Nekem elég vegyesek, persze még elég korai , de eddig ami számomra lejött, hogy ez igy egy kicsit csalodás.
Lehet, hogy ez csak egy amolyan demo féle amig az arma 4 megjön, de ha ezt a képességek bemutatására szolgál akkor ahhoz sztem nem üt akkorát, ha erre az alapra akarják épiteni majd az A4et és esetleg ujabb 8 évig használni.
Két lehetséges verziot látok, hogy ez nem egy képesség demo amibe mindent belepakoltak és tényleg csak az alap amire majd jönnek a bövitések és ez tényleg anynira az alap most ez szinte csak a alap kiásása
A második verzio, hogy tényleg benne van már minden , akkor viszont karcsu lesz hosszu távon.
Meg ha 8 éven keresztül tervezgették vagy ha csak az utolso 3 évben is , akkor is nem látok olyan nagy ugrást az A3hoz képest.
Töb lett az objektum a pályán és a házakba, jobbak lettek a fények árnyékok , sokkal messzebbre el lehet látni és talán jobban is fut, de
semmi olyat nem láttam amit eddig nem láttunk volna vagy nem lenen az elözöekben sőt vagy ott megvan itt meg nincs meg vagy nincs javitva.
A kocsi vezetése még mindig fura meg az animácio is hozzá, a karakterek nekem nem tűnnek annyira részletesnek , még mindig nincs normális sérülés és dinamikusan mozgathato tárgyak.AI és fizika.
ÉS még mindig olyan érzésem van mintha egy vadász játékban vagy egy túrázós hétvégi piknikre mennék lövöldözni, idilli kis madárcsicsergés gyönyörű tájakon lövöldözünk, semmi nem látszik abbol, hogy a területen harcok vannak és egy háboruban vagyok.