Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esti game már 7-en vagyunk😊 1.05-s server.

Server cím: arma.hu port: 2320 jelszó: nincs

Ha meg lesz létszám akkor (8 ember) TEAM GAME lesz 😊
Csá mindenkinek!
Ezt a játékot hol lehet letölteni vagy valaki el tudná nekem küldeni?Mert volt egy néhány oldal a honnan letöltöttemés mindig volt valami baja.Vagy nem volt meg végig,virusos volt...stb.A segitséget elöre is köszönöm!
[email protected]

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

lol! hehe. Micsoda másolásvédelem...
valahogy éreztem hogy valami buktató van a dologban 😄
akkor marad a demó ha még vannak egyáltalán rajta.. 😞

debHUKK
ha nem zavar hogy néha ok nélkül sirállyá változol, meg halsz vagy csak egyszerüen nem találsz el senkit mert akkora a szórása a fegyvernek akkor igen, tudsz játszani...

Harcolok, Utamból Kotródj!

Hali
Csak megkérdem, hogy lehet ezzel neten törtel játszani?
Mert a demó val játszottam csak ott nagyon gány volt(bugos)
osztán meg gondolom a full mégis csak jó nem?

debHUKK

Harcolok, Utamból Kotródj!

...

hi! pls adjatok linket ahonnan le tom tölteni!!!
Sry Pill, el kellett mennem, de majd ma (Hétfõ) 😄 Csak mondjátok mikor és én megyek 😊. TS-en fent leszek 😊.
Szedtem egy cracket a gamecopyworld.com-ról.

1.05-tel hogy csinaltad, hogy nem siralyozol? :/

#ofp.hu@irknet

Nem dob ki azzal.
Nem tudom, ha elmondjátok hogy, hogyan kell 107-el akkor oké, egyelõre 105 biztosan megy, jó az.

1.07!1.07!1.07!

"1.07 egyelõre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak."

Mert 1.05-tel nem dobalt ki?

#ofp.hu@irknet

Ma este 20 és 21 óra körül ha minden igaz tudunk jönni páran akik ma délelött játszottak. Remélem Ti is lesztek és játszunk pár jó kört.

Naugye jó az a server :>
Most már tényleg fel kell lendíteni az életet armahu-n.Gyertek csak nyuodtan ott is van mindenféle fórum nem kell félni nem lesz faszlámázás 😄

Hi.
Ha gondoljátok ma este is játszhatunk, egyelõre úgy néz ki ráérek. Nekem tetszett a tegnapi bár annyira nem voltam aktív, elég fáradt voltam.
1.07 egyelõre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak.

m1c1mack0
Ja vegre volt valami kis elet

Jó kis coop game volt a mai. 😊
Mérnem 1.07? Új Yasuval megy :>

m1c1mack0
-m a~v

m1c1mack0
ja de te meg tem sem avgy szerveren😊

Eljött az esti hent ideje 😄.
Esti game!

Játék 20:00-tól!
Server: arma.hu port 2320 jelszó nincs
Kommunikáció: Team-Speak segítségével.
Team-Speak server: ofp.hu jelszó armahu
Innen alakult ki az a közmondás, hogy: 'Vedd meg!'
(:

Jaja ez igaz csak hát a virágboltos game az már nem megy rajta . Ahhoz kell a saját szerver és a Hamatchi .
Tegnap elmaradt a CTI, de ma mondjuk 20:00-tól egy CTI????
Lehet jön 2 ismerõs is, ha 1.05 CTI lenne akkor biztos 😊.
Hmm ez a 40 fõs videó nem semmi.
Nem tudjátok honnan lehetne olyan coop missionöket leszedni amik teljesíthetõk is? 3 haverral szoktam multiban tolni, de a hülye AI irányíthatatlan és a mission készítõi mindig rengeteg ellenséget raknak be, ezzel játszhatalan lesz. ARMAHOLICról szinte már mindet kirpóbáltam, kevés jó van köztük.

Megtaláltam sry a fölös hsz-ért!
Tempi, hogyan is kell amodot felrakni csinálok egy mappát ami a modneve mondjuk cti, belerakom a file-okat és utána mit is írokû? 😄

Valamikor régen már 1x elmondtad 😄 sry
Jah egy 1.07 CTI mehetne!
szükséges addonok(kemény 2,5kb 😉 )

😊 Mostaniban, mikor szoktatok játszani? 😄 Én egy mai CTI-ben is benne lennék 😄
mármint hogy neked sem ment...😊

www.armed-assault.hu

Ja igen 4giga kell neki, ha kevés helyed van akkor a beta mappábol kiraksz mindent a gyökérkönyvtárba s felülirod a fileokat.

xD

Sry! Szerintem meg van a bibi úgynéz ki, hogy elfogyott a hely és így nem tudja befejezni a patch-et 😄.
Újabb hiba, mivel az elõzõ 1.07-ben volt hiba az 1.07 fix sem akar fel menni, az arma.exe (beta mappában lévõ)-re a patch CRC hibát ír ki, így nem telepíti a patch-et 😞.
Kihagyod azt ha kész akkor rá az 1.07.57 peccset s ennyi.

Hosszú ideig nem volt alkalmam arma-val foglalkozni, most megint van ( volt ) egy kis idõm armával foglalkozni, így feljöttem a fórumra és visszaolvastam a hsz-eket, egyikben megpillantottam az 1.07 beta patch-et, gondoltam kipróbálom, az ofp.hu oldaláról le is szedtem, ki is csomagoltam, erre elkezdem telepíteni telepíti-telepíti egyszer csak hiba üzenet, hogy xy.pbo nem egyezzik és vagy leállítod vagy ki hagyod. plz help.
Ja, ez itthon sose ment. Ezert hagytam abba.
Van magyar armaserver bazze' 😊
itt

miért, dedikált szerveren nem lehet coopozni? 😊

én az ofpben még a finnekkel játszottam hasonlókat...mondjuk õk kikapcsolják a térképen a jelzéseket, a kurzort, persze a külsõ nézetet is, de még ezzel együtt is alakzatban ment a társaság...

egy ilyen játékhoz hozzátartozik az is, hogy van vezetõ, a játékosok követik az utasításokat, és pl nem kezdenek el lõni mindenre ami mozog

www.armed-assault.hu

Huhh ennyire bele kell menni , hát akkor marad a krekk kivárás . Vagy pedig a Speedshopban megrendelem oszt jól van . Azért becsülöm tudásodat hogy így meg tudod matatni a registry-t én nem merem mert tuti kék halál lenne belõle .

Más : ezt a Coop módot meg lehet oldani csak ugye egyeztetni kellene idõpontot és valaki a gépén elindítja a küldit és a többiek rá csatlakoznak akinek legalább 4 megabites a NET-e . Nálam 512k -nál anno 9 embert bírt . Mikor volt ez a Demo aztán meglepték a gépemet mint a legyek .
Hát biztos van 1 társaság aki igy nyomja gondolom nonpublic serveren...

na ezért nem játszok én publikus szerverken - ilyet összehozni lehetetlen, taktikus játékosok nélkül azonban élvezhetetlen a játék

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

norbre
hogy érted ezt?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Hátha van nekik serverük

norbre
de amúgy komolyan.. taktika, irányítás, nem mindenki egy csomóban, nem mindenki egy irányba néz, fedezés, fedezékbõl fedezékbe mozgás stb

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"