Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik driver?
Milyen op rendszer?
Csinálja más játéknál is, vagy csak itt?
www.smart-bus.hu
Ez a hiba mester úr,és eléggé bassza a csõrömet..Általában városok közelében jelentkezik meg amikor helizek^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Addigra beszerzek egy normális mikrofont is, és remélem majd láttok engem is gamelni a szerveren 😄😄 De várom már... mit várjak a játéktól?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a vállalkozó szellemûeknek alkalomadtán tartok onboard bemutatot 😊
kiváncsi vagyok ki mikor fog ugrani 😄
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
#17759: 😄 Csak ügyesen! 😉 Az erdõben fokozottan igaz, hogy fedezéktõl fedezékig, és lassan, nagyon lassan, jól körülnézve... 😉
www.smart-bus.hu
En nem latok semmit a futol, bokroktol, de az ellenseg vidaman kilo.
Na megyek, megnezem azt a helimeghagyast es belovom a szuperAI-t.
Solt ha csuklnai kezdesz, ne igyal vizet nem fog elmulni 😄D
Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333
www.smart-bus.hu
Kedves haverom jatszadozott vele, de mindig kiszurta neki, hogy masolt.
2.: Késõ délután már van mozgolódás, de az igazi forgalom este van! Menj fel TS-re este, tuti segítenek Vargoszék mindenben...
www.smart-bus.hu
ArmA1-nél én teszteltem az XP vs Vista dolgot, az égvilágon semmi különbség nem volt. Itt mondjuk lehet, hogy valóban lassabb Vistán, majd tesztelem. De egyébként, ha picit vágod az angolt, akkor egészen nyugodtan tedd fel a W7-t... 😉
www.smart-bus.hu
Pontosan mit is allit a videjomemoria beallitas?
Kezikonyveben ez benne sincs.
MAsik, meg a szerveren szokott valaki leni, mert en akar hanyszor felmegyek egyedul alldigalok ott😞
Van valami idopont, mikor erdemes oda neznem?
Vistaval az az egy bajom van, hogy valamilyen szinten lassitja a gepet jatekok alatt es mig a jatekok tobbsegenel ez nem lathato, mivel eros a vas, itt kijon, mert igy is maxra terheli a gepet.
Neztem mar vista alatt is igaz az is 32bites volt, de xarabbul futott.
www.smart-bus.hu
Ezt tessék bekapcsolni... és természetesen minden mást meg ki! 😉
www.smart-bus.hu
Sebesseg ugyan az, viszont a memot rendesen lekezeli es joforman soha nem tolt vinyorol, xp32 alatt azert kerreget, de ott nem kezelte le a memot.
www.smart-bus.hu
1x hasznaltam azt az idioma helit szallitasra akkor is visszauton lezuhant a leszallopalyan😊)
Utana kaptam meg a lazadok bazisanak a megtamadasat.
Gondltam nagyot hasznaljuk a uav-ot.
Oda kuldom erre neki megy egy fanak es megsemmisul😊)
Gondoltam oda megyek majd rendet rakok akkor magam.
3 vagy 4 apc, 1 tank, sok-sok gyalogos, ha begurulsz pancelossal azonnal kilonek, ha gyalog sunnyogsz az elso loves utan lonek ki, gondolvan ezert kaptam azt az egy agyuzasi lehetoseget, mert azt itt kell elloni, no meg a kuldiben is benne van, hogy hivhatok segitseget +1 agyuzast.
No a lenyeg, hogy a heli lezuhanasa ota ez mind eltunt.
Se segitseg, es meg az agyuzasomat is elvette igy nem tok vele mit kezdeni.
Visszatoltom egy regebbi allasom ahol meg van heli, megnezem akkor is elveszi e az agyumat.
Udv
Charlie
Beadja a következõ küldetést!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
nem csak nekünk ilyen, a legtöbb lokalizáció kula, szinte mindegyiknél olyan visszajelzések jönnek (fórum), hogy google translate volt az egész.
szal' a fordítók helyett inkább a bohemia fejét kéne cseszegetni, amiért 2009-ben nem képesek egy normális toolt adni.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Kázmér közlegény szolgálatra jelentkezem!
Elõélet:
ofp/arma1
fs sorozat
il2
americas army
battlefield 1-2
liveforspeed és még tucatnyi autó szim.
Képesítések:
Szolnoki repülõgépmûszerész szakközépiskola és kollégium
Jogosítvány
Gépjármûparancsnoki engedély
amd-65
pkmsz
lesz helyem? 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha valaki szeretne 1 ezrest spórólni, dobjon 1 mélt telefonszámmal, felhívom: [email protected]
Bp-i vagyok és nem szeretnék postázni, Bp-n belül szállítást meg tudom oldani.
Valamelyik nap remélem leszek TS-n, oszt "eligazítalak"! 😊 Addig gyakorold az agyaggalamb szerepét, egyelõre arra specializáld magad! 😄
Egyébként igyekszik mindenki azt a szerepkört választani, amiben a legeredményesebb... majd kialakul mi áll kézre... ha meg nagyon nem megy, egy jó sofõr mindig elkél, nem muszáj neked lövöldöznöd! 😄
www.smart-bus.hu