Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tanyalap.hu <#worship>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

#ofp.hu@irknet

L H Oswald HUN

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Haló mindenkinek!
Van az ARMED ASSAULT-hoz magyarítás??
THX
nah, kipróbáltam multiban... hááát, elég nagy volt a fejetlenség azon a 4-5 szerveren ahova benéztem... csapatjáték abban kimerül, hogy a dzsippes nem hajt el, ha látja a felé rohanó havert...

Ez a lényege.

Alwares
Igaz, bár kicsit fusztráló mikor fogalmam sincsen honnét lõnek le. Na de akkor megint újrakezdem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

joebacsi
mert így legalább nem mindenki rambózva játsza végig, minden sarok után nyomva egy quicksave-et 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Alwares
Áh mért nem lehet többször menteni a kampányban? Bakker besunnyogok fél órát azt valami köcsög a végén lelõ, ráadásul a franc tudja honnan jön...

joebacsi
válasz @ blash

amúgymeg:

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Inkabb mutass errol vmi linket...

#ofp.hu@irknet

és te mérnem szoktál jönni hentelni?

joebacsi
nemazért, de ez szvsz igen jelentõs dolog <#eljen>
remélem megdobja kicsit a játék népszerûségét...

Alwares
Oh jó hír emberek! Az a nyomorult Xfire végre támogatja az Arma-t is!

Köszi!

#ofp.hu@irknet

Köszi!
Korábbi hsz-ekbõl láttam, hogy nem minden kulccsal mûködik a peccselés, van esetleg valakinek egy használható kulcsa?
(ha nem akarja publikusan megosztani, akkor írjon pls a [email protected] -ra)

Patcheled 1.05-re (PATCH ver. 1.05 INTERNATIONAL, kabe 470 mega), s akkor a video options-nal tudsz a nyelvek kozt valogatni.

#ofp.hu@irknet

Igen, tudsz azzal jatszani az armahun. Most este a 2340-es porton levo EvolutionV1.5a.Sara akarmivel jacottunk. Lehet bele jipelni, tokjo.

#ofp.hu@irknet

Hehh, letöltöttem a "próbaverziót"...
Németül ^^
Van valami mód, hogy angolra/magyarra váltsam?...

Köszi , kipróbálom . Operation FLaspointban is volt az hogy keringett a heli ugrás után de mintha úgy sikerült volna bár nem emlékszem már hogy a helinek ugye a combat módja "Careles vagy aware " és not fire . Mintha azért keringett volna mert észrevett egy ellenséget és azt nekiállt lövöldözni mikor kikapcsoltam akkor viszont ment tovább . AMit írtál lepróbálom így nem kell bajlódni a beállításokkal .

Visine : köszi a linket ez úgy látom hogy hasznos oldal .
(Neaggyisten ki lehet próbálni tört verzióval?)

Hányan játsszák a játékot? Érdemes még megvenni, vannak még olyan szerverek, amiken sokan/elegen játszanak?

én imádok offolni.
de azt meg a rinyagépek nem szeretik.
jaj jaj helyesírás, scenerombolás, sátán!

joebacsi
az én kedvencem a játék hudján fentrõl a harmadik, balról a negyedik pixel...neked melyik?
(te akarsz mindenáron szigorúan ontopikot, hát nesze 😄)

debHUKK
Boldog Névnapot Minden Kedves Tímea és Irma nevû fórumozónak!

Harcolok, Utamból Kotródj!

joebacsi
hbd bucser!

omfg

L H Oswald HUN
B.Sz.N. Bucser!<#pias>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Boconadi
Boldog születésnapot Bucser !

Én is kint voltam. Hát sok amatõr volt akik nehezítették az elõrejutást. Te hányas csapatban voltál?
csinálsz 1 markert 0-s mérettel elnevezed pl.: heli1-nek
majd a script végébe a mikor lezajlott az ugrás:
_helineve doMove (getMarkerpos heli1)

itt olvasgass: http://community.bistudio.com/wiki/Category:Scripting_Commands_ArmA
Aha , tehát akkor mégsem teljesen jó . AKkor még várni kell erre ami teljesen úgymond jó lesz . Már próbálok egyre frappánsabb küldetéseket kreálni . Úgy nem lehet a helit elzavarni hogy pl az initbe beírod hogy slodeir switchmove vagy hasonló ?! VAgy pl a helinek mikor ugye ugrasz akkor pl guard -ot adsz és miután kiugrasz akkor kapcsolna át a trigger neki a következõ waypointra ?! Nahh kipróbálom hátha bejön . Addig is köszi .
Át kell írni a komolyabb scripteket mer' nem teljesen jók ArmA alá.

Nálam mûködött, kis "szépséghibával": ugrás után a heli ott körözött tovább a fejem felett, hiába adtam ki neki egy messzebb lévõ wp-t...
Nálad mûködik az eject.sqs? Azt szeretném hogy mikor helivel visznek pl a CH-47-essel akkor a levegõben automatikusan kiugorjanak . Az Opflaspointban ez az sqs volt , esetleg van rá más megoldás is vagy pedig csak ez az sqs ?
nincs. :^(

dátum nincs még rá?

Látom sokat vitáztatok itt a rendfokozatokról, beosztásokról stb. Bár fogalmam sincs, hogy milyen cikkrõl folyt itt a diskurzus, de ha a jövõben esetleg valami "értelmezési" problémába ütközik valaki e téren, annak szívesen segítek tisztázni a dolgokat. (Jómagam már közelebb vagyok a 40hez, mint a 30hoz és 2001-ben szereltem le a Magyar Honvédségbõl, mint százados. Nem véletlen, hogy az ofp/arma a kedvenc...)

üdv

UI: egyébként az ssg-t "leírnokozni" tényleg furcsa dolog. Odakint egy ssg egy századnál az "atyaisten" a tisztek után...😊
na van remény, hogy megoldódik a ládapakolós ammo bug, a hangkommunikációs problémák (hogy nem mûködik), na meg a szerveroldali fû-kikapcsolás...így akár már lehetne normálisan multizni.

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Amúgy nem vagyok a laza, valamilyen szinten azért a témához kapcsolodó Offtopic ellen, de mivel megszóltak, és még nincs másik Házigizda, ezért én töröltem alant, engem kell szídni részlehajlások és túlzott hatalommánia miatt. <#kuss>

Hogy egy kis ontopic is legyen:

Patch 1.07:

* The Armory (already available in the US version)
* A10 addon
* Mission Blood, Sweat and Tears (already available in European version by 505 Games and the US version by Atari)

* Various other fixes and improvements across the game including:

1.07 - Fixed Very long MP mission name could cause crashes or freezes
1.07 - Fixed UI - Double click on listbox scrollbar does not launch the listbox action now
1.07 - Fixed Optics were deformed when using other than 4 3 screen ratio
1.07 - Fixed Tanks were having troubles driving up the stones
1.07 - Fixed Functions createGroup, createUnit now fully works in MP
1.07 - Fixed AI now gets in vehicles on the positions where dead units are
1.07 - Fixed Gear dialog is closed when player dies
1.07 - New Weapons - optics camera can have a different direction than muzzle direction now
1.07 - Fixed UI - Gear display - icons for empty slots
1.07 - Fixed Mission loading screen - missing text given in onLoadMission
1.07 - Fixed When failed to join to a locked server, the correct cause is shown now.
1.07 - New Mission editor - year control in intel dialog
1.07 - Fixed UI - Missing addons error message - show the list of missing addons
1.07 - Fixed VoN sources management to prevent some sounds not audible in multiplayer
1.07 - Fixed Tow missile weapons are guided after they are fired.
1.07 - Fixed AI - gunners was sometimes unable to fire simultaneously
1.07 - Fixed Functions getVariable, setVariable can be used for more object types now
1.07 - Fixed MP crash sometimes happened after deleteVehicle on some person
1.07 - Fixed Actions menu - drawing of arrows when scrolling is enabled
1.07 - Fixed Tanks were thrown in the air when colliding with some destructed buildings
1.07 - Fixed Gear action did not sometimes work in buildings (high over surface)
1.07 - Fixed MP - multiplication of magazines when putting them into a full crate
1.07 - Fixed UI - listboxes with texts of different color - color of selected text
1.07 - Fixed Game running in full screen had invisible but clickable window areas (close, minimize)
1.07 - Fixed Helicopters - state of hovering autopilot was not saved nor transferred in MP
1.07 - Fixed Touch off action available also in vehicles now
1.07 - Fixed Watch and GPS minimap forced not to be shown in cutscenes.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nemtudom, az elmúlt ~5 hónapban nem volt hent.

És mikor szoktatok általában fenn lenni?

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

TS: www.arma.hu
2340 a coop, VS stb server
2320 meg a CTI!
hent nemsûrûn van 😞

Melyik szerveren szoktatok játszani? Mivel elég taktikai a játék, jó lenne magyarokkal együtt játszani, csapatban. TS/Ventrilo vagy egyéb? van belsõ VoIP a játékban? Egyik este össze kéne ruccanni egy szerveren és magyar squadban menni. Szépen, taktikusan. 😉

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

megin eljátszák Feb16-ot :\

A csávó meg rögtön ki is írt egy coop készítõ versenyt, a fõdíj némi trackir cucc...

www.armed-assault.hu