1461
Filmkereső
  • poppe
    ja, azaz :) sorry :D
  • JAG1
    Közben megsúgták, Füstölgő Ászok! de kösz. :-)
  • JAG1
    Nem ez az, de kösz, ezt megnézem. :-)

Az alap sztori valami olyasmi, hogy a 60-as években egy koma a rendőrségtől beépül az alvilágba úgy, hogy szétszabatja a fejét. Aztán lebukik és fejbelövik, de nem hal meg és ő lesz az alvilág feje, de szívbeteg és kell neki egy szív.

A fia meg nagymenő drogbáró és köpni akar ezért vérdíjat tűznek ki a fejére. Elindul 2 feka csaj, 3 degenerált náci, 3 másik figura, meg 2 szólózó, illetve a zsernyákok egy szállodába, hogy kinyírják, megvédjék.
    A szállodába meg rommá lövik egymást.
  • poppe
    rocknrolla? (spíler)
    nem csak olyan jellegű, hanem pont ugyanolyan :)
  • JAG1
    Mi annak a filmnek a címe, ami olyan jellegű kicsit, mint a Ravasz az agy... és a lényege, hogy egy drogbáró köpni akar a zsernyákoknak, amit az alvilág nem akar. A figura az FBI-al való egyezkedés végét várja egy szállodában, ahová elindul a hajtóvadászat. Két bige, 3 idegbeteg náci, meg pár csóka, hogy kinyírják, persze szanaszét lőnek benn mindenkit.
  • poppe
    pedro almodóvarra keress rá, spanyolból asszem csak őt ismerem és szeretem
  • Voldi
    Tudtok nekem mondani jó spanyol művészfilmeket?
  • kikeeeSan
    http://mozi-iz.freeblog.hu/
    hawer uj filmnézős leirós oldala!
    sasoljátok!
  • w77d
    pedig kegyetlen jó film :(
  • poppe
    nem látok én se sehol magyar feliratot...
  • w77d
    Senki?????
  • w77d
    nno angol verziót találtam, de kéne felirat.. sehol sem találok :(
  • w77d
    sziasztok! Honnan tudnám megszerezni Travolta főszereplésével készült Michael című filmet? Jó lenne szinkronosan de feliratosan is jó. Fontos lenne! Help pls!!!
  • ugyaggodhom
    Sziasztok!

Keresném a "Splash, too - Újabb Csobbanás" című fílmet!
    Minden megoldás érdekel! ;)

Köszönöm!
  • t0mmy #404
    írtam hogy letölteni szeretném????
    pfff
  • poppe
  • t0mmy #402
    Sziasztok!

Már régóta keresem a Redvás Amal/Fuckin Amal c. filmet...
    Tudna valaki segíteni?!

Köszi
  • Jrex
    Az valószínűleg a Bombaklón-az újabb pite lesz.
  • R4VII
    Üdv Srcácok!

Egy hatalmas kérésem lenne! Van egy film, aminek nem tudom a címét, és sajnos egyik szreplőjének a nevét sem :S Egy egyetemen játszódik, és egy barna hullámos hajú csajt klónozott bene véletlenül egy pali. Aki-t utána meg kelet tmidnenre tanítaniuk, mert semmit nem tudott. Asszem úgy volt hogy a csajnak a vére rákerült egy CD-re és a csávó, véletlenül belerakt a klóngépbe a CD-t.
    1 teljes évig fogok imádkozni ahoz aki megmondja enneka címét nekem :D
  • Morphin
    ez nem warez topik...
  • Holjam33
    Hello, tudna nekem mondani még letöltési oldalt, eddig egy film letöltés oldalt találtam ami jónak mondható.
    thx
  • akyyy
    Tanfolyamon mondtka filmet, valami amerikai, régebbi időkben jhátszódó, afrikai rabszolgákat tartottak, szedték gyümölcsöket, fákat...
    Néha jött egy busz, és tudták a földeken, ha a busz gyorsan jön, belemegy kátyúba, és jól megdobja, akkor az valami idegen, és ugy hagyták, de ha eg ymásik buszjött, aki lelassított, akkor tudták, hogy az bizony járt már ott, és mentek oda, mert biztosra vették, hogy van a buszon valami ismerős...:DDD

valakinek ismerős a film?
  • junior1972
    Sziasztok! Én a Mindhalálig swing /Swing Kids/és a Bakancstánc/Bootmen/c. filmeket keresném,ha valaki tud kérem segítsen.Elöre is köszönöm!
  • zuluteam
    Sziasztok!Éretlenek sorozatot keresem. MTV-n ment.
  • ng0ofy
    Sziasztok! Egy olyan Hollywood-i filmet keresek, amelynek az elején a hősnő öngyilkos akar lenni, mert elhagyta a szeretője (asszem a főnöke volt) és az aranyhala is kinyiffant reggel. Ekkor úgy dönt, h felmegy annak a felhőkarcolónak a tetejére, ahol dolgozik, és leugrik. Ott sétálgat meg megiszik egy üveg vmit, és előbb azt ejti le a tetőről, amikor egy fegyveres hapsi felrohan a tetőre nyomában a biztonsági őrökkel. A hapsi épp egy bankot rabolt ki, és elkapja a nőt, h azzal fenyegetőzzön, h lelövi, ha nem hagyják futni. A nő persze nem ijed meg, csak ecseteli neki, hogy hagyja már békén, ő nem akar pisztolyt, inkább leugrana.... Aztán elmennek a csajhoz később valahogy összejönnek a végén meg Mexicoba mennek.
    Vmi ötlet?
  • Veiko11
    Sziasztok! Egy vígjátékot keresek.
    Tartalom (nagyjából): Egy idősebb és egy fiatal, zöldfülű sittest át akarnak szállítani egy másik börtönbe, de sikerül megszökniük, mivel az egyik rabszállító féltékenységből megöli a másikat és elengedi őket. A fiatal bűnöző megsebesül a lábán a rabszállító fegyverétől. Aztán valahogy egy családhoz kerülnek, akik szívesen látják őket. Vacsorát, bort kapnak. A feleség kikezd az idősebb sittessel, lánya pedig a fiatalabbal. Az idős szökevény valami találkát akar nyélbe ütni rengeteg pénz reményében, közben a családtagokat bezárják a mosószobába, ahol a feleség egyből elkezd mosni. Van egy takarítónő is, aki meghal egy baltával a hátában. A család barátja, szomszédja bezár egy csajt az autó csomagtartójába. Ja, és van egy üldöző rendőr is. Köszi!
  • jejehu
    Örömötök legyen a jó filmben! Keresek egy orosz / szovjet filmet. Magyar TV játszotta kb. 10-15 éve. Akkor ezt TV-játéknak nevezték. Apja felkeresi hosszú évek óta nem látott lányát, mint szállást kereső festőművész aki nyaralni jött. Kéri menjen vele, de a lánya visszautasítja. Egyedül indul a pályaudvarra, a restiben vodkázgat, amikor feltűnik a lánya kofferrel a kezében. KÖszönettel
    [email protected]
  • willliams
    Sziasztok egy filmet keresek:
    rendező : Gábor Péter 1999
    cím: pattogatott kukorica(popcorn)
    thx
  • Morphin
    hi, egy számban hallottam még régebben egy idézetet:
    "Az a helyzet, hogy... hogy a világ egy nagy rakás szar - már bocs a kifejezésért. Szóval egy nap hirtelen beugrott, hogy ez a nagy szar lehetne jobb is."
    tuti hogy Ben Stiller szinkronhangja,de ettől függetlenül nemcsak B.S.-es film lehet. esetleg nemtudja valaki melyik filmről lenne szó? a szám pedig Kredit + Drezzick : Írta és rendezte /Kredit rmx/ a pearl harbor zenéje van a szám alatt,de sztem nem abból a filmből van az idézet
  • zsmester
    Sziasztok, keresek egy filmet, tuti hogy mindenki látta már..Sivatagban játszodik, két csoportot képeznek ki, az egyik a valodi kemények a másikok balfácánokés a sivatagban valami rakétákat kell meg semmisiteni a keményeknek és mind két csapatot ledobják a sivatagban, de a balfácánok csak csalik, mégis a kemények buknak el és a balfácánok meg csinálják a küldetést....egy tevével mennek, a végén bárt nyitnak és ott is a teve lesz a szimbolum.homokfutóval játszanak, forditva lövi ki a rakétavetőt....csak ilyen részletekre emléxem...segítenétek, hogy mi a címe?
  • zekeee07
    Ja igen azt elfelejtettem hogy régen (úgy 5 éve) ment a viasat 3-on
  • zekeee07
    Sziasztok! Én ugyan nem egy filmet, hanem egy sorozatot keresek de úgy gondolom, hogy elfér itt is. A címére volnék kíváncsi. A sorozat egy amerikai tinédzser lányról szól, akire egy baleset folytán valami veszélyes vegyianyag ömlött és ezáltal különleges gépességei lettek. Pl.: mozgatni tudott tárgyakat a tekintetével, vízzé tudott válni megy ilyenek. Ha valaki esetleg tudja mi volt a címe, ne szégyellje, írja le bátran!:D előre is köszi!
  • kigo
    Sziasztok! Keresek régebbi francia és francia-olasz filmeket.Sajnos csak a magyar címeket ismerem.Kérem,aki tud segíteni a fellelésben,írjon nekem a [email protected]őre is köszi!
    Címek: Akasztani való bolond nő ( Azt hiszem Annie Girardot)
    Mindenkinek a maga keresztje ( Annie Girardot)
    A bosszú (Philippe Noiret,ha jól emlékszem)
    Férfiak póráz nélkül ( Ugo Tognazzi)
    és két másikat is:
    Onibaba (japán)
    A hajsza (asszem angol)
    Szeretném megszerezni ezeket a filmeket.Köszi
  • poppe
    heló szakik! mi volt annak a (nemtom mennyire önéletrajzi) filmnek a címe ami billgécről meg (tán) a mekintosos gyerekről szólt?
  • szlafko
    Sziasztok!

én is keresek egy filmet.
    Operation Ganymed .
    ez lenne

persze szinkronnal, vagy ha ez nem lehetséges, akkor felirattal(magyar)
    Kiváncsi vagyok, van -e rá esélyem?
  • Ricsandi
    Sziasztok!
    A Zendülés a Caine hadihajón című filmet keresem magyar szinkronnal!
    Megvan valakinek? Van ötletetek honnan lehetne hozzájutni?
  • Loál János #382
    -.-
  • xxdani
    ez az ez az ez az ez az. Örök hálám. Úristen mióta keresem. EZere hálám és minden hasonló
  • Loál János #380
    Paranoia 1.0, vagy One Pont O

Ez e.
  • xxdani
    Sziasztok. Nagyon régóta keresek egy filmet amit vagy 5 éve láttam és akkor se végig . egy eléggé elborult film és csak halovány részletekre emlékszek hátha van itt olyan filmőrült aki tudna segíteni. Amire emlékszek az az hogy maga a film elég futurisztikus. egy bizonyos vírusszerű dolog van a főszerepben amit a főszereplő és a környezetében lakók kapják el amikor is kap egy dobozt amit kinyit és nincs benne "semmi". Ha jól emlékszek valami nanovírus vagy tudom is én. a srác szomszédjában van egy ürge aki összerakott valami gondolkodó robotot azthiszem. naggyából ennyi rémlik :S