1461
Filmkereső
-
Mat86 #98 Hello!
Keresek egy régebbi filmet kb 1997 előtti lehet. Valamilyen horror. Van benne vámpír (Dracula?), egy férfi aki farkasemberré alakul, Frankeisten (ha jól írom), meg valami behemót zombi akitől az elején féltek de végül jó volt. Volt benne olyan jelenet, hogy a vámpír egy karóba van húzva (talán egy kerítésnél) persze mozog tovább meg beszél, meg a farkasember egy telefonfülkébe alakul át. -
#97 Ja ez az kosz szepen -
Lyan Kyj #96 Thx, erre:) -
Cvd #95 Szerintem a Smart House-ra gondolsz, a magyar címét nem tudom. Mostanában volt pedig valamelyik adón ha jól láttam. -
Lyan Kyj #94 Üdv!
Annak a filmnek a címére lennék kíváncsi, amiben egy család nyer egy teljesen automatizált házat, amibe beköltöznek, és a ház AI-ja átveszi az irányítást! Remélem elég ennyi leírás, ha nem, csak szóljatok! -
#93 Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger -> The Game (1997)
-
#92 Ha jol emlékszem a film cime Játsz/ma volt... (The Game) -
#91 Sziasztok!
Keresek egy amerikai filmet amiben a faszinak szülinapja van, és a barátai befizetik valami olyan "programba", ahol megváltozik az egész élete, teljes színjátékot csinálnak köré hogy azt higgye hogy mindene elveszett az életben, még talán az élete is veszélybe kerül, és a végén már nem bírja tovább és leugrik egy toronyház tetejéről, és beesik egy bálterembe egy kurva nagy párnára vagy valami hasonlóra és ott derül ki neki hogy csak meg volt rendezve minden körülötte. Ha valaki emlékszik a címére kérem ossza meg.
Thx -
Beckentakony #90 kéne nekem is 06203743445
-
#89 Ez is még megoldásra vár -
DJviolin #88 Keresek egy olyan orosz repülős filmet, amelyben az a jelent van, hogy a bombázó bombaterébe berakják a tehenet, majd repülés közben a tehénpisa ráfojik a tábornokra, ezért hogy a ruszki pilcsik eltüntik a nyomokot, kinyitják a bombatérajtót. Lent a földön kinyittatja a bombatérajtót a tábornok, és a tehén kereszbetett lábakkal ott támaszkodik, hogy kine essen. Ruszki vigjáték. Nem láttam. A pilcsiktől halottam a reptéren. El is mondták a címét, de valami hosszú ruszki címe van. Ha valaki tudja a film címét, azt megköszönném. -
koska 7 #87 sziasztok! ha valakinek megvan az ALI G IN DA HOUSE torrentben küdje már át MSNencímem: [email protected] -
Sanya52 #86 Keresem a SEBESSÉGLÁZ (eredeti címe:Formula uno, febbre della velocità ) című, 1978-ban készült dokumentumfilmet.A filmben F1-es balesetek láthatók.
Bármilyen formátumban érdekel. -
#85 Ez a Buried Alive volt a szabályt erősítő kivétel. :) -
#84 Magyar filmcím esetén soha nem lehetsz biztos benne (ld. pl. Armageddon 2, Begyűjtő, A szomszéd nője mindig zöldebb, ... ;) ). No meg ezzel a címmel is van még jónéhány film... :)
-
#83 Soha nem gondoltam volna, hogy ez a címe.
:DD -
#82 Megtaláltam, ez az: Buried Alive (1990)
-
#81 Ez is pássz. -
#80 Keresek egy másik filmet is, anno idehaza szinronosan (?) volt hozzáférhető a tékákban is. Egy ács paliról szólt, akit a felesége és annak szeretője megmérgez (emlékszem: halméreggel). El is temetik gyorsan, de a méreg nem szívódott fel teljesen (nem kapta meg a teljes adagot, mert a nő bénázik, és egy része kárba vész), és a fickó magához tér, kiássa magát, aztán hazaérve látja, hogy mi a helyzet. Berág, a szeretőket bezárja, aztán egész nap fúr-farag és egy deszka-labirintussá alakítja az egész házat, ahol a nő, meg a pasija mindenféle csapdákba esnek. A film végén a nő életben marad, de elevenen eltemetve a szeretője hullájával. A magyar címe azt hiszem, valami olyasmi volt, hogy "Élve eltemetve", vagy "Elevenen eltemetve".
-
placyd #79 Sziasztok! Már régóta keresek egy filmet.
Még kiskoromban látam a tv-ben, valamikor a 80-as évek elején.
Csak egy jelenetre emlékszek igazán, amiben lovagok küzdöttek egy várnál és valami könyvet vagy nem tudom mit kerestek, vagy azért küzdöttek, és aztán sorra ölték egymást, és szerezték meg egymástól azt a valamit... :)
Szerintem vígjáték lehetett, de ez nem biztos.
Először a Gyalogg galoppra gondoltam, de aztán megnéztem és nem az volt.
De kb ahhoz hasonló lehetett.
Ha valaki tud valami segítséget akkor szóljon :)
Köszi előre is. -
#78 kösz mindenkinek -
winnie #77 inkább coooltúra, amerikai pite, eurotúra -
winnie #76 az első 2 igen, a többi nem olyan. -
#75 egy újabb van tavalyi, amiben szinte repülnek, de nem tudom acímét -
#74 Most én keresek egy filmet, ami vszleg csak vájtfülűeknek lesz ismerős. Japán film, középkori díszletek között, tehát olyan szamurájos-nindzsás, de van benne mágia is. Amire emlékszem belőle:
- Van benne két fiatal lány, akiknek a varázsló elcseréli a fejét (! :) ), és az egyik vmi palotába kerül, a másik meg az utcára.
- Van egy fiatal, jóképű szamuráj is. A film végén az egyik lányt oszlophoz kötve elégetik, de a szami annyira szereti, hogy felugrik hozzá, és együtt halnak meg. A színész, aki játssza, ismerős valahonnan, de fogalmam sincs, honnan.
- A varázsló egy vén pali, az egyik jelenetben törökülésben csúszik végig a padlón. :) Úgy rémlik, villámokkal, meg effélékkel is dobálózik, meg az időjárással is machinál.
A film valamikor a '80-as évek közepe táján kis hazánkban vhs-en terjedt, én akkor láttam.
Any idea?
-
#73 Kevin és Perry acsúcsra tör,Édes kis semmiség, Bajos csajok, DrSzöszi1,2,3,4,5, -
#72 turjatok már ide egy fasza tini vígjátékot pl sex csajok ibiza , apám beájulna vami hasonlót keresek valaki dobjon meg pár címmel lehetőleg 2002-től mondjatok..:D -
winnie #71 van topikja, a sorozat is tölthető a netről:) -
#70 hehe megvan! "A hegy gyomrában" votl a címe. :D -
#69 Régen, olyan 10 éve, volt egy tizenéves korosztálynak szánt sorozat, amiben ilyen földalatti csatornákban csúszkáló, takonybuzogányszerű nyúlványokkal felszerelt szörnyek csúszkáltak. A fiatal főszereplők ezekkel a szörnyekkel küzdöttek. Úgy emlékszem volt benne egy tó is és asszem a végére az derült ki, hogy a szörnyek az egész földet el akarják foglalni. Nagy baromság volt az biztos. :)
Amerikai, vagy Kanadai sorozat lehetett.
Tudja valaki a címét, vagy legalább valami konkrétabbat? -
#68 Kiskoromban láttam egy filmet, csak 1-2 mozzanat maradt meg. A Figura felhívja telefonon a sátánt, mert van neki egy száma:)) és átváltozik v. megszállja vmi nem tudom. Mindenféle mókás dolgot csinál így pl. levágja vkinek csuklóból a kezét, megeteti a macskákat a mamával. Asszem a báttyja a pozitív hős, és ez utóbbi jelenetnél meg is kérdezi tőle: "teccik a mama?":)). Ennyire emlékszem. Sztem olyan 80-as évek vége, 90-es elején készülhetett. -
Lyan Kyj #67 feliratok.hu -
Balie #66 Honnan lehet magyar feliratokat letölteni filmekhez? -
qper #65 Úgy emléxem, hogy egy videokliphez készült csak az a video, amit betettek a játék elejére is (vagy fordítva, nemtom), de önálló film nincs belőle sajna.
-
Gangxters #64 Sziasztok!
Úgy tudom hogy készült egy film a gta-ról és a régi jóöreg gta2-ben van belőle részlet is nem mai film de ha valaki tudja honnan lehet leszedni küldhetne egy e-mailt ide: [email protected]
Előre is köszi -
banti #63 Üdv
nem tudja valaki melyik szám megy a meet the fockersben miközben fociznak? Nagyon kéne. Ha valaki tudja dobjon 1 mailt a [email protected] cimre lécci!!
kössz -
#62 Ez igaz, de biztos nem lehet akkora költség egy 1987-ben bemutatott 6 részes sorozat. Ez közel 20 év. -
winnie #61 ha nincs náluk már a jog, akkor nem tudják leadni -
#60 Köszönöm szépen az infót! Sajnálom, hogy nem adják le újból. :( A sok sz@r szappanopera helyett adhatnának ilyen szinvonalas filmet is. Pontosabban, pont EZT! :) -
#59 "Most találtam".Az a duma