Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
nekem nem csinalt valamiert, de ha csinaltam en is megkaptam a vertexes hibat, aztan meguntam felulcsaptam a betabol minden file-t akkor meg a securom magyarazott, a francba kellett nekem kolcson adni az eredetimet, igy nem tudom megnezni az 1.07 -et egyelore 😊

szerintem

debHUKK
csinál is egy ilyen parancsikont

Harcolok, Utamból Kotródj!

alma2
Talan itt kerdezte valaki, a 1.07-es patchet -mod BETA -val kell inditani, amugy az eredeti 1.05 indul, de hat le van irva a readmeben...

szerintem

alma2
1.06-ban javitanak erre utalo dolgot.
biztos forceolni kell valahogy, hogy legyartsa maganak, ha regebbi verzio.
5151 - Fixed: Retail version doesn't try to compile shaders now unless being specifically asked to generate them

szerintem

Azér béta mer van 0.0000001% esély, hogy CTD-lesz ennyi.Simán fel lehet rakni nekem eddig semmi gond nem származott belõle.(csak 4gigás modmappát csinál^^)

Bár már lassan eltünnek a bizonyítékok a szõnyeg alatt, ugyhogy nehéz utánnaolvasni 😊, aki követi a fórumot viszonylag gyakran az tudja mirõl van szó.

Kaszi46
Ez a topic tökéletes példa arra, hogy hogyan lehet összeveszni egy fórumon!<#nezze>

*Posse*T.W.D*

norbre
simán..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Szerinted hogy lehet összeveszni egy fórumon? Mert nekem ötletem sincs.
Ez jó, vesszetek már össze az elmúlt, vagy eljövendõ "éveken" 😄

De hogy ON is legyek egy csöppet, mikor jön a nem-BÉTA 1.07, és miért béta a béta? :S

<#puszis>

Ez azért elég súlyos! Meg ne magyarázd hogy milyen volt az én verziómban az editor, mert röhögni fogok. <#law>
nc
EDIT:
1.06/07 changelog
5153 - New: Mission editor - year control in intel dialog
ja és igen, rengeteg idõm van.

Fú látom nagyon sok idõd van. Valamit jól elbaszol mert az én warez verziómban idáig is volt dátum állítás. 1.0 volt vagy mi. Alap verzió. Még fel is tettem a kérdést itt a fórumon hogy mi értelme az évek állításának! Vissza lehet olvasni.
...

Ez idáig is így volt.
Hmm és még évet is lehet választani editorban 😊

Protec sisak az SF egységeknek 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nah alapból ki van hajtva s ha ráváltasz akkor bele lehet nézni:

De ebben az a jó, hogy úgylátszik lehet majd Oxygen2-ben 2 'eye' memóriapontot használni pl talán megoldható, hogy SVD-n lehessen használni az irányzékot is.

joebacsi
és hogy van megoldva, kihajtja, mikor a gránátvetõre váltasz, és máshova hajol?
tudnál róla pár shotot betenni?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

1.07-ben pl van a csõ alatti gránátvetõknek irányzéka

Kaszi46
Dynamic Weather modot használja valaki? Ha igen érdekelne, hogy pl a felhõk, a homok effekt müködnek e multi játék esetében is?

*Posse*T.W.D*

Boconadi
Vótmá? Katonák voltunk Armásan 😊
ArmA 1.07 beta patchArmaholic mirror

Ja, még valami. Tegnap este raktam fel a játékot. Igaz, kb csak 10 percet toltam, de nekem ennyi játék is elég egy hétre.
Ez kérdés? Amúgy igen, én voltam. Kb hetente egyszer tudtam játszani, ez ment kb két hónapig, aztán szétment a hdd a gépben.
Ha jól emléxem te mondtad, hogy 2 kezeden meg tudod számolni hányszor játszottál ArmA-val.Akkor persze, hogy nem tûntek fel az újítások.

Mondjuk kipróbálnám hogy t-72-vel rálõve a motorosra, mi történik..
Az 1.4 az eredeti verzióhoz képest nekem nagyon új volt. Például szuper hogy lehet már rejtõzködni a növények között, stb... Az 1.5-ben meg két dolgot vettem észre, a célkereszt sokkal jobb egér mozgatása közben, illetve van egy béna moötor, amivel nem lehet elesni. Ha ennyi látványos újítás lesz az 1.7-ben is, akkor nem is érdemes feltenni.
1.07beta changelog
Itt meg az összes changelog.

JohnnySmith
1.07ben mi újdonság lesz? Igazából még az 1.05 sem raktam fel 😊)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ó Yeah!!!111
Itt 1 topic az 1.07-rõl ami állítólag 16.00-kor elérhetõ lesz s csekély 290MB 😊

:>

ezt a vitát már sok helyen elkezdték, tök felesleges

van, aki nem éri be 25-tel, mert hiába folyamatos, van különbség. ennyi. A crysis majd biztos fut 60-nal 😉.

www.armed-assault.hu

30FPS? 25-tõl folyamatosnak látja az emberi szem a képet.

Én feladtam az armázást. Optimalizálatlan szar. 30 Fps-el meg nem fogok játszani. A grafikai minõségrõl meg nem vagyok hajlandó lemondani.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Köszi blash!

Tudom, hogy ez mindenki álma, hogy ilyen gyors és pontos választ kapjon.
De érdekelne, hogy miért? 😊 Nyilván már fog mûködni, de akkor is 😉
(persze, ha nem a programozás mély bugyrait érinti, mert akkor nekem tökmind1)

http://sopronyi.photoshelter.com

Parancsikonba vagy bat file-ba berakod ezt is, ugy hivod meg az arma.exe-t. Peldaul:

arma.exe -nosplash -maxmem=512

nosplash csak aze', hogy ne kelljen azt a vackot nezni az elejen.

http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Startup_Parameters

#ofp.hu@irknet

Ennyit ugyan találtam, de okosabb nem lettem 😞
If you are using 1.05 version, use -maxmem=512 command line option to reduce memory footprint.
MIt is kéne csinálnom?
Köszi!

Tudna valaki segíteni, hogy ezzel az üzenettel miért léphet ki az arma:
Cannot create system memory surface: 8007000e
és ha van megoldás azt is szivesen veszem 😉

és valóban a crack az ok?

www.armed-assault.hu

"Nincs új a nap alatt."(Préd. 1,9) <#nevetes1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

tessék

Seaweed
énénénénéééén! Hagy én léééééciiii

"VEDD MEG!"

Akkor mingyár valaki benyögi a tradicionális szöveget (:

crackelt verzio
crackelt verzio
FDF sound pack
Modwar sound
Én ezeket találtam, ami jó szerintem.

Nagyjából sejtem hogy lehet na majd keresek rá parancsot , aztán vagy sikerül vagy nem .
Én ezt csak módosítani tudom úgy hogy van a gyári pályák amiben ez benne van és UnPBO-val kicsomagolom és megnézem hogyan csinálták a szerkesztõben . Aztán én is csak módosítgatom de általában balul sikerül .
eredetid van s 1.055143-al indítod?