35054
-
#607 Nagy kegyesen? -
#606 az uazos odab@sz -
#605 Hát ha SM2.0-ra írják a hdr-t akkor bevállalom :) -
#604 Az az árnyék, illetve a napsütötte és az árnyékos részek kinézete a HDR miatt olyan szép. ;) -
#603 De szép :) És ez a lényeg hdr-t meg szeressük :) -
#602 Mi hdr :) egyszerű szép árnyék, oszt kész :D most az a fénylő főd az nemszámít :) Amúgy nemrég játszottam egy hdr-es játékkal, és hát csak visszajátszásban vettem észre az effektet, játékban nemnagyon :\ szóval nem a leg feltűnőbb effektek ezek :) -
#601 [center]
Korrekt. Kivéve a gyengébb kéz fegyverfogását... még mindig a fegyvermodel belsejébe vész az emberünk keze... :\
Sanyix, tudom, hogy sose foglak meggyőzni, de az ilyen képek láttán még véletlenül sem inog meg a hited abban, hogy talán mégis van értelme a HDR-el és a Dx9-es effektekkel szórakozni? :) -
#600 Haha uaz már megint nagyon ott van :)
Nekem úgyis csak az a fontos, hogy legyen a játékban mesterlövészpuska és hangtompítós fegyver meg egy rakás helikopter :D -
#599 Csekk dö új képz :) -
#598 Támogatom Cifu! Rám számíthatsz! -
#597 A kampány coop módban nagyon tuti, talán így kellene elsőre végignyomni. :) -
#596 Nagyon szépen néz ki:)
Csak jöjjön már valamelyik!! -
pedro870 #595 azért vannak itt jó dolgok: hivatalos, folyamatos cti, kampány coop módban, 3d editor game2-ben -
pedro870 #594 részben game2 -
pedro870 #593
-
#592 Uj képek:Amra képek
A bácsi és a T-80-asok teccenek! -
pedro870 #591 új cikk, nem túl sok új tartalommal a wargamer-en -
#590 Az északi rész egy hatalmas völgy ha jól látom. :) -
#589 Asszem ez az ARMA sziget!
-
pedro870 #588 Ettől még tényleg ne számítsatok crysis szintű grafikára, szerintem kb így fog kinézni, de az animokról külön mondták, hogy az lesz az utsó fejlesztés. Szerintem a középső rész, ahol a helikopterek szállnak le, kifejezetten jól néz ki egyébként. -
pedro870 #587 Placebo
Über Verwalter
Posted: Mar. 31 2006,10:59
--------------------------------------------------------------------------------
As the video in question wasn't made by us, or released by us and contains very old footage and content, I think it's not important for it to have a separate thread beyond where it's being discussed.
When there is an official BIS trailer/video released by all means create a separate thread for it -
#586 Nemtudom feltünt-e, de a videó alatti zenék egy-az-egyben az OFP-ből vannak. Remélem azért új zenéket is kapunk, és legalább olyan jók lesznek, mint az OFP-ben voltak... -
#585 Legyen úgy! -
#584 Azt írták az ofp.hu-n, hogy a videó a 8-9 hónappal ezelőtti motorral készült, reménykedjünk hogy mostmár ennél sokkal jobb... -
tpM #583 vajon elindul majd 1800mhz-s AMD-n vagy a prociból is új kell ? :D -
#582 Amiatt nekem is keserű egy kicsit a szám széle, hogy a játék inkább egy küldetéslemeznek menne el jelenleg, mint külön játéknak, dehát ez van, vígasztaljon a tudat, hogy már készül a Game2 :) -
#581 En mar azzal is megelegszem ha van latotav...de ezt mar anyiszor hajtogattam...hogy mar en is unom..de igaz -
#580 Így video alapján nem győzött meg a játék.... mint egy pimpelt OFP. Csak a táj és a modellek szebbek valamivel, de semmi egyéb. Plusz szétlőnek egy hidat...de házat pl nem látok szétrobbani köveire....Mozgás ugyanolyan idétlen, tank amikor a katonák közé lő szintén ugyanolyan, fizika sincs(bár ezt nem is vártam)
Szóval hamár a modeleket meg a tájat szebbé varázsolták akkor remélem legalább a netkoddal töltötték a többi időt mert ez így sajna elég soványka....abszolút nem ezt vártam -
#579 1.: Nem, a lényeg pont az volt, hogy legalább Dx9 (SM2.0) videókártyával rendelkeztek a fejlesztői gépek. A hiv. fórumban anno volt ez téma, és ott olyan infók voltak, hogy az SM3.0 is támogatva lesz.
2.: Az "amúgy is minek az SM3.0" azt hiszem már ki volt tárgyalva... :) -
#578 Hát mivel sm2.0-ás videokártyákat használtak fejlesztők(valamelyik cikkben vót) az arma-nál, így nemhiszem, hogy sm3.0-ra fejlesztették :) de amúgyis minek az sm3.0... -
#577 nem fiogyeltem:) okés nézem:) -
#576 Nem figyeltél. Nem feltétlenül dönt mindig jól az AI. Ez is életszerű, sokkal inkább, mint az, amikor OFP-be azonnal "megláttak", ha beszáltál egy járműbe... -
#575 Az ofp.hu-röl is simán lejön nekem is onnan van meg. -
#574 Valaki feltudná tolni a sendspace.com-ra? mert mind a 200 slot foglalt a letöltéshez. -
#573 Én az OFP animjaival is szívese eljátszogatok ha a többi úgy lesz ahogy ígérve vala:) -
#572 Remélem azért az animácion azota javitottak.Mert még mindig 1 pont körül forognak az emberek és még mindig a rotoron és az ajton keresztül szállnak ki és be a jármüvekbe.Legalább az ajtaja nyilna ki a bmp-nek.
De összeségében nagyon szép lett a táj és ahogy látom rombolhatok az objektumok.
De messze van a junius. :))! -
tpM #571 Okos AI? nézzétek a videón 4.50-től! 2m-re lábonlövöd a katonát és elfut :/ -
#570 Nagyon jo az uj video! Mar most is latszik hogy melton fog az OFP melle allni nalam a minden idok legjobb tiz jateka koze ahol az OFP mar most is elokelo helyen all... -
#569 már elérhető ofp.hu-ról is a videó -
pedro870 #568 és egy kis videó, sajnos most még csak megaupload-ról (és orosz kommenttel) :)
megaupload arma vid link