Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szal ha a magyarításból hiányzik valami (értsd nincs lefordítva) akkor az az eredeti nyelven jelenik meg, és nem hiányozni fog a játékból.
pl ha én csak a fõmenüt fordítottam volna le akkor arma indulálkor betölti a teljes cseh menüt, majd felülírja a memóriában azokat a szavakat a magyarral amiket én már megcsináltam. az összes többi az változatlan marad...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Az a legfontosabb változás benne, hogy már nem módosítja az eredeti fájlokat, igy a gyári peccsek nem hisztiznek crc hibával...
Az angol lang_patch ha 1.0-ásé van fent akkor lesznek felirat nélküli dógok.
Eleve ha angolosíott vagy magyarított (0.15b) elõtti armája van valakinek, az állítsa vissza az eredeti állapotot, mert nem fogja tudni megpeccselni (crc hibát ad)
ha megpeccselted 1.01-re akko nem jó már hozzá az 1.0-ás angolosítása...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy gondom van csak:jármûvekbõl nem lehet kijelölni a célpontot jobb klikkel mint az Ofp-ben.A radaron sincs ott a pici kurzor.A KA-50-es single missiont így pl.nagyon nehéz volt +csinálni.Most én bénázom v az Arma ilyen?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1.01-el sem. Lefelé lövöldöz.
Ezenkívül tankparancsnokként ti sem tudtok zoomolni a célzóberendezéssel vagy csak én bénázok?
Lövegkezelõként lehet zoomolni, parancsnokként meg nem. Mekkora hülyeség ha ez így van. Semmit sem lehet idõben észrevenni így.
|Származási hely: Degec|
Ja egyébként a maxmem opciót az aaut-ban állítsátok 900 körülire (vagyis 1 giga alatt legyen) különben random fagyásokat csinál😞
mind1 megvárom a futárt jövõhéten meglesz már 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
De ha kilépek az armából és ujraindítom akkor ujra jon a 10mp.
Persze az alt-tab rendesen muxik, és amikor a talcan van nem is foglal eroforrast, szal ezzel sincs igazán problem. Azért egy no-dvd peccsnek orulnék. 😊
Harcolok, Utamból Kotródj!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Ami a felpörgetést illeti, nálam csak akkor szokta, amikor még "frissen" felált a windows, és elõször nyitom meg a "saját gép" ablakot. De mivel általában hetente ha 1x kell újraindítani a gépet, ezért nem zavaró.
Egyikkel sincs semmi bajom ... egyetlen dolgot kivéve 😊 A rákért kell azt a qrva DVD-t állandóan bepakolászni a gépbe 😊
Minden más eredeti gémem meg van törve a NoCD miatt, csak ezekkel van a szenvedés 😊
Apropó ... nektek nem szenved a DVD lejáccó az ARMA Disc-el? Nállan folyamatosan felpörgeti, leállítja ... annyira idegesít, hogy emiatt nem tudom benne hagyni a lejáccóban 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mi lett ennek az eredménye? A német verzió alaphangon játszhatattlan, és a német userek most a Securom-ot anyázzák. A cseh verzióval kapcsolatban viszont csak elvétve merült fel egy-két hiba a védelemmel összefüggésben...
Fõleg a csapat irányítás érdekelne.
Újrapattintonttam az XP-t, és valamit nem jól lõttem be a hálózati kapcsolatoknál ... XP feláll fél perc alatt ... a hálózat újabb 5 perc 😊 Lusta vagyok belõni 😊
Jóreggelt amúgy <#integet2>#integet2>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.armed-assault.hu
Together we'll fly someday...
Apropó ... valaki nézte már mennyire procilimites a gamma?
Gyorsabb prociból jobban profitál?