Filmkereső

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
kössz.szerintem az az az elsö,és igen azokon alapszik a történet.

Esetleg?

Amúgy lehet vmi dokumentum film volt, mert: ITT és ITT is hasonló történetrõl írnak.

Jrex
hello
nem tudja valaki annak a fílmnek a címét amely a mokele mbembe-rõl szól?
egy orvosnõ és egy kutató(asszem mert már nagyon régen láttam)afrikába mennek mert a bennszülöttek betegek lettek valamilyen állat húsától,és amegtalálják dinoszauruszok azok.régi fílm és egy kicsit gagyi is,de kéne a címe.

ha ez tényleg egy létezõ film, akkor az íróját elpáholnám egy romlott mirelit-csirkével, pedig egyáltalán nem vagyok agresszív.
ng0ofy
nem hiszem, mert akkor legalabb 3 man almodtuk ugyanazt (: (elõfordulhat, persze)

Tatyla
ezt te álmodtad szerintem xDDD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ng0ofy
Segitsetek! Még valamikor gyerekkoromban (vagy 14 éve) láttam egy filmet amiben a történet lényege az volt, hogy adott a férj s feleség, a hapsi lement bonott csirkéért (ez az egyetlen tény ami biztos 😄 ) és nem ment vissza pár évig, aztán hazament egy bonott csirkével, dugtak, megint elment és még megcsinálta ezt a pali párszor. Ennyi az én emlékeimbõl, ha ezek alapján kitaláljátok, hogy mi ennek a cime akkor nagyon ügyesek vagytok, de hátha... 😄

Ez gyors volt, kösz, pontosan erre gondoltam. Aztán most így eszembe jutott, a magyar címe , ami "Dugj meg" (csak ha valakit érdekelne)

Baise-Moi? (Rape Me máshol)

Még annyi eszembe jutott, hogy a megerõszakolásnál az egyik csaj (az elvetemültebb) hagyja magát, viszont a másik ordibál és védekezik, majd kiborul az egésztõl. És lehet nem õ a másik fõszereplõ csak az elején van benne.
Valamint van egy öregebb pasi akit megölnek, de elõtte prostinak adják ki magukat vagy valami ilyesmi...

Sziasztok!
Egy francia filmet kéne kitalálnotok. 2 csajról szól (vagy nõrõl) akiket még a film elején megerõszakolnak, majd utána együtt nekivágnak az országnak és úton-útfélem gyilkolásznak.
Felrémlett ez a film és baromira megnézném még1x, szal ha valaki tud segíteni az nagyon jó lenne.

Maco13
te vagy itt az aki nem ért semmit...
mark oh
te vagy itt a fönök?<#mf2>

Choke off

Maco13
Most láttam a reklámját, "Bazi nagy film" a magyar címe, és azt mondták h aprilis 19-tõl megy a mozikban
Maco13
nem filmek elérhetõségét adjuk meg, hanem ha valaki nem tudja annak a filmnek a címét, amit meg akar nézni, és leír pár jelenetet, akkor segítünk megtalálni a címet <#nezze>
miche
Köszi, de ezt már én is megtettem. Sõt mi több. Ezt a filmet pont tavaly láttam a TV2-n de sajnos ez sem az. Ebben a zsaru visszanyeri a végén a látását, de amit keresek abban nem.

De nagyon örülök, hogy van aki foglalkozik velem <#vigyor0>

Challanger
Na ezt figyeld...
port.hu-n beírtam filmkeresõbe, hogy "vak". Kidobott jópár címet, de szerintem elsõre eltaláltam azt, ami neked kell:

Vak bosszú
miche
Körülnéztem az imdb-n de szerintem nem Chuck Norris. Nem találtam igazán témába vágót, meg amit keresek, abban nem karatézik senki, és nem rémlik az arca sem. Ha õ lett volna biztos rémlene. Ez egy ismeretlenebb színész lehet inkább.

Valamikor kb 90-es évek elején láttam. De szerintem mégelõbb készülhetett mert már akkor is elég réginek tûnt.

Van egy jelenet amire nagyon emlékszem:
A zsaru és a nõ elõre kiteszik a poharakat a pultra, hogy biztosan jó helyre öntse majd a piát amikor megkínálja a volt társát. Mert az még az utolsó percekig azt hiszi a fõhõsrõl, hogy nem vakult meg, de valami bûzlik neki, ezért amikor a fazon töltené az italt, a gonoszunk elhúzza a poharat. Na, itt esik le neki a tantusz. Aztán meg le akarják puffantani egymást. Végül a vak zsaru rászegezi a pisztolyt a gonoszra de nem tudja biztosan, hogy jó helyre lõne-e. Ebben a pillanatban megérkezik a rendõrség és letartóztatják a tagot. Aztán a vak zsaru megkérdezi, hogy eltátlálta-e volna a gazfickót, és erre azt válaszolják neki, hogy pont fejbe lõtte volna. Na több se kell az ipsének, ezen felbátorodik és másnap jelentkezik a volt fõnöknél, hogy visszamegy dolgozni. És kb itt van vége a filmnek.

Még arra is emlékszem h a kórházban teljesen meg volt õrülve. Ott feküdt az ágyon az ablaknál és a doki épp szedte le a kötést a szemérõl. Aztán a fickó nagyokat õrjöngött, h nem lát semmit.

Meg még arra is emlékszem h eleinte nagyon szenvedett mert mindennek nekiment meg megbotlott. Az utcán is úgy kapaszkodott a korlátba. Aztán valahogy találkozoztt egy nõvel, aki segített neki tájékozódni, meg ilyesmi.

Remélem ismerõs lesz valakinek. Már minden ismerõsõmet körbe kérdeztem de senkinek sem rémlik semmi. Évek óta hajkurászom hiába 😞

mark oh
és?

Choke off

PetruZ
Szerintem az elsõ az egy Chuck Norris film, csak nem jut eszembe a címe. De rémlik, hogy láttam. Az imdb-n nézz körül, valamelyik nem túl régi filmje lesz.
A másodikra passz.
Maco13
mark oh
melyik letöltös oldalon?

Choke off

REALista
Mi az hogy hol találod?<#fejvakaras>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mark oh
megtudja valaki mondanihol találom ezt a filmet<#confused>:NATURAL BORN KILLERS(született gyilkosok)

Choke off

miche
Sziasztok!

2 dolgot keresek nagyon:

Film:
egy régi film, talán 80-as évek beli lehet. Egy zsaruról szól, akit a társa fejbelõ, de a zsaru nem halt meg csak megvakult. Viszont a korrupt társa ezt nem tudja és be akarja mesélni neki h nem vakult meg és azonosítani tudja. Elcsalja egy üres bárba ahol bosszút akar állni rajta. A vége az lesz, hogy a gonoszt bekaszlizzák, õ meg visszamegy dolgozni. Egyébként egy nõ is segített neki. A fõszereplõ hapsiról az rémlik hogy barna haja volt. Nem tudom a címét. Hiába kérdeztem meg mindenkit senki nem ismeri.

Sorozat:
Kb 10-12 éve ment egy sorozat egy rendõrrõl, akinek volt egy szuper piros sportautója, amibe ha beszállt és megnyomott valamit, akkor mire kiszállt egy robotruha vagy micsoda volt rajta. Volt még két társa akik igazi robotok voltak. A hapsi volt a piros robot, a másik meg sárga és kék volt. Elég extrém dolgokat csináltak. A lényeg, hogy a zsarut a filmben Robin-nak hívták, sötétbarna haja volt és volt egy csinos kolléganõje is. Csak a címét nem tudom.

Aki tud segíteni írjon ide v erre a címre:
[email protected]

Köszönöm! miche

Challanger
Epic Movie
Maco13
ja az nem ha még nem jött ki...
Maco13
Scary Movie 4?
Üdv! Most láttam egy elõzetest a TV-ben, valami új vígjáték, még ebben az évben kijön. A címérõl viszont lemaradtam, talán ismeri valaki... Paródia a superman returns, karib tenger kalózai, X-men filmekrõl. Amúgy sírvaröhögõs az elõzetes 😄
Challanger
Hello!

Most néztem a Deadwood 2x05 részt és ebben volt egy jelenet, amirõl beugrott egy másik<#idiota>...csak nem tudom, h melyik filmbõl.
Egy férfit bekennek tetõtõl talpig szurokkal (bosszúból?).
Sajnos csak ennyi ugrott be a filmbõl, pedig tuti h mostanában láttam.
Ha esetleg valaki tudja a címét segítsen légyszi.
Köszi
espio
Feliratot pedig bárhol találhatsz hozzá...

Talán a vége nincs megírva még...

espio
Talán azért nem találod mert Moulen rouge helyett Moulin Rouge a film címe.
Egyébként itt egy torrent hozzá.
http://www.isohunt.com/download/16012099/moulin+rouge%21

Talán a vége nincs megírva még...

hali,en a Moulen rouge c. filmet szeretnem letolteni, de nem talalom.tudna valaki segiteni??!
hellnight
Hát ilyen láma volt pl az Eszeveszett Birodalomban is (The Emperor´s New Groove)

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

sztok!
láttam (fél szemmel) egy buszút során valami új mesefilmet, egy láma volt benne vagy valami fáraó lámává varázsolva 😊 asszem disney-s
nemtom a címét, de érdekelne. jónak tûnt, csak bealudtam
még az érdekelne, h sokat énekelnek benne?
köszi

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maco13
ki kéne írni a topik címéhez hogy ez nem arról szól hogy filmeket küldünk egymásnak
Random work
Sziasztok egy filmet keresek ami az egyik ismerõsömnek kell sürgõsen még
karácsony elõtt. Ha valakinek megvan kérem jelezze hajlandó elmenni érte házhoz is. Sajnos valaki beígérte neki, de nem sikerült megszerezni és most bajban van.

Cím: Bolond szél fúj
Eredeti cím: Fools Rush In
Mûfaj: romantikus-vígjáték
Ország: amerikai
Gyártási év: 1997

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Loál János
A Sztankai-szódás a 78-as körzet, a többi passz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

cicai
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tõletek 2 film címének a megismerésében, és arról esetleg hol szerezhetõ be bár milyen formátumba és formába.
Nem sokra mindenre emlékszem.

1. Sztankai István játszott benne, és a szódásüveggel volt elfoglalva. Sajnos csak erre emlékszem, de azt tudom, hogy vidám filmsorozat volt.

2. Ez pedig egy gyerekfilm. Ami arról szolt, hogy a nyári szünetben gyerekek kincset találnak egy várban ahol valamelyikük Anyja (?) dolgozik, és egy krimi közepébe csöppennek, mert más is keresi azokat a kincseket.
Köszönöm a segítséget
Lajos

UI: Két másik filmet is keresnék, ha valaki tud segíteni, annak nagyon örülnék. Bár milyen formátumba és formában érdekelne a segítség.
1. Különös házasság 1984-es magyar sorozat
2. Szellem a toronyházban

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Maco13
leforgatták, láttam is de nemtom mi a címe
Challanger
Hello!

Tulajdonképpen egy olyan filmet keresek, ami még el sem készült szerintem<#idiota>....
Korábban olvastam a tartalmáról és igen érdekesnek találtam, de teljesen elfelejtettem a címét, illetve a stábtagokat. Sõt lehet, hogy azóta el is vetették az ötletet, mert mostanában egyáltalán nem hallottam róla.
Tehát a tartalom röviden: Egy beteg felébred az altatásból mûtét közben, de nem tud szólni az orvosoknak. Közben minden fájdalmat érez.
Mintha Jim Carrey-t szánták volna fõszereplõnek, rendezõnek pedig Tim Burtont, vagy Joel Schumachert. Bár lesz egy Carrey-Schumacher produkció (Number 23), de tudomásom szerint az másról fog szólni.
Ha esetleg valaki tudna valamit errõl a film(terv)rõl, légyszi írja már meg. Elõre is köszi.
Maco13
DC, torrent, eDonkey, eMule, stb...
Sziasztok. Tudtok nekem segíteni, hogy honnan tudom letölteni, illetve honnan tudom megszerezni az 1965-ös Domb címû filmet, amiben Sean Connery játsza a fõszerepet? Elõre is köszi!
metaxa92
gondolom ez angol,nem? avval sajna nem vagyok bejjebb..:S de azért köszi😊

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

metaxa92
ciao tutti! nemtudom ki látta Stephan King-az címû filmjét,ami ugyenevvel a címmel írodódott könyvbõl lett rendezve. ha valaki látta,esetleg tud linket adni megköszöném😊

Szevasztok !
Keresek egy réges régi animációs filmet, talán "Az utolsó csillagharcos" volt a fordított címe.
Robotok dolgoztattak embereket egy bányában, és 3 ember megpróbált megszökni, de csak egy maradt életben aki kijutott a felszínre.
Sok veszélyen keresztülvágva (pl mandroidok)csatlakozott egy ûrkalózhoz, majd egy másik bolygó vezetõjének a lányába szeretett bele.
Volt egy kardmarkolata (afféle Star Wars feelinges megoldás) ami segítette õt a továbbjutásban. Kiderült hogy a robotok le akarják nyomni az emberi fajt, persze õ kalóz segítségével megpróbálta a pléhpofákat jobb belátásra bírni.
Faja lenne ha meg tudnátok adni a film pontos címét, illetve hogy honnan juthatnék hozzá

Elõreis köszönöm.
hero
a hõs(?)
esetleg a repülõ tõrök klánja
de a hõs az kurvanagy film valóban 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

hello!
Tudja valaki hogy itthon mikor adják a mozikbana texasi láncfûrészes a kezdetek cimû filmet?
a cinematrix honlapjan 1 ideig még nov 27töl volt reklámozva de 1i kmultiplexben sem adjak még atto laz idõpontol?
:S