Filmkereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden hónapban kétszer leadják😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Szia
Igen, Örvény volt a címe, asszem 1987-ben adta az MTV (eredeti címe Maelström).
Van egy topikja az index fórumán, ott is hasznos infókat olvashatsz róla. A sorozatot nem tervezi leadni az MTV sajna (ostromolni kell õket az Örvényt újra követelõ emilekkel)
Állítóla a torrentspy-on fellelhetõ az elsõ négy rész angol nyelven..."
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Bucser: Nem mondod komolyan? Hol?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#help>#help>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
a lényeg, hogy miután az ember meghal bíróság elé kerül, ahol visszanézik élete fõbb jeleneteit és aszerint döntik el, hogy hova menjen. egy hapsi meg egy csaj volt a fõszerepben akik egymásba szerettek közbe, de mivel a pasi nme volt vmi fasza srác életében a csaj viszont szinte mintapolgár azért máshova kerültek. egy iylen vonattal ami villamos pályán megy mentek a "helyükre", de a hapsi útközben kiugrott és átrohant a csaj vonatához, közben rázta az áram meg minden, próbálta kinyitni az ajtót és a bírók csak ott nézték, majd egyikõjük megszólalt, hogy engedjék be. enynire emléxem. meg hogy a videóján egyszer pont azt elemezrék, hogy milyen férfiatlan, mert amikor a szülei veszekedtek sírt. ennyi
Tudtok valamilyen warez oldalt konkrétan ahol jó filmeket lehet letölteni?
Réka
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Szinkronnal?
Utálom Brogot!!!
Innentõl tisztára olyan mint A Kéz amely a bölcsõt ringatja (The Hand That Rocks the Cradle), de ebben nincs kamaszfiú. A többi egy-az egyben ugyanaz. A "képzavar" elõtti pedig egyáltalán nem stimmel, csak a bosszú dolog, és úgy nézem az én tippemben nem is szerepel DS.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A filmet mintha én is láttam volna, de nem akar beugrani a címe.
Viszont a következõket találtam: http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=7367&i_direction=2&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Remélem, köztük van amit keresel.
---------- Spangi Skype: Sir Spangi
Évek óta keresek egy filmet, amirõl 2 infoval tok szolgálni. Egyik, hogy Donald Sutterland is játszott benne, a másik maga a film története.
Minden egy fiatal párral kezdõdött. Gyönyörû, várandós feleség és ambíciózus férj, nagy karrierlehetõség elõtt. A férj üzleti feladata lesz felvenni a kapcsolatot egy férfival(Donald Sutterlanddel!), akit meg is hív vacsorára. A felesége meg is fõz, jól alakul minden. Aztán Donald S. szemet vet a hölgyre, aki természetesen rosz néven veszi a férfi közeledését. Mindezek ellenére a férje is unszolja az asszonyt, hogy legyen kedvesebb az idegennel, mert ez a nagy karrierlehetõség kulcsa. Donald S. hallja mindezt és eszerint örömét leli aznap a hölgyben...
Másnap az üzlet megköttetik, de a balek férjet kirúgják, valamint az asszony is elvetél. A férj öngyilkos lesz. Özvegye bosszút esküszik. A gyönyörû nõ meglátogatja Donald S.-t és szemrebbenés nélkül lelövi.
Innentõl van a képzavarom, mert bosszút áll egy családon is, akik most nem tudom, milyen kapcsolatban állnak az eseményekkel.
Egy család: Asztmás feleség, egy férj, egy roszul tanuló kamasz, egy kislány, és egy kisded.
A fenti özvegy jelentkezik ehhez a családhoz, hogy korrepetálja az idõsebb fiút.
Megnyerõnek mutatkozik, az állás meg is van. A bosszú sokrétû. Elõszõr behálózza a kamaszt, majd az asztmás asszony férjét, és a kisdednek is anyjaként viselkedik. Az asztmás asszonyt nyugtatókkal teszi tönkre, a férfi tagokat szexuálisan elcsábítja, a film végén kiderül minden (persze néhány haláleset után...) és a gyönyörû özvegy megtébolyodva az igazságszolgáltatás kezére kerül.
Happy End! 😊
Vki kérem, mondja meg nekem a film címét, vagy csak egy listát amiben Donald Sutterland filmjei megtalálhatóak(a mellékszerepek is!)!
Köszönettel: Diablo
Egy olyan film után nyomozok amiben élõ emberekkel játszottak sakkjátszmát. Az egyik fél egy tán terrorista a másik meg a foglya. A bábok az embereik. Amelyik bábot leütik azt az embert kivégzik. Ideértve azt a játékost is aki mattot kapott. De az ekkor még a táblán lévõ bábok megúszták. És valahogy az volt benne a nagy dilemma hogy az egyik feláldozza-e a fiát. Ha igen - megnyeri a játszámát, ha nem kikap és meghal....
(Rég láttam, lehet nem pontosan így szól a történet.)

Én kaptam hosszas keresgélés után, a filmmel kapcsolatban amit kerestem, egy címet ([email protected] Budainé Mayer Renáta), és egy telefonszámot (332-2300/105), ahol több információt, és a filmet is betudom szerezni, igaz elég borsos áron. Amit én kerestem, azt kb. 8.000.- Ft-ért tudnám megvenni, VHS-en.
Ha valakinek nagyon kell valami, talán érdemes felvenni a kapcsolatot velük.
Itt talán nem húzzák le az embert, mint a fenypont.hu-n.
Én hiába küldtem sms-t, nem jutottam vele sehova. Be sem tudtam lépni.
Filmet keresni a fenypont.hu-n érdemes még, van ott egy börze v. apró nevû rovat, hátha ráakadtok!Maga az oldal viszont elég gáz, pontrendszer van minden információért, a pontok meg emeltdíjas sms-ért kaphatóak, szóval elég nagy a lehuzás!vagy próbáljatok még mokep.hu, cinematrix.hu-n keresni. illetve a primateka.hu-n, ha találsz egy filmet, és az nem kell a tékának, akkor viszonylag olcsó áron eladják neked, ha a kazetta még nem semmisült meg. Én az 1970-es években forgatott, Magyarországon csak pár 1000 darabban kiadott régi Pókember filmeket keresném, sajna itthon már nem lehet fellelni sehol, és nem tudom, hol keressem!magyarul kellene!van valami ötletetek?se bolhapiac, se fenypont,se kepregenybörzék,stb.-n nem akadtam rá!
Itthon az Odeonban kölcsönözhetõ kazin.
(A film maga itthon már nem forgalmazható mert lejárt jogú.)
Én viszont ezt a filmet hajtom VHS-en: Nagymama háza.
DVD-n megvan, csak szeretnék belõle egy magyar változatot is.
Néhány online üzletben próbáltam megrendelni, de aszongyák nem tudják beszerezni.
Hülye fejemmel kölcsönadtam vkinek, most meg fújhatom.
Szerintem ritka jó film. Vevõ volnék rá.
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=8028&resz=0&evad=0
vagy
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58026&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=1
Ezt találtam.
Így nem jó? Nem tudod rögzíteni valahogyan?
Sajnos a Hallmark nekem nem jön, pedig kezd érdekelni a film.
Sajnos az általad keresett film nekem nem is ismerõs, de hátha akad valaki, aki tud segíteni.
Én is elakadtam a beszerzésnél, bár már az is valami, a címét ki tudtam deríteni. <#hamm>#hamm>
Nem tudom a topic címe mire utal pontosan. Olyan filmcímeket kell kideríteni amiknek valaki leírja a történetét, vagy esetleg egy konkrét film beszerezhetõsége is tárgyát képezheti a topicnak. Mindegy leírom a gondomat.
Nos lenne egy film, egy TV film, amit gyakorlatilag sehonnan nem tudok megszerezni. En egy VESZEDELMES PARTVIDÉK címû filmet keresek melynek eredeti címe:, On the Beach, Mûfaja:, dráma-katasztrófafilm.
Ez egy amerikai-ausztrál film, gyártási év:, 2000, 195 perc hosszúságú.
A film az eredeti Nevil Shute novellája alpján készült ON THE BEACH 1959 es film 2000-es feldolgozása.
Mûsorára tûzte már többek között az RTL Klub és a HALLMRK is, viszont megszerezni sehonnan nem tudtam még. A haver rátalált már egy ausztrál szerveren de valamiért nem lehetett letölteni, de ha le is lehetett volna, biztos angol nyelvû lett volna, feliratot meg aligha tudtam volna szerezni hozzá.
Sztori:
Miután Kína taiwani blokádja nukleáris háborúba sodorja az országot Amerikával, a szörnyû pusztítás csak az emberi civilizáció nyomait hagyja maga után - legfõképp Ausztráliában. A déli kontinens lakói kivülállókként figyelték, ahogy a nukleáris holokauszt során elpusztul az északi féltekén az élet. A rádioaktív felhõ azonban megállíthatatlanul terjeszkedik dél felé, megsemmisítve az ausztrálok túlélési reményeit.
Tud valaki segíteni a film beszerzését illetõen?