35066
-
#967es sokkal jobb.. Itt túl debil feje van a bal oldali tagnak.. Lehet látni h nem éli bele magát a szituba.. -
tpM #978 Nah, mégegy uccsó :) banner_final_version -
Szavazzunk! Mer' az jó :) -
BTW ha ennyi bannerjelölt van, akkor tarthatunk egy szavazást, hogy melyik legyen, vagy alternatívaként mondjuk hetente másik banner lesz fent.
Vélemény? -
Na szépen vagyunk. Mindenki arra vár, hogy engem jól kiosszon... :)
A kör közepén állok... körbe vesznek jó barátok... -
Szélesítsd egy kicsit még! -
Én nem csinálok bannereket, mert nem értek hozzá(de attól még esztétikai érzékem lehet, még akkor is ha ez esetleg különbözik másokétól). Én nem fikáztam a munkádat, hanem kinyilvánítottam a véleményem. Nem a készítővel volt a bajom, nem személyeskedtem, csak leírtam, hogy a felhasznált anyag (a katonáról készült kép) szerintem nem néz ki jól. Ha megsértettelek bocs. -
téleg mindig nigga hal meg elöcör :D -
neuro #971 mutass már egy bannert, amit csináltál plz. olyan jó lenne ha én is fikázhatnék egy kicsit mások munkáján -
Nah ez sokkal jobb :). Úgytűnik csak egy kis ösztönzés kell ide :))) -
Nem, hát nem tudod az örökérvényű szabályt? Mindig a nigger* hal meg először! :)
(Rengeteg amcsi akciófilmre igaz! :P)
*semmi bajom a színesbőrűekkel, de ez a "szólás" ezzel a kifejezéssel használatos. -
mé néger van elöl? pozitiv diszkriminácio? :D -
tpM #967 Nah, unatkoztam és csináltam egy bannert :D
-
? -
Korrekt, bár a füst vicces :D. Egyébként e jelenlegi előtt egy tankos volt nem? Nah nekem az tetszett :). Egyébként a jelenleginél mindenképpen jobb. -
Sajnos "nem jön át". 
-
Ez esetleg? -
Nem úgy értem. Én is sokat OFPztem, nagyon kedveltem/kedvelem.
Nem grafikailag csúnya, hanem a beállása szar. Ez az egyik a másik meg az ha már grafról van szó: nem olyan részéről készítek bannert a játékban ami nem néz ki jól (mert egy bannerban az esztétika fontos)
És ez borzalmas. Katona balra néz, fegyver kéz előre, de az ujjai körbefollyák a fegyvert, a könyöke meg úgy néz ki mint ami el van törve 8egészen pontosan a ruha), ráadásul a kép többi része el van mosva, hogy a katonán legyen a fókusz.
Egyszóval borzalmas kép. (a katona tök esetlenül, ügyetlenül néz ki, nem úgy mint egy katona...)
Azt azért hozzátenném mégegyszer, hogy engem nagyon nem izgat a grafika egy játékban, de ha valami nem néz ki jól azt nem mutogatom ilyen módon... -
Cifu úgy érzem téged rendesen osztanak :)))) Nem baj nagy vagy megbírod. Bevallom én is várom hogy valamiben kiigazítsalak ;)) Ez eddigi ismeretségünk során 1x sikerült:))))) -
-

-
Fogadjunk hogy ugrásra készen álltatok mind a hárman, hogy egy percen belül leosszatok... :DDDD -
-
na fasza, hárman is megmondtuk neki a frankót
-
Starforce -nak van softwares fajtája is! (azzal védték a HOMMV beta classot, amit csak a kiválasztottak tölthettek le) -
Miert esne ki?! Lockon 1.1-nek is van netes terjesztese es Starforceos attol meg!
(Szergejek megirtak rendesen az SFet ;)) -
Miért is? -
Tételezzük fel, hogy neten terjesztik majd (én zavarónak találom ezt a csöndet a kiadóval kapcsolatban), ez esetben a StarForce kiesik ugyebár... -
Starfost nekije!
-
A FADE egy eléggé durva megoldás volt, teszem hozzá nem is teljesen hatástalan. Viszont azóta sem igazán látni más játékokban. Miután jelenleg még az sem biztos, hogy milyen formátuban és ki lesz a kiadó, még korai a védelemről beszélni, lévén ez főleg a kiadó reszortja. -
Kicsit leült a BF2 topic, aztán páran átszabadultunk ide, rontani a levegőt... :P :) -
Dexantreal #948 húúú bazze... 
...nem is vettem észre...mi lesz itt,ha kijön a játék?
-
Na igen, az még szép lesz.
OFP CDkulcs+CDcsekk volt, vagy csak CDcsekk?
(Szar lenne, ha DVDn jönne ki, és indításonként meg akarná nézni, hogy benn van-e a lemez... Egyrészt utálom az adathordozókat, másrészt nincs DVD olvasóm :) ) -
Ilyen lájtos OFF-okkal még szép! :) -
Egyet szeretnék hozzáfűzni...
"Original copies do not FADE!" -
áhh mire végig olvastam 130+ feltti hozzászólást :) Tényleg azt hittem hogy kijött :)))
BF2 és OFP összehasonlításhoz csak annyit fűznék hozzá hogy a 2játék MÁS.
A BF2 modhatni egy könyebben játszható és ebből kifolyólag populárisabb "OFP".
Kár ezen vitatkozni.
Ja és perpill 2.ak vagyunk a top10ben :)))
-
neuro #943 az alap ofp még csúnyább, mégis majdnem minden nap játszok vele még most is... -
Ebben a játékban nem a hiperszuper grafika a lényeg hanem a realizmus és jó játékmenet. -
Egyébként szerintem borzalmasan bénán néz ki a katona a képen... -
Bocs igaz nekem már későn volt mikor írtam:D Annak is örülök, hogy sikerült megfogalmazni azt a mondatot:)
.png)