1461
Filmkereső
-
adamboro #258 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy honnan szerezhetném meg a köv. filmeket?
Torrent nem érdekel, bármi más igen (akár letöltés, pl, smsweb, vagy bolti vásárlás). Tehát a filmek:
-A Hattyú (1956. Grace Kelly-vel)
-Leányvásár (1941. Latabár Kálmán-nal)
-Makrancos Hölgy (1943. fekete-fehér, magyar-film, Karády Katalin-nal)
-
#257 igen.egy kórházból szöknek meg kocsival.a színére nem emlékszem de tuti az.Tudod esetleg a film címét?? -
#256 Én asszem láttam. Nem egy kórházból lépnek le egy fehér kocsival? -
Chris 2000 #255 Ha valaki felismerné, és leírná nekem ide a címét nagyon megköszönném!
Üdv, Chris -
Chris 2000 #254 Sziasztok! Keresnék egy régi filmet! Mintha az lenne a címe, hogy Két legyet egy csapásra, de ilyen címmel semmit sem találtam ezidáig a neten!
A lényeg, hogy egy Bud Spencer - Terence Hill klón filmről van szó! (Mert úgy emlékszem nem ők játszottak benne) Tipikus spegetti western ez is, mit a Bud S. T. Hill filmek.
Annak idején nagyon tetszett, azóta sem hallottam róla!
-
#253 Hasonló a "Griffin és Főnix", de azok a karácsonyt akarják megélni... -
#252 Hy.Régen láttam egy filmet amiben 2 halálosbeteg ember akar eljutni atengerhez.Nagyon szomorú film.AZt hiszem az egyik meg is hal.Vki tudja a film címét? -
#251 hy
#248 -
dallaskapitany #250 Hello!
Keresem a Rémálom az Elm utcában első két részét eredeti szinkronnal (Robert Englund magyar hangja Dózsa László), bármilyen formátumban. Természetesen kifizetem. Minden segítséget köszönök! -
#249 De legalább néha valaki eltéved és itt köt ki, ilyenkor jókat röhögök az útbaigazításokon. Most a tiéden. köszi -
#248 tényleg nehéz olvasni?
ez egy olyan topik ahova beírod a nememléxel c. film tartalmát szereplőket vagy vmi, mi meg megmondjuk a filmcímet :)
már ha jár erre valaki... kicsit kihalt a fórum.. -
Kántorka #247 Hello !
A következő filmeket keresem:
Hét szamuráj
Onibaba
A testőr
Az ördög fogadója
Véres trón
A vihar kapujában
A busido kard
A halál erődje
Egyéb Toshiro Mifune filmek,szamurájfilmek...
Előre is köszönöm a jelentkezést.
-
#246 Én emlékszem rá! 9 részt adtak le és a Pomádéhoz hasonlítanám. Otthon megvannak videokazettán, de a 2.vagy a 3.rész nem a legjobb minőségű (pedig az a legjobb) - az autóvezető tanfolyamos, amikor Raymond Stolz, Dena Kriteurn, Heather Adams, és Louis Plumb tanulnak Mr.Brauritól vezetni. Én is kerestem már a neten (a zenéjét is), de nem jártam sikerrel :-( -
gettobuxa #245 ez egy olyan topik ahova beírod a nememléxel c. film tartalmát szereplőket vagy vmi, mi meg megmondjuk a filmcímet :)
már ha jár erre valaki... kicsit kihalt a fórum.. -
szimre #244 Helló, én is keresek filmeket:
A nagy Jake,
A félszemű seriff,
El Dorado,
Cogburn a békebíró: ezek John Wayne filmek Sinkovits Imre szinkronjával
Agyő Texas
Jákob rabbi kalandjai (MTV-s szinkronnal lehetőleg)
Megmentettem az életemet
Karatepárbaj
Határsáv (szintén az MTV-s szinkronnal lenne jó)
Egy maréknyi dollárért 8A FórumFilm-es szinkronnal)
Köszönöm előre is, ha valaki jelentkezik -
heniviva #243 sziasztok keresem a walt disney bemutatja:suli/hull high/ -
#242 Én is keresek egy filmet nagyon régen láttam, kb 8 éve, a sztori arról szólt asszem, hogy a film elején egy rendőrnő súlyos sebeket szerez, ezért
hogy folytatni tudja a munkát, mechanikus testrészeket kap (robotkéz robotláb). Na ennek a címét keresem. Nem sok minden maradt meg bennem. -
Syry #241
Jaj...még annyi hogy nem összekeverendő a Szakadt Szakasz (The Odd Squad) c. filmmel:) -
Syry #240 Sziasztok!
Egy 1998ban vetített, de még abban az évben be is tiltott sorozat leadott 13 részét szeretném már jó ideje megszerezni, a cime: Szakadt Szakasz (The Army Show).
Az USA által vetitett (magyar szinkronnal vetitették itthon is!) vigjátéksorozat, melyben az amerikai hadsereget figurázták ki magas szinvonalon:) Csakhát a hatalmas önérzetük miatt betiltották 2 hónap után, mert országos felháborodás övezte hogy "az ő legnagyobb és szent hadseregük bla-bla-bla...".
Nemtudom hirtelen hogy melyik csatornán vetítették Magyarországon, de aki bármilyen formában rendelkezik vele, vagy tud adni elérhetést honnan tudnám megszerezni, annak biza nagyon megköszönném!:)))
A két évad Kockafejek megnézése után jutott eszembe hogy annál már csak ez volt pihentebb:D
Előre is köszi!:) -
#239 Hello,volt nem is oly régen egy angol sci-fi minisorozat.A történet lényege annyi,hogy bolygónkat megtámadják az idegenek,de...nem egy másik galaxisból jönnek...hanem egy másik dimenzióból.((A vége nem happy end))Na ennek a sorinak a címét keresném. -
#238 sziasztok keresnék még egy filmet,nem sokat láttam belőle de ha valaki tudja a címét szoljon.egy kis zöld földönkívüliről szól,úgy néz ki szinte mint ET csak zöld,és a végét láttam h a barátai búcsúznak tőle mert jöttek érte,de azok felnőtt emberek. -
hunter03 #237 Sziasztok!
Keresek egy Chuck Norris filmet,a címe:Te nem lehetsz gyilkos.Valaki ismeri esetleg?Még a kilencvenes években adta tv3,ha még emlékeztek arra az adóra.Elég fontos lenne,bármilyen formában
köszi -
#236 sziasztok,keresek egy filmnek a címét,aminek csak a végét láttam,nagyon rossz volt a számítógépes grafika benne a helikopter meg a háttérben a hóval borított hegyek.Volt pár ilyen nagyobb zöld szörny,melynek a feje tisztára úgy nézett ki a feje mint a predator-nak,csak a felső "csápjai" nemegészen,és nem volt "haja" sem,a test többi része alien szerű,vagy inkább dinoszaurusz szerű.meg voltak még kis fekete pókszerű izék farokkal amelyek vért szívtak,sok volt belőle,valami bázisón játszódhatott és egy fekete(vagy sötétbarna)hajú csaj volt a főszereplő,de ilyen összelopott ,gagyi film volt(a vége alapján)
-
#235 sajnos passz... -
Elmör #234 Senki?
Erre tényleg hiába keresek google-ban.... -
Elmör #233 Sziasztok!
Nagyon régi film lehet, amit keresek, de már évek óta meg szeretném nézni (bár lehet nagy nulla, de akkoriban szüleim nem engedték, volt már vagy 10-15 éve).
Sajnos csak annyira emlékszem az elejéből, hogy volt egy új találmány egy sárga vagy arany színű robotkéz, amivel talán orvosi műtéteket akartak megkönnyíteni vagy ilyesmi, de balul ütött ki a dolog és az ürge, aki felvette gyilkolászott, mert asszem a kéz irányította... hááát kb ennyire emlékszem és mint írtam a TV-ben 1992-1997 között játszhatták. Melyik film lehet ez???
Légyszi írjatok címeket és utánanézek!
Köszi!
Elmör -
Lyan Kyj #232 Ezt mondom én is, sok filmjét lehet akár 'komoly' szóval illetni. Válogasson, aztán eldönti:) -
#231 Na és a Number 23, The Majestic, Man on the Moon, Cable Guy? -
pipeppers #230 Köszi :)) -
pipeppers #229 Tudja valaki, hog a Mindennap karácsony című filmnek mi az angol címe? -
Lyan Kyj #228 Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Egy csodálatos elme örök ragyogása, ami "komoly" filmnek tekinthető, bár volt pár, ami akár dráma is lehetne. -
pipeppers #227 Hello
Jim Carrey-nak két komoly filmje volt Az egyik a Thruman shaw. Mi volt a másik? -
#226 Épp Emilio Estevez wikilapjára tévedtem és a St. Elmo's Fire című filmről eszembe jutott egy másik alkotás.
Amennyi rémlik belőle:
volt egy srác (azt hittem, hogy Elmo volt a neve, de nem biztos), aki zenélt, talán valami mandolinhoz hasonló hangszeren és szerelmes volt egy lányba, azonban talán egy balesetben meghalt. A mennyben azonban kapott mégegy lehetőséget, visszajöhetett a földre azzal a feltétellel, hogy nem fog semmire se emlékezni és ha 30. születésnapjára nem találja meg a szerelmét, akkor ismét meghal.
Előre is köszi. -
#225 emlékszik még valaki rajtam kívül a Cseke Péter féle 'Kacagóra' és 'Sajtszínház' című gyerekműsorra / filmre?
interneten alig találok róla utalásokat.. egy két színésznek az életművében láttam felsorolva a tvs szerepléseknél, de amugy semmi. -
nFeri #224 Muki Doki powaaaa! agolul mi lehet a címe? :S -
nFeri #223 gyerekek életbevágóan fontos!
emlékszik vki arra a rajzfilmre, amelyikben egy doktor volt a főszereplő és az esernyőjén vagy a botján ugrált és segített a rászorulókon? asszem állatok voltak benne. -
Justil #222 :)
Ezen kívül keresek még 1 Twilight Zone filmet. Sajna nem tudom pontosan melyik, de azt tom hogy 3 kis story van benne (rasszistás, öregotthonos meg repülőgépes) és ugy kezdődik, hogy dzsalnak ketten a kocsival aztán az egyik megijeszti a másikat vagy vmi ilyesmi :)
Ja és fontos hogy szinkronos legyen vagy legyen hozzá fain felirat :) -
Justil #221 Sziasztok!
Két filmet keresek, már nagyon régóta!
Az egyikről tudok mindent, csak épp nem tudom sehonnan se megszerezni...
http://www.imdb.com/title/tt0118452/
erről van szó, tehát a címe simán Invázió, de akárhol akármit keresek csak csillagközi invázió van, invasion of the body snatchers meg esetleg a rejtélyek városa epizódja (angol neve invasion)...mellesleg 1 havernak megvolt, magyarul (mivel annó a tv2-n leadták), és sikerült pont azelőtt letörölnie hogy körbeszóltam volna hogy keresem :(
A másik filmről pedig csak halovány emlékeim vannak, egy ilyen horror-thriller cucc, amiben egy ingatlanügynök próbál egy fiatal házaspárnak eladni házakat 1 utcában, minden háznál elmond egy storyt (ami ugye kisfilm formájában kerül bemutatásra) majd a végén a házaspár elmenekül mert az összes házzal volt vmi para..na ennek nagyon kiváncsi lennék a cimére :)
előre is köszi bárkinek :) -
#220 loál story, ha meglesz a címe tuti megnézem -
#219 Sziasztok,
énis keresek egy filmet, most a Loch Ness-es hír miatt jutott eszembe :)
Még nagyon gyerekkoromban láthattam, valami olyasmi volt, hogy a tó fenekére került egy markológép, és valahogy mindig megtelt gázzal a markolólapátja, ami ettől felemelkedett a víz felszínére, és akkor ott mindenki mindig megilyedt :) Nem tudom, hogy magának a filmnek van-e köze Loch Ness-hez, de erősen arra hajaz :)
Tudja valaki esetleg a címét?