1461
Filmkereső
-
#378 Egyik nagy kedvencem. A Foldlakok nemi elete (1999)
Ugy van az egesz film megcsinalva mint egy jofajta Discovery Channel ismereterjeszto film, csak epp az EMBER parvalasztasi, szaporodasi szokasait mutatja be :)
Nem mellesleg, Carmen Elecra szmelyesiti meg a "nosteny" egyedet :) -
#377 Szerintem ez lesz az -
#376 Hello
Engem most egy elég régi sorozattnak a címe érdekelne,
Úgy 97-98 körül adta az RTL klub, a kölyökklubban.
A lényege az volt h egy család egy fehér terepjáróval valahogy visszakerültek a multba(beszakadt alattuk a föld vagy mi:),a dinoszauruszokhoz,és találtak egy tojást,amiből kikelt egy parasaurolophus,és velük élt.Volt még egy sebhelyes nevű T-rex(hiányzott az egyik szeme),meg gyíkemberek is(Nem ami az Elveszett világban volt),meg volt egy rész amiben asszem Cyborg is volt. -
#375 hi.
most egy olyan lenne h: a sztori lényegét nemtudom, csak arra emléxem h volt egy rendőr akit megbíztak egy üggyel. az egyik fő gyanusitott egy elég jó csaj akivel később viszonya lesz a rendőrnek, de a végkimenetelt nemtudom. v a csaj volt a gyilkos v nem erre pontosan nem elékszem. ha vkinek vmi ötlete van kérem ossza meg velem köszi ! -
#374 Vidocq -
#373 En egy nem is olyan regi filmet keresek meg anno az hbo-n lattam,de sehogy sem jut eszembe a film cime.
18sz környeken jatszodik sztem ,arrol szol hogy van egy sorozat gyilkos aki alkimista, aki szüzek veret isza stb es eros,gyors lesz töle
+vmi uvegmaszkja van.Es van egy rendor aki nyomoz utana ,de a film elejen megöli a gyilkos es utana arrol szol hogy van egy riporter aki azutan nyomoz h hogy halt meg a rendor. es a film vegen van egy csavar
csavar:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!riporter volt a sorozat gyilkos azert nyomozott hogy elvarja a szalakat,es a rendor megsem halt meg,sot latta maszkt nelkül a gyikost all halala ellott igy tudta h a riportel az -
#372 Szerintem ez lesz az.:) -
#371 thx! ez lesz az :) -
#370 szerintem EZ az a film...régen láttam énis, állatok az tuti -
#369 hi
Én egy vigjáknak a cimét keresem ,ami arrol szolt hogy volt két bolond,aki bekerült egy nagy üvegházba/bioházban ami a sivatagban volt és ott mindent tönkre tettek(növényeket),bevoltak oda zárva a többi tudossal együtt,amig le nem jár a számláló ,majd az egyik tudos felakarta robbantani a házat ,de megakadájozták. -
zotja #368 van egy régi film és nem jut eszembe a címe. egy kisgyerek van benne és aza vágya h eljusson a dinó parkba :D van egy kis müanyag dinója ami mindig nála van. vki tudja e? :D -
Thibi #367 A tizedik áldozat
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=71359
De nem igazán a Menekülő ember eredetije, mert az Stephen King regényből készült, míg a Tizedik áldozat egy Robert Sheckley történetből készült.( Robert Shekley-nek egyébként sok könyvében szerepel az embervadászat téma) -
eddaniel #366 kösz a tippet. egy hasonló filmet láttam :link -
vortob #365 Esetleg ebben nincs benne?
Más: Én is keresnék egy filmet. Aminek a története, hogy hogyan költsünk el asszem 1 millió dollárt, meghatározott idő alatt. A történet poénja pedig hogy akárhova fekteti be a pénzt, mindig megtérül. -
eddaniel #364 Én is keresek egy fimet. Van egy Schwarzenegger-film a "Menekülő ember" (Running Man) annak volt egy francia eredetije ami a 80-as években készült. Csak egyszer láttam a TV-ben, és a címére nem emlékszem, sem a magyarra sem a franciára . Ha valaki látta és tudja a címét annak megköszönném ha megírná ide. -
Lyan Kyj #363 Egy talán a 90-es években készült film címe érdekelne, csak pár részlet rémlik a történetből.
Egy lányról szól, akinek a haja valami miatt sokkal gyorsabban nő, másodpercenként centiket, és mindig van ott valaki mellette, akinek kell vágni a haját, mert rettentő hosszúra nőne. A bonyodalom emellett azt hiszem az, hogy el akarják fogni, hogy egy gyárban a hajából gyárthassanak ecsetet (?), ha minden igaz van egy olyan jelenete is, mikor ki van kötözve és folytonosan csak vágják a haját és futószalagon jönnek az újabb és újabb ecsetek.
Emlékszik valaki ilyesmire? M1-en adták talán több, mint tíz-tizenkét éve. Ha valaki megmondaná a címét, lekötelezne. -
eddaniel #362 Sziasztok! Egy 80-as évekbeli horrorfilm címét keresem. Egy Alien utánzat. A rövid tartalma: Találnak egy idegen űrhajóban egy csomó zöld tojást, olyanokat amikből az arctámadók kelnek ki az Alien filmekben, csak ebből nem jön ki semmi, hanem amikor valaki a közelébe megy, a tojás felrobban és lefröcsköli az embert, aki néhány óra múlva szó szerint kihányja a belét. Előre is kösz a segítséget. -
#361 Én most egy olyan film címét keresném amit nem is olyan régen adott le a Tv2 talán májusban,hétfői vagy keddi napon már nemtom, de az a lényeg h hangyák voltak egy utasszállító repülőgépen,nem tudtam akkor megnézni mert fájt a fejem és elaludtam,remélem h valaki látta és emlékszik a címére. -
#360 Igen láttam is annak idején mind a 3-at :D tegnap be is szereztema a romero féle night of the living dead-et faja volt :D most meg jön a tékából a return 1-2. -
#359 Diccsmit.
3 része van, az első a kultklasszik, a második vicceshumoros, a harmadik meg kicsit olyan izé, de mégis hangulatos, és helyenként még durvának is mondható, szal mind3 nézendő. -
#358 Itt is naon séken Köszönöm Jánozs -
#357 Reutrn of the Living Dead
Alapmű. -
#356 sziasztok ide is de hátha itt tudjátok:
Szóval láttam még gyerekkoromba egy horror filmet,és nem tudom a címét.
Annyira emlékszem hogy valami temetőbe belemos az eső valami gázt vagy füstöt és felkelnek a halottak meg valami fél kutya ráugrik egy emberre.
No ennek kellene a címe:CCcc köszi előre is ha esetleg valaki tudja....
(kb.20 éve láttam asszem) -
mukika36 #355 Üdv!
Egy filmnek a címére lennék kíváncsi! A film nem mai. A műfaja thriller szerű. Annyit tudom, hogy van egy gyilkos és ő úgy öli meg az áldozatait (jelen esetben inkább nőket), hogy zacskót húz a fejükre.
Nem túl szép látvány, de kellene a film címe, mert keresetem, de nem igazán jártam sikerrel! Nagyon reménykedem, hogy Ti tudjátok! :-)
Köszönöm előre is!!! -
#354 Én azt a filmet keresem, ami nem régen, talán egy-két hata ment vagy az rtl-en, vagy a tv2-n. 4 különálló kisfilmből állt, az első kisfilm a Disco Inferno, két rocker autóbalesetet szenved, és a pokol gyakorlatilag egy disco. Másik egy rocksztárról szólt, aki mindig szétverte a hotel szobát, a takarítónő meg mindig patyolat rendet rakott. Akkor még volt, hogy egy ürge stopposokat koncertekre tartó gyilkolt, de kifogott egy srácot aki szintén sorozatgyilkos volt, és végül egy harmadik sorozatgyilkos öreg tata ölte meg őket. A negyedikre nem emlékszem. Ennek a filmen a címét szeretném megtudni, de annak is nagyon örülnék, ha a filmhez tudnátok linket adni. -
Trickster #353 Hali. Remélem tud nekem valaki segíteni. Az agymenők című filmet keresem már elég rég óta sajnos nem sok sikerrel. Ha valakinek megvan és el tudná küldeni azt nagyon megköszönném.
-
Shader #352 Hello! Nem tudom tudtok e segiteni de egy olyan filmet keresnék ami régen ment a mozikban és Le Mans-i autos verseny volt benne. Valaki tudja a cimét?
thx -
K Ace #351 Ezer kösz. -
#350 Meg ez. -
#349 Ez. -
K Ace #348 Helosztok. VAn egy film, amit nagyon, de nagyon rég láttam. A tartalma se rémlik teljesen. A szereplő 2 hülye manus volt, és egy fehér telefonfülkével utaztak az időben. A fülke mindig ugy indult, hogy lesüllyedt a földbe, és az égből zuhant ki a másik időben. (az se biztos, hogy az időben utaztak, már nem emlékszem). Valaki tudja ez melyik film? -
#347 Üdv, keresek 1 filmet amit elég régen láttam a tv-ben.
Egy pasiról meg 1 csajról szólt, akik elég sokat sex-eltek. Minden együttlétnél, amikor a csávó "elment", bevágtak 1 videót ahol a "spermiumok" (fehér ruhába öltözött csávók) 1 futó pályán vannak, és valamikor a "terminátor" lövi le őkete, valamikor 1 gumifalnak csapódnak (ilyenkor védekezett a párosunk)...de egyszer elmennek vhova nyaralni, de se gumit, se semmi más fogamzásgátló eszközt nem visznek magukkal, de sexelni akarnak. Csinálják is és a csávó beleélvez a nőbe és az teherbe esik. Itt bonyolódnak a szálak...a vége az hogy a csávó megijedt h gyereke születik, ezért összebalhézik a bnőjével (ő elkeseredettségébe ellmegy elvetetni a babát), de mégis eszébe jut h mien jó dolgok fognak vele történni apaként és még mielőtt a csaja elvetetné a babát újra kibékülnek. (ill elkésik, mert már bevitték a csajszit oda ahol elvégzik az operációt, de az meggondolta magát és megtartotta a gyerkőcöt :))
Remélem megtudja vki mondani nekem a film címét :) -
gabfaf #346 A szokásos sablonforma:D Hosszú, vékony végtagok, nagy fej. A különbség annyi, hogy a szeme nem fekete, hanem kb olyan, mint az AvP-ben a predatornak. Még az is eszembe jutott, hogy van egy ember aki a föld alatt bujkál a lény elől. A film végén pedig miután a főhős megöl egy másik embert (aki a laborban dolgozhatott és részt vehetett a boncoláson vagy valami hasonló) az idegen köszönetet mond neki és elmegy. Mindezt vakító fények közepette. -
#345 Ha esetleg az idegent le tudnád írni hogy nézki? -
gabfaf #344 Hali
Már napok óta keresek egy filmet. Sajnos sem a címét, sem a szereplők nevét nem tudom. A történetéből viszont emlékszek pár dologra. Egy szigeten játszódik, ahol egy laborban egy földönkívülit a társa szeme láttára boncolnak fel (bár lehet akkor már halott). A lény valahogy kiszabadul és mindenkit megöl. Ezután katonák érkeznek a szigetre kideríteni mi történt. A szigeten rengeteg nyúl él szabadon. Van egy olyan jelenet amikor a terepjáróval átmennek egy nyúl fején, de az nem pusztul el, hanem veszettül visít. Hirtelen ezek jutnak eszembe, remélem valakinek beugrik a film címe. Még ha valami eszembe jutna leírom. -
#343 Köszi szépe!Willisre emlékeztem! -
Thibi #342 Nem Bruce Willis,hanem Kevin Costner a főszereplő : Tökéletes Világ -
#341 Hy.Keresem annak a filmnek a cimét amibe Bruce Willis a föszereplő...lényegében arrol szol h Bruce elrabol egy gyereket és végül barátok lesznek...Amerikai Rangerek üldözik öket...aztán orbit rágoval kenik meg a kenyeret mustárral.... a végén egy mezőn a meterlövészek lelövik Willist!Aki ráismer az lécci irja meg a cimét! köszi -
#340 Valaki tud segíteni abban hogy hogyan tudnám ezt a filmet beszerezni?? DVD-ről ne is álmodjak?? Kölcsönzőkből ki lehet esetleg venni? -
#339 uhhh bátyám megmondta XDDD
a címe China O'Brien ^^