35066
-
De legalább 5.ek vagyunk úgy hogy nincs még játék :))) -
NEm eza szívküüüüldiiiiiii 
-
Mi ez iwiw ? :DDDD
És ne WoWozzál annyit mert beleőrülsz :DDD -
Kár, volt egy ilyen nevű osztálytársam :) -
Nem nyert:) Hódmezővásárhelyi/Szegedi vagyok:) -
Hmm, te nem jártál véletlenül középiskolába Csepelen a Kossuthba? :) -
Thanatos #1293 és ha a jót is visszaviszed? :D és beleragasztasz másik serialt ami télle gnem jó :D -
Azóa szoktak rá ,hogy dobozon belül van a serial:D a Fólia alatt. Ha meg nem működik a seral visszaviszem a boltba hogy cseréljék ki... -
ja az emberek leleményesek a boltokban leirják a serialt a doozrol :( -
OFF
Ja, hogy mást ne is említsünk, rögtön a CS-hez (Half-Life-hoz) volt egy magyar fejlesztésű progi, ami frankón generált egy kulcsot, leellenőrizte, hogy a valve-master szerver megeszi-e, ha nem, generált egy másikat... amíg jót nem talált. Lett így vagy 2-3 eredeti HL kulcsom... :] Aztán a Valve bekeményített, először csak az egy IPről próbálkozások közti időt növelte meg (ez jelentősen lelassította a keresést), aztán meg csak a ténylegesen eladott HLkulcsokat fogadta el... -
más gaméknál rendszeres :) itt miért lenne kivétel? -
Ja ha kiadja a serialját... -
megveszi azt összeakad egy wrezossal :) -
Szánjad rá a párezret, mert nem tudsz olyan serialt találni, amivel nem akadsz össze senkivel. A magyar szerverre találhatsz jó serialt (merthogy szinte mindenki eredetivel nyomja, bár külföldi szervereken is inkább eredetivel nyomják, ott se hiszem, hogy lehet gond. A dxdll teljesen független a szervertől. A magyar szerveren most AP5Gold megy, a cti porton meg ugye az ofphu_cti. -
Így fogok tenni a közeljövőben. (Mármint: letöltöm, felteszem, meg játszok vele) Addig is kénytelenek vagytok hallgatni a faszságaimat :P :))
Már kérdeztem ugyan, de frankón lehet multizni törttel, vagy inkább már tényleg szánjam rá azt a párezer forintot, és vegyem meg? (A technikai része érdekelne, nem az erkölcsi :P) Multi megy azzal a grafikai tuning cumóval, vagy ez be van szabályozva szerver oldalról? Valami dxdll a neve... OFPhu AddOnPack5 kell még, vagy már elavult az a leírás? Ha kell, akkor honnan? OFPhuCTI-t találtam... -
Hát ha már ennyire offolódunk a tiszta beazonosítás végett:
Voltam [HUN]Bucser, [HUN]BUtcher, (SHU)Butcher, [SHU]Butcher, Bucsika, HUNBucsika [HUN]Butchika és 102Vo_Bucser játéktól függően hol:D
Asszem OFP serverre anno siman Bucser neven mentem fel:D vagy talán [HUN]Bucser néven:) nem tom már:D
A becsületes nevem meg Fülöp Gergely foglalkozásom: Fórumpiszkoló szakmunkás:D -
samsal #1283 Csak, hogy belepofázzak én is: :)
Csillagképek - hangulatos, de soha sem tájékozódtam velük
Dinamikus időjárás - iszonyat nagy fíling és egy beállt heavyarmort a leszálló köd szenzációsan mozgalmassá tud varázsolni. (ez csak azoknak mond valamit aki már volt fent a sccene-n)
Dinamikus hang - realitásérzet a köbön
Görgős menü - nekem már első ránézésre tetszett és 5 év alatt kb 2x nyomtam mellé (igaz, akkor ordítva káromkodtam :D)
Látótáv - mindent visz. Ez fogott meg a legjobban az ofp-ben.
Most más ilyen szánalmas, de a játékélményt igencsak feldobó részlet, amikről ment az adokkapok, nem jut eszembe. :)
Végezetül a topic. :)
Fanatikus vagyok. ArmA a polcomon lesz. Ha egyszer végre kint lesz.
Nekem bőven elég, ha több ojektum lesz a nagyobb szigeten. Vasat meg kell vennem akármi is lesz a követelmény. :(
-
Ha már Bucsereknél tartunk... Valamelyikőtök nem az ősCSés [HUB]-os Bucser(vagy Butcher)? -
Hűha asszem nekem is rémlik valami ilyesmi, bár nembiztos hogy jól emléxem :) -
Kvázi #1280 Én is a lolos társaságban voltam íszten emlékszem!!! :D -
ÉN:D -
Tudom, csak ott idézed ;) -
neuro #1277 a bithumenen melyik bucser van fent? :P -
Akkor arról nemszóltam semmit :) -
Igen volt már benne részem mikor beléptem anno a serverre életemben először és mikor közöltem, hogy vigyázzanak rám mert kezdő vagyok mindenki csak LOL-ozott:D ÉS nem értettem miért nem hisz nekem senki:D -
Ez a három görgetés le a Ghost Recon 3-ban van ;) -
Kvázi #1273 Megtévesztő...elnézést kérek. -
Kvázi #1272 A respawn-t általában 15mp - 2 perc -ig lehet beállítani. -
NEm keverendő engem össze az OFP HU-s Bucserrel!!!!! Nem vagyunk egyek és ugyanazok:) -
Kvázi #1270 www.ofp.hu -n mindent megtelálsz a multi telepítéssel kapcsolatban. Ha valami gondod adódna mégiscsak, akkor irc-n vagy az aktuális fórumba esetleg chatbox-ba jelezd. A társaság igen segítőkész.
(Kivéve Bucser) :D ;) -
Figyu, múltkor volt egy külföldi szerveren egy 24 fős cti (igen ez is megy az ofp-ben, és full élvezhető), elég pörgős volt, de így is 4 órán át tarott, mert alig bírtunk egymással, többször eléggé legyalultuk egymás bázisát. 4 óra alatt besötétedett a játékban (mivel játékidőben 15:00-kor kezdődik). És volt egy olyan cti pálya is finmodra ami hajnalban(még sötétben) kezdődött, erős havazással aztán szép lassan 1 óra alatt felkelt a nap kitisztult az idő, na ez így nagyon jól nézett ki, és rohadt hangulatos is volt. Ja ugye megjegyzem, csak mellékesen, hogy a 24 fős cti-nél általában fél óra után már ott figyel minden csapatvezérnél a 11 db ai katona+ később a járművek is amikben ülnek. 24*11 db katona+ a 24 élő játékos + a járművek, lehet számolni, elég nagy szám, és ezt kell lekezelnie a játéknak...
"három görgetés le, az a gránát"
Már láttam eddig is, hogy néha kicsit el vagy tévelyedve az ofp irányításával kapcsolatban, ajánlom, kicsit elevenítsd fel az emlékeket :). Elmondom, hogy a gránátot pl space-el lehet kiválasztani. Aztán meg írtad, hogy a fegyver hátratétele miért menüben van. Na most őszintén, hányszor kerülsz az ofp-ben olyan helyzetbe, hogy a fegyvert nagyon gyorsan kell a hátadra tenned, és nincs idő a menüzésre? :D A menü csak járműbe szállásnál, páncéltörő elővételekor szükséges, és csak itt zavaró. A többi vagy megy billentyűről is, vagy harcban egyáltalán nem kell használni(fegyver hátravétel, leülés, tisztelgés stb.). -
De fogod látni, 10 kilóméteres látótáv lesz maximum, számold ki, hogy egy 10km sugarú körnek mekkora a területe... na annyit kő megjelenítenie. -
steweee #1267 ha pontosan leírod hogyan és mit csináljak a multihoz, akkor ok. ki van írva szinte minden agyag az opf-hoz, csak hát nem játszottam vele vagy 2 éve. a multija a respawn miatt volt rossz. ha lelőttek az elején utána akár félóráig semmi. -
ha kapunk egy ofp-t jobb grafikával, multira kihegyezve, olyan játékmóddal, ami 2*10-15 embernél is élvezetes, én már nagyonboldog leszek :) -
Kvázi #1265 steweee, zero! Ha van kedvetek gyertek fel egyszer multizni. Ott valójában megtapasztalhatjátok, hogy mekkora szerepe van a dinamikus időjárásnak, napszakváltozásnak...
Remélem a srácok meg nem esnek olyan hibába, hogy jól beharangozzuk aztán kapunk egy ofp-t jobb grafikával. Én is várom a fejlődést mint mindenki. Addig is tolom az ofp-t, mert nekem még nem találtak ki jobbat. -
Volt küldetés (spec opos) amit nappal kezdtem elbújtam az erdőben megvártam míg beesteledik és onnan folytattam. Lévén a Spec op a fekete ruhában nappal szerintem eléggé feltűnő. Igaz ajáték nem dolgozik ezzel a dologgal de az én kicsi értzékeny lelkemnek így tetszett:D Este hasalva pedig baromi hangulatos volt osonni az őrök között...
NEm beszélve alap kampány utsó előtti küldije a Spec Opsos úriemberrel szintén Este elloptam a térképet Guba asztaláról aztán nappalra értem visza a partra ahonnan ment az extraction... -
Nagymedve=Göncölszekér...
AlapOFPben is volt éjszaka menekülős, a pilótacsávóval kellett megszökni, miután elromlott a gép, és katapultáltunk.(ami egyébként egy érdekes húzás volt, okosan kiküszöbölték, hogy a kampányban ne kelljen megtanulni _leszállni_ a repülővel :] ) -
Resistance. Nagymedve vagy micsoda volt a csillagkép.
Én spec nem szöktem meg, hanem elfoglaltam egy BMP-t és adj neki, bár utána oda kellett mégis találni a bázisra. Ha jól emlékszem. -
Jó kérdés. Rémlik valami, hogy anno (talán minden?) kampány kijött Co-op módban. -
Keresztkérdés: csak a Resistance kampány megy coopban? És az hogyan? Simán multiplayer, kiválasztom küldinek, és megy a kampány, küldetésről-küldetésre, magától? Vagy valamit mókolni kell vele, esetleg egyesével pakolni egymás után a küldiket? (Nyárra tervezem, egy haver bevonásával a végigjátszást...)
.png)