Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=6000&l=hu címen.Visszaolvasgattam itt a forumon láttom más is szenved ezzel de nekem nem sikerült megoldani.daemon 4.08 ast használok és az 1.01 es patch-et is feltettem de igy sem megy! ha tudtok segítsetek légyszives ...elõre is köszi
Ezt csak azok kedvéért írtam le, akik esetleg a túl nagy gépigény miatt bele sem kezdtek a megszerzésébe.
*Posse*T.W.D*
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
PLZ help!
Úgyhogy igazad van,valszeg inkább 8800GTS lesz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na ezért is fogom +venni eredetiben az angol verziót.Arra bármilyen patch felmegy,tudok a neten játszani,nem kell ügyeskedni.Csak legyen már 2007!Az OFP az egyetlen eredeti játékom,a másik ez lesz.
A sors kegyes volt hozzám mikor 2001-ben véletlenül hozzám került egy OFP disc mert cseréltem egy gyerekkel.Akkor szerettem bele,és azóta is.Tetszett h élethû volt a grafika,és szabad a játéktér,a jármûvek vezethetõsége,és a realisztikusság,egy lövés egy halál,nincs energiacsomag gyûjtögetés.Azt még Gef2 Mx-el nyomtam.Azóta amikor új videokarit veszek a gépbe mindíg újrajátszom a kiegészítõivel együtt.Háromszor cseréltem videókarit azóta😊 Soha más gamét nem toltam újra.
Most Gef7800GTX van és P43.4Ghz.Faszául megy,igaz tuningolni kell a cuccokat.
Alig várom h lemenjen az ára a 8800GTX-nek,akkor kezdem az armát is újra,de az csak jövõ ilyenkor lesz.
szerintem
mellesleg 1000 hála!
BTW emiatt a kiegyenlítettlenség miatt volt szöveg a hiv. fórumon is. Ott ugyan "hivatalos" választ nem adtak, de minden okoska azzal jött, hogy ez így fair, mert így "szokott" lenni a háborúkban. Piha. Meg hogy az EAST a létszámfölényre épít. A baj "csak" annyi, hogy nem épít alaphelyzetben, mert egyenlõ arányban van a legtöbb multiban beállítva a létszám. Köszönjük szépen...
Sajnos ahogy az OFP-re, az ArmA-ra is igaz, hogy a custom addonok fogják igazán játszhatóvá tenni a multit is. Hajrá skacok az ArmA AP-hez. 😉
*Posse*T.W.D*
Version History :
v0.7
- Switched to PatchWise Program, ditched the .bat Files (Thanks to S_Hole for the idea!)
v0.6
- Fixed problems with Campaign not showing up...
v0.5
- Patcher now only Supports ArmA v1.01
- Changed the prefix of the file names
- Stored all .bat files in the @6thSense\Tools folder instead of spread around!
- Partially using xdelta.exe patcher program (Will go into it fully when I have more time)
v0.4
- Added Patch Support for German version of ArmA
v0.3
- Also Patches the ArmA Editor SP/MP Templates and Multiplayer Missions
- Fixed Bug in the manual tutorial patch.
- Fixed Bug that only caused some patch info not to show up in some bat files
- Fixed Bug in the readme, links.htm and .bat files (BIS Forum Thread link)
v0.2
- Also Patches the ArmA SP Briefings & Missions from Czech into English
v0.1
- Initial version; Included the automatic patching of ArmA Czech into English
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Google a barátod... 😄DDDDD
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Hurrá :-(
|Származási hely: Degec|
Én köszönöm. Kicsit gyorsabb mint az 5-15k-s torrent, így legalább ki tudom próbálni, megismerni.
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(ByteBlade mdf-el is megy, csak át kellett nevezni a filet)