Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
és ha mégis, akkor is van mindenkinek gyengébb pillanata
és ha épp akkor jut eszébe feljönni az esgére...
Harcolok, Utamból Kotródj!
www.armed-assault.hu
Dejo :/
Egyszerûen törölj minden hozzászólást ami:
1. nem az armaval kapcsolatos kérdés
2. vagy arra adott válasz,
3. vagy armaval kapcsolatos közérdekû info.
Aztán ha megkomolyodnak az emberek, vagy elszoknak innen a csak flamelés miatt ideszokó (bocsánat a kifejezésért) fszlmk, akkor megint lehetne lazítani.
Persze a fenti direktívák alapján töröld ezt is, de ha lehet utoljára... 😉
Harcolok, Utamból Kotródj!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindattól függetlenül, hogy szerintem messzemenõleg Cifu a legalkalmasabb rá.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hat tudod mit! Akkor igen gyoker vagyok...de legalabb egyenes, es az elveim szerint elek....es lesz*rom errol ki mit gondol. Az se erdekel ha magamraharagitom a fel vilagot...azt is leszarom..de nem fogok par senkihazi szar alak miatt meghunyaszkodni....raadasul meg ha vedik is oket akkor aztan vegkepp kiakad az igazsagerzetem mutatoja..es igen gyoker leszek!
UFF.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hogy lehet azt megcsinálni hogy 2 csapattal tudjunk menni Coop módban ? Itt értem azt hogy mindkettõnknek külön csapata legyen pl 2 db tankos osztag az egyikben õ lenne a Leader a másikban pedig én . Próbáltam úgy hogy ugye mindkettõ playable de akkor is a saját csapathoz tud csak belépni azaz én vagyok a Leader . Ezt valahol a a Description.ext-ben kell beállítani ?
A másik a küldetés elején a Briefingnél vannak kis képek és sajátot szeretnék hozzátenni de sajna nem tudom hogyan kell ez MP04.paa néven fut . Milyen rajzprogival kell ilyet csinálni ?
Tudom láma kérdések de jó lenne az ilyen részleteket is megcsinálni .
Mar bocs de ez hogy jon ide?! Ki allitotta ennek az ellenkezojet?! Szo nem volt itt errol! DE HA(!) kovetkezetes lettel volna akkor minden olyat kitorolsz ami valaszolasra okot adhat pl nekem, vagy barkinek...es ehhez meg csak akarmenyi honapot se kell visszolvasni....egyebkent erdekes...az hogy lehulyeznek, lefaszlamaznak, elkuldenek a picsaba embereket itt egyesek, az maradhat...de ha valakinek ez nem tetszeik az mar nem maradhat mert csuunya flame....höhö...partatlansag?! fenet...tehetetlenseg leginkabb!..akkor meg nem kell beletenyerelni..vagy hagyni kene ahogy van...vagy kovetkezetesen ellatni hazigazdai kotelezettsegeket*!
idezek jo?!:
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG"
"A vége az lesz, hogy inkább leadom a házigizda jogot a topicról, mivel sajnos úgyse nagyon van miért ide benézni. Ha flémre vagyok kiváncsi, azt bárhol találhatok... :\"
Hat talan tenyleg ez lenne a "megoldas" fele vezeto ut elso lepese! <#rolleyes>#rolleyes>
De ha így megy tovább, megint oda lyukadok ki, hogy csak a flémet törölgethetem tovább...
Legyetek oly kedvesek, és ne egymást szapuljátok, elvileg a topic tárgya minden betérõt érdekel, legalábbis valamilyen formában. Ha másért nem, hát legalább a közös érdeklõdési kör miatt egy kis tiszteletet tanusítson már mindenki a másik írányába. Köszönöm.
A vége az lesz, hogy inkább leadom a házigizda jogot a topicról, mivel sajnos úgyse nagyon van miért ide benézni. Ha flémre vagyok kiváncsi, azt bárhol találhatok... :\
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Written by NeMeSiS
Saturday, 28 April 2007
Dslyecxi released a tactical guide for ArmA, its a long read (over 60 000 words!). But its recommended for everyone who wants to go a bit deeper into ArmA
FORRÁS
Az oldalért klikk a képre.
jól hátbatámadni az ellenésget hangtompított AK-val nagyon feelinges!
Mikor én közétek keveredtem akkor nem igy mentek a dolgok...
Ezután valaghogy nem is csodálkozom rajta,hogy minden ujonc East oldalon kötött ki és ott neveltünk belölük köcsögszacselespectznacokat<#violent>#violent>
Remélem egyszer visszataláltok a helyes utra...
Azt hiszem nem semmiért hullott szét ennyire ez a társaság...
Seeawed erre a kommentre kérlek ne tegyél megjegyzéseket!
A Béna.
Mielõtt egymás torkának ugrotok ...
Szvsz én sem gondolom hogy bárki a 7th-ból csítelne, de mivel az Õ szerverük volt az egyik leglátogatottab ranked , így gondolom arra gondolt ...
És ne felejtsétek el azt sem, hogy a BF2-re külön jellemzõ volt hogy a noobok lecsíterezzék a komolyabb játékosokat a qrva animációk miatt ... meg mer jobbak 😊
Szóval szvsz nem volt itt szó a játékosokról 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Alakul 😊
beszélj vsly-al, õ ahogy láttam viszonylag sokat tolta a közelmúltban, pedig õ is ugyanúgy hetedikes vietnámi veterán, mint te 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"