1461
Filmkereső
  • Figo7
    www.gportal.hu/portal/jodamester
  • Figo7
    www.gportal.hu/portal/juve10 ezt az oldalt nézd meg most találtam szerintem tök jó
  • GregSB
    Egy tanács: Egy mod berakhatná a topic alcímébe azt a pár webcímet, ahol rá lehet keresni filmekre.

Pl: Odeon (Szerintem ez a legjobb)
    Port.hu
    IMDB

• North
    Kösz. Azokat nem fogom, de majd figyelem, hátha lesz újra és felvetetem valakivel.
  • Bucser
    HBO vagy HBO 2 nem tudom már melyik:)

Minden hónapban kétszer leadják:)
  • qper
    ide is bekopizom: ))

"Szia

Igen, Örvény volt a címe, asszem 1987-ben adta az MTV (eredeti címe Maelström).
    Van egy topikja az index fórumán, ott is hasznos infókat olvashatsz róla. A sorozatot nem tervezi leadni az MTV sajna (ostromolni kell őket az Örvényt újra követelő emilekkel)

Állítóla a torrentspy-on fellelhető az első négy rész angol nyelven..."
  • Gladiator
    köszi, azaz
  • Barpi
    Hi All! Én is keresek egy filmet, ill. egy sorozatot. A 80-as évek végén 90-es évek elején ment az MTV1-en, címe azt hiszem örvényben, vagy örvény volt. Ha valakinek megvan esetleg, szívesen megvenném.
  • North
    Kösz.

Bucser: Nem mondod komolyan? Hol?
  • Bucser
    pont ma volt...:)
  • Thibi
    Az ég is tévedhet, http://www.port.hu
  • North
    Én is egy filmcímet keresnék. Pár éve láttam a tv-be, azóta se. Alapvetően vígjáték. Arról szólt, hogy van egy családos ügyvéd hapsi, aki rájön, hogy az egyik bíró korrupt, asszem bizonyítéka is van, de mielőtt közölné bárkivel is, meghal. Ezután pár percig a mennyben vagyunk, és mivel pont most születik egy gyerek, az ő testében újjászülethet, ám a nagy rohanásban elfeljetették beoltani, hogy ne emlékezzen az előző életére. Eltelik kb 20 év, a srác(akiben újjászületett) találkozik az ügyvéd családjával(feleség, lány), és elkezd emlékezni. Ennyi az alapsztori. Hogy ki játszott benne az nem rémlik.
  • Thibi
    Talán a Tranzit a mindenhatóhoz lehet, Meryl Streep vlt a női főszereplőport
  • Jano
    Walaki azt mondja meg nekem, hogy mi a Nőfaló Férfiak című észveszejtő kanadai vígjáték eredeti címe. Videókölcsönzőből vettük ki valamikor a '90-es évek elején. 4 figura volt benne, egy iszonyatos lúzer csávó, egy "rendes" családapa, egy béna rokker, és egy nagyon menőnek látszani akaró, módszeres, de sikertelen nőcsábász. Mind a négy totál különböző (még testalkatra is más)karaktert egyetlen szereplő játszotta, zseniális volt.

• Gladiator
    kwewawk wgy filmet

a lényeg, hogy miután az ember meghal bíróság elé kerül, ahol visszanézik élete főbb jeleneteit és aszerint döntik el, hogy hova menjen. egy hapsi meg egy csaj volt a főszerepben akik egymásba szerettek közbe, de mivel a pasi nme volt vmi fasza srác életében a csaj viszont szinte mintapolgár azért máshova kerültek. egy iylen vonattal ami villamos pályán megy mentek a "helyükre", de a hapsi útközben kiugrott és átrohant a csaj vonatához, közben rázta az áram meg minden, próbálta kinyitni az ajtót és a bírók csak ott nézték, majd egyikőjük megszólalt, hogy engedjék be. enynire emléxem. meg hogy a videóján egyszer pont azt elemezrék, hogy milyen férfiatlan, mert amikor a szülei veszekedtek sírt. ennyi
  • PetruZ
    http://imdb.com/title/tt0116289/ (?)
  • Trade
    Kijanu Rivsz van benne a batyja eskuvojen meglep a batyja csajaval.
    Tudja vki melyik folm volt?
  • susubaba
    Mi az a topik?
  • Loál János #40
    Ez nem warez topik.
  • susubaba
    ???????
  • Jano
  • susubaba
    Sziasztok!
    Tudtok valamilyen warez oldalt konkrétan ahol jó filmeket lehet letölteni?
    Réka
  • Spangi
    Hát ez pech!
    Ki tudja meddig várhatsz.
  • OlsenSAJT
    Dilisek vacsorája
  • Deqwator
    nem tud valaki vakmilyen vicces filmet?
  • Jano
    :D Ez a topik nem egészen erről szól.
  • directorius
    Megvan valakinek a 8-mile?
    Szinkronnal?
  • Danecay
    Nem hiszem el, a haver nem vette fel a filmet :( Egyszer lekésett az elejéről, később pedig dolgozott. Na folytathatom a hajszát továbbra is.
  • Waterhorse
    A "képzavartól":
    Innentől tisztára olyan mint A Kéz amely a bölcsőt ringatja (The Hand That Rocks the Cradle), de ebben nincs kamaszfiú. A többi egy-az egyben ugyanaz. A "képzavar" előtti pedig egyáltalán nem stimmel, csak a bosszú dolog, és úgy nézem az én tippemben nem is szerepel DS.
  • Spangi
    Szia Arthifan!

A filmet mintha én is láttam volna, de nem akar beugrani a címe.
    Viszont a következőket találtam: http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=7367&i_direction=2&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Remélem, köztük van amit keresel.
  • PetruZ
    Ha D.S. filmlista kell, ott az imdb.com, azok tutira megtalálod minden filmes adatát.
  • Arthifan
    Sziasztok!
    Évek óta keresek egy filmet, amiről 2 infoval tok szolgálni. Egyik, hogy Donald Sutterland is játszott benne, a másik maga a film története.
    Minden egy fiatal párral kezdődött. Gyönyörű, várandós feleség és ambíciózus férj, nagy karrierlehetőség előtt. A férj üzleti feladata lesz felvenni a kapcsolatot egy férfival(Donald Sutterlanddel!), akit meg is hív vacsorára. A felesége meg is főz, jól alakul minden. Aztán Donald S. szemet vet a hölgyre, aki természetesen rosz néven veszi a férfi közeledését. Mindezek ellenére a férje is unszolja az asszonyt, hogy legyen kedvesebb az idegennel, mert ez a nagy karrierlehetőség kulcsa. Donald S. hallja mindezt és eszerint örömét leli aznap a hölgyben...
    Másnap az üzlet megköttetik, de a balek férjet kirúgják, valamint az asszony is elvetél. A férj öngyilkos lesz. Özvegye bosszút esküszik. A gyönyörű nő meglátogatja Donald S.-t és szemrebbenés nélkül lelövi.
    Innentől van a képzavarom, mert bosszút áll egy családon is, akik most nem tudom, milyen kapcsolatban állnak az eseményekkel.
    Egy család: Asztmás feleség, egy férj, egy roszul tanuló kamasz, egy kislány, és egy kisded.
    A fenti özvegy jelentkezik ehhez a családhoz, hogy korrepetálja az idősebb fiút.
    Megnyerőnek mutatkozik, az állás meg is van. A bosszú sokrétű. Előszőr behálózza a kamaszt, majd az asztmás asszony férjét, és a kisdednek is anyjaként viselkedik. Az asztmás asszonyt nyugtatókkal teszi tönkre, a férfi tagokat szexuálisan elcsábítja, a film végén kiderül minden (persze néhány haláleset után...) és a gyönyörű özvegy megtébolyodva az igazságszolgáltatás kezére kerül.
    Happy End! :)

Vki kérem, mondja meg nekem a film címét, vagy csak egy listát amiben Donald Sutterland filmjei megtalálhatóak(a mellékszerepek is!)!
    Köszönettel: Diablo
  • grizzly21
    Ja és Micheal Flatley is ha van
  • grizzly21
    Bruce Lee filmek érdekelnek letöltésre az össze köszi.
  • OlsenSAJT
    Sziasztok!
    Egy olyan film után nyomozok amiben élő emberekkel játszottak sakkjátszmát. Az egyik fél egy tán terrorista a másik meg a foglya. A bábok az embereik. Amelyik bábot leütik azt az embert kivégzik. Ideértve azt a játékost is aki mattot kapott. De az ekkor még a táblán lévő bábok megúszták. És valahogy az volt benne a nagy dilemma hogy az egyik feláldozza-e a fiát. Ha igen - megnyeri a játszámát, ha nem kikap és meghal....
    (Rég láttam, lehet nem pontosan így szól a történet.)
  • SASboy
    Lolka és Bolka?
  • Jano
    Azt a filmet keresem, amiben ez a kedves kislány van, plz help:

• Spangi
    Hi!
    Én kaptam hosszas keresgélés után, a filmmel kapcsolatban amit kerestem, egy címet ([email protected] Budainé Mayer Renáta), és egy telefonszámot (332-2300/105), ahol több információt, és a filmet is betudom szerezni, igaz elég borsos áron. Amit én kerestem, azt kb. 8.000.- Ft-ért tudnám megvenni, VHS-en.
    Ha valakinek nagyon kell valami, talán érdemes felvenni a kapcsolatot velük.
    Itt talán nem húzzák le az embert, mint a fenypont.hu-n.
    Én hiába küldtem sms-t, nem jutottam vele sehova. Be sem tudtam lépni.

• mucs1
    Sziasztok!

Filmet keresni a fenypont.hu-n érdemes még, van ott egy börze v. apró nevű rovat, hátha ráakadtok!Maga az oldal viszont elég gáz, pontrendszer van minden információért, a pontok meg emeltdíjas sms-ért kaphatóak, szóval elég nagy a lehuzás!vagy próbáljatok még mokep.hu, cinematrix.hu-n keresni. illetve a primateka.hu-n, ha találsz egy filmet, és az nem kell a tékának, akkor viszonylag olcsó áron eladják neked, ha a kazetta még nem semmisült meg. Én az 1970-es években forgatott, Magyarországon csak pár 1000 darabban kiadott régi Pókember filmeket keresném, sajna itthon már nem lehet fellelni sehol, és nem tudom, hol keressem!magyarul kellene!van valami ötletetek?se bolhapiac, se fenypont,se kepregenybörzék,stb.-n nem akadtam rá!
  • OlsenSAJT
    Még egy Örökség-link, de csak azért mert ezektől rendeltem már korábban.

Itthon az Odeonban kölcsönözhető kazin.

(A film maga itthon már nem forgalmazható mert lejárt jogú.)