1461
Filmkereső
-
#338 Hali! Még1 filmet keresek ami épp most jutott eszembe...
szval a lényege a filmnek h a "főhős" egy nő, aki a település "cowboy"-a...a film vége jut csak eszembe h a rosszakkal állandoan verekszenek meg lövöldözik egymást.Egy épület mellett pl arra emléxem h az ellenségnek ilyen tigriscsikos gatyája volt, meg a jóknál egy csávó csuklóján egy ilyen fémkocka szerűség volt...karkötő csak ilyen kocka alakú tömör vas. kb ennyi, remélem vki tud segíteni !! köszi előre is -
#337 Ezt a manust láttam Myvipen!
Am valaki meg tudja szerezzni a T.I.R valameik részét?elöre is köszönönm -
ele #336 Sziasztok!
A Dűne Gyermekei-filmet keresem tud vki segiteni nekem?Régóta próbálom magyar szikronnal dvd-én meg venni de egyszerüen nincs.légyszives segitsetek. -
Olivér12 #335 Sziasztok!
aki akar az innen tud letölteni filmeket,Sorozatokat,PC játékokat
Full ingyen : http://datadown.mindenkilapja.hu/ -
#334 neve nincs!?? -
#333 és mintha esküvős sztori lett volna -
#332 segítsetek légyszíves hogy ez a csávó melyik filmben játszott.asszem valami újságíró volt,úgy rémlik
-
#331 EZ AZ! Vhogy megpróbálom megszerezni magyarul... -
#330 Biztosan azaz ^^ -
#329 remélem ez az...hát énis láttam vagy 20szor az biztos!! ^^
köszi a gyors választ -
#328 Az 5 ninja elem (Ren zhe wu di), beszteszt, kis koromban tucatszor megnéztem :) -
#327 régen nagyszüleimnél láttam egy ninjás filmet...arra emléxem h volt egy csoport és mindegyik ninjának más fegyvere volt meg minden és elmentek megbosszulni vkit.az ut során azthiszem a 4 elem színhelye volt.volt egy erdős rész amikor az ellenség a fák belsejében volt...egy vizes ahol meg a vízalatt nádpipával lélegeztek és onnan jöttek elő az ellenséges ninják...meg még volt pár helyszín de nem emléxem pontosan hol mi volt. örülnék ha vki tudna segíteni! köszi előre is -
sünimókus #326 Sziasztok!
Keresek egy filmet, de sajnos a címét nem tudom, mert kb.8-9 évesen láttam és azóta se. Írok róla pár sort, ha felismered kérlek írj nekem erre a címre: [email protected]
A tartalom és egyéb ismertetők
szóval kb. 1990. és 1996. közötti rendezésű filmről van szó. A
főszerepben egy csapat 11-13.éves tini akiknek a szüleik elváltak. Az
a mottójuk hogy az elvált szülők gyereki is elválnak, és valami
hasonló jelszóval egy klubot is alapítanak. A központi szereplő egy
lány és egy fiú, az egyiknek elváltak a szülei a másiknak még nem, de
mivel ismerik a mottót, addig nem jöhetnek össze, amig mindkettejük
szüli el nem válnak. ( Legyen az a verzió, hogy a fiú szülei még nem
váltak el, de lehet hogy a filmben pont a lányé, nem tudom pontosan)
Szóval a fiú szülei tanárok a suliban, és a fiú mindent elkövet hogy
szétválassza őket hogy elváljanak, ami majdnem sikerül is neki, de a
vége persze happy-end összejönnek a lányzóval.(megtanítja csókolózni)
Úgy emlékszem az átlagosnál hosszabb film, lehet vagy 2 órás, és a TV3
adta le ez biztos.
Előre is köszi mindenkinek! -
zombysoad #325 Helló mindenki!Engem egy olyan filmcím érdekelne,amely egy szilveszteri partival kezdődik,(talán 90-es évekbeli)egy pasi a főszereplője aki a barátnőjével szexel,amikor rájuknyitnak.Ekkor a srác elkerül egy másik világba,ahol a jövőbeli családjával találkozik.Sivatagos helyszínen játszódik a sztori,ill. a parti helyszínén is párhuzamosan.
Ha valaki megtudná mondani a film címét,nagyon megköszönném. =) -
#324 Under the Mountain -
#323 Thx! -
Garga Pitic #322 Hali!
Melyik filmben van ez a jelenet:
Valakik valamiért keresnek egy embert, aki a John Smith nevet használja . Megtalálják a házat, csöngetnének kaputelefonnal, ahol ilyen nevek vannak, mint J. Smith, Smith, John Smith Jr, J. II. Smith, J.Smith Sr, és így tovább.
(Nem láttam a filmet, a jelenetet mesélték és fél órát biztos röhögtem rajta:) -
rogermorgue #321 valószinüleg az lesz az köszi
esetleg az eredeti címét nem tudod? -
#320 Fiú/lány, kék/piros világító kövek, hínárarcú szörnyek?
Akkor a Hegy gyomrában c. ausztrál sorozat. -
rogermorgue #319 hello
kb 15 eve ,de talan tobb is ,neztem egy sorozatot(sztem mini lehetett), valami sci fi lehetett. egy szekta, vagy foldonkivuli tarsasagot probaltak
leleplezni gyerekek. annyira emlekszem az egeszbol hogy a szekta tagjainak voltak valai kovei amik fustoltek, meg hogy a fonokuk mindig valami to felszine ala setalt. ha valaki meg tudna mondani a cimet megkoszonnem:D -
#318 Teledili (Stay Tuned) -
#317 Hali all!
Egy olyan fimet keresek amiben a szülők belekerülnek a tv-be és távirányítóval átkapcsolhatják magukat máshova.
Egy jelenet rémlik még amikor a vonat majdnem elüti a feleséget és az uccsó pillanatban átkapcsolnak.
Gondolom nem könnyű de hátha sikerül rájönni a film címére.
Előre is köszi. -
#316 Annál jobb. -
#315 Már megválaszolták. -
#314 Sziasztok!
Keresnék egy filmet, nem magamnak.
"Hali egy ideje keresek egy filmet ,kb 10-12 éve látamm és nem tudom a címét.Halványan emlékszem a sztorira valami olyasmi volt hogy egy fegyverkészítő laborban egy olyan szörnyszerű gépet fejlesztenek ki ami azokra támad csak akik félnek és a doki néni egy katonának kiiktatja valami félelem érzetét hogy ne találja meg a gép, ha jól emlékszem kb 1 éjszaka alatt lejátszódik az egész. Ha valaki tudja plz nyomja már be mi lehet a címe.THX Bocs ha véletlen rosz helyre írtam ez."
Szóval ez alapján felismeri valaki?
-
luckyboi #313 nekem megvan a stalker, asszem feliratos... -
asszongyahogy #312 Nem tudja vki hol tudom megszerezni a Stalker c. orosz filmet lehetőleg magyar szinkronnal/felirattal? -
Zaicev #311 Helló!
Nekem az x polgártárs című film kellene, lehetőleg szinkronosan, vhs, vagy dvd mindegy!
Illetve a Csendesek a hajnalok című orosz háborús film.
Minden megoldás érdekel. -
#310 Sziasztok!
Két filmet is keresek, egyiknek sem tudom a címét ha valaki tudná, örülnék ha megírná. Kb. van annak már 15 éve is hogy láttam öket. Az egyikben nem is tudom hogyan, de egy társaság van a sivatagban és egy sötét autós csávó üldözi őket. Mindig megjelenik és egyenként elkapja őket, az egyiket úgy öli meg hogy leássa nyakig a földbe és utána elhajt. Azt hinnénk átmegy a fején a kocsival de nem, csak megáll mellette és ledob a feje mellé egy gránátot. Ebből ennyire emlékszem
A másik filmben egy fiatal csaj bekerül egy börtönbe, ahol megerőszakolják a csajokat, a börtönigazgató egy beteg állat aki a csajok melléből csinál dohányzacskót meg ilyenek. Ebből erre emlékszem. Ja, a csaj a végén úgy nyírja ki az igazgatót, h levágja a farkát. :)Ha valaki tudná a filmek címét, azt megköszönném! -
CyrSyS #309 Sziasztok. A következő leírás által körülírt filmnek a címét aki tudja írja meg ide! köszönöm előre is.
1990-1998 között láttam ebbe biztos vagyok, de sztem a film ennél jóval korábbi (kb 1970-1989 között készülhetett) . A film háborús-akció film amit én keresek. A történet ha jól emlékszem vietnámi időszakba játszódik vagy utána. Arról szól így tematikaliag felépítve, hogy megbíznak egy USA osztagot(kb 6-8 katonát) hogy egy erdőbe keressenek meg egy lezuhant repülő túlélőit. igen ám de közbe az oroszokat is odaküldik ki szintén (asszem) ezen feladat elvégzésére. A lehuzant repülőben valami fehér kutatóruhás faszik voltak, akik közül 1 maradt életben. Ez a túlélő a működőképes rádión valamit befog és útnak indul, és ahogy fut az erdőben véletlenül a már az erdőbe kószáló usa katonák közül egy fiatal véletlenül agyonlövi. Mivel nem maradt több túlélő egyetlen cél maradt,bizonyítékként megszerezni a roncs gép fekete-dobozát. Miközben kutatják szembe találkoznak az oroszokkal és megkezdődik a hajsza. Egymást írtják. Fokozatosan fogynak mind2 fél emberei. Még arra is emlékszem hogy az oroszoknál volt egy nyegle csaj és az ilyen nagy késsel öli meg az egyik amcsit, de közbe az egyol amcsi őt is kinyirja. Aztán a film vége fele a fekete dobozt egy helikopterrel akarják elvinni ugyhogy egy dróton lóg. Valami történik és a doboz leesik és ilyen lejtőn megy lefelé és kiég vagy mi. Az a vége hogy már csak a 2 főnök marad életben. Az amcsi főnök a domb tetején áll, a másik meg a domb lábánál és amikor meglátják egymást, akkor egymásra szegezik a fegyvert. És akkor rájönnek hogy nincs értelme az egésznek mindegyikük eldobja a fegyvert. intenek egymásnak és pá ennyi. -
ricky79 #308 Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni! Égre földre keresem az Ágygömb és seprűnyél c. Disney filmet.
Nálunk, tudomásom szerint nem jelent meg DVD-n.
Ha esetleg tud vki segíteni azt megköszönném, Ha csak a hang van meg, szinkron az is érdekel!
Köszi előre is! -
#307 ezt már néztem, azért köszi :) -
#306 -
Mashu #305 Köszi János :D. Tényleg az, azt hiszem. Olyan jó ez a segítőkészség :) -
Cvd #304 Valszeg ez lesz az.
-
#303 A második film az Atomic Cyborg, itthon csak Paco néven futott az alámondásos korszakban. -
#302 na mar meg is talaltam egy masik forum-on :D , ha minden igaz akkor az utolsó órán cimu film -
#301 Sziasztok!
De jo hogy van ez a topic ,remélem vki felismeri a filmet
nagyon régen láttam egy horror filmet ami arrol szolt hogy fiatalok bentrekettek az "iskolába"?nem tudtak kijutni,és annyira emlékszem hogy volt ott egy tv -ami magátol bekapcsolt ,és látták magukata tv-be hogy mento viszi el öket(hullazsákban) az iskolábol ,ott a rendorség stb meg olyanra emlekszem meg hogy egy csontváz volt a terembe(ami nem igazi) meg arra hogy amikor ment a tv ,akkor kinéztek és senki nem volt a kornyéken ,csak egy "fekete macska"? szal látták a jövöt a tv-ben
-
#300 Sziasztok!
Nem lesz könnyű megtalálni, de hátha ti tudtok segíteni. Nos én egy pókos filmet keresek, ami augusztus közepe-vége felé ment este a tv2-n vagy az rtl klubon.
A story nagyjából annyi volt hogy voltak emberek és voltak pókok (mutáns pókok, aki fél emberek voltak) és ezek a pókok valami dimenziókapun jutottak át. Az emberek részéről haltak meg páran, volt benne valami öreg professzor, aki a végén csinált valami ellendimenziókaput hogy visszaküldjék a pókokat. Aztán jött egy nagy özvegy a végén. Nagyjából ennyi lenne amire emlékszem. Remélem tudtok segíteni :D Köszi -
Mashu #299