35066
-
Az csak vízre eséskor van. -
Ja azt már rég kijavították, modderek, AP5-ben is csak bumm, és egy kicsit bemozdítja a tankot. -
Ez a video mivel van tömöritve vagy mi játsza le?Mert már probáltam divx és média playerrel is és mindegyik 1 percnél megáll a lejátszás és kiirja hogy nem tudja lejátszani a fájlt nem támogatott formátum.Csak tudnám akkor az elsö percet hogyan tudja lejátszani.
-
ehhh. és mivan a lezuhanó A10-el, ami egyre magasabbat pattan?
-
Meg az aknától 100 méteres magasságba szálló, aztán hópiheként visszaeső T80-assal is... :) -
OFP+ráncfelvarrás = legjobb.. Remélem azért a szendvicsként deformálódó dolgokkal csináltak valamit.. -
Annyira elég hogy lássuk, igazából csak ráncfelvarrás történt a játékban.. szép meg minden ha jól is fut elfogadom:) -
Ha az E3-mon végre megállapodnak egy kiadóval biztoss... biztoss kiadják júniusban. Mer a játék az má készvan, bár a BIS-ék azt mondják, hogy amíg lehet finomítatják javítgatják, de szerintem inkább kőkemény multi meccseket nyomnak munka helyett :D mi meg várunk :\ -
Új arma ingém videjó (a minősége elég gyenge :\) -
-
Szekig #609 Majdha itt lesza polcon.... akkor hihető... -
Ez a júniusi megjelenés mennyire hihető?
-
Nagy kegyesen? 

-
az uazos odab@sz -
Hát ha SM2.0-ra írják a hdr-t akkor bevállalom :) -
Az az árnyék, illetve a napsütötte és az árnyékos részek kinézete a HDR miatt olyan szép. ;) -
De szép :) És ez a lényeg hdr-t meg szeressük :) -
Mi hdr :) egyszerű szép árnyék, oszt kész :D most az a fénylő főd az nemszámít :) Amúgy nemrég játszottam egy hdr-es játékkal, és hát csak visszajátszásban vettem észre az effektet, játékban nemnagyon :\ szóval nem a leg feltűnőbb effektek ezek :) -
[center]
Korrekt. Kivéve a gyengébb kéz fegyverfogását... még mindig a fegyvermodel belsejébe vész az emberünk keze... :\
Sanyix, tudom, hogy sose foglak meggyőzni, de az ilyen képek láttán még véletlenül sem inog meg a hited abban, hogy talán mégis van értelme a HDR-el és a Dx9-es effektekkel szórakozni? :) -
Haha uaz már megint nagyon ott van :)
Nekem úgyis csak az a fontos, hogy legyen a játékban mesterlövészpuska és hangtompítós fegyver meg egy rakás helikopter :D -
Csekk dö új képz :) -
Támogatom Cifu! Rám számíthatsz! -
A kampány coop módban nagyon tuti, talán így kellene elsőre végignyomni. :) -
Nagyon szépen néz ki:)
Csak jöjjön már valamelyik!! -
pedro870 #595 azért vannak itt jó dolgok: hivatalos, folyamatos cti, kampány coop módban, 3d editor game2-ben -
pedro870 #594 részben game2 -
pedro870 #593
-
Uj képek:Amra képek
A bácsi és a T-80-asok teccenek! -
pedro870 #591 új cikk, nem túl sok új tartalommal a wargamer-en -
Az északi rész egy hatalmas völgy ha jól látom. :) -
Asszem ez az ARMA sziget!
-
pedro870 #588 Ettől még tényleg ne számítsatok crysis szintű grafikára, szerintem kb így fog kinézni, de az animokról külön mondták, hogy az lesz az utsó fejlesztés. Szerintem a középső rész, ahol a helikopterek szállnak le, kifejezetten jól néz ki egyébként. -
pedro870 #587 Placebo
Über Verwalter
Posted: Mar. 31 2006,10:59
--------------------------------------------------------------------------------
As the video in question wasn't made by us, or released by us and contains very old footage and content, I think it's not important for it to have a separate thread beyond where it's being discussed.
When there is an official BIS trailer/video released by all means create a separate thread for it -
Nemtudom feltünt-e, de a videó alatti zenék egy-az-egyben az OFP-ből vannak. Remélem azért új zenéket is kapunk, és legalább olyan jók lesznek, mint az OFP-ben voltak... -
Legyen úgy! -
Azt írták az ofp.hu-n, hogy a videó a 8-9 hónappal ezelőtti motorral készült, reménykedjünk hogy mostmár ennél sokkal jobb... -
tpM #583 vajon elindul majd 1800mhz-s AMD-n vagy a prociból is új kell ? :D -
Amiatt nekem is keserű egy kicsit a szám széle, hogy a játék inkább egy küldetéslemeznek menne el jelenleg, mint külön játéknak, dehát ez van, vígasztaljon a tudat, hogy már készül a Game2 :) -
En mar azzal is megelegszem ha van latotav...de ezt mar anyiszor hajtogattam...hogy mar en is unom..de igaz 
-
Így video alapján nem győzött meg a játék.... mint egy pimpelt OFP. Csak a táj és a modellek szebbek valamivel, de semmi egyéb. Plusz szétlőnek egy hidat...de házat pl nem látok szétrobbani köveire....Mozgás ugyanolyan idétlen, tank amikor a katonák közé lő szintén ugyanolyan, fizika sincs(bár ezt nem is vártam)
Szóval hamár a modeleket meg a tájat szebbé varázsolták akkor remélem legalább a netkoddal töltötték a többi időt mert ez így sajna elég soványka....abszolút nem ezt vártam
.png)