Filmkereső

← ElőzőOldal 30 / 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spangi
Köszönöm a segítséget!
Már csak azt nem értem, hogy én miért nem találtam, igaz én doktort kerestem orvos helyett. Így eszembe sem jutott....

---------- Spangi Skype: Sir Spangi

Jano
Tudom, hogy láttam ezt a filmet, de fogalmam sincs, hogy mi az. :C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gladiator
én is keresek egy filmet. vígjáték volt. kb egy éve adta az rtl klub. volt benne egy hapsi, annak egy titkárnõje. mindig kinyitották az irodájában a nszekrényt, ahol a ruhái lógtak, csupa ugyanolyan szürke zakó, és mindig kérdezte melyiket vegye fel. hapsi mondta, hogy szerinte a szürkét kéne, a titkárnõ meg, hogy ehhez a naphoz jobban illene a szürke melletti. vagy vmi ilyesmi. még vmi olyanrra is emléxem, hogy betört egy csaj az irodájáb, és krédezte tõle hogy hogyan. a csaj mondta, hogy még jó, hogy a lányoknál mindig van hajcsat, és azzal nyitotta ki. hapsi ránéz a zárra, az meg teljesen szét van kúrva, mint ha baltával vágták volna szét.
meg a hapsit a felesége meg a szeretõje meg akarta ölni. és kb. úgy a 60as-70es években játszódik.

na, ha ebbõl kitaláljátok😊

szal "Szitányi András Kegyelmes Úr"

Gugliban rákeresve a "halál orvos beteg film" szavakra a második linkre kidobta ezt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Spangi
Köszi a biztatást, én is remélem. <#vigyor2>

DanielT
Szép feladvány, remélem sikerül 😊
Spangi
Sziasztok!

Gondoltam, Ti is gyakorlott tv nézõk vagytok, így hátha tudtok nekem segíteni a következõ talány megoldásában.

Keresek egy régi magyar tv filmet/játékot, aminek nem tudom se a címét, se a szereplõ gárdáját.
Aranyos nem?
Mindössze a történetre emlékszem, amely nagyjából a következõ volt:
valamikor éjjel (talán éjfél körül) megjelenik egy régi vágású titkár kinézetû emberke egy orvos lakásán, hogy elvigye a dokit (talán a Mensáros??) egy beteghez. Kisebb egyezkedés után, a doki kötélnek áll, és elmennek. Talán lényeges szempont, hogy ekkor megáll az idõ (ezzel sokat kombináltam, de nem sokat segített). A beteghez érve megállapítja, hogy valóban nagy a gond, segítség nélkül a beteg meghal. Valami úton-módon kiderül, hogy a beteg maga a Halál. A doki persze elkezd kombinálni, hogy ha a Halál meghal, akkor nincs aki tovább folytassa a 'munkáját', azaz nem hal meg ezután senki. Hosszas vívódás, és egy pár vesztegetési kísérlet után úgy dönt, hogy csak látszólag kezeli a beteget, ám valójában hagyja meghalni. Itt jön a történet csattanója, a titkárról kiderül, hogy Õ a Halál fia. Tehát a doki hiába ölt, a srác tovább viszi apja hivatását.
Ennyi, amit tudok róla. Sajnos ez nem igazán elég a film beszerzéséhez, ezért kérdezném, nem tudtok-e valami infóval kisegíteni?
A Halálnak halála, és a Megáll az idõ címû film kizárva, sajna nem az. Legalább is ha jók az eddigi információim. Évjárat szerint úgy a 70' évek végére, 80' évek elejére tenném, és értelemszerûen a Tv1 adta le. Ha jól emlékszem egyébként több, talán 3 kis történet volt a filmben, ezek közül az egyik volt ez.

Hát ennyi, kíváncsi vagyok, Ti mire juttok vele. Nagyon jó lenne, ha valami jó tippet tudnátok adni.

← ElőzőOldal 30 / 30