Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Server cím: arma.hu port: 2320 jelszó: nincs
Ha meg lesz létszám akkor (8 ember) TEAM GAME lesz 😊
Ezt a játékot hol lehet letölteni vagy valaki el tudná nekem küldeni?Mert volt egy néhány oldal a honnan letöltöttemés mindig volt valami baja.Vagy nem volt meg végig,virusos volt...stb.A segitséget elöre is köszönöm!
[email protected]
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
valahogy éreztem hogy valami buktató van a dologban 😄
akkor marad a demó ha még vannak egyáltalán rajta.. 😞
Harcolok, Utamból Kotródj!
Csak megkérdem, hogy lehet ezzel neten törtel játszani?
Mert a demó val játszottam csak ott nagyon gány volt(bugos)
osztán meg gondolom a full mégis csak jó nem?
Ilyen gonosz tekintete volt miután harminc embert leölt
#ofp.hu@irknet
Nem tudom, ha elmondjátok hogy, hogyan kell 107-el akkor oké, egyelõre 105 biztosan megy, jó az.
Mert 1.05-tel nem dobalt ki?
#ofp.hu@irknet
Most már tényleg fel kell lendíteni az életet armahu-n.Gyertek csak nyuodtan ott is van mindenféle fórum nem kell félni nem lesz faszlámázás 😄
Ha gondoljátok ma este is játszhatunk, egyelõre úgy néz ki ráérek. Nekem tetszett a tegnapi bár annyira nem voltam aktív, elég fáradt voltam.
1.07 egyelõre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak.
Játék 20:00-tól!
Server: arma.hu port 2320 jelszó nincs
Kommunikáció: Team-Speak segítségével.
Team-Speak server: ofp.hu jelszó armahu
(:
Lehet jön 2 ismerõs is, ha 1.05 CTI lenne akkor biztos 😊.
Nem tudjátok honnan lehetne olyan coop missionöket leszedni amik teljesíthetõk is? 3 haverral szoktam multiban tolni, de a hülye AI irányíthatatlan és a mission készítõi mindig rengeteg ellenséget raknak be, ezzel játszhatalan lesz. ARMAHOLICról szinte már mindet kirpóbáltam, kevés jó van köztük.
Valamikor régen már 1x elmondtad 😄 sry
www.armed-assault.hu
én az ofpben még a finnekkel játszottam hasonlókat...mondjuk õk kikapcsolják a térképen a jelzéseket, a kurzort, persze a külsõ nézetet is, de még ezzel együtt is alakzatban ment a társaság...
egy ilyen játékhoz hozzátartozik az is, hogy van vezetõ, a játékosok követik az utasításokat, és pl nem kezdenek el lõni mindenre ami mozog
www.armed-assault.hu
Más : ezt a Coop módot meg lehet oldani csak ugye egyeztetni kellene idõpontot és valaki a gépén elindítja a küldit és a többiek rá csatlakoznak akinek legalább 4 megabites a NET-e . Nálam 512k -nál anno 9 embert bírt . Mikor volt ez a Demo aztán meglepték a gépemet mint a legyek .
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"