35054
-
#1167 A nagyobbik baj, hogy továbbra sincs 3D-s ironsight, hogy a torkolattűz átvilágít mind az optikai, mind az ironsight irányzékok, hogy a menü még nincs kész (a briefingnél nagyszerűen lehet látni, hogy például a Gear menü alatt nincsenek ikonok, képek), hogy a függőleges tengely körüli forgás továbbra is "gombostűvel átszúrták" megoldású, hogy a fegyverfogás a belső nézetből továbbra is egyen-megoldású (az ürgénk gránátvetős M4-est fog a kezébe, de a keze az előágyat, és nem a gránátvető markolja...), hogy a grafikai bugokról ("világító" fű a fa árnyékában, folyamatos torkolattűz-effekt az M1A1 tetején lévő M2 géppuska csövénél (lehet vajon végre használni?) már ne is beszéljünk.
No persze reméljük, hogy ezek nagy részét a fejlesztés még hátralévő 25%-ban orvosolják. :) -
neuro #1166 Megmaradt a gagyi fekete ironsight és az a rakétaként elrepülő orosz katona is vicces úgy a 9. perc környékén. Egyébként jó lesz ez nagyon. -
#1165 Ja, a csehek eddig meg nem kúrtak el semmit - Mafia,H&D 1-2 , OFP mind elit jatekok most se fognak hibázni. -
#1164 Végg néztem a videót Nekem nagyon bejött. Sokminden ismerős az OFP-ből a sniper nézet nagyon tetszettt. Ott látszódott igazán hogy mekkora terület is látható be. Amit hiányoltam : 1. tank nekimegy épületnek 2. beelő. Az milyen hatással van az épületre. A fizika igencsak mosolyogtató de távolról sem olyan mint az OFP-ben volt anno szerintem a patchekkel megoldják ezt is. Szerintem nem lesz rossz... Legalábbis lesz olyan jó mint az OFP volt. -
#1163 Azok az ultrafanatikusok jó százezren felül vannak, szóval ha csak ők veszik meg, már akkor is meglesz a túrós batyura való.
Másfelől ebben a kategóriában egyszerűen nincs konkurenciájuk, úgyhogy mégcsak emiatt sem kell aggódniuk.... -
djukel #1162 Elnezve a videot, csak annyit mondhatok, ezek a BIS legenyek kb 3-2 eve elvesztettek a fonalat de nagyon. Ilyen ratyi grafikaju/fizikaju/hangu/effektu gamet csak a ultrafanatikusok fognak megvenni. -
#1161 Ingame videó. -
#1160 OFPben is volt célkereszt, mégse lőtt senki csipőből :) -
#1159 csaklehet változtatni valahogy szerintem... Elég buta hiba lenne a fixed látószög... -
#1158 :I csaknem -
#1157 de folyamatosan?
videókban is ekkora a látószög :/ -
#1156 rázumoltak :) -
#1155 jah, kicsi látószög, és batárnagy fegyver :/
(amúgy nembánnám ha elhagynák a célkeresztet, és csípőtüzelésnél kicsit kitágulna a szórás, aki meg célzottan akar lőni, annak only ironsight, kicsit megdobná a hangulatot...ahogy RO-ban is történt :)) -
#1154 Ha a menü mögött ugyanúgy folyik egy csata mint eddig akkor tőlem akár egy banán meg egy PS 3 is lehet a menü maga:D -
#1153 én örülök, hogy talán lesz értelme esetleg leengedett fegyverrel közlekedni és a felemelt fegyver kitakarja a látóteredet:) (pláne ha ilyen szépen fel van építve a cucc:D)
Viszont mekkora állat lesz sarok mögül kihajolni TrackIR-al?? Haverok eddig mindig kiröhögtek amikor FPS-ben megpróbáltam a sarok mögé nézni:D most már lesz értelme:D -
neuro #1152 kicsit fura (szokatlan) a perspektíva -
#1151 Új képek egy demóverzióból.
Pár képszemezet:
[center]
75%??? Remélem viccölnek a srácok...
TrackIR rulz! :D
A hiv. fórumban egyeseknek az a baja, hogy a menü nagyon konzoljátékos...
Van benne valami, azért az OFP laptop-menüje egy fokkal hangulatosabb volt...
-
#1150 És milyen jó lenne ha full VBS1-et kapnánk ArmA-nak :) Még story sem kéne semmi csak adják az egész cumot devkittel 1üt 10k ért :)))))))) Na jó bilibe lóg a kezem :)) -
#1149 Eredetileg úgyvolt, hogy a vbs2 a game2-re épül (bár sztem inkább fordítva lesz) :) -
#1148 Nem arról volt szó, hogy a VBS2 nem a Game2 motorját kapja, hanem egy továbbfejlesztett VBS1 motort? Nekem valami ilyen rémlik, de akkor az félrevezetés volt. (Dezinformáció!!! A mocskok! :DDDD)
Amúgy meg ha a Game2 esetén az ArmA-t vesszük figyelembe, lehet inkább ki kellene perkálni a 100+ $-t majd a VBS2-őért inkább? -
pedro870 #1147 vbs2 béta hónapokon belül hadseregeknél?
Ami azt jelentené, hogy a game2 fejlesztése nem is áll rosszul... -
#1146 a képen lévő belső egy tigrisé :) -
#1145 Steel Thunder C64? -
Borg #1144 És mi van a shermannal? Ha jól emlékszem az volt az első tankos.
Sima kis vektorgrafikás cucc volt, még a korai 386-os korszakban, 92-93 tájékán. -
#1143 Erről kppintották az OFP-t. -
#1142 Azt tudni kell róla hogy nem csak tankkal lehetett, hanem gyalogosként is. Mondhatjuk ez volt az első amiben jármüveket is lehetett használni. -
#1141 Király.
Én is írtam ebbe a topicba az általam jónak tartott tank szimekről egy-két gondolatot. (#506 hz) -
#1140 Ebben meg biztos voltam.... -
#1139 1 kampány küldetést 2 perc alatt átlehet nyomni annyi före amennyire akarod. Kár ezen aggodni:) -
#1138 Én is azt mondom, hülye dolog hogy kampányt csak 2 ember nyomhatja.... jó lehet korlátozni meg minden de nem 2re hanem 6ra... -
#1137 Azért ha nem csak 1 haverod van... :) -
#1136 minden ilyen játék őse:)
Muzzle Velocity -
#1135 A képen látható interior nem biztos, hogy harckocsié, de ha mégis, akkor inkább valami II vh-s lehet. Mármint szerintem. -
#1134 A modern harckocsikat pl Challanger2, Leopard2, Leclerc, stb. a vezető kormánykerékkel irányítja. Ez nem a hagyományos értelembe vett kormánykerék, inkább alakra a gokartok és F1-es versenyautók kormányához hasonlít. A Leclerc mbt kormánykereke kimondottan olyan mintha valami versenyautóból kölcsönzték volna. -
#1133 Elég sok harckocsit kell kormányal vezetni. -
#1132 Asszem a Leopard 2A6-ban is valami kormány szerűség van :) -
neuro #1131 én még ember belseJéről sem láttam képeket :))
valamelyik régi videóról azonban úgy rémlik, hogy megmaradt a béna izgő-mozgó célkereszt és a mégbénább fekete iron sight :( de még az is lehet, hogy az csak valami kezdetleges béta verzió volt -
#1130 Egyetértek.. A kampány coop tökéletes 2 emberrel.. Mondjuk ettől függetlenül h én így fogom nyomni, támogathatna több játékost is, csak úgy jóval egyszerűbb lenne végigtolni.. És ez ugye itt nem a diablo, h lehet kompenzálni monsták szintjének emelésével a sok játékost.. Sokjátékos coopra lesz rengeteg addon mission úgyis, szal tökmind1..
Egy a lényeg, legyen benne sport skoda -
#1129 tényleg nem is láttam még ArmA képet tank belselyéről, lehet hogy csak külső nézet lesz?:)) -
#1128 Nem lehetetlen, csak a szervezkedésre fordított idő nő meg hatványozottan... Inkább a játék bármikor, gyorsan, egy haverral, mint a tökölődés, egymásra várás, "jajmostnemérekrádejólennehamegvárnátok".
Sok emberrel meg irány egy multis server.