Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Ja bocsi nem tudtam, csak itt felül 64-re van állítva a szeró ebbõl gondoltam ,hogy ennyi a max. Na szóval a kérdésem ,hogy szoktak-e lenni ilyen komolyabb csaták és ha igen mikor ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

DrRadon
Hatni tudni kell.

Ez lanparti volt?

DOGMAN
Mikor már fél órája vártunk, hogy mindenki menjen be az eligazításra, de mindenki összevissza lépett ki/be.
Azt ZSybert elkapta az ideg és belelõtt egy párat a plafonba igazi stukkerbõl(riasztóval persze). Olyan csend lett mint az állat.😄😄😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
Ica vazeg kicsordult a könnyem <#rinya>

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Miért pont 64? 1-gyel toltunk már 60vs60-at is 😊

csige791
Szokott olyan lenni magyar szeron, hoy egyszerre 64 ember van fent es fasza rendes battle ? Tehát nem coop, hanem 32-32 user ossza egymast.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Icebird
Minimum ennyi embert ArmA2 alá!😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Napokig lehetne sorolni, hogy mit csinalhatna me'g a bis, de nem fog semmi ilyesmit.

#ofp.hu@irknet

Nincs valami ötlet fórum a BISnél, vagy valami modder csapatnál? Gondolok itt arra, hogy amikor valami nagyobb repülõvel megyünk (MV22 vagy C130J) és ejtõernyõs ugrás lesz, akkor lehetne a pilótának állítani a lámpát... tehát a piros lámpa a készülés az ugrásra, zöldre ugrás... ki lenne világítva a belsõ tere a repülõnek... és így lehetne felkészülni egy ugrásra, mert van hogy próbál a szerencsétlen pilóta beszélni h JUMP!!! de a sok idiota bent marad és a 15 emberbõl kiugrik kb 10...

én is csak pár buggal találkoztam amit túl lehet éllni de ahogy haladsz elõre a kampányban úgy csökken az fps 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

PhantomAss
kipróbáltam, kellemesen csalódtam
nálam sokkal jobban megy mint az arma, és nem is találkoztam nagyon bugokkal
ha ez így megy tovább ezt is megveszem 😊

GOOBY, pls

csige791
Na részt vettem az elsõ játékban a magyar szerveren. Összesen 14 szer haltam meg abból kettõ öngyilkosság volt 😊

én csak magyaról angolra alakító linket találtam
Icebird

Egyébként itt segíthettek a magyar verzión.

Megállítóerõ. Egy M1911-gyel egy lövés mellkasra és vége 😊

magyarosítást honnan lehet letölteni ?

elõre is köszi
DrRadon
Volt/van/lesz védelem, de én még nem hallottam olyan járékról, amiben nem lehet csalni.

Egyébként jobb a vs ArmA2-ben mint az elõdben, annak ellenére, hogy itt kissé nehezebb egy lövésbõl frag-et szerezni. Valahogy mindenkinek vastagabb a bõre és ezért nehezebb kilyukasztani. Szóval, lehet hgy több vérpistike fog rákattanni a multizásra, ami több csítert is jelent. Majd írtjuk õket. Anti-csít csíttel.

DrRadon
Pláne, ha valamelyik BIS fejlesztõ az, aki egy kis mókára vágyott (akkor dupla kínzás😊 )

Pont azon röhögtünk vargosszal, hogy miért van az, hogy coop-ban néha, elvétve olyan élethû az AI (kihajol, fedezékbe bújik, rálõsz és menekül), aztán rájöttünk: néha fellopakodik egy-egy BIS által fizetett játékos és az AI bõrébe bújik.

ez nem jó hír 😞
nincs semmilyen csíterek elleni védelem a játékban? vagy idõvel úgyis otthagyják, mert "szar és kübbenis a kóóóda kiráj!!!" - nyelvtani hidakba nem belekötni, direkt írtam pistike stílusban - és akkor marad a normális közönség?

Aljas módon megtudnék kínozni egy ilyen kis gyíkot...

www.smart-bus.hu

DrRadon
Átlõnek a falon, akárhol vagy (spawn, bunker, tökmindegy), mindenki keresi õket de sehol sincsenek, aztán nagy összefogás, kickelés és mehet tovább a játék.

Icebird
Könyörgöm, akasszuk fel!😊

PhantomAss
aha!
köszi

GOOBY, pls

Neeeeeeeee.... hogy? Mit csinálnak?

www.smart-bus.hu

DrRadon
ÉLJEEEN!!! Megjelentek az elsõ csíterek a CTF mapokon. Nagyon boldog vagyok 😞

directx március... ( talán )

Kell a directx9 csomag a Vista alá...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
hali
leszedtem a demót, de nem indul el: x3d audio dll nem található
van vkinek ötlete?
(vista 32)
köszi

GOOBY, pls

7900re én még a demot se töltöttem volna le

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DrRadon
Hát te merre jártál az elmúlt néhány évben? Mindegy... zanzásítva összefoglalom: 7900GS után nem 100.000-nél kezdõdik a következõ szintû VGA.

Megvan a játék.
Én nem tom mi baja van de egy hajón vagyok azt van pár ember azt kész semmit nem tudok csinálni!

Kipróbáltam végre a demót. <#smile> Egész jó játéknak tûnik, de valami rettenetes bugos. <#shakehead> Már a gyakorló küldetést se tudtam megcsinálni, mert beragadt, mikor fel kell venni egy sebesültet. A multi közben lefagyogat. <#rolleyes> De jónak tûnik, nem adom fel. <#nyes>

Katonás rend és fegyelem... még a felettesek is figyelnek! Tán meghaltam, ez meg a mennyország? 😄

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Megkérnék mindenkit, hogy normális hangnemben próbáljon fórumozni, ha meg valami nem tetszik neki, menjen szépen máshova!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

<#kuss><#taps>

Egyébként, ha már a sor eleji kezdésed nagy betû, a solt miért kicsi? Tudom, hogy utálsz, na de ennyire? 😄

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Dolgozom az ügyön solt.

Uninstall! Ezzel a címerrel pedig ami a logódban van, illene kultúráltan viselkedni!

www.smart-bus.hu

Nincs, de ezt most fejezd is be. Ott a demo, vagy olvass vissza jó sokat... Megjelent, nincs több warez a fórumban...

www.smart-bus.hu

Balazs15
bráháháhá de jol fut ez a szar....és ezé vegyek 100 ezres videokarit...a nagy lofaszt

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Falcon87
Szerintem olvass vissza...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

esetleg ha csak kipróbálnád akkor arra ott a demo. Még kicsit frisebb is mint az utolsó patch-el a játék 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

nézd meg ezt a linket, így menni fog!

de valahogy biztosan megoldható
de itt nem fogunk neked segíteni, mert a boltokban már kapható.
8000 Ftért.
Tessék elmenni megvenni.
Fõleg ha megy a gépeden, mert akkor nem lehet neked akkora érvágás az a pénz 😉

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

gns genesis-re utal, így emiatt sajnos nem. a játék már megjelent, pár hete még lett volna help, de így már nem.

no, a demó frissebb, mint a retail.
lehet nyelvet váltani (woooot), AA állítható a beálíltásoknál (szal nem kell a configban állítani, árnyék is marad 😊), meg nekem gyorsabbnak tûnik.
Ohara írta, hogy terveznek egy gyors hotfixet, ami a retailt a demó szintjére hozza (verziószám tekintetében 😊)

Az alábbiak közül amit még nem tettél meg, azt tessék végrehajtani katona! 😊

- CCC-ben a ventilátort rögzíted mondjuk 75%-n. Nem hiszem, hogy melegedés, de biztos ami tuti.
- Rakd fel a legújabb directx-t.
- Rakd fel a 9.6-s drivert, de a régit rendesen tessék eltávolítani. Uninstall, újraindít csökkentett módban, driver cleaner, újraindít, telepít.
- Minden beállítást tegyél alacsonyra a játékon belül.

Ha ezek után is ilyen, megyünk tovább! 😊 Hajrá... 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Win XP pro, hogy pontos legyek^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

macleody
Vedd lejjebb a grafikát.
Scottt
SAPPHIRE HD4830 512MB GDDR3 HDMI PCIE
9.5ös Catalyst
Win xp 32bit
Csak ebben az egy játékban másban nem(Arma 1ben sem)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"