Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki nem tudja mi lehet nálam a gond, a vertex shaderrel van vmi gondja: error compliling vertex shader
amim van: Intel Dual Core 2.8 1,5GB RAM, ATI Radeon X1600PRO 256MB
ha tudja valaki pliz help
Thanx
a zászlófelvevés, vivés, visszakerülés mennyire bonyolult? van aki tudja hogy megy?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
www.armed-assault.hu
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ez a két sor kell hozzá:
respawn = RespawnTípus;
respawndelay=KésleltetésMP;
Az elsõ egy szám, 0 és 5 között:
0 - nincs resp
1 - galamb leszel
2 - feléledsz ahol meghaltál
3 - bázis - ehhez ki kell jelölni markerekkel, hogy hol legyenek a resp helyek
4 - group, ami már nem tudom mit jelent, raj? 😊
5 - oldal, ami tök jó lenne, de nem mûködik
a markereket a következõképpen kell elnevezni 3-as esetben:
respawn_west
respawn_east
respawn_guerrila
respawn_civilian
Szóval csinálsz pl notepaddel egy description.ext file-t, bele ez a két sor, beírod milyen típus, hány mp a késleltetés, ha kell csinálsz markereket, azt hajrá.
www.armed-assault.hu
#ofp.hu@irknet
Egyébként tényleg az van, hogy egyszer bemegyek valami sûrûbb helyre és vége a "normális" képnek. A gond pedig az, hogy már mindent levettem v lowra de sajna így is összeomlik egy idõ után, de sebaj, nem adom fel szerzek egy jobb vidkarit, mert ezzel a játékkal játszani akarok 😄
Szerintetek egy Leadtek 7600GTn már lehet normálisan játszani?
Alább írta tpM, hogy min játszik (nekem csak a proci kissebb meg a vga), nekem már az is elég ha fele ilyen jól nézne ki a játék mint a lenti képen és nem esne szét a textura mindenütt 😊
Az a baj hogy a 6600GTnek a 128 mega memóriája sajnos kevés ehez a játékhoz! Ezt onnan veszem hogy nekem is ilyen volt. Addig oké míg egy keveset textúrázott helyen mászkálsz, aztán ha pl beérsz egy városba szétesnek a textúrák, és csak akkor javul meg ha újraindítod a játékot. Nagyon idegesítõ a dolog, de sajnos nem tudsz ellene mit tenni. Ezzel a kártyával maximum úgy lehet normálisan játszani, ha mindent verylow-ra raksz, és max 1024*768as felbontásba, de még így is sokszor kevés az fps.
pl nekem CTI-n 1.05.5143-mal X2 4200+,1GB RAM meg 7600GT-n 1024-ben Normalon, árnyék-fû nélkül így ment el: (35 FPS de pl jött a heli megszórta a BMP-t FFAR-ral s lement 20FPS köré) 😞

se a low-ot, se a high-ot.
nem huzod esetleg a vga-t? ha warez verziod van akkor az is lehet hogy azé nem stimmel valami
probáld meg esetleg regebbi driverekkel, lehet hogy a legujabb bugos
tobb otletem most hirtelen nincs
a night vision tokeletesen mukodik fps es tps nezetben is.
elsokent arra gondolnék, hogy a zoom gombon van az nv is nálad
Harcolok, Utamból Kotródj!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
#ofp.hu@irknet
www.armed-assault.hu
M4 Desert Camo v0.1 by tpM 8)
- BI M4 retexture(stand alone)
- uj hangok
- stb
Link @ Rapidshare

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
info: www.arma.hu