Blender
← ElőzőOldal 36 / 36
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is a tutoriál alapnak jó, én is az alapján kezdtem el.
Azt tudom javasolni, hogy töltsd le a Maya PLE és a Studio Max Trial, esetleg még a Cinema4d Demo változatait, és ez alapján döntsd el neked melyik fekszik jobban. Szinte mindent meglehet csinálni ezekkel a programokkal, a munkamenet, a felhasználói felület az ami különbözõ, vizválasztó lehet.
Vannak hozzá normális tutorialok, még a hivatalos oldalon is! Csak nyisd ki a szemed!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Én sem tudok semmit sem összehozni belõle,mert elindítom és egybõl egy kocka jelenik meg,de nem tudok mit csinálni.
boba:Te ugye értesz a mayá-hoz,megtudnád nekem mondani hogy ez könnyebb kezelhetõségû e mint a 3ds max vagy a blender?
Honnan tudnám letölteni,és hogy lehet egy videóba beilleszteni egy 3ds dolgot,plrepülõt,vagy starwars robotot.
boba:Te ugye értesz a mayá-hoz,megtudnád nekem mondani hogy ez könnyebb kezelhetõségû e mint a 3ds max vagy a blender?
Honnan tudnám letölteni,és hogy lehet egy videóba beilleszteni egy 3ds dolgot,plrepülõt,vagy starwars robotot.
Én még nem használtam, csak láttam, hogy pár emberke mit mûvel vele. Én mayát használok, mégsem tudok olyan szép képeket csinálni mint Õk. Annyit ér a program, amennyit a kezelõje.
En nem ertek a 3D-s szerkeszteshez, meg nem is erdekel. Az ocsem az ilyen "3D-buzi", Maya, 3D Studio, meg stb megy nala allandoan. De regebben mikor mutattam neki ezt a progit hogy ingyenes, probalja ki, csak lesett hogy egy rohadt kockat se birt csinalni vele. Gondolom eleg "felhasznalobarat program" lehet akkor... 😊
Hát szép dolgokat lehet mûvelni a Blenderrel, de fizetõs pluginok nélkül nem lesz maradandó mû.
Mondjuk tényleg remek program, fõleg hogy ingyenes. Good Luck a szerkesztéshez! :-)
Mondjuk tényleg remek program, fõleg hogy ingyenes. Good Luck a szerkesztéshez! :-)
szerintem egész jó,ahoz képest hogy ingyenes.
azért szeretném megtanulni,hogy tudjak a filmjeimbe valami 3ds dolgot rakni,pl starwars ûrhajó,droid,stb..
azért szeretném megtanulni,hogy tudjak a filmjeimbe valami 3ds dolgot rakni,pl starwars ûrhajó,droid,stb..
miért kell,ilyennek lenni,most akkor inkább ne is írjál semmiféle hülyeséget,ok
Én csak normális emberek segítségét szeretném.
Én csak normális emberek segítségét szeretném.
2.
Kapcsold ki!
és ezt az elsõ kettõ lépést nagyon megkell tanulni..1 heted van rá..!!
Mert nembirod megtanultni a többi lépést..!
Kapcsold ki!
és ezt az elsõ kettõ lépést nagyon megkell tanulni..1 heted van rá..!!
Mert nembirod megtanultni a többi lépést..!
Rendben! Minden heten egy egy uj lecke lesz!
Elso lecke :
Kapcsoljuk be a gepet.
Elso lecke :
Kapcsoljuk be a gepet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
← ElőzőOldal 36 / 36