Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Azt ZSybert elkapta az ideg és belelõtt egy párat a plafonba igazi stukkerbõl(riasztóval persze). Olyan csend lett mint az állat.😄😄😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
#ofp.hu@irknet
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nálam sokkal jobban megy mint az arma, és nem is találkoztam nagyon bugokkal
ha ez így megy tovább ezt is megveszem 😊
GOOBY, pls
elõre is köszi
Egyébként jobb a vs ArmA2-ben mint az elõdben, annak ellenére, hogy itt kissé nehezebb egy lövésbõl frag-et szerezni. Valahogy mindenkinek vastagabb a bõre és ezért nehezebb kilyukasztani. Szóval, lehet hgy több vérpistike fog rákattanni a multizásra, ami több csítert is jelent. Majd írtjuk õket. Anti-csít csíttel.
Pont azon röhögtünk vargosszal, hogy miért van az, hogy coop-ban néha, elvétve olyan élethû az AI (kihajol, fedezékbe bújik, rálõsz és menekül), aztán rájöttünk: néha fellopakodik egy-egy BIS által fizetett játékos és az AI bõrébe bújik.
nincs semmilyen csíterek elleni védelem a játékban? vagy idõvel úgyis otthagyják, mert "szar és kübbenis a kóóóda kiráj!!!" - nyelvtani hidakba nem belekötni, direkt írtam pistike stílusban - és akkor marad a normális közönség?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kell a directx9 csomag a Vista alá...
www.smart-bus.hu
leszedtem a demót, de nem indul el: x3d audio dll nem található
van vkinek ötlete?
(vista 32)
köszi
GOOBY, pls
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én nem tom mi baja van de egy hajón vagyok azt van pár ember azt kész semmit nem tudok csinálni!
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként, ha már a sor eleji kezdésed nagy betû, a solt miért kicsi? Tudom, hogy utálsz, na de ennyire? 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
de itt nem fogunk neked segíteni, mert a boltokban már kapható.
8000 Ftért.
Tessék elmenni megvenni.
Fõleg ha megy a gépeden, mert akkor nem lehet neked akkora érvágás az a pénz 😉
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
lehet nyelvet váltani (woooot), AA állítható a beálíltásoknál (szal nem kell a configban állítani, árnyék is marad 😊), meg nekem gyorsabbnak tûnik.
Ohara írta, hogy terveznek egy gyors hotfixet, ami a retailt a demó szintjére hozza (verziószám tekintetében 😊)
- CCC-ben a ventilátort rögzíted mondjuk 75%-n. Nem hiszem, hogy melegedés, de biztos ami tuti.
- Rakd fel a legújabb directx-t.
- Rakd fel a 9.6-s drivert, de a régit rendesen tessék eltávolítani. Uninstall, újraindít csökkentett módban, driver cleaner, újraindít, telepít.
- Minden beállítást tegyél alacsonyra a játékon belül.
Ha ezek után is ilyen, megyünk tovább! 😊 Hajrá... 😉
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
9.5ös Catalyst
Win xp 32bit
Csak ebben az egy játékban másban nem(Arma 1ben sem)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"