábuk