35054
-
lachun #687 nagyoin jo kis videó!!! -
#686 e zarma :) -
#685 WOW ! Kurva hangulatos! Egy robbanás is érhette volna az ural-t:) a fák iszonyat jók ahogy mozognak!
Ez tutti ArmA? nem inkább Game2? -
#684 Ha még esetleg vki nem látta:
truck -
Rafia #683 nekem is -
#682 És a jelek szerint erősebb mint valaha. :D -
#681 ET hazatért :D -
#680 De érdemes megtekinteni emberünk bal kézfején a középső és a gyűrűsujjhosszát. :) -
#679 Itt rendesen átlóg a keze azért a fegyveren... arról nem is beszélve h. olyan lazán tartja mintha csak egy pisztoly lenne. :D -
#678 :D -
#677 Talán genetikai rendellenesség lesz, mert a jelek szerint minden katona küzd vele. :))) -
#676 Háborus sérülés! kificamodott a válla. -
Dexantreal #675 ok -
#674 az első képen olyan természetesen áll az első fickó balkarja :) -
#673 ArmA egy különálló, teljesértékű játék lesz. -
Dexantreal #672 már majd,ha megjelenik,csak előre beakarok készülni -
Dexantreal #671 ehhez az Armed Assaulthoz kell valami előző rész,vagy ilyesmi, vagy ez egy önálló játék? -
#670 Nemtudom miért,de nekem most olyan érzésem van , hogy pozitiv irányba csalodunk ebben a játékban.Az utolso képeken már sokkal részletesebek az emberek és sztem realisztikusabb pozicioban állnak mint az elözö képeken amik sima opf-es volt.
És ezen a képen már nem log bele a keze a fegyverbe ha jol látom.
Egyébként ha már az animácionál tartunk,szerintem az még elviselhetöbb gond amikor a rotoron meg egyéb helyekrölszállnak ki meg be,nekem inkább az furcs, hogy az irányválltásoknál megáll a katona, egyhelybe megfordul majd elindul a másik irányba.Ide kéne valami dinamikusabb átmenet.
Amugy itt megtalálhato az osszes kép az AmrA-bol és a Game2-böl -
Dexantreal #669 ..na akkro várom veletek tovább a géjmet -
#668 még perpill kiadó sincs...:( -
Dexantreal #667 sry a láma kérdésért,de...lekéstem a megjelenésről,vagy még ti is vártok a géjmre?mer megtetszett képek alapján a játék -
#666 mindegy csak jol modolható legyen és akkor beleélvezek a gatyámba töle :) -
#665 Sztem vannak fontosabb dolgok is a progiban amit érdemes megcsinálni, mint ezt az animációs problémát. Meg különben is. Ha az ellenség száll ki így a gépből, akkor azért nem érdekel, mert éppen azon agyalok majd, hogy kínáljam meg egy rakétával a helit. Ha pedig az enyémek, akkor meg nyilván nem a helit fogom nézni, miközben hátat fordítok az ellenségnek.:-) -
#664 Nem arról az animációról beszélek, hogy pl kinyitja az ajtót, kiugrik aztán visszazárja. De ne a rotorból essenek már ki, Battlefield2-ben is meg tudták ezt rendesen csinálni. -
#663 juj annyira várom má -
#662 Hát szóljon csak a társainak. Akkor legalább egy gránáttal elintézem mindet mikor odacsődülnek. :) -
#661 Minden jármühöz külön megkéne csinálni az animációt, a kiszállást a megfelelö pozicióra a jármün ahogy megkapaszkodik és lelép, leugrik, ahogy felmászik pl egy tankra kinyitja a fedelét és lemászik a megfelelö pozicióba. Legtöbb játékban az egyszerü beleteleportálás van. Söt, hirtelen nem is tudok olyat mondani amiben igy van megcsinálva. Steel Beasts Pro Pe-ben is csak kamera mozgás van, a te szemszögedböl látod ahogy bele mászik, kivülröl viszont nem látszik modell. -
#660 thx:) -
#659 Ez akkor is zavaró :\
Részletek is fontosak, nekem legalábbis igen. -
#658 Most legyek őszinte?? ez legyen a legkisebb bajom a gameval:D -
#657 A videókban még mindig a helikopter főrotorjából ugrálnak ki az emberek lol...
Úgylátszik ezt az ArmA-ban sem tudták megcsinálni rendesen, talán a Game2-ben sikerül. -
#656 az lenne a hab a tortán,ha pl 1 helikoptert látni lehetne ilyen távolságbol:)
esetleg robbanásokat a távoli városban ahol épp zajlik az élet -
#655 igen-iegn ez kell a nepnek..(legalabbis nekem :P) -
látótávolság... -
#653 Az OFP visszarúgása meglehetősen érdekes volt, nem igazán felelt meg a valóságnak, elvileg ezt most teljesen újracsinálták. -
#652 Ha fejlesztik az AI-t nem tom mi lesz, eddig is előfordult h. a bokorban feküdtem és az 500m-re tőlem cikkcakkban futó orosz katona AK-val 1 lövéssel fejentalált... :)
Direkt említik is az interjúban, hogy pont azon a téren fejlesztenek, vagyis hogy lehet, hogy mostmár nem is fog észrevenni, vagy például ahelyett, hogy rambot játszana, inkább szól a társainak. -
#651 -Szimulált visszarugás a fegyvereknél, vagyis minden fegyver másként fog viselkedni a kezünkben (érdekesen hangzik, de igazán jól megcsinálva ezt még sohasem láttam)
Na ez mi? Ofp-ben is volt visszarúgás (sokan utálták is pl az M60-t mert úgy rángatott folyamatos lövéskor mint állat :) ), és általában fegyvertípusonként külömböző volt, most ebben az újban mi a más? -
#650 "-Ballisztika, vagyis a lövés pontossága és a lövedék ereje változik a távolságtól és a széltől függően (hehe, kicsit nehezebb lesz így a mester- ill. orvlövészek dolga :))"
Eddig is a lopakodós, orvlövészes küldik voltak számomra a legnehezebbek... most meg majd még durvább lesz. :D
Ha fejlesztik az AI-t nem tom mi lesz, eddig is előfordult h. a bokorban feküdtem és az 500m-re tőlem cikkcakkban futó orosz katona AK-val 1 lövéssel fejentalált... :) -
#649 A másik interjúnak már csak az új részleteit emelem ki:
-Több torony ill. lövész egy járműben (ugye emlékszünk, hogy eredetileg az OFP-ben és a RES-ben egy torony ill. lövész lehetett csak)
-Ballisztika, vagyis a lövés pontossága és a lövedék ereje változik a távolságtól és a széltől függően (hehe, kicsit nehezebb lesz így a mester- ill. orvlövészek dolga :))
-Szimulált visszarugás a fegyvereknél, vagyis minden fegyver másként fog viselkedni a kezünkben (érdekesen hangzik, de igazán jól megcsinálva ezt még sohasem láttam)
-12 fő küldetés lesz az egyjátékos módban.
-A déli államok regurális erői régebbi amerikai fegyverekkel rendelkeznek, az elit őrség viszont a legújabb amerikai eszközöket kapta meg. Az északi diktatúra kissé elavult szovjet eszközökkel operál. -
#648 Még jó hogy nincs időd :)
Piros jobban nézne ki mint a narancs :)