Blender
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Kezd az elejétõl még ha ismered is egyiket másikat lehet új dolgokat is fogsz hallani. A jegyzetelés egy füzetbe sokat segíthet. Meg elgondolkozni mit mivel érdemes. Mert többféle képen neki lehet lódulni ugyan annak a dolognak. Volt hogy valamit elkezdtem majd ki töröltem majd megint csak kicsit tovább jutottam majd elakadtam majd megint újra. Volt olyan is inkább másnak álltam neki. Jó mikor eszembe jut az oktatóvideóból mi re van szükségem és meg is találom. Örültem hogy végre magyar tutoralok vannak és érthetõek.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
😊
amúgy blender enginere nem lehet snookeres játékot csinálni?
Ez talán már hasonlít egy snooker asztalhoz még szeretnék hozzá "botokat"(dákót), illetve ha belefér még kozmetikázni, de csak okosan tehetem mert kissé odavágtam a vertexteknek. Igazából le rendereli csak ha felszorzom az egyes elemeknél a renderelés számát, akkor akad ki a gép. Az strachan féle pósztót vagy anyagot ami az asztalra kerülhetne is meg kéne szerkeszteni szóval lenne még mit, de már álmos vagyok majd máskor folytatom. Üdv."A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Sajnos és mivel már 2012 így mosolyt csalna az arcocskámra ha kiadnának egy folytatást, hiszen pár év eltelt. A 2003as megvan ránéztem mostanság , de nem hagy siker élményt az embernek csak gyakorlásnál az pedig semmit se ér. A 2005 ös jobb volna, csak idáig egy helyen láttam kiírva hogy várólistára lehet tenni. Az meg nem az igazi. Jó áron van 2390 ennyit még adnék is érte.
jólenne ha nem sorolnám estig mit hogy inkább majd mutatom ha lesz idõm és haladok. Üdv."A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Ugyan ez egy fénykép, de remélem valami hasonló fogok látni a monitoromon ha elkészül.
A képet csak azért, hát ha valakinek jó ötletet ad, hiszen többféle lábazat adható az asztalnak és akár antik bútor díszítés is az embernek csak a fantáziája szab határt én a 2012. évi versenyen használt asztalt választottam.
Üdv.
nézd: http://www.demotix.com/news/1497552/last-preparations-players-tour-championship-gdynia-open-2012#media-1497538
- Extrude Dup
- Spin
- Spin Dup
- Screw
Subdividing Tools
- Subdivide
- Subdivide fractal
- Subdivide smooth
- Loop Subdivide
- Knife Subdivide
- Bevel
Miscellaneous Tools
Retopo Tool
Sculpt Mode
Multi Resolution Mesh
Vertex Groups
Weight Paint
Mesh Smoothing
Ez azért van mert ingyenes verzió?
Extrude Along Path - erre gondolsz?
Egy blenderes csapat engem is érdekelne 😊
letöltöttem ezt a blendert és még tucatnyi más profi és amatõr programot de egyikben sem taláom azt a felületet ahol free form át lehet csinálni mint a corel dream kb 10 évvel ezelõtti programban. Hogy lehet olyat csinálni amit a google skecsuppan hogy számszerûen rajzolsz egy kört egy síkra ill akármit rajzolsz az mindíg ugyanazon a síkon rakódik le majd a kikészített sík rajz mint egy metszet rátudod húzni egy térbeli vonalra,görbére vagy körre így csinálva egy korlátot vagy gyûrût aminek a profilja az adott rajz. A google sketsupp azért nem tetszik mert kurva szar a végeredmény minõsége de érdekes hogy ezek a blenderek meg kurva jó minõségûek de használhatatlanok ,legalábbis olyannyira nem felhasználó barátok hogy az már fáj ,pl hogy lehet egy obj ot megfogni az egyik szabad pontján és rárakni egy másik obj pontjára ill miért nem a 3 sík egyikére rajzolok benne hanem a semmibe a levegõbe és nem is segíti a kész alakzat mozgatását kapcsolódási lehetõségekkel. Szóval milyen program létezik ami úgy mûködik mint a google és ingyenes ,a végeredmény viszont olyan mint egy blender é vagy 3d studio max é? Vagy a blenderben hol van ez az alap amatõr funkció hogy (follow me) és hogy tudok számszerûen síkra rajzolni. Rajzoltam egy kört blenderrel és az eljén beírhattam hogy radius oké de utána már eltûnt ez a lehetõség és nem is mm ben hanem coll ban adta be miközben a többi meg mm ben van arról nem is beszélve hogy ezt a kört is valahova a levegõbe rakta le ,azt meg ugye nem gondolták komolyan hogy minden egyes új rajznál be kell írni hogy y 0 .