Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Akkor inkább 7600gs-t vegyél, kb ugyanannyiba kerül, valamivel erõsebb, de kevesebbet fogyaszt, kevésbé fût mint a 6600gt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DOGMAN
a tavaszra már lesz ocsón
úgy is akko jelenik meg az angol kiadás.. 😊

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

azért magyarországon még nagyon kevés embernek futja 512-es VGA-ra sztem...

Na én is pont azt akarok venni most...
Bucser
én 256 megás 6600 GT-n játszom de sok objectnál elég sûrû lodozásba kezd a gép😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rendben,igazad van! És egy 256-os kártyával már elmegy?
Me0w
Megis hogy gondoltad hogy egy 5000 forintos videokartyaval Armat jatszol, mikor egyesek 7900GT-vel meg hasonlokkal 30-40 fpst ertek el?

Together we'll fly someday...

Bucser
Német dobozos kiadás hibás volt. Nagyon erõs teljesítmény gondjai voltak ezért jött igazából olyan hamar a patch. A képek fölé is ez van írva.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DOGMAN
Nekem mondod 😊

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

icára ne bízz semmit alapszabály 😊

Sanyix
Gondolom ez a német verziós fps probléma a patchel megoldódott nem?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Az arma infon fent van hogy a securom védelem miatt bugzik a német változat és ezért fut rosszabbul.
De azt még mindig nem értem miért kissebb a mérete a német változatnak?
Arrol egyébként lehet tudni hogy a németek cenzuráztak benne valamit, mert a legtöbb FPS játékba vagy zöld a vér vagy kivesznek egykét huzosabb részt csak hogy a kis lelkük meg ne sérüljön 😊.
Köszönöm!
Új kártya??? Pfff...<#szomoru1>
DOGMAN
Ica van Skyp-od????
Ez a nyelv rendszer így nem lesz jó sztem.. 😊
me nem gondolod hogy összes peccskor majd én bontogatom a konfigokat szanaszéjje a te struktúrád szerint?
Arró vót szó hogy megdumájjuk... erre te kiadod a magyarításomat szanaszéjjeszedve, hehe na skypra fel me ötletem az van csak nem hagacci ide má megen, épp mint ofp idejében... 😄

Icebird
VGA-d már régi, szerezz be újat ami nem árt ha 256MB-os, de inkább 512 legyen!😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Sziasztok!
Most szereztem meg a gamet és van egy nagy gondom. Elindulás helyett egy hibaüzenetet ír ki: Cannot create 3D device:
Adapter 0 (RADEON 9250) Fullscreen
Resolution 800x600, formatX8R....
...Error D3DERR_INVALIDCALL
Me0w
Jah, enis ezt vettem ki a dologbol 😉 Bar ha raviszed az egeret a kepekre, latszik, hogy forditott sorrendben vannak feltoltve, tehat lehet, hogy a nemetnek van 3x anny FPS-e 😉)

Together we'll fly someday...

Az van, hogy a csehhel 3x annyi az fps, ugyanott, ugyanolyan beállításokkal.
DummyBoy
Mármint kimaradt hogy SZVSZ 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Az elsõ kép cseh Arma-val készült a második pedig némettel ...

Nem tudok németül, de a képek felé van írva 😊

Fasza ... jó lenne tudni hogy vattafak?

alma2
ahh remek, akkor mar nem kell szenvedni vele !

szerintem

Icebird
Ha letöltötted az aaut #3760 és bemásoltad a helyére akkor
a bin\stringtable.csv-ben ird át a "Czech" "German"-ra azután válaszd ki aautba azt a nyelvet amivel szeretnél játszani (pl Hungarian) és start!😊
Ha nem auutal indítod a játékot akkor elöbb nyomj savet mielött kilépnél!

Kaszi46
Le tudná fordítani valaki EZT a hírt? Csak azert, mert van ott 2 screenshot, ami ugyanazzal a beállítással készült, viszont az 1iken több mint dupla annyi fps van.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
iazad van, bocs elírtam.

Annyi infot még hozzátennék, hogy nekem német lett az armám.
Szoval elõzõ verziót legyalultam a géprõl. Cseh verziot feltelepítettem az uj kulcsal(ez amugy német verziohoz való kulcs), majd cseh patch-et feltelepítettem, és így német nyelvü lett a játék. Gondolom ezt is lehet magyarítani, vagy angolosítani, de én még nem próbáltam.

*Posse*T.W.D*

Sanyix
1.01

Kaszi46
134V-Z1AHY-V7DHA-3R9GT-NZMS1 ezzel a cd kulcs-al lehet 1.1-re patchelni a warez ArmA-t.

*Posse*T.W.D*

Sanyix
Hát mondjuk aki nem warezzal tolja felteszi valahova csak a patch által módosított fájlokat, és egy aztán warezra csak bemásolni/felülírni?

Sanyix
Hát mondjuk aki nem warezzal tolja felteszi valahova csak a patch által módosított fájlokat, és egy aztán warezra csak bemásolni/felülírni?

Icebird
Mivel maga az sf 15MB😊

forumában vagy 10x volt linkelve elöl is az nfo filenál nem szúrta ki a szemed?Innen leszedheted

DummyBoy
Nekötözköggyetekmánlécci 😊

Gyakorlatilag többet játszottam idáig ArmA-val mint az Oblivionnal ...

Nem itt a lényeg ... egy eltúlzott összehasonlítás volt a túlzott gépigényrõl ... ha lenne fent most Oblivionom akkor megnézhetném ...

De pl: van ködös pálya és ott sem veri a 200-akat az FPS ...

[NST]Cifu
Nem. Állítólag átmenet az 1.0 és az 1.1 között. A német verzióhoz is jött ki 1.1-es patch, de kisebb méretû, mint a cseh verzió esetében.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr Csé
német verzio 1.1?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Bucser
Daemon-t el lehet tüntetni azzal nincs gond.

BTW ha minden igaz 3 hét múlva jön a saját példányom😊

alma2
Majd, ha egyszer hazaerek kiprobalom, hogy megy-e.
De uj exe is van benne ahogy nezem, lehet, hogy a daemon-toolst is megszivatjak vele.

szerintem

valaki tud válaszolni a #3766-os üzenetre?

vsly: a http://wiztez.com-ról is.
Bucser
elõbbi. És ha így van akkor hogyan játszod ki?

A patch ellenorzi a cd keyt. Hogyan lehet kijatszani?

alma2
A patch ellenorzi a cdkey-t, vagy miutan feltetted utana nem indul el cd-key hibaval?
Ha az elobbi, elvileg konnyen kijatszhato.

szerintem

Sanyix
Oblivionban sohasem látsz 10-edannyit sem mint az armában... de errõl már volt szó.

Bucser
#3780 " Gondolom az angol verzió kiadása után is egy szintre lesznek hozva majd a verziók a multi miatt, hogy a community ne szakadjon szanaszéjjel. "

Ja és warezra nem megy rá.

koschwarz
vazz most olvasom a faq-ot, hogy semmi info nincs arról, hogy nálunk mikor jelenik meg. a letöltött werzióra rámegy valahogy ez az 1.01-es peccs? (angolul is?)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

vsly
Honnan tudom leszedni azt a "módosított MDS-t".
Az én verziómhoz nem volt mds.Leszedtem külön egy másik torrentrõl,de a starforce nem enged tovább...<#nemtudom>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Hát csak a normális szervereken lesz csapatmunka pl OFPnél is OFPHu szervereken voltak jó hentek ott általában volt jó csapatmunka de pl ha felmegyek a 'European Elite Community' meg a hasonló szerverekre mit látok? HEAT lövõ SvD-t a 30emberbõl 25 egy sor modified data fileokkal jön fel mindenki megy a feje után az XM177E2 nek is valami spec lövedéket moddoltak szal tele van csíterekkel akik csak ugy felmennek lövöldözni össze-vissza :\

DummyBoy
**csába, még mindig nem voltam VIP-et reggelni ... szóval ... félreértések elkerülése végett, majdnem mindenben jobban bejön mint a BF2, pozitív értékelésnek szántam, DE tény hogy vannak benne negatívumok ... 😊

A lényeg: tetszik ez a fajta megközelítése az katonai játékoknak, a megvalósítás is jó, lehetett volna jobb is, de akkor sosem adják ki 😞

Bucser
A német Securommal jelent meg. Egyébként olvasgatva a commenteket a fóruumokban a kiadott verziók mindig fejlõdnek. tehát a németben elvileg kevesebb bug volt mint a cseh változatban. majd az 1.01 patchel egy szintre lettek hozva. Gondolom az angol verzió kiadása után is egy szintre lesznek hozva majd a verziuók a multi miatt, hogy a community ne szakadjon szanaszéjjel.

DummyBoy
Ok, nem a vakítás a gond, az tetszene, hanem a mértéke ... meg hogy van olyan pálya hogy adott irányba ha megyek akkor mindeféleképp teljesen elvakít a nap ... hiába nézek lefelé vagy felfelé, vagy oldalra el ... 😊 Gyk. nem lehet látni semmit ...

Mellesleg a peccsel még nem próbáltam, ezek a peccs elõtti dolgok ...

Van egy olyan küldi ahol sunnyogni kell éjjel enemy bázison és 2 T-72-t valamint egy BMP-2-est kell leikvidálni ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... Kilõttem a kapuban álló õröket, majd pár perc múlva, mikor már majdnem odaértem a tankokhoz, jött befelé egy Ural, és az abban ülõk riasztottak ... a pofám leszakadt, amikor rájöttem 😊

A multira leszek igazán kiváncsi, ha lesz több szerver meg valamilyen szintû csapatmunka ...

Azt majd próbáld meg, ha elszakadtál a géptõl, hogy a nap mellé nézel 20 fokot, akkor már téged nem vakít el?!?
Az AI-n meg szerencsére elég sokat javít a patch, ha anélkül próbáltad.

ezt 1.01 es patchel próbáltad? mert ott viszonylag jó már az AI nem lát át a fákon nem lõ fejbe 300m-rõl. pl.: õrjárat közben megtalálja a hulla társát akkor beszarik azt fedezéket keres figyel stb...

repvez
Azzal már találkozott valaki hogy a német változat miért csak 2,5GB a cseh meg 4,3Gb most láttam egy oldalon.Amugy a németben nem sF védelem van?