Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Láttam régebben egy olyan japán verekedõs-szamurájos filmet amibe volt egy faszi kardal állt, és ilyen fából épített kis fedelek alatt voltak. Elkezded szakadni az esõ és elkezdet futni az ellenséghez, és mutaták, ahogy a kardal ketté vágja az esõ cseppeket és mindezt lassítva.. Szóval kurva jól meg van csinálva a film, de csak ez a jelenet maradt meg. Nem tudjátok mi a cime?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Challanger
Szerintem a beavatás címû filmet keresed.
hellosztok srácok!!!
kéne nekem egy kis help!nem tudja valaki mi a cime annak a filmnek amibe "Robert De Nero vagy Al Pacino és Colin Farrell jáccik"?Akció film csak az a baj hogy nem tudom a cimét!Ha valaki tudja Irjon már privibe FONTOS lenne!!!
Elõre is nagy köszönet!!

Üdv: DioSr50
Kern András - Bokros Lajos paródiáját keresem, nincs meg esetleg valakinek?

😊
Kár hogy a címét nem tudod😞
Úgy én emlékszem nem csak japók voltak benne...
MrSpock
Erre emléxem 7,vagy 9 diót kellett összegyûjteni,mindegyik egy hõsnél volt..csak õk tudták megállítani a gonoszt.Volt benne olyan lézerkorbácsos is.Valami japán film volt,bár nembizi,de ferdeszemûek voltak benne.Olyan repkedõs,sci-fi volt.
Azthiszema végén csak 3-an maardtak,de nembizti.
Olyan 7 mesterlövész csak japán sci-fiben.

Go Jeff Go!!!!

Sziasztok!

Egy régebbi filmet "keresek". Valamikor még az õskorban (198x) le is adták nálunk is.

Sok infóval sajnos nem rendelkezem róla, de hátha valamelyikõtök ráismer.

Szóval ez egy sci-fi, valami aranydiót gyûjtögetnek a jó és rossz heroikus küzdelmében a szereplõk. Van benne egy R2d2-szerû robot is (már amennyiben jól emlékezem), volt benne még ûrhajók/csata stb.😊

Rémlik valakinek valami?

Köszi elõre is a segítséget!
Radír
Nem. Itt nem viselt maszkot a gyilkos. Asszem mindig sötét ruhában volt. Két jelenetet tudok mondani:

A feleség a férj mellõl éjszaka valamiért kimegy a szobából, s amikor visszamegy holtan találja, s hamarosan mögélép a gyilkos és perverz grimasszal az arcán ledöfködi.

A fõszereplõ csajszi felül a vidámparkban a kísértetvasútra egy kislánnyal, s odabent a vasútban látni véli a gyilkost.
Nem a Halloween-re gondolsz?
Halloween
Szevasztok!

Egy film címét keresném, az HBO-n ment '96-97 körül. Mûfajilag thriller. Egy kisvárosban játszódik, ahol egy õrült késes pszichopata nõket gyilkolász. Asszem hetvenes évekbeli a film, de nem biztos, lehet késõbbi is.
Oh, köszi! Nagy király vagy!

Maco13
IsoHunt, itt szerencsére mûxik a tracker, és van 2 seed is
Amúgy lehet érdemesebb az amerikai címén keresni, ami az imdb szerint: Dance with the Devil
Sziasztok! Én a következõ film lelõhelyére lennék kiváncsi: Démoni Szeretõk-Perdita Durango
A mexikói ponyvaregényként emlegetik, csak véresebb, durvább, betegesebb. Mostanában nyomták a tv-ben, sajnos lemaradtam róla. Játszik benne egyébként Torrente alias Santiago Segura.
Egyszerûen nem találom sehol sem: DC, mininova, thepiratesbay, bitenova, de mégcsak feliratot sem találtam.

RaZoK
<#eljen>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
azaz kösz! 😉

KeszthelyiPéter
Már csak ezeket keresem:
TIME SLIP
G.I. SAMURAI
SZAHARA (Belushi 1991)
UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18)
78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ)
SZÁLKA HAL NÉLKÜL
AZ ARANY BÛVÖLETÉBEN (BELMONDO)
TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT
HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID )

Loál János
A legnagyobb. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

idétlen idõkig, groundhog day
RaZoK
Hello!

Keresek egy filmet, a címét nyilván nem tudom, ezért körül írom és aki sejti mirõl is van szó, ad nekem egy címet.

Nos, a film amerikai.
A lényege az, hogy egy nap felébred a srác, és onnantól kezdve minden nap ugyan azt éli át.
Nincs melegvize és minden nap ugyan arra az "ébresztõ New York" ráidó beszólásra ébred.

Továbbá a film nagyon régi lehet, úgy kb 1990-1991, de ha nem akkor sebaj..már erre nem emlékszem.

Nos aki tudja, ne habozzon a válaszadással. 😉

Kösz!

Hello!

Loál János
<#smile>

el sem hiszem! köszönöm!
Loál János
Meztelen ebéd (Naked Lunch), David Cronenberg

hogy-hogynem, egy filmet keresek (:
de szinte teljesen biztos vagyok, hogy senki sem fog tudni segíteni. kb. 10-20 éve vetítették a m1-en, elég kései órákban. sajnos a film elejét nem láttam, a többi része is javarészt feledésbe merült, elég elvont filmrõl van szó. még csak konkrét jelenetekre sem emléxem, csak néhány képre, meg hangulatra. a képi világa kb. egy régi Dick Tracy filmhez hasonlítható, csak ez inkább retro-sci-fi-horror kategória .a fõszereplõ azt hiszem egy író (legalábbis az írógép gyakran megjelent a filmben), meg amire emléxem, hogy hatalmas csótányok, vagy vmi óriási rovarszerû lények voltak benne,(idegenek voltak akik megtámadták a bolygót, vagy bedrogozott az író és ilyeneket vízionált? nem tudom sajnos)
aki látta a filmet az ebbõl a pár szóból is tudja mi ez. meg akarnám nézni mégeccer, de fogalmam sincs mi lehet a címe.
ha vki tud segíteni: hálás köszönet!
KeszthelyiPéter
Én ezeket keresem nagyon!!!
TIME SLIP
G.I. SAMURAI
BARBARELLA QUEEN OF THE GALAXY CSAK A SZINKRON MIATT KELL !! LEHET VHS IS
BUCK ROGERS A XXV.SZÁZADBAN (MOZI FILM)
CSILLAGKÖZI ROMBOLÓ (BATTLESTAR GALACTICA) MOZI FILM
CSÚCS FEJEK (CONEHEAD)
GRAND CANYON (1991 DANNY GLOVER/KELVIN KLINE)
GYILKOS ROBOTOK
HÁBORÚS FENEVAD (THE BEAST) csak DVD
RÖVIDZÁRLAT 2 (SHORT CIRCUIT 2 )
SZAHARA (Belushi 1991)
UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18)
78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ)
SZÁLKA HAL NÉLKÜL
AZ ARANY BÛVÖLETÉBEN (BELMONDO)
TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT
HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID )
[email protected]

KeszthelyiPéter
Megvan az Over the Top
És a háborús fenevad is(Ezt más kérdezte)

Challanger
Na megválaszolom magamnak a kb. fél éve feltett kérdésemet: Aki legyõzte Al Caponét.
El sem hiszem, hogy eddig nem jutott eszembe, hiszen meg is van nekem a film. De úgy látom nem nagyon ismeritek Ti sem, pedig elég híres film (vagy lehet, hogy bénán írtam le a jelenetet), mind1 az a lényeg, hogy megvan.
REALista
Hey!Nem tudja valaki hogy mi annak a magyar sorozatnak a címe ami a TV2-õn ment és Rékasi Károly volt az egyik fõszereplõje???Az európa expressz mintájára készült a sorozat!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sziasztok. Még új vagyok, tudnátok segiteni, hol lehet ingyen letölteni TV sorozatokat, fontos lenne, tenxx, Niki
Új weblap indult el: tommygoal.freeweb.hu!
Filmelõzetesek, háttérképek, képernyõvédõk, stb.
szasztok!
engem az ürgammák cimü sorozat érdekelne ha tud valaki segiteni akár letöltö hely akár -megirt formában?!?!?persze jó hunforintér?
elöre is köszönöm

nem tudom hogy idöszerü -e még de szerintem az EMLÉKMÁS az amit keresel üdv aphium

Kösz, de azt láttam, nem azt parodizálja.
Asszem valami esküvõs film volt az is (ami keresek), és azt a slágert kezdték el énekelni, de annak sem tudom a címét. Azér kéne mert szerintem nagyon régen láttam már a filmet, és jól szórakoztam rajta. Ha valaki tudja a szám címét, amit énekelnek, azzal megkönnyítené a keresést.

Helló.
Nagyon!!! keresem a következõ filmeket:

Jobb ha hulla vagy (John Cusak) http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=5936

Tûz a víz alá http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=1672

Álnokok és elnökök , ez szerintem egyértelmû

Visza a suliba http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=1790

Bizánci tûz (Christoper Llyod,C. Lambert) http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=59343&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Agymenõk http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=4805&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Ragyogás (Stephen King)

Ice Baby

Ketten a hadsereg ellen

Megvenném dvdn,aviban,divx...mindegy csak jó minõségû és eredeti!!!! magyar szinkronos legyen.
Vagy adnék érte cserébe én is valamit.
Ami van dvdn eredeti szinkronnal:

Az Utolsó csillagharcos
Filofax,avagy a sors könyve
BMX banditák
Szellemírtók 1-2
Doc Hollywood
Airplane
Dobbermann
Halál 50 órája
Kelly hõsei
Hullajó
Karácsonyi vakáció
Langolierek meg még jópár King film
Oscar
Pootie Thang
Vér kötelez - Vatos Locos
Játsz/ma
Összeomlás

..meg még jópár!! ritka szinkronos filmem.

Ha van valakinek mindenképpen jelezze az emailomra([email protected])!!

Köszönöm
a 2. a Kutyátlanok kíméljenekben volt egy ilyen rész amikor a végén az egész család énekelt. asszem
Nagyon kösz, erre magamtól soha nem jöttem volna rá. Már megyek is a tékába.

PetruZ
1. Total Recall, Arnie bácsival. 😊 (link)

2. Passz.
Szevasztok!
Keresek én is pár filmet, aminek nem tudom a címét.

1. Valami sci-fi, annyira emlékszem belõle, hogy valami nagyvárosban vagyunk, egy olyan negyedben, amiben ilyen fertõzött emberek vannak, vagyis nem is fertõzöttek hanem mindenkinek van valami rendellenessége. Egy csajnak /kurvának egy bárban/ pl 3 melle van. Elõször az ötödik elemre gondoltam, de nem az. Asszem utána szétlövöldözik a helyet de nem tuti.

2. A Date Movie parodizálja azt a filmet, az a része, amikor ülnek az asztalnál, a csávó meg elkezd énekelni, és mindenki énekel egy sort a dalból, majd bekapcsolódik a zene stb, aki látta a Date movie-t /Csajozós film/, az tudja. Szal az melyik filmet parodizálja ki?

Elõre is kösz a segítséget, ha valaki tudja a "megfejtést".

Sziasztok!

Nagyon keresek egy filmet és remélem tud v.ki segíteni nekem...Címe: Háborús fenevad (The beast of war). Ha v.kinek esetleg megvan, akkor a [email protected] címen hagyjon üzit pls. Nagyon köszi elõre is.

Üdv. Mindenkinek
Ez az a film. 😊 Köszi szépen!<#vigyor2><#eljen>

Segítsetek légyszi!!!
Sziasztok! Nagyon régóta keresek egy filmet! A címe: Túl a csúcson (Over The Top). Nincs meg véletlen valakinek dvd-n magyar szinkronnal? Nagyon fontos lenne, mert ez nagy kedvenc filmem volt régen, és szeretném ha ez is ott lehetne a gyûjteményemben! Akinek megvan, arra kérem, vegyük fel a kapcsolatot! Elõre is köszi!
Ja a magyar címe Pillangó, kivételesen csak lefordították.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sziasztok! Az egyik ismerõsöm keres egy filmet. Tudnátok segíteni? Ezt mondta a filmrõl: "A film arról szólt hogy a rabokat elvitték egy szigetre, és tulajdonképpen az egész errõl szólt, és az ott tartott rabok kínzásáról, senkinek nem sikerült megszökni csak a fõszereplõnek, vagyis az sem derül ki a végén, mivel megfigyelte hogy minden kilencedik hullámnál lehet beleugrani a vízbe mert csak akkor nem csap a sziklákhoz, és azzal lett vége hogy beleugrott a vízbe. Még amire emlékszik: ,hogy a haverja mikor bezárták sötét cellába, kókusz dióban kapta a vizet és belecsempészett neki egy kis kaját, ezért még plusz 3 napot kapott víz és kaja nélkül, és azt is kibírta. Haverja egyébként meg is bolondult a kínzások miatt, nem bírta a kiképzést." <#help>

signs
Rulz, nagyon kösz! <#vigyor2>

www.sabian.com

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

signs
Haller,
én egy ufós filmet keresek, még volt valamikor éjszaka a tv-ben, de nem emlékszem a címére.
A vége felé láttam csak, az volt, hogy a csávókám lement a föld alá (vmi kutatóintézet parkjába), és ott voltak az ufók, akik emberi alakot öltöttek <#falbav> De faszásan rájöttek, hogy van egy valódi ember köztük, mert a csórikám izzadt, az ufók viszont nem <#nyes> Eddig elég lol, ráadásul amikor nem emberi alakban voltak, akkor olyan lábuk volt, mint a lovaknak a hátsó lába, és ilyen furán futkároztak.<#idiota>
Volt benne egy néger kiccsávó is, aki a csávó haverja volt, de a végén õróla is kiderült h idegen!
Na jó mi, a sztoriról lövésem sincs, de kéne a film címe! Köszi! <#nevetes2>

www.sabian.com

Sziasztok!
Gyermekkorom egyik meghatározó filmjét keresem!
egy japán szamurájos filmrõl van szó, a történetére csak halványan emlékszem:
-Megtámadták a Japán birodalmat, és a egy kis szamurájokból álló csapatnak kell megvédenie akik a film alatt jöttek össze, volt köztük egy késdobálló is aki mindig 1 koporsóból ugrott ki és a film végén meghal(õ volt a kedvencem, mindig azért szurkoltam hogy ne haljon meg, de ahányszor megnéztem a filmet mindig meghalt!😊)A két nagy hõs között a végsõ csata 1 malom-nál volt, és ha jól emlékszem mind a ketten meghaltak!
-A film elején amíg a betük mentek, a hullámzó tengert mutatták ami a végén vérvöröss lett
Ha jól emlékszem a film címe Az istenek vérfürdõje volt, de így nem találtam, és nem is biztos hogy ez a címe!Anno 1985 körül láthattam narrátorosan😊 és azóta nem tudom megszerezni!
Ha tudtok segítsetek!!! bármilyen formában érdekelne
[email protected]
Challanger
Sajnos biztos, hogy nem az, mert azt nem láttam. De azért köszi.
Egy picit emlékeztet a Fantom az ékszakában (Nighthawks) címû Stallone/Rutger Hauer film egy jelenetére (de csak egy picit)