Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egész jó kis flame alakul itt :-)
na már én is összezavarodtam kissé...azt hittem a német verzió van nekem,de nem..Armed Assault CZ - Rapidshare 4.39 Giga,ám a telepítõje tühtig dajcse!meg cseh...nos erre nem megy fel egyetlen patch sem nekem...ez a verzió hivatkozik a régi fájlok hibáira...akkor most mellik verzió patchelhetõ,mert alant írják,hogy a német Clone-Gratis-ra sem megy fel a dajcse patch?!...megvenni meg sem csehül sem csahol nem veszem meg,majd ha itthon is lesz,rendes angol,esetleg GOTY edisön :-)
pedig az elsõ campaign küldit rettenet módon végigrambóztam már(a 300-ról fejbelõnek ellenére)szétszedtem az összes tankot,meg btr-t,meg lecserkésztem az összes ellent...igaz jó idõmbe tellett,meg lapításba,meg kúszásba,volt save is...micsoda feeling,emléxem egy olyan mesterlövészes küldijére OpFp-ban egy haveromnak,ami 3 órás játékélményt hozott nékem :-)...szóval tetszik a játék,és ami a meglepõ,úgy fut mint anno az OpFp,olyan 25Fps-sel-kapaszkodjatok meg FULLON!!!
AMD3.2Barton,1,5Giga Ram(512biosban kiutalva videonak!),Chaintech6800GT(256)
...elõször mindent MAX-ra húztam,majd aniso-t,antialiasingot kevésre,árnyékokat kikapcsoltam,és lõn...gyönyörûen fut...
[NST]Cifu
Visszafogottan tartom bölcs dolognak a piszkálódást. Fõleg hogy szombaton személyesen is találkozunk. A FAQ észre nem vételéért pedig még egy mezei feketepont jár. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JohnnySmith
Ja amúgy grat a FAQ-hoz katona 😊)) Jó lett!
Vagy lehet hogy mindig ilyen volt csak én nem néztem meg még 1x sem? 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JohnnySmith
A lényeg hogy hamarosan lesz már ArmA-m 😊
Akinek kell azon dobjon privit elmondom a részleteket.
OFF:
Esküszöm hogy nem a Wey vagy én reggeltem egy nicket mint anno az indexen 😊)) hogy idegesítsünk 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Ez esetben a második bekezdés a válasz. 😊

sorry, nálam ez a finom verzio..., de ettõl még igaz... smiley-t meg énis irhatok mindenhova csak kérdés vane értelme... 😊 😊 😊 ...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Egy kis info a korábban belinkelt, a neten megvásárolható, német letölthetõ változatról. A fórumok égnek vele kapcsolatban, mert egyfelõl a letöltés csigalassú és problémás (ill. eredetileg csak 3x lehetett elkezdeni, ami érthetõ problémákhoz vezetett), másfelõl a letöltött játékot csak háromszor lehet telepíteni. Aki esetleg ezen a verzión töri a fejét, ezt is vegye figyelembe. Ugyanakkor többen vannak, akiknek problémamentes lejött és mûködik.

Akit a részletek érdekelnek: "Where to buy?" topic a hivatalos fórumban.

[NST]Cifu
Nana, azért csak finoman. Én látok ott egy smiley-t is bucsher hsz.-ében. 😉

Bár lehet, hogy valójában csak az igazat mondja? ^^

[NST]Cifu
Nem teljesen értem a problémádat, most sikerült elindítanod, vagy sem? 😊

A német verzió 1.0-ás változata a Securom védelem hibája miatt brutálisan lassú, ehhez le kell tölteni az 1.1-es patchet mindenképpen. Azt viszont már nem tudom, hogy így is mûködni fog-e a tört verzió (vagy a CD-kulcs, passz, nem tudom milyen módszerrel törték meg az adott verziót).

[NST]Cifu
Csak a kedvedért még 1 OFF:

1.: Alapvetõ netkultúra, hogy ha kérdésem van, visszaolvasok legalább egy kicsit (1 oldal azért minimum) az adott topicban. Ha van, akkor elolvasom a FAQ-ot.
2.: Ha kérdésem van, felteszem. Ha nem kapok rá választ, akkor nem írom be újra és újra, rövid idõközönként, azt ugyanis spamelésnek hívják, és csak a topicot rombolom vele, barátokat meg biztos nem fogok szerezni vele.
3.: Ha nem tetszik a társulat, ne gyere ide.

[NST]Cifu
Édes barátom, a gond veled konkrétan az, hogy adva van egy problémád, amit beraksz kérdésként egy hsz.-be. Majd miután nem kaptál választ, kõkemény 20 hozzászólással késõbb újra becopyzod az egészet! Jó reggelt kívánok, nyilván ha valami gondom van, akkor majd úgy fogok rá választ kapni, ha telespamelem vele a topicot, nyilván pozitívan fog rá reagálni a topiclakó társulat. Ezt én lámáskodásnak nevezem. Alapvetõen segítõkész ember vagyok, birkatürelemmel tudok a sokadik "kijött már" hsz.-re is reagálni, noha ott van a válasz a FAQ-ban. De ha valaki nekiáll ilyen stilusban fórumozni, akkor bizony törlök. Raptor 2 és te is ennek lettél az áldozata. Ha esetleg segítséget vársz, talán megfelelõ módon kéne azt prezentálni, türelemmel lenni, és ha valaki tudja rá a választ, és éppen erre jár, akkor majd fog is.

Egyébként meg ismered a játék elõdjét, akkor nyilván nem ismeretlen számodra a küldetéseknél a scriptrendszer, és annak néha fura szokásait, bér például én az adott problémával nem szembesültem eddig.

Ami pedig azt a bizonyos általad vizionált "ranglétrát" illeti, szerintem inkább szálj magadba, és gondolkodj el.

MaskimXul
Nekem is volt hasonló bug, amikor az erõsítést kell visszavinni a bázisra egy teherautóval. Ahova elmentem, ott volt ugyan egy squad, de azok egy másik teherautóra szálltak, hozzám nem szállt be senki, mégis kaptam a következõ waypointot, visszamentem a kiinduló bázisra, mindenki halottt volt, lõttem kettõt az ellenségre, kinyírtak engem is -> objective completed.
Esetleg azt kipróbálhatnád, hogy nem az m16-ossal kezded a lõgyakorlatot, hanem valami mással, ha engedi.
Jut eszembe, nekem a gránátdobálásnál is olyan volt, hogy nem volt se gránát, se dobálás, mégis tovább engedett.
idiota...

cifut azért tisztelik az ide írók mert õ tud hozzászólást törölni 😊 ennyi

ROTI
Sziasztok!
Van még valaki rajtam kívül aki volt olyan ostoba és a német 2.57GB-os (GERMAN CLONE GRATIS) változatot szerezte meg?
Bocs az ostobáért, akinek nem inge az persze ne vegye magára😊
Szóval én ezt szereztem meg, de nem bírom kicselezni és nem tudom, hogy mennyire szaggat a gépemen😊
Ha valakinek ugyan ez a változat van meg és neki simán indul az pls áruljamár el a trükköt.

debHUKK
Módosítok a 3. pont nem érvényes csak 30 jön fel csak olyan sokat kellet várni, hogy 50-nek tünt.

Harcolok, Utamból Kotródj!

Igen, és kivagyteitt? <#alien2> (szigoruan off + láma kérdés)

debHUKK
Szia!
Csak a te kedvedert megneztem a gyakorlo missiont. Gondolom arra gondolsz ahol kézi fegyverekkel kell álló lõalakokra lõni.

Megjegyzéseim:
1. Ha nem veterán modba tennéd akkor nem kéne 25 csak 15 alakot kiloni es mehetnél tovább.
2. Addig kell loni, amig el nem fogy a loszer. Akkor osszesit es enged tovabb.
3. Amig nem fogy el a loszered addig folyamatosan jonnek fel az alakok. Akár a végtelenségig. Bár addig nem vártam csak kb 50ig.

Konklúzió: A hiba nem az ArmA-ba van. Legalábbis nem a legális verzióban. Nem tudom neked milyen van.

Harcolok, Utamból Kotródj!

nem

Srácok tudnátok egy jó torrent oldal címet adni ahonnan letölthetném a tört verzíót, elfogadható sebességgel! Köszi elõre is!

Há ja, télleg nemkéne ennek a buzicsókának itten írogatnia meg lámáznia, mert még aztat elkapjunk mink nagyon ekszperienszed júzerek akiket szájtátva kell hallgatni, és buzgón helyeselni amikor a LÁMA LÁMA BAN HIM matránkba belekezdünk mert az olyan trendi...

... leszámítva hogy az illetõ kultúráltan, értelmesen adta elõ a kérdését egy teljesen idevágó témában, erre megy NÉZZ MEG A FAKOT HÜLYEGYEREK meg lámázás.

Hát, nem tudom. Benhim. Benmítúú. Vagy esetleg elgondolkozni hogy most trendizünk meg kioktatunk vagy értelmes hozzászólásokat írogatunk egymásnak közösen érdeklõdésünkkel kapcsolatban.

Ja nem ám úgy neked, csak úgy általánosságban, mert a MÉNEMKERESTÉ VISSZA, meg VÉRPISTIKE legalább olyan unalmas mint a tényleg hülye kérdések.

Off!, én beszéltem.

Kaszi46
köszi, ezzel már nekem is nagol lett. már úgy is kezdtem bedilizni a német nyelvtõl.😊

#3956 köszi neked is!

*Posse*T.W.D*

Szerver parancsok (Global channelbe kell beirni)
#vote admin név | ezzel szavazol admint
és ha már admin vagy akkor tudsz ieneket:
#missions | küldetésválasztó menü
#reassign | vissza az adott küldi pool-ba
#restart | ujrainditja a küldit

Kaszi46
A szerveren lehet valahogy másik küldetést váltani? kb 200 körüli gyalog van az ellenbe, 3an 4en eléggé nehezen jutunk el megoldás felé😛

*Posse*T.W.D*

Na, kisebb keresgélés után ráakadtam. Ha valakit érdekel, innen letölthetõ az ARMA angolosításának új verziója:
http://www.armaholic.com/page.php?id=234
A telepítése is egyszerûbb, mint a réginek.-
Bocs. Megaupload a prgram neve helyesen.
igy hogy most kiadtad magadból a világfájdalmad jobb?? <#idiota>

Hi. Sikerült valakinek már hozzájutnia a 6thSense_ArmA_Language_Patcher 0.7-es verziójához? Mert egyelõre csak a Megadownload nevû progival engedné letölteni, azt meg nem szívesen tenném fel. Szóval, ha valakinek bitokában van, legyen szíves, ossza meg velünk!
Köszi.
Hogy tudok a szerveren uj jatekot inditani, mert engem mindig kidob a jatekbol.

Arra nem gondoltál ,hogy egyszerûen nem tudjuk a megoldást? Nem láttuk még a lövészkiképzésd stb nekünk sincs olyan régen ArmA-nk és szerintem nem is játszottak olyan sokat még a kampánnyal mert sajnos nem mindenkinek fut játszhatóan.

>>>FAQ<<< Ez a faq nevezetû belinkelés igen szép dolog. Azok számára akik nem ismerik a programot, felvilágosítást nyújt pár, a laikus számára jelentõsnek tûnõ kérdésben. A játékban két ponton merült fel kérdésem, és eléggé bug jellegûek voltak. Sajnos egyikre sem kaptam választ. Jól ismerem a játék elõdjének számító ofp-t is, és a vbs1-et is, magam sok évvel ezelõtt játszottam elõször az ofp-vel. Tehát tudom hogy mit kérdezzek és mit ne kérdezzek. Úgy vettem észre hogy itt elég érzékenyen reagálnak az emberek egy idegent látva, de ettõl függetlenül újra próbálkozom. Az elsõ kérdést lehet hogy észre sem vettétek (3766-3767), itt a lövészkiképzésen nem érzékeli a teljesített feladatot. A másik kérdésemet a duplázás miatt törölte valaki, ez a vélhetõen bug pedig egy sniper küldetésben volt. 3938-as üzenetében dogman furcsa módon reagált a kérdésemre, és érdemleges válasz helyett egy gúnyos sor begépelésére méltatott csak.

Tehát gondolom nem kérdés hogy mi a kérdés. Ha meg nem tud válaszolni senki, akkor legalább annyit be lehetne írni hogy húzza a fszba, rossz helyen kérdezõsködök. Holnap reggel visszanézek, hátha van még egy normális ember.

A "lámáskodás"ról meg még egy dolgot mondanék. Annyit sikerült kivennem itt egy-két amúgy értelmetlennek és összefüggéstelennek tûnõ hozzászólás váltásból, hogy valamiféle rangsor van itt, és hogy az ide rendszeresen írók igen tisztelnek egy bizonyos Cifu nével írogató úriembert. Nos kedves Cifu. Én nem fogok meghajolni, de ha te állsz a ranglétra tetején akkor légyszíves méltass válaszra engem is. Azt hiszem nem kérdeztem és nem mondtam semmi olyat ami ne ide való lenne. Úgy tudom hogy a fórumok azért vannak, hogy oda a témában felmerülõ kérdések megvitatása céljából bárki bejelentkezhessen, és írhasson azoknak akik esetleg többet tudnak nála. A életben más szerepe tudtommal nincs, sem a társadalomban és sehol máshol sem. Hasznos azonban a fórumban az, hogy vissza lehet keresni kulcsszavakra, és ha másoknál azonos hiba jelentkezett akkor felesleges írogatás nélkül megúszhatja a dolgot. Nos, én hiába kerestem, nem találtam választ a kérdésemre, ezért jöttem erre a szakfórumra. Nos, nevezzétek lámáskodásnak ha tetszik, de úgy vélem egy választ megérdemel az aki ide ír az armed assault fórumra.
jajj 😄

ez egy igen érdekes ip-cím 😊

[NST]Cifu
Az IP helyesen: 152.66.234.169
(legalábbis lent MrTressy ezt írta, a te IP-d viszont hiányos)

152.66.234 nah erre a szevrerre lehet jönni (Warez-t is elfogad de ua-keyyel csak egy ember lehet bent) pass:armahu

Kaszi46
tárgytalan, mekkvan, bentvatyok😊

*Posse*T.W.D*

[NST]Cifu
Nekiáltam gyomlálni, lévén néhányan a lámulás vírusának tüneteit produkálják, és ugye senki sem akar megfertõzödni....

#3920 @ Alma2: Az OFP-ben is ez volt a helyzet, az pedig "kicsivel" a BF2 elõtt volt. Tehát azért olyan zöldséget már ne mondjunk, hogy a BF2 volt bármilyen hatással a BIS-re. 😉

#3915 @ Dexantreal: A kérdés jó, de jelenleg még nincs hivatalos info a magyarországi megjelenésrõl. Az 505 Games Street felsorolásában nem szerepel kis hazánk, tehát egyenlõre itt állunk.
Alternatív lehetõség van, a FAQ-ban említve van, hogy valószinûleg lesz majd letölthetõ angol nyelvû változat a Sprocket-en keresztül, illetve lentebb van egy link a német nyelvû verzió letölthetõ változatához.

Szóval ha valaki meg akarja venni, akkor arra vannak lehetõségek.

Kaszi46
Hogyan tudok direkt ip alapján csatlakozni? Látszik a szerver listában, ha igen mi a neve?

*Posse*T.W.D*

jakewyler
Sziasztok
Angol verzió mikorra várható?

DOGMAN
HEhhee mire beírtam törölve lett 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
"valaki tapasztalt hasonlót? "

igen pár hozzászólással lejjeb egy másik gyereknek is ugyanez vót a baja!
Sztem vedd fel velea kapcsolatot, azt beszéljétek meg, hogy mi a gáz!!

ZSÍR!

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Reaper
Hi!

Tudsz vmi konkrétummal szolgálni, hogy honnan lehet rendelni? Esetleg hozatsz-e még be?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kaszi46
csodálom a türelmedet😛

*Posse*T.W.D*

Szlovák változat tölthetö torrentröl (aszfalt,el)

w77d
Szevasztok! Valamelyik verziót lehet már valahol tölteni vagy csak a demó van kint?

És fizetsz 16e ft egy 9e ftos játékért?Te tod...

kérdezd meg még 10szer pls, htx

JohnnySmith
Nekem 19-ért hoznak 2db-ot szlovákiából futárral!
Szóval lehet számolni mennyibe fáj....
Itthon majd valamikor szted mennyibe fog kerülni?

Raptor 2
FIgyejjetek.
Most ha én megrendelem az E-bayrõl, És Shipping To Hungary: 79$

Shipping To: FREE

Akkor magyarországra kiküldik ezért a 79 dolcsiért???? A sajá címemre? Meg megy még rá vmi költség?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu