1461
Filmkereső
  • Challanger
    Hello!

Most néztem a Deadwood 2x05 részt és ebben volt egy jelenet, amiről beugrott egy másik...csak nem tudom, h melyik filmből.
    Egy férfit bekennek tetőtől talpig szurokkal (bosszúból?).
    Sajnos csak ennyi ugrott be a filmből, pedig tuti h mostanában láttam.
    Ha esetleg valaki tudja a címét segítsen légyszi.
    Köszi
  • espio
    Feliratot pedig bárhol találhatsz hozzá...
  • espio
    Talán azért nem találod mert Moulen rouge helyett Moulin Rouge a film címe.
    Egyébként itt egy torrent hozzá.
    http://www.isohunt.com/download/16012099/moulin+rouge%21
  • angici
    hali,en a Moulen rouge c. filmet szeretnem letolteni, de nem talalom.tudna valaki segiteni??!
  • hellnight
    Hát ilyen láma volt pl az Eszeveszett Birodalomban is (The Emperor´s New Groove)
  • gettobuxa
    sztok!
    láttam (fél szemmel) egy buszút során valami új mesefilmet, egy láma volt benne vagy valami fáraó lámává varázsolva :) asszem disney-s
    nemtom a címét, de érdekelne. jónak tűnt, csak bealudtam
    még az érdekelne, h sokat énekelnek benne?
    köszi
  • Maco13
    ki kéne írni a topik címéhez hogy ez nem arról szól hogy filmeket küldünk egymásnak
  • Random work
    Sziasztok egy filmet keresek ami az egyik ismerősömnek kell sürgősen még
    karácsony előtt. Ha valakinek megvan kérem jelezze hajlandó elmenni érte házhoz is. Sajnos valaki beígérte neki, de nem sikerült megszerezni és most bajban van.

Cím: Bolond szél fúj
    Eredeti cím: Fools Rush In
    Műfaj: romantikus-vígjáték
    Ország: amerikai
    Gyártási év: 1997
  • Loál János #170
    A Sztankai-szódás a 78-as körzet, a többi passz.
  • cicai
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni tőletek 2 film címének a megismerésében, és arról esetleg hol szerezhető be bár milyen formátumba és formába.
    Nem sokra mindenre emlékszem.

1. Sztankai István játszott benne, és a szódásüveggel volt elfoglalva. Sajnos csak erre emlékszem, de azt tudom, hogy vidám filmsorozat volt.

2. Ez pedig egy gyerekfilm. Ami arról szolt, hogy a nyári szünetben gyerekek kincset találnak egy várban ahol valamelyikük Anyja (?) dolgozik, és egy krimi közepébe csöppennek, mert más is keresi azokat a kincseket.
    Köszönöm a segítséget
    Lajos

UI: Két másik filmet is keresnék, ha valaki tud segíteni, annak nagyon örülnék. Bár milyen formátumba és formában érdekelne a segítség.
    1. Különös házasság 1984-es magyar sorozat
    2. Szellem a toronyházban
  • Maco13
    leforgatták, láttam is de nemtom mi a címe
  • Challanger
    Hello!

Tulajdonképpen egy olyan filmet keresek, ami még el sem készült szerintem....
    Korábban olvastam a tartalmáról és igen érdekesnek találtam, de teljesen elfelejtettem a címét, illetve a stábtagokat. Sőt lehet, hogy azóta el is vetették az ötletet, mert mostanában egyáltalán nem hallottam róla.
    Tehát a tartalom röviden: Egy beteg felébred az altatásból műtét közben, de nem tud szólni az orvosoknak. Közben minden fájdalmat érez.
    Mintha Jim Carrey-t szánták volna főszereplőnek, rendezőnek pedig Tim Burtont, vagy Joel Schumachert. Bár lesz egy Carrey-Schumacher produkció (Number 23), de tudomásom szerint az másról fog szólni.
    Ha esetleg valaki tudna valamit erről a film(terv)ről, légyszi írja már meg. Előre is köszi.
  • Maco13
    DC, torrent, eDonkey, eMule, stb...
  • Pityu77
    Sziasztok. Tudtok nekem segíteni, hogy honnan tudom letölteni, illetve honnan tudom megszerezni az 1965-ös Domb című filmet, amiben Sean Connery játsza a főszerepet? Előre is köszi!
  • metaxa92
    gondolom ez angol,nem? avval sajna nem vagyok bejjebb..:S de azért köszi:)
  • Jano
    ?
  • metaxa92
    ciao tutti! nemtudom ki látta Stephan King-az című filmjét,ami ugyenevvel a címmel írodódott könyvből lett rendezve. ha valaki látta,esetleg tud linket adni megköszöném:)
  • Ace McCloud
    Szevasztok !
    Keresek egy réges régi animációs filmet, talán "Az utolsó csillagharcos" volt a fordított címe.
    Robotok dolgoztattak embereket egy bányában, és 3 ember megpróbált megszökni, de csak egy maradt életben aki kijutott a felszínre.
    Sok veszélyen keresztülvágva (pl mandroidok)csatlakozott egy űrkalózhoz, majd egy másik bolygó vezetőjének a lányába szeretett bele.
    Volt egy kardmarkolata (afféle Star Wars feelinges megoldás) ami segítette őt a továbbjutásban. Kiderült hogy a robotok le akarják nyomni az emberi fajt, persze ő kalóz segítségével megpróbálta a pléhpofákat jobb belátásra bírni.
    Faja lenne ha meg tudnátok adni a film pontos címét, illetve hogy honnan juthatnék hozzá

Előreis köszönöm.
  • gettobuxa
    hero
    a hős(?)
    esetleg a repülő tőrök klánja
    de a hős az kurvanagy film valóban :)
  • oasis UK
    hello!
    Tudja valaki hogy itthon mikor adják a mozikbana texasi láncfűrészes a kezdetek cimű filmet?
    a cinematrix honlapjan 1 ideig még nov 27töl volt reklámozva de 1i kmultiplexben sem adjak még atto laz időpontol?
    :S
  • Adi
    Láttam régebben egy olyan japán verekedős-szamurájos filmet amibe volt egy faszi kardal állt, és ilyen fából épített kis fedelek alatt voltak. Elkezded szakadni az eső és elkezdet futni az ellenséghez, és mutaták, ahogy a kardal ketté vágja az eső cseppeket és mindezt lassítva.. Szóval kurva jól meg van csinálva a film, de csak ez a jelenet maradt meg. Nem tudjátok mi a cime?
  • Challanger
    Szerintem a beavatás című filmet keresed.
  • DioSr50
    hellosztok srácok!!!
    kéne nekem egy kis help!nem tudja valaki mi a cime annak a filmnek amibe "Robert De Nero vagy Al Pacino és Colin Farrell jáccik"?Akció film csak az a baj hogy nem tudom a cimét!Ha valaki tudja Irjon már privibe FONTOS lenne!!!
    Előre is nagy köszönet!!

Üdv: DioSr50
  • Thibi
    Üzenet az űrből http://us.imdb.com/title/tt0078435/
  • blackgamer
    Kern András - Bokros Lajos paródiáját keresem, nincs meg esetleg valakinek?
  • Radir
    :)
    Kár hogy a címét nem tudod:(
    Úgy én emlékszem nem csak japók voltak benne...
  • MrSpock
    Erre emléxem 7,vagy 9 diót kellett összegyűjteni,mindegyik egy hősnél volt..csak ők tudták megállítani a gonoszt.Volt benne olyan lézerkorbácsos is.Valami japán film volt,bár nembizi,de ferdeszeműek voltak benne.Olyan repkedős,sci-fi volt.
    Azthiszema végén csak 3-an maardtak,de nembizti.
    Olyan 7 mesterlövész csak japán sci-fiben.
  • Radir
    Sziasztok!

Egy régebbi filmet "keresek". Valamikor még az őskorban (198x) le is adták nálunk is.

Sok infóval sajnos nem rendelkezem róla, de hátha valamelyikőtök ráismer.

Szóval ez egy sci-fi, valami aranydiót gyűjtögetnek a jó és rossz heroikus küzdelmében a szereplők. Van benne egy R2d2-szerű robot is (már amennyiben jól emlékezem), volt benne még űrhajók/csata stb.:)

Rémlik valakinek valami?

Köszi előre is a segítséget!
    Radír
  • Quantumleap
    Nem. Itt nem viselt maszkot a gyilkos. Asszem mindig sötét ruhában volt. Két jelenetet tudok mondani:

A feleség a férj mellől éjszaka valamiért kimegy a szobából, s amikor visszamegy holtan találja, s hamarosan mögélép a gyilkos és perverz grimasszal az arcán ledöfködi.

A főszereplő csajszi felül a vidámparkban a kísértetvasútra egy kislánnyal, s odabent a vasútban látni véli a gyilkost.
  • Dagobert McChip
    Nem a Halloween-re gondolsz?
    Halloween
  • Quantumleap
    Szevasztok!

Egy film címét keresném, az HBO-n ment '96-97 körül. Műfajilag thriller. Egy kisvárosban játszódik, ahol egy őrült késes pszichopata nőket gyilkolász. Asszem hetvenes évekbeli a film, de nem biztos, lehet későbbi is.
  • blaze
    Oh, köszi! Nagy király vagy!
  • Maco13
    IsoHunt, itt szerencsére műxik a tracker, és van 2 seed is
    Amúgy lehet érdemesebb az amerikai címén keresni, ami az imdb szerint: Dance with the Devil
  • blaze
    Sziasztok! Én a következő film lelőhelyére lennék kiváncsi: Démoni Szeretők-Perdita Durango
    A mexikói ponyvaregényként emlegetik, csak véresebb, durvább, betegesebb. Mostanában nyomták a tv-ben, sajnos lemaradtam róla. Játszik benne egyébként Torrente alias Santiago Segura.
    Egyszerűen nem találom sehol sem: DC, mininova, thepiratesbay, bitenova, de mégcsak feliratot sem találtam.

• RaZoK

• RaZoK
    azaz kösz! ;)
  • KeszthelyiPéter
    Már csak ezeket keresem:
    TIME SLIP
    G.I. SAMURAI
    SZAHARA (Belushi 1991)
    UFO ARIZÓNÁBAN AREA 51 ( Hangar 18)
    78-AS KÖRZET (MAGYAR SOROZAT SZTANKAY-SCHÜTZ)
    SZÁLKA HAL NÉLKÜL
    AZ ARANY BŰVÖLETÉBEN (BELMONDO)
    TÁMADÁS EGY IDEGEN BOLYGÓRÓL (THE INVADERS ) 1967 TV SOROZAT
    HALÁLKANYAR (SWITCH BACK , DANNY GLOVER/ DENNIS QUAID )
  • Loál János #141
    A legnagyobb. :D
  • yann
    idétlen időkig, groundhog day
  • RaZoK
    Hello!

Keresek egy filmet, a címét nyilván nem tudom, ezért körül írom és aki sejti miről is van szó, ad nekem egy címet.

Nos, a film amerikai.
    A lényege az, hogy egy nap felébred a srác, és onnantól kezdve minden nap ugyan azt éli át.
    Nincs melegvize és minden nap ugyan arra az "ébresztő New York" ráidó beszólásra ébred.

Továbbá a film nagyon régi lehet, úgy kb 1990-1991, de ha nem akkor sebaj..már erre nem emlékszem.

Nos aki tudja, ne habozzon a válaszadással. ;)

Kösz!

Hello!