1461
Filmkereső
-
#298 Huh, a második az rémlik, de a címe nem jut az eszembe sajnos. :( -
Mashu #297 3.as megvan, Hármas számú űrbázis -
Mashu #296 Ricsa: nem Dolph Lundgren-es. Egy toronyházban játszódik? -
Mashu #295 áá, köszi szépen, szinte 99% hogy az :D, youtubon volt 1-2 klipp. :)
Még 3 film érdekelne, ha azoknak is tudnád esetleg a cimét.
Az elsőt szintén a 80as években játszotta még a Mtv1, emberkinézetű robotok voltak benne, az egyik egy kamionba ült a film elején, a főszereplő a "gonosz" :D robotot úgy likvidálta a film végén, hogy a nagyobb sebességre kapcsolta az űrhajót és robot igy halt meg. Nem sok maradt meg a filmből mert elaludtam közben többször :D
Másik filmben azt hiszem a főszereplő volt robot, de nem biztos. Két jelenet maradt meg: Skander miközben kigyók voltak két oldalt. Valamint a ficko olyar erős volt h puszta kézzel összenyomta egy motoros sisakszerűségben rátámadt emberek fejét.
3. szintén robotos. Idegen bolygó, gonosz robot, férfi és női főszereplő. Férfi szétapritja a gonosz robotot. A gonosz robot más robotokkal újraépítteti magát
:D Hát elég egyszerűen irtam le, de csak ilyen képek maradtak meg bennem.
Köszi a segítséget
-
#294 Így elsőre nekem a Galaxy of Terror ugrott be, próbáld meg azt. -
Mashu #293 80-as években láttam, 80-90 között, de lehet régebbi film -
Mashu #292 Sziasztok
Én kiskoromban láttam egy scifit, de nem emléxem a címére, csak képek rémlenek. Sci Fi horror műfajba tartozhat. Úgy rémlik, hogy űrhajósok egy csoportja zuhan le egy bolygón, és egyenként haláloznak el különböző lényektől.
1. Van benne egy olyan rész amikor szűk alagúton mászik az egyik keresztül, és nyaka meg a teste köré tekeredik egy csápos lény, és addig szoritja amig felrobban a feje.
2. Van valami puci csiga :D szerű hatalmas lény, ami egy nőt öl meg.
3. A főszereplőt meg valami fekete szörny támadja meg, ami egy résznél vele párhuzamosan megy egy hidszerűség alatt, de nem az Alien :D
Ennyire emléxem csak. Valaki nemtudja mi ez? -
#291 Bruce Willis? Talán a Sakál, bár abban egy állványos puska van amit kis géppel vezérel...abban van az a jó rész h mondja a spanja h nem hord, erre a Willis elküldi egy doboz cigivel a puska meg ellövi a karját...mondja Willis h : de hord XD
ha nem az akkor nemtok segiteni sajnos, túl tág kör amit írtál... -
ricsa008 #290 üdv
egy akcio filmet keresek 2000 körüli
annyira emlékszem hogy egy elég nagy puska a lényeg benne több km -ről átlövi vele a lövész a testőröket és a repülöt (Misisipi-be számolja a lövész a távoságot) -
kriszta80 #289 A Váratlan Utazás című filmsorozat (MAGYAR szinkronos) DivX formában eladó !
Összesen 7 évad, évadonként 1 DVD.
Ára: 700 Ft / DVD, tehát összesen 4900 Ft.
Csomag küldése postai utánvéttel (+postaköltség),
illetve van lehetőség személyes átvételre is Budapest területén.
Érdeklődni lehet: [email protected] -
#288 Hi all! Keresek egy filmet valszeg nem mai már.Egy részlet van meg belőle csak...egy rap számban volt skit...(a szinkronhang alapján Ben Stiller lehet de nemvagyok benne biztos)
kivágtam belőle és ittvan: részlet -
Jake FX #287 hali!
én egy zombis filmet keresek,elég régi már,de pár dologra még emlékszem belőle.
- Egy srácról szól,aki úgy akar egy pénztáros csajt meghódítani,hogy a bolt kirablását színlelik a haverjával,és ő mentené meg a nőt.összevásárol egy halom cuccot,mert késik a haver,mire egy igazi rabló jön be aki lelövi.
- a temetésnél a muterja egy szendvicset ad neki a sírba.
- egyszer leesik a füle,de visszaragasztják:D
- van egy csávó,akit bezabál a srác nyaktól lefelé,de ő csak azt hajtogatja,hogy "ennyit bírsz?,ezt nevezed te étvágynak?"
ha valaki tudja a címét,kérem szóljon,köszi -
luckyboi #286 Hello!
Nemtudom az alábbi leírásból fel lehet-e ismerni:
Szal' Dipárgyő játszik benne, huszonpáréves lehet, asszem egy börtönből szabadul ki, egy haverjával találkozik és elkezdődik a semmittevésük,ide-oda betörnek, meg valami nővel is lefekszenek ilyen páros szexben. Hát kb ennyire emléxem. Nem volt rossz a film maga, megnézném még 1×! Köszike! -
magika73 #285 Sziasztok!
Én egy-két régebbi filmet keresek,amit nem lehet megtalálni sehol.Ha valaki tud segíteni,azt nagyon megköszönném!!Tehát a filmek: Szegény embert az amis húzza, Házinyúlra nem lövünk, Bolond szél fúj
Előre is örök hála:):):) -
Protonic #284 Sziasztok! Én egy elég régi filmet keresnék,amit még jó 15éve láttam kb. A lényege hogy egy kis srácról szól és a haverjairól, akik egy dinoszauruszt keresnek, de a lényeg az volt hogy senki ne lássa meg őket, mert akkor kezdhetik előről a keresést.Végén meg is találják. Hát sajna csak ennyire emléxem és mintha valami david és a dinoszaurusz lenne a címe:S Előre is köszönöm a segítségetek:) -
Gudakes #283 Sorozattémában nyugodtan keressetek engem, ha tudok segítek. -
pipeppers #282 Marlon Brando-nak van egy filmje, kertészt vagy mit játszik benne, van egy olyan jelenet, hogy cigarettefüstöt fúj egy békába, míg szétdurran. Mi annak a címe? Tudja valaki? -
androvvv #281 csajozós film
-
#280 #245 -
#279 Hello! nem tudja valaki, hogy hol tudok utána járni annak, hogy egy filmből mikor lesz pl.: 720p-s release, vagy dvdrip..... és így tovább! mert érdekelne, hogy mennyit kell várni egy-egy kamáres verzió után a jobb minőségre! köszi! -
#278 Akkor irány a Kalózkikötő, aztán a feliratos oldal, max időzítgetni kell egy kicsit. -
#277 ha van hozzá felirat akkor jó! -
#276 Angolul nem jó a Csodabogár? -
#275 basszus sehol sem találom őket, még torrenten sem :( -
#274 imádom az ilyen hangulatú filmeket :) -
Boroskóla #273 Ennyire szereted a drámákat,na mindegy, szerintem próbáld torrenten ott biztosan megtalálod. -
#272 na de tényleg senki? :) -
#271 senki? :) -
#270 Sziasztok! Két travolta filmet szeretnék beszerezni, de sehol sem találom, hátha ti tudtok segíteni! Az egyik A Csodabogár, a másik a Michael címet viseli! Privátban is jó a válasz ha valaki tud segíteni :) -
seblor #269 Sziasztok!
Egy régi film címét keresem!
Nem nagyon emlékszem már a történetére, de egy emberről szól, aki az oroszlánokkal nőtt fel és kesztyűt visel mindig. Elrabolják a fiát és vissza akarja szerezni. Nagyon jó íjjász is.
-
Ace McCloud #268 Sziasztok !
Keresném egy régi amerikai animációs scifi film címét.
A történet: egy üzemanyag-bányában robotok dolgoztatnak embereket, és egy alkalommal az egyik fiatal srác ráakad egy kardmarkolatra. Egy barátjával, és baraátnőjével megszöknek, de a havert, és a havercsajt kinyírják. Egymaga kimenekül a bolygófelszínre, amit addíg még sosem látott. Átverekedi magát a mandroidokon, meg miegymás veszélyen, és ráakad egy afféle Han Solo típusú űrkereskedőre, aki elviszi egy másik bolygóra. A srác keresi a kard pengéjét hogy kiszabadítsa szegény csóri népét, és kiderül hogy az univerzumban a rabszolgaságot már betiltották. Arra is fény derül hogy a rabszolgatartó egy robi, aki ki akarja nyírni a szerveseket, mert magukat felsőbbrendűeknek tartja, vagy valami hasonló. A végén nagy csata meg minden, és a hős kivezeti népét a bányákból. -
Thibi #267 Esetleg a Cheech Marin féle korzikai testvérek:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=25784&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2 -
adamboro #266 Helló!
Jó régen láttam egy filmet, kb 10 éve. és a címe kéne mert azt már nemtudom. A történet kb: egy testvérpárról (asszem ikrek) szól, és ha az egyiknek fájdalmat okoznak, akkor azt a másik érzi meg. Jó kis beteges vígjáték volt.
Aki ráismert annak előre is köszi a segítségét. -
gyupee #265 ÉS ott a pont!!
Én is keresek egy filmetSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és már egy jópár órája itt ülök a net elött, de még kérdezni sincs hol!Ha esetleg valakinek mégis kedve támad segíteni plz privi ha meg nem legalább egy topikot ajánljatok, nyissatok ahol esetleg valaki segít! Előre is szökiCsapás a múltból -
#264 Köszi szépen, ez az... :D -
Cvd #263 A szőke néger valszeg Goldie lesz, eredetileg zenész. A film meg akkor valszeg az Everybody Loves Sunshine. Asszem láttam azt a filmet amit keresel anno, tényleg Goldie volt benne a rossz, de nem vagyok benne biztos hogy ez az. Az imdb-s profiljából viszont csak ez jöhet szóba. -
#262 Van egy "újkori" maffiafilm, ami talán nem is egy sima film, hanem 2-3 részes...egy testvérpárról szól, az egyik egy szőke néger aranyfogakkal (a Blöffben is benne van). A végén talán egy csaj miatt ez a csávó megöli a tesóját, de ez már nem biztos...
Ha valakinek beugrana a címe, azt megköszönném.
Előre is kössz! -
pipeppers #261 Van az SG-n olyan topik, ahol annak is segítenek, aki tudja, hogy mit keres, de nem találja? Vagy lehet, hogy neked, vagy neki ott vigyorog a polcon, tőlem karnyújtásnyira, de mégcsak fel se tehetem a kérdésemet? -
#260 nem vágom sajnos :\ -
#259 #245