35054
-
#727 ez totál a savanyú a szőlő hozzáállás... -
#726 Hát pedig remélem nem fog elterjedni az ofp-nél is ez a vegyél ilyen olyan kiegészítőket többtízezerért, ha nem, akkor le vagy szarva, nemjátszol vagy szenvedsz dolog. Merthogy a repszimulátoroknál úgylátom így van. Ofp-nél szerencsére nem így, mert pl egy cti szerveren sem az számít hogy állítsuk 1500 méteres látótávra, mert akiknek jobb gépe van annak jó legyen, akiknek meg gyengébb, az le van szarva, hanem beállítják 1200 meg 900 méterre, hogy mindekinek jó legyen...
És a tracir-nél nem az ofp-ből kell kiindulni, mert lehet hogy az arma-ban máshogy lesz megoldva az irányítás... -
#725 Ezzel tisztába vagyok,egyet értek veletek csak lehet hogy máshogy jött le a hszböl.Akinek van használja engem nem zavar, ha lenne rá lehetöségem én is használnék (bár ha softveresen is támogatja akkor a cam2pan progival tudnám használni) -
#724 Ez pont olyan mint ha az FPS-eknel betiltanak a nagy erzekenysegu egerek hasznalatat.....hulyeseg! Ez nem verseny. -
#723 Szerintem meg nem ezzel akarják rávenni a népet a ásárlásra hanem ez így működik. ha valaki akkora ász hogy neki nem kell TrackIr akkor nem kell. De aki vett magának egyet (like me) az nehogy hátrányba kerüljön már mert volt rá pénze és akarja használni... Ez tipikus "dögöljön meg a burzsuj geci" hozzáállás holott lehet hogy ő csak élvezhetően és reálisan akar játszani (mert azért el kell ismerni a track IR igencsak hozzáad a feelinghez és a hatékonysághoz). Serer oldalon ezt letiltani a világ legnagyobb baromsága és totál nem etikus. ennyi erővel ki lehetne venni a mouselookot is mert van aki nem tudja használni... -
#722 Épp ezt akartam mondani, hogy azt senkit sem érdekel hogy valakinek nincs ilyen eszköze, ha nem akar hátrányba lenni akkor vegyen egyet.Ugyan ez van a rep szimeknél is ott is nagy elöny egy trackir föleg a sisak célzo uzemmodnál.Mégse lehet beállitani hogy az adott serveren ezt ne lehessen használni.Ezzel akarják rávenni a jonépet a vásárlásra. -
#721 Annyiban előny, hogy nem kell egy billentyűt lenyomva tartani a freelookhoz. Tényleg rohadt nagy előny... Ha pedig már van egy TrackIR-em, akkor értelemszerűen használni is szeretném, nem azért vettem, hogy a polcon porosodjon. Ez kb. olyan dolog, hogy akkor legyen szerver oldalról forced a grafikai beállítás, hogy valaki ne tegyen előnyt szert abból, hogy alacsonyabb grafikai részletességgel és árnyékok nélkül játszik... Hogy akkor egyeseknek játszhatattlanul lassú? Kit érdekel... -
#720 "-Támogatva lesz a TrackIR!!!!" remélem szerverről letiltható lesz a multiban, mert egy kicsit rohadt nagy előnye lenne a trackir-esnek a ir nélküliekkel szemben... -
lachun #719 ja azt nem láttam tényleg csak helit, -
#718 -10ezer ig háááát nem semmi lesznek páran akik kipróbálják aztán restart a gépnek :))
-Volt voip...
-Bazzzz Co-Op 200 játékossal :))))))))):DDD
-Na ennek(trackir) örűlhetsz :DD (megjött már kiakarom próbálni!)
-Akkor megint nem sikerült optimalizálni a játékot bravó.. -
#717 Nemcsak képek terén van benne újdonság:
-A látótáv csúszkája 10 000 méterig húzható (!!!), az általánosan használhatónak 1600 métert említenek.
-Beépített VoIP (megkoptak az emlékeim - nem volt az OFP-ben is már VoIP?)
-A Co-Op legfeljebb 200 játékost támogat, természetesen a különféle szakaszoknak teljesen eltérő küldetéseik lehetnek.
-Támogatva lesz a TrackIR!!!!
-A játék ugyan nem használja ki a 64bites op.rendszert, de a kétmagos rendszerekre optimalizált driverek miatt kétmagos rendszereken akár 20-30%-al is nagyobb FPS érhető el.
-Egy Dell XPS gépen (a pontos változatot nem írják le, de "high-end"-ként aposztrofálták) 1600 méteres látótávolsággal cirka 20 fps-el futott a bemutatóküldetés.
-Van egy egyelőre nehezen értelmezhető rész. Ha jól értem, lehetőség van belebújni az egyik másodlagos küldetést végző ember bőrébe, de csak addig, amíg él. Tehát ha megölik a másodlagos küldin lévő AI-t, akkor ez a lehetőség elúszott. Amit nem értek, hogy ezt most miért és minek... -
neuro #716 http://www.simhq.com/_all/all_018c.html
SimHQ E3 infók. Nem sok, de van pár (számomra) új kép benne. -
#715 Most már én is kezdek megbékélni vele... inkább legyen tökéletesítve a multi és semmi gondom nem lesz a kinézetével :) -
#714 Csodát nem várok, szerintem marad az OFP féle sérülésrendszer. -
#713 Itt legalább a T-72 úgy nézki ahogy kellett volna az első részben is. Reménykedjünk, hogy a járművek, leginkább gondolok itt a páncélozott járművekre mostmár egy kicsit valóság hűbben lesznek megoldva. -
#712 merevszárnyúval? -
#711 Hmm....
Gondolom azért amiért én se. -
#710 Mit gondolsz miért nem tüntem fel a topicjában? :D -
#709 Hu az nagyon sz@r, az-az már nem a régi. -
lachun #708 szerintem jol repkednek a videoban, és a multi ütni fog szerintem ,egypár divat játékot:)))) -
#707 Mert multiban érdekesen nézne ki az egész, márpedig az arma multira lesz kihegyezve. -
#706 mért ha kilehet kapcsolni mét baj ha van? -
#705 plusz akkor a multit is elfelejthetnénk 10 megabites netkapcsolat alatt :) -
#704 Az egy bugos szar :) -
#703 ...és utána egy külön szervergépet rákötni még az otthoni gépünkre, hogy számolja külön a fizikát... ezért kérdezték meg az egyik interjúban, hogy támogatja-e a játék az Aegia PhysX fizikai gyorsítókártyát (Havok nem egyelő PhysX). Egy ekkora játéktéren ennyi objektumra csak valami hasonló módszerrel lehet normális fizikát számoltatni.
Szóval ha ilyesmire vágysz, akkor go Ghost Recon 3 + Aegia PhysX... -
#702 csak azt a fasza fizika engine-t kéne belerakni a hawokot vagy mi a faszt -
#701 kár, pedig ezzel a megnövelt térképpel az armed assault lenne az egyetlen fps a wwiionline mellett, amibe érdemes lenne valósághű repülőfizikát beletenni...nembánnám ha az elhúzódó kiadókeresés közben meggondolnák magukat a srácok, és véletlenül belecsempésződne egy lock on a játékba :)
ezután márcsak egy csipetnyi life for speed (esetleg screamer 4x4) kéne, és határozottan konvergálna az ArmA az "überjáték" felé :) -
#700 Hát a jelek szerint nem igazán... Ezzel csak az a baj, hogy az Addonkészítők se tudnak e téren csodát véghez vinni... :( -
#699 hmm akkor gondolom ittse helyeztek nagyobb hangsúlyt a repülők fizikájának fejlesztésére :( -
#698 Nem, az csak valami fejlesztői csoportosulás sajna :( -
#697 Pardon, megelőzzél. :))) -
#696 Akkor ez az IDEA Games lenne a kiadó vagy mi? -
#695 ArmA trailer.
Láthatunk benne MH-60-as, AH/MH-6-os és AH-1W heliket, M1A1 Abramsot, M1126 Strykert, M113A2-őt, M163 Vulcant (??? mi a fenét keres ez itt??), valamint még M998 HMMWV, UAZ 469, Ural-375D, BRDM-2, BMP-1, valamilyen civil Pick-up, T-72 (talán T-72B?), Shilka és Mi-17. -
#694 www.ofp.hu -> Armed Assault E3 2006 Trailer #1 -
neuro #693 nem bírta a szerver, hogy mindenki az arma demót töltötte -
Szekig #692 szerintem direkt kapcsoltak lé hogy a rajongókat kissé felcsigázzák.... :D -
#691 van rendes szervergépe de "ami elromolhat az el is romlik" by Murphy:) -
#690 Visszajött. Állítólag a szerver tápegysége purcant ki... (azért elég furcsa, hogy a BIS-nek nincs egy rendes szervergépe... :)) -
pedro870 #689 egész nap állnak....pont most... -
#688 Csak nekem nem megy az Armedassault.com és a Bistudio.com, vagy tényleg behalt az oldal?