Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

óvoda

tippeltem, hogy kb 1 fullos gépen elmegy fullosan 😉

Boconadi
micsoda? <#wow2>
hát igen, az nem az én sulycsoportom 😞(, na mind1 flaspoint2-re már talán jó gépem lesz, reméljhük <#rolleyes>

C2D E6800 Xtreme, 4GB RAM, dual 8800GTX/768 és voálá ;D

ez melyik játékból van? 😊 (nálam valahogy nemigy néz ki <#szomoru1>)

Seaweed
faszt! étolaj!
szilikonspré

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Bucser
Ha úgysincs jó géped akkor éppen elég szabadidõd van megírni a FAQ-ot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

írjad :>

Mi lenne, ha a sok pofazas helyett valaki megirna a FAQ-t?
Ugyehogynem... :/
Persze igy jobb, a sok luzer nem lebzsel majd a szerveren, mire lesz gepem ;}
"nem csak a saját árnyékodat tudnád esténként lõni a szerveren..."
Nálam ki van kapcsolva az árnyék :\

tpM vs tpM by tpM (najó, ez volt az uccsó, megigérem :p)

joebacsi
az emberek 99%a nem fogja átnyálazni azt a "pár" oldalt se, hogy megtalálja azt a néhány hozzászólást a sok közül, amiben van egy link, ha ez eddig nem tûnt volna fel...
sztem "kiverem, hogy eredetim van, és vegye meg mindenki, vagykapja be mer faszláma" arcoskodásokra töltött idõ felébõl aktualizálva lenne a faq (+webshop how to, mert - lehet nehéz elhinni - de nem mindenki utp kábellel a seggében született, és itthon még leginkább "bótbó" szeretnek vásárolni az emberek, ami arma esetében ugye kiesik), és kicsit változna az itteni hozzáállás, akkor talán nem csak a saját árnyékodat tudnád esténként lõni a szerveren...

uff 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fszlm ^^

betmen

#ofp.hu@irknet

😊

JAG1
És milyen jól teszi...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

wardogzombie
pfffff na ezt megkaptad<#nyes>

faszláma vagy sajnos

Bucser
A poén, hogy nekem eredeti DVD-vel aktiválkódott a védelem és baszta el a játékot... Azóta is fent van az 1.05-ös crack és nincs bajom. (a serial eredeti)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Icebird
Viszont nem lehet tudni hogy milyen szivatás maradt még bent, ráadásul a szerver exet is irja hogy cserélni kell, és meglehet hogy az eredeti játékkal rendelkezõk is szivnak emiatt😄
Hosszú távon meg megint csak nem jó megoldás föleg hogy 1hét és itt az 1.07.

m1c1mack0
hat utolag szidtam is magam hogy megvettem😊

L H Oswald HUN
"fizetõs fórumbannerrel" Te mirõl beszélsz?
Hmmm? <#idiota>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Vitality crackel nincsen sirálykodás...

Mondjuk a szuloktol lehet, hogy jo befektetes a jatek megvetele. Addig se jatarja a szajat a kolykuk, hanem elvan szep csendben a gepe elott...
Tudom, hogy ez egy <....> ország.Nem lehet elvárni mindenkitõl, hogy vegyen meg minden software-t.A néha bunkó 'vedd meg' beszólás meg olyanoknak szól akik nem képesek visszaolvasni ~2 oldalt, már le van irva ~1000x hogy itt meg ott a crack meg ez a jó verzió és yay még FAQ is van.Én se veszek meg minden gamet csak OFP-t meg ArmA-t mer pl OFP is jó volt ~2,5 évig modokkal meg minden most jött az ArmA megvettem mert ugygondoltam a BI megérdemli (hát nem 😄 ) de ez jó lesz ~5 évig.
Szóval kinek nem inge ne vegye magára.

mondjuk a fizetõs fórumbannerrel én biztos hogy kussolnék hogy mire telik meg mi a legfontosabb

L H Oswald HUN
Szerintem az elsõ variáció nekem sokkal szimpatikusabb <#fejvakaras>
Mert vannak akiknek nem apuka veszi meg a játékot és igaz,hogy össze tudná szedni a pénzt,de lehet,hogy akkor zsíroskenyéren kéne élni hónapokig <#hehe>
A másik variáció,hogy apukának se biztos,hogy ez a legfontosabb így sokaknak nem ad pénzt egy játékra,úgyhogy a lurkó kénytelen warezossal nyomni. (SZ.V.SZ.)

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Icebird
Gondolom nem nehéz kitalálni jelenleg melyik variáció szerint fut a szerver. Ennek ellenére egyik megoldásnál sincs nagyobb aktivitás.

le lehet szállni tempirõl
mindenki kérhet apukájától pénzt a szerverre meg a játékra
csak van aki inkább kurvákra költi

Csak a 8685 hozzászólásod egyértelmûen kinyilatkozta számomra azt az álláspontodat, hogy vonjuk meg a szervert a nem eredeti játékkal rendelkezõk elöl. Természetesen elnézést ha ezt nem így gondolod. A szövegkörnyezetbõl ez jött le. (8682-8685)
Továbbá a "vedd meg bunkó" stílus helyett, a "ez a funkció csak az eredeti játékkal megy" sokkal szimpatikusabb számomra, holott lényegében ugyanazt takarja.
Remélem nem sértettelek meg. Én nem gondoltam (mint betmen), hogy fûnyírásból szedted össze a lóvét. 😄
Köszönöm!

C
1.00-rol lehet rogton 1.05-re pecselni.

#ofp.hu@irknet

Sziasztok!

Az eredeti, 1.0-ás Cseh nyelvû alap ARMA-ra fel lehet rakni egybõl az 1.05-ös patch-et, vagy van itt is valami sorrend a patchelésnél?

Köszönetel:

C
wardogzombie
<#hehe><#email><#hehe><#taps>

neked qs 😉

Gyujtotted apu-anyu penzebol, meg egyszer ketezere' lenyirtad a fuvet a kertben....

#ofp.hu@irknet

wardogzombie
köce

aham és most mi rosszat mondtam?
jah és képzeld nekem se' apuci vette 2005 õsz óta gyûjtöttem. arról, hogy nekemmég nincs keresetem ugye nem tehetek és összegyûlt 11k abból képzeld a maradékot a szerverpénzbe dobtam 😉
(yay majd beszólásaimhoz igérem legközelebb több smilet rakok ^^)

norbre
-

jobb shift melletti kötõjel

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

wardogzombie
melyik bötû lenyomása után lehet irni a játékban?

Bucser
Nekem sem apuci vette meg, de nem is járok a serverre játszani...

Nem mindenkinek apuci veszi meg Tempi. Valakinek ki kell gazdálkonia. Pl. ismerek olyan illetõt, aki az ArmA árát bedobta szerverpénznek de még nincs meg neki az eredeti játék. Ha ennyire nagyon felvet a lóvé akkor ne csak játszani járj a fasza eredeti játékoddal a szerverre, hanem támogasd is. <#gonosz3>
az sirály 😊

m1c1mack0
ez furcsa, mert nekem osszejott meg mielott megvettem volna az originalet
lazan tudtam 1.05 el warezolni az arma.hu-n is csak neha ugye siralykodtam...

yay akkor meg kell venni :\

Nem tudnak, mar a szerverre csatlakozas nem jon ossze.

#ofp.hu@irknet

m1c1mack0
legyen a 2. mivel ugyis tudnak jatszani a warezosok csak neha majd siralykodnak egyet😊