Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na már én is összezavarodtam kissé...azt hittem a német verzió van nekem,de nem..Armed Assault CZ - Rapidshare 4.39 Giga,ám a telepítõje tühtig dajcse!meg cseh...nos erre nem megy fel egyetlen patch sem nekem...ez a verzió hivatkozik a régi fájlok hibáira...akkor most mellik verzió patchelhetõ,mert alant írják,hogy a német Clone-Gratis-ra sem megy fel a dajcse patch?!...megvenni meg sem csehül sem csahol nem veszem meg,majd ha itthon is lesz,rendes angol,esetleg GOTY edisön :-)
pedig az elsõ campaign küldit rettenet módon végigrambóztam már(a 300-ról fejbelõnek ellenére)szétszedtem az összes tankot,meg btr-t,meg lecserkésztem az összes ellent...igaz jó idõmbe tellett,meg lapításba,meg kúszásba,volt save is...micsoda feeling,emléxem egy olyan mesterlövészes küldijére OpFp-ban egy haveromnak,ami 3 órás játékélményt hozott nékem :-)...szóval tetszik a játék,és ami a meglepõ,úgy fut mint anno az OpFp,olyan 25Fps-sel-kapaszkodjatok meg FULLON!!!
AMD3.2Barton,1,5Giga Ram(512biosban kiutalva videonak!),Chaintech6800GT(256)
...elõször mindent MAX-ra húztam,majd aniso-t,antialiasingot kevésre,árnyékokat kikapcsoltam,és lõn...gyönyörûen fut...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagy lehet hogy mindig ilyen volt csak én nem néztem meg még 1x sem? 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akinek kell azon dobjon privit elmondom a részleteket.
OFF:
Esküszöm hogy nem a Wey vagy én reggeltem egy nicket mint anno az indexen 😊)) hogy idegesítsünk 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akit a részletek érdekelnek: "Where to buy?" topic a hivatalos fórumban.
Bár lehet, hogy valójában csak az igazat mondja? ^^
A német verzió 1.0-ás változata a Securom védelem hibája miatt brutálisan lassú, ehhez le kell tölteni az 1.1-es patchet mindenképpen. Azt viszont már nem tudom, hogy így is mûködni fog-e a tört verzió (vagy a CD-kulcs, passz, nem tudom milyen módszerrel törték meg az adott verziót).
1.: Alapvetõ netkultúra, hogy ha kérdésem van, visszaolvasok legalább egy kicsit (1 oldal azért minimum) az adott topicban. Ha van, akkor elolvasom a FAQ-ot.
2.: Ha kérdésem van, felteszem. Ha nem kapok rá választ, akkor nem írom be újra és újra, rövid idõközönként, azt ugyanis spamelésnek hívják, és csak a topicot rombolom vele, barátokat meg biztos nem fogok szerezni vele.
3.: Ha nem tetszik a társulat, ne gyere ide.
Egyébként meg ismered a játék elõdjét, akkor nyilván nem ismeretlen számodra a küldetéseknél a scriptrendszer, és annak néha fura szokásait, bér például én az adott problémával nem szembesültem eddig.
Ami pedig azt a bizonyos általad vizionált "ranglétrát" illeti, szerintem inkább szálj magadba, és gondolkodj el.
Esetleg azt kipróbálhatnád, hogy nem az m16-ossal kezded a lõgyakorlatot, hanem valami mással, ha engedi.
Jut eszembe, nekem a gránátdobálásnál is olyan volt, hogy nem volt se gránát, se dobálás, mégis tovább engedett.
Van még valaki rajtam kívül aki volt olyan ostoba és a német 2.57GB-os (GERMAN CLONE GRATIS) változatot szerezte meg?
Bocs az ostobáért, akinek nem inge az persze ne vegye magára😊
Szóval én ezt szereztem meg, de nem bírom kicselezni és nem tudom, hogy mennyire szaggat a gépemen😊
Ha valakinek ugyan ez a változat van meg és neki simán indul az pls áruljamár el a trükköt.
Harcolok, Utamból Kotródj!
Csak a te kedvedert megneztem a gyakorlo missiont. Gondolom arra gondolsz ahol kézi fegyverekkel kell álló lõalakokra lõni.
Megjegyzéseim:
1. Ha nem veterán modba tennéd akkor nem kéne 25 csak 15 alakot kiloni es mehetnél tovább.
2. Addig kell loni, amig el nem fogy a loszer. Akkor osszesit es enged tovabb.
3. Amig nem fogy el a loszered addig folyamatosan jonnek fel az alakok. Akár a végtelenségig. Bár addig nem vártam csak kb 50ig.
Konklúzió: A hiba nem az ArmA-ba van. Legalábbis nem a legális verzióban. Nem tudom neked milyen van.
Harcolok, Utamból Kotródj!
Há ja, télleg nemkéne ennek a buzicsókának itten írogatnia meg lámáznia, mert még aztat elkapjunk mink nagyon ekszperienszed júzerek akiket szájtátva kell hallgatni, és buzgón helyeselni amikor a LÁMA LÁMA BAN HIM matránkba belekezdünk mert az olyan trendi...
... leszámítva hogy az illetõ kultúráltan, értelmesen adta elõ a kérdését egy teljesen idevágó témában, erre megy NÉZZ MEG A FAKOT HÜLYEGYEREK meg lámázás.
Hát, nem tudom. Benhim. Benmítúú. Vagy esetleg elgondolkozni hogy most trendizünk meg kioktatunk vagy értelmes hozzászólásokat írogatunk egymásnak közösen érdeklõdésünkkel kapcsolatban.
Ja nem ám úgy neked, csak úgy általánosságban, mert a MÉNEMKERESTÉ VISSZA, meg VÉRPISTIKE legalább olyan unalmas mint a tényleg hülye kérdések.
Off!, én beszéltem.
#3956 köszi neked is!
*Posse*T.W.D*
#vote admin név | ezzel szavazol admint
és ha már admin vagy akkor tudsz ieneket:
#missions | küldetésválasztó menü
#reassign | vissza az adott küldi pool-ba
#restart | ujrainditja a küldit
*Posse*T.W.D*
http://www.armaholic.com/page.php?id=234
A telepítése is egyszerûbb, mint a réginek.-
Köszi.
Tehát gondolom nem kérdés hogy mi a kérdés. Ha meg nem tud válaszolni senki, akkor legalább annyit be lehetne írni hogy húzza a fszba, rossz helyen kérdezõsködök. Holnap reggel visszanézek, hátha van még egy normális ember.
A "lámáskodás"ról meg még egy dolgot mondanék. Annyit sikerült kivennem itt egy-két amúgy értelmetlennek és összefüggéstelennek tûnõ hozzászólás váltásból, hogy valamiféle rangsor van itt, és hogy az ide rendszeresen írók igen tisztelnek egy bizonyos Cifu nével írogató úriembert. Nos kedves Cifu. Én nem fogok meghajolni, de ha te állsz a ranglétra tetején akkor légyszíves méltass válaszra engem is. Azt hiszem nem kérdeztem és nem mondtam semmi olyat ami ne ide való lenne. Úgy tudom hogy a fórumok azért vannak, hogy oda a témában felmerülõ kérdések megvitatása céljából bárki bejelentkezhessen, és írhasson azoknak akik esetleg többet tudnak nála. A életben más szerepe tudtommal nincs, sem a társadalomban és sehol máshol sem. Hasznos azonban a fórumban az, hogy vissza lehet keresni kulcsszavakra, és ha másoknál azonos hiba jelentkezett akkor felesleges írogatás nélkül megúszhatja a dolgot. Nos, én hiába kerestem, nem találtam választ a kérdésemre, ezért jöttem erre a szakfórumra. Nos, nevezzétek lámáskodásnak ha tetszik, de úgy vélem egy választ megérdemel az aki ide ír az armed assault fórumra.
(legalábbis lent MrTressy ezt írta, a te IP-d viszont hiányos)
#3920 @ Alma2: Az OFP-ben is ez volt a helyzet, az pedig "kicsivel" a BF2 elõtt volt. Tehát azért olyan zöldséget már ne mondjunk, hogy a BF2 volt bármilyen hatással a BIS-re. 😉
#3915 @ Dexantreal: A kérdés jó, de jelenleg még nincs hivatalos info a magyarországi megjelenésrõl. Az 505 Games Street felsorolásában nem szerepel kis hazánk, tehát egyenlõre itt állunk.
Alternatív lehetõség van, a FAQ-ban említve van, hogy valószinûleg lesz majd letölthetõ angol nyelvû változat a Sprocket-en keresztül, illetve lentebb van egy link a német nyelvû verzió letölthetõ változatához.
Szóval ha valaki meg akarja venni, akkor arra vannak lehetõségek.
*Posse*T.W.D*
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
igen pár hozzászólással lejjeb egy másik gyereknek is ugyanez vót a baja!
Sztem vedd fel velea kapcsolatot, azt beszéljétek meg, hogy mi a gáz!!
ZSÍR!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Tudsz vmi konkrétummal szolgálni, hogy honnan lehet rendelni? Esetleg hozatsz-e még be?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Szóval lehet számolni mennyibe fáj....
Itthon majd valamikor szted mennyibe fog kerülni?