8545
Spore
  • Hmuda
    Nah, úgytűnik végre "feltünt" a fejeseknek, hogy kikerült egy idő előtti verzió, mert most reggel már azt írja, hogy nem lehet bejelentkezni, hibás kódra hivatkozva.

Megerősíteé más is aki triallal dolgozott eddig?

Bár több mint valószinű, ugyanis az utóbbi egy percben egyetlen egy trialos lény se került föl a pédiába, csak olyan amint a fullos alkatrészek vannak, ami a tegnapi rohamot tekintve csak egy dolgot jelenthet.
  • Aragorn83
    azért nincs kinn sehol, mert hivatalosan a trial verzió is csak keddtől elérhető. A teljes verzió pedig itthon pénteken fog megjelenni.
  • 5c0rp330n
    ezt a lénykészítőt még csak előrendelők szedhetnék le vagy miért nincs kint sehol? :S
    kint látom egy torrentoldalon, az jó lesz nekem? :)
  • DarkSector
    THX az infot.
    Izgalmassan hangzik.
  • Kmarha
    no akkor nagy vonalakban a játékról, milyen is lesz:

adva van egy életre alkalmas planéta. Belezuhan egy üstökös, viszi magával az élet csíráit.. becsapodék és láss csodát, némi sejt kerül olyan környezetben, ahol azonnal osztodni és szaporodni képes. Kialakul első pársejtű lényünk. A környezet elöször étellel, energia forrással teli lesz, itt gyüjtögethetsz. A gyüjtögetésért pontokat kapsz, mellyel szintlépés félék esetén, variálhatod, bővítheted egyszerü lényeidet. Aztán a többi lény is kezd kifejlödni. Lesznek prédára alkalmas lények, és olyanok amik rád vadásznak. Dönthetsz, védekezésre, támadásra állsz e be, húsevő vagy növényevő leszel. Túl kell élned.

Aztán egy bizonyos szint után, lényed úgy dönt, a szárazföldön is zserencsét probál. Megfelelő pont társaságában kimászik hát a sárba. Előjön újra a kreátor program, melyet most már megismerhettünk, és szépen aggathatsz rá lábakat, kezeket, csápokat, amire csak futja. Ezek a most a demoban is megismerhető tulajdonságokkal ruházza fel lényedet (harciasság, erő, gyorsaság, képes e énekelni, hallani, lopakodni, táncolni, mennyire csicsás, tud e párt szerezni azzal, hogy meglebegteti színpopás szárnyait stb)

A túlélés szárazföldön folyatodik, közben törzsekké olvaszthatod egybe a lényed többi tagját, mert úgye tömegben az erő. Kialakulnak az ősellenségek és a prédák véglegesen. Ha olyan a lényed, elkezd tárgyakat használni. Épületeket emelni (elöször csak kezdetlegeset) amiben meghúzhatja magát (minden épületet meg később járművet a mostani szerkesztőhöz hasonlóan te magad tervezhetsz meg). Lényeket befogni rabszolgaságba vagy éppen háziállatnak.

És fejlödsz, alakul a civilizációt. Falvak majd városok nőnek ki. Talán a bolygón lévő más fajok is veled fejlödnek, igy komolyabb ellenfelekké vállnak. Háborúk, népirtások, egyre több technikai eszköz (tankok, repülök, bombák, lézer stb).

És végül elérhetsz odáig, hogy a bolygón már egyedüli úralkodó fajjá növöd ki magad. A lényeid szeme a csillagok felé fordul. Űrhajó tervezés, naprendszer felfedezése. Aztán jönnek a más galaxisok. A szerkesztők és a többi játékos álltal kreált lényekkel belepve fedezed fel őket. Elrabolsz pár példányt belőlük, hogy tanulmányozd, génkészletedet növeld. Feljetebb civilizációkkal háboruzhatsz, bolygókat robbanthatsz szét.. és talán még olyan fenyegetésre is bukkanhatsz, mely ellen sajád bolygódon is védekezned kell, hisz talán fejletségben megelöznek.

Nagyon sokrétű, nagyon bonyulult játék lesz ez. Nehéz lenne megoldani, hogy másfajta demot adjanak ki belőle. Itt a lényszerkesztő, szeptemberben meg a teljes játék. Csak ki kell várni :D
  • offkorz
    srácok ti most honnan szedtétek amivel játszotok?
    valaki pm-ben világosítcson már fel plz.
  • DarkSector
    Jah rendben már közben olvastam hogy mi a helyzet.
    Nemgond részemről nem fontos nem, akarok kicseszni veled pár fül meg szem végett.
    Jó nekem egyenlőre ez is majd ráérek várni a fullra is annyira azért nem vagyok fan.
    Amúgy ez nem semmi egy demo. A full aztán túltesz mindenen, de ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy kiadjanak egy demo-t.
    Ha megnézzük ki...ott sok időt el lehet tölteni ezzel a kis demo-val is nem úgy mint monnyuk egy olyannal, hogy mész egy pályát azt jön a TO BE CONTINUED felirat.
    Ezt nagyon őtletesnek találom. Mint Crysis-ban is legtöbben nem a pályán futkároztak, hanem minnya a tervező progit szedték elő.
    Ilyenek az emberek, mindenki kreatív, és szeret alkotni, és ezt eléggé jól kiaknázzák a játékbnan. Bár a fullnál játékmenetet még nem ismerem, ami nem biztos hogy ennyire faxa de ez a progi naon kúl.
  • Zomil
    mi privát akarjuk használni :DDDD
  • Aragorn83
    Nem tehetem meg sajnos, kikötötte mind az EA, mind a Maxis, hogy nem adhatom ki, csak privát használatra van. A én verzióm 293,4 MB...
  • Lobsterman
    Aha. Így már értem. Jó neked :D
  • Lobsterman
    Nem fogja. Kínoz minket :D
  • Aragorn83
    Vezess egy Spore-al foglalkozó oldalt! :D
  • DarkSector
    Faxák a lényeid.
    Monnyuk így könnyü is.
    Majd ha meg lehet oldani akkor tedd fel légyszíves.
    THX
  • rotator
    Kipróbáltam, pofás lett!
  • Lobsterman
    Az azért egy pozitívum hogy ez a 2.5 hónap a megjelenésig nyár. Szorgalmi időszakban hosszabbnak tűnne ennyi idő, a nyár viszont el fog repülni pillanat alatt :)
  • Aragorn83
    Bocsi nem voltam pontos. Szájból tényleg 40 db van, de szemből csak 24 db a maradék 16 azon az oldalon fülek, antennák és orrok. A lényeg hogy a szemek és egyéb érzékszervek oldal is teli van nálam.
  • Kmarha
    mázlista! :D használd ki alaposan! Itt van pár ember aki ölni tudna lassan érte :D (hátmég a játékhoz.. ejj de messze van)
  • DarkSector
    Töltsd fel légyszíves.
    Hány mB.
    Mert nekem gyenge 190.
  • Lobsterman
    Hogyan lehet ilyen levelet kapni? :D
  • Lobsterman
    8 száj 10 szem :)
  • Aragorn83
    Nem hülyéskedek. Akkor nekem tényleg a teljes verzió van meg. Köszönöm az infót. :)
    Tegnap kaptam egy levelet a Maxistől, annak segítségével jutottam hozzá.
  • Hmuda
    Neki úgytudom újságírói példánya van.
  • fsgh
    Sziasztok! Egy linket adtok a demohoz?:)
  • Kmarha
    most hülyéskedsz velünk? ha mégsem megsugom hogy 10 száj és kb 10 szem van nekünk.
  • RedDevilsza
    Bocsi, de nen tudnátok megmondani, honnan szedtétek le a Creature Editort? Visszaolvastam, de nem találtam meg, az EA oldalán meg csak valami fizetőst találtam!
  • Aragorn83
    Nem tudom. Én először azt hittem teljes verzió, de utánna elbizonytalanodtam, ahogy olvastalak titeket.
    Egyeztessünk nálam pl 40 száj és 40 szem van. Nálatok?
  • Kmarha
    eszméletlen.. kijön a játék, bukom az őszi félévemet.. :D
  • Kmarha
    Táncos lábú spirál pofám:

Magánszáma: http://youtube.com/watch?v=JZjwjHx1E6c
  • Lobsterman
    Neked full verziód van? MErt itt én olyan részeket látok amik nincsenek a demoban
  • Lobsterman
    Nekem is ezt csinálja. Azt hittem elrontottam valamit de ezek szerint ez egy ilyen :D
  • Aragorn83
    Egyébként máris több mint 10.000 lény van fenn csak ma eddig a pillanatig 9189 lényt töltöttek fel. Amikor tegnap este elkezdtem játszani még 800 lénynél alig több volt fenn...

Egyébként itt vannak az én büszkeségeim! :D

http://www.spore.com/sporepedia#qry=srch-Aragorn83
  • Aragorn83
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne és hátha valamelyikőtök tud nekem segíteni. Az a gondom, hogy bár minden lényemet lementem, ha kiléptem a Lénylaborból és visszalépek néhányat nem jelenít meg. :(

Pl a Saját lényeknél azt írja 17 db. Ennyit is csináltam, de ebből csak 10 db-ot jelenít meg. Írja is a kártyák felett majdnem a bal fölső sarokban, hogy "10 elem mutatása", tudok tenni valamit azügyben, hogy a többi lényem is lássam és ismételten használhassam?
  • Malakai
    Ahogy Hmuda is írta, kissé döglődik a spore szerver, nagy a roham, már közel 10.000 lény van a sporepediában, és ugye ez leginkább ma került fel. :)
    Persze ez az aktivitás úgyis csökkenni fog, gondolom a full creature creator után megint lesz egy nagyobb lényáradat, de aztán úgyis majd megint alábhagy.
    A teljes játékkal meg majd még jönnek a lények mellé az épületek, járművek, űrjárgányok. :)
  • Ron Ragm
    FREEMEN.
  • Kmarha
    na jó nekem most a spore profilom sem jó, új lényt nem rakja fel a régit amit azhóta átszínesztem meg két darabban is tárolja, törölni meg nem tudom.

gusztustalanka videója (asszem felvevő minőségén javítani kell): http://www.youtube.com/watch?v=jlDTC_FUMxw
  • DarkSector
    Igen ezzel találkoztam énis.:(
  • DarkSector
    THX megnézem mindenképpen.
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Az ingyenyes lénykreátor honnan szedhető le?
    Eddig 2 helyen próbáltam, de mindenhol azt írják: júni 17...
  • Kmarha
    áhh meghalt a youtubeos feltöltés.. pedig alt-egér kombinációval rájöttünk szobatárssal hogy mindenféle kinővéseket lehet csinálni a lényekre (leveszi mondjuk a felsőkart, ujjak, könyök nélkül). Alkottam egy gusztustalan folyik össze-vissza lényt így. :D majd megmutatom ha élni fog a youtube.
  • SD456
    Nektek sem megy a repülés? Csináltam egy kis állatkát szárnya is van de nekem is csak ugrál.