1461
Filmkereső
  • Princeman
    Hali. Nem tudjátok véletlenül hogy az E.T.-t lehet e kapni még valahol? Vagy esetleg ha nem, letölteni valahonnan. Nagyon fontos lene...KÖSZI
  • Blooder666
    Kössz mindenkinek tényleg a Tőrjön ki a frász volt, már nagyon rég óta kerestem thx
  • kaposi1
    En is regota keresek egy filmet.A cime ferjfogo .A foszereplono Brigitte Willson .Ha valakinek megvan DVD-n magyar szinkronnal az legyszi irjon.
    Fel tudok ajanlani helyette tobb ezer mas dvd-t!!
  • kaposi1
    Hello!
    Ha a Torjon ki a fraszra gondolsz, nekem meg van DVD-n magyarul.
  • Jrex
    mármint magyarúl.
  • Jrex
    asszem: Tőrjön ki a frász.
  • Jrex
    ugye amelyikben MIchael J. Fox szerepel.
  • Lyan Kyj
    Frighteners?
  • Blooder666
    Tudna valaki segíteni?
    Van egy film, de az istenért nem jövök rá mi a címe.
    A történet: Van egy fickó, aki látja a halottakat, és hogy ki fog meghalni. a hullajelölt homlokán megjelenik egy izzó szám, aztán eljön érte a kaszás. (azt hiszem egy test nélküli csukja repked csak.) Valahogy úgy sikerül megszabadulniuk tőle, hogy a fickót lefagyasztják, hogy klinikai halott legyen átmegy a túlilágra? és ott végez a kaszással, ja meg a film elején a szellemekkkel ilyeszteget embereket ő meg eljáttsza a szellemírtót :) Nem biztos hogy minden így van benne, ennyire emlékszem, ha valakinek beugrik valami szóljon.
  • bauer15
    Három nindzsa nem hagyja magát (3 Ninjas Knuckle Up)
    Három kicsi nindzsa (3 Ninjas)
    A 3 nindzsa visszarúg (3 Ninjas Kick Back)
    Szünj meg F
  • Jrex
    kössz.szerintem az az az elsö,és igen azokon alapszik a történet.
  • Lyan Kyj
    Esetleg?

Amúgy lehet vmi dokumentum film volt, mert: ITT és ITT is hasonló történetről írnak.
  • Jrex
    hello
    nem tudja valaki annak a fílmnek a címét amely a mokele mbembe-ről szól?
    egy orvosnő és egy kutató(asszem mert már nagyon régen láttam)afrikába mennek mert a bennszülöttek betegek lettek valamilyen állat húsától,és amegtalálják dinoszauruszok azok.régi fílm és egy kicsit gagyi is,de kéne a címe.
  • yann
    ha ez tényleg egy létező film, akkor az íróját elpáholnám egy romlott mirelit-csirkével, pedig egyáltalán nem vagyok agresszív.
  • ng0ofy
    nem hiszem, mert akkor legalabb 3 man almodtuk ugyanazt (: (előfordulhat, persze)
  • Tatyla
    ezt te álmodtad szerintem xDDD
  • ng0ofy
    Segitsetek! Még valamikor gyerekkoromban (vagy 14 éve) láttam egy filmet amiben a történet lényege az volt, hogy adott a férj s feleség, a hapsi lement bonott csirkéért (ez az egyetlen tény ami biztos :D ) és nem ment vissza pár évig, aztán hazament egy bonott csirkével, dugtak, megint elment és még megcsinálta ezt a pali párszor. Ennyi az én emlékeimből, ha ezek alapján kitaláljátok, hogy mi ennek a cime akkor nagyon ügyesek vagytok, de hátha... :D
  • mochee
    Ez gyors volt, kösz, pontosan erre gondoltam. Aztán most így eszembe jutott, a magyar címe , ami "Dugj meg" (csak ha valakit érdekelne)
  • Lyan Kyj
    Baise-Moi? (Rape Me máshol)
  • mochee
    Még annyi eszembe jutott, hogy a megerőszakolásnál az egyik csaj (az elvetemültebb) hagyja magát, viszont a másik ordibál és védekezik, majd kiborul az egésztől. És lehet nem ő a másik főszereplő csak az elején van benne.
    Valamint van egy öregebb pasi akit megölnek, de előtte prostinak adják ki magukat vagy valami ilyesmi...
  • mochee
    Sziasztok!
    Egy francia filmet kéne kitalálnotok. 2 csajról szól (vagy nőről) akiket még a film elején megerőszakolnak, majd utána együtt nekivágnak az országnak és úton-útfélem gyilkolásznak.
    Felrémlett ez a film és baromira megnézném még1x, szal ha valaki tud segíteni az nagyon jó lenne.
  • Maco13
    te vagy itt az aki nem ért semmit...
  • mark oh
    te vagy itt a fönök?
  • Maco13
    Most láttam a reklámját, "Bazi nagy film" a magyar címe, és azt mondták h aprilis 19-től megy a mozikban
  • Maco13
    nem filmek elérhetőségét adjuk meg, hanem ha valaki nem tudja annak a filmnek a címét, amit meg akar nézni, és leír pár jelenetet, akkor segítünk megtalálni a címet
  • miche
    Köszi, de ezt már én is megtettem. Sőt mi több. Ezt a filmet pont tavaly láttam a TV2-n de sajnos ez sem az. Ebben a zsaru visszanyeri a végén a látását, de amit keresek abban nem.

De nagyon örülök, hogy van aki foglalkozik velem
  • Challanger
    Na ezt figyeld...
    port.hu-n beírtam filmkeresőbe, hogy "vak". Kidobott jópár címet, de szerintem elsőre eltaláltam azt, ami neked kell:

Vak bosszú
  • miche
    Körülnéztem az imdb-n de szerintem nem Chuck Norris. Nem találtam igazán témába vágót, meg amit keresek, abban nem karatézik senki, és nem rémlik az arca sem. Ha ő lett volna biztos rémlene. Ez egy ismeretlenebb színész lehet inkább.

Valamikor kb 90-es évek elején láttam. De szerintem mégelőbb készülhetett mert már akkor is elég réginek tűnt.

Van egy jelenet amire nagyon emlékszem:
    A zsaru és a nő előre kiteszik a poharakat a pultra, hogy biztosan jó helyre öntse majd a piát amikor megkínálja a volt társát. Mert az még az utolsó percekig azt hiszi a főhősről, hogy nem vakult meg, de valami bűzlik neki, ezért amikor a fazon töltené az italt, a gonoszunk elhúzza a poharat. Na, itt esik le neki a tantusz. Aztán meg le akarják puffantani egymást. Végül a vak zsaru rászegezi a pisztolyt a gonoszra de nem tudja biztosan, hogy jó helyre lőne-e. Ebben a pillanatban megérkezik a rendőrség és letartóztatják a tagot. Aztán a vak zsaru megkérdezi, hogy eltátlálta-e volna a gazfickót, és erre azt válaszolják neki, hogy pont fejbe lőtte volna. Na több se kell az ipsének, ezen felbátorodik és másnap jelentkezik a volt főnöknél, hogy visszamegy dolgozni. És kb itt van vége a filmnek.

Még arra is emlékszem h a kórházban teljesen meg volt őrülve. Ott feküdt az ágyon az ablaknál és a doki épp szedte le a kötést a szeméről. Aztán a fickó nagyokat őrjöngött, h nem lát semmit.

Meg még arra is emlékszem h eleinte nagyon szenvedett mert mindennek nekiment meg megbotlott. Az utcán is úgy kapaszkodott a korlátba. Aztán valahogy találkozoztt egy nővel, aki segített neki tájékozódni, meg ilyesmi.

Remélem ismerős lesz valakinek. Már minden ismerősőmet körbe kérdeztem de senkinek sem rémlik semmi. Évek óta hajkurászom hiába :(
  • mark oh
    és?
  • PetruZ
    Szerintem az első az egy Chuck Norris film, csak nem jut eszembe a címe. De rémlik, hogy láttam. Az imdb-n nézz körül, valamelyik nem túl régi filmje lesz.
    A másodikra passz.
  • Maco13
  • mark oh
    melyik letöltös oldalon?
  • REALista
    Mi az hogy hol találod?
  • mark oh
    megtudja valaki mondanihol találom ezt a filmet:NATURAL BORN KILLERS(született gyilkosok)
  • miche
    Sziasztok!

2 dolgot keresek nagyon:

Film:
    egy régi film, talán 80-as évek beli lehet. Egy zsaruról szól, akit a társa fejbelő, de a zsaru nem halt meg csak megvakult. Viszont a korrupt társa ezt nem tudja és be akarja mesélni neki h nem vakult meg és azonosítani tudja. Elcsalja egy üres bárba ahol bosszút akar állni rajta. A vége az lesz, hogy a gonoszt bekaszlizzák, ő meg visszamegy dolgozni. Egyébként egy nő is segített neki. A főszereplő hapsiról az rémlik hogy barna haja volt. Nem tudom a címét. Hiába kérdeztem meg mindenkit senki nem ismeri.

Sorozat:
    Kb 10-12 éve ment egy sorozat egy rendőrről, akinek volt egy szuper piros sportautója, amibe ha beszállt és megnyomott valamit, akkor mire kiszállt egy robotruha vagy micsoda volt rajta. Volt még két társa akik igazi robotok voltak. A hapsi volt a piros robot, a másik meg sárga és kék volt. Elég extrém dolgokat csináltak. A lényeg, hogy a zsarut a filmben Robin-nak hívták, sötétbarna haja volt és volt egy csinos kolléganője is. Csak a címét nem tudom.

Aki tud segíteni írjon ide v erre a címre:
    [email protected]

Köszönöm! miche
  • Challanger
    Epic Movie
  • jmikso
    Megjelent szuper MÓkus KAlandja első rész itt meg is nézhetóó
  • Maco13
    ja az nem ha még nem jött ki...
  • Maco13
    Scary Movie 4?
  • 59th LeFty
    Üdv! Most láttam egy előzetest a TV-ben, valami új vígjáték, még ebben az évben kijön. A címéről viszont lemaradtam, talán ismeri valaki... Paródia a superman returns, karib tenger kalózai, X-men filmekről. Amúgy sírvaröhögős az előzetes :D