Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a topicban ajánlják a Nexway féle online letöltést, bár 45 eurós árral kell számolni ez esetben.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tudnátok segíteni, hogy egy ilyen gépen milyen minõségben futna a játék 1650*1080as felbontásban?
Core2Duo E8400 proci, 2GB Ram, ATI 4850 VGA
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Egyébként a Q9650 mellett vannak más négymagosak is, egy Q8200-essel is jól járnál és csak fele annyiba kerül.
Csütörtökön érkezik az eredeti ARMA II-õm. Pár hete halt meg a Geforce 8800-am, most ideiglenesen valami ratyi olcsó kari van a gépben, minimumon épp hogy eldöcög.
Kérdésem: Hamarosan veszek új video karit, szinte csak az ARMA miatt, melyiket szereti jobban ATI vagy nVidia ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Aztán ez a lokalizáció is példanélküli abszurdumot szül amikor a multi játékban a chat sorban minden második rádióüzenet sor más nyelven jelenik meg, német, angol, magyar, cyrill betûs ruszki stb. minden van ott. Ebbõl még az elsõ 3 elmegy de a 4. már tényleg nehezemre esik. What were they thinking??
Ha a géped nem bírja, akkor rakd 100%-ra, és vegyél vissza a látótávolságból, a textúra és árnyék minõségbõl, stb...
Lehet, hogy csak egy naiv elkepzeles, ha pl a quake, netan a bf netkodjat ala tennek jobb lenne, a helyzet. De itt igazabol fogalma sincs az embernek hany egyseg, hany ember loveset kell szanaszet kuldeni a vilaghalon, hogy mindenkinel ugyanaz tortenjen, szoval lehet, hogy azok is elvereznenk egybol.
szerintem
szerintem
A TK-zós retardokat elkezdtük kick-elni, azóta javult a közbiztonság a bázison.
( mellesleg ezért ( is ) kell a full HC beállítás, akkor kevesebb gyogyós talál oda )
www.smart-bus.hu
Koszi,leszedtem..
Csak ez egy file amihez kell vmi progi ami megnyitja..?
Vagy az arma2 konyvtarba kell tenni es a jatekban tudom megnyitni..?
Ha kell vmi progi, melyik az..?
Amugy az emlitett dolgokat mar sikerult megoldanom a "trial & error" modszerrel..nem volt valami termekeny 1 egesz napom rament, de meg igy is eleg furcsa dolgokat muvelnek az AI emberkek...
Remelem ha sikerul az editor tutorialt szora birni akkor tokeletesithetem a"tudasom"..
Csako...
747 HEAVY
Itt egy nem túl jó fordításról van szó, amit ráadásul NEM LEHET ÁTÁLLÍTANI! Ez itt a probléma. Örülök, ha egy játék magyarul jelenik meg, de hagyjanak választási lehetõséget, hogy legalább eldönthesse az ember, hogy neki melyik kell (ahogy más változatoknál is lehetséges volt).
Itt azért egy angol hangos rádióüzenetekre jött rá egy magyar szöveges rész. Olyan amilyen. De fõleg olyan ...
Részemrõl leálltam a témával kapcsolatban, de jó lenne, ha 1x lehetne választani vagy lenne egy magyaról angolra nyelvi pack, ahogy lett egy németrõl angolra pack is. 😞
A medve nem játék.
Én örülök hogy végre több játék jön ki magyarul.Sokkal nagyobb élmény volt hogy a Crysis-t is magyar szinkronnal lehetett végigvinni.
Nemcsak ment hentelve elöre az ember hanem jokat derült a poénokon és a töténetböl is többet megértett.
Arrol nem is beszélve hogy más programoknál minden környezö ország nyelvét lehet választani csak a miénket nem.
A medve nem játék.
A játék motorjának két felbontást kell megadni. Az elsõ a kijelzõ fizikai felbontása. A második az a felbontás, amiben a játék motorja számol, ha 100%-ék, akkor ugye natív megy a kijelzõ felbontásában. Ha 150%, akkor mondjuk 1920x1080-as fizikai felbontásnál 2880x1600-at számol a 3D motor, és azt átméretezi 1920x1080-ra - sokkal finomabb képet lehet kapni, saccperkábé mintha élsimitás lenne bekapcsolva, de persze a játék lassabb is lesz, hiszen többet kell számolnia. Ha lejjebb veszed, akkor a 3D motor a kijelzõ felbontásánál kisebbet fog számolni, például 1920x1080@60%-nál 1152x648-ban. Ez azt jelenti, hogy a játék gyorsabb lesz, de látható kép kevésbé lesz éles...
A grafikai beállításokban mi ez az Irás optimalizáló?
Mert minden beállítást feltehetek maxra akkor is megvan a 25-35 közti FPS-em de ha ezt felteszem olyan 100 körülire akkor mindjárt lemegy az FPS-em 15 re. Ha meg leveszem 50-re vagy 60-ra akkor meg nagyon homályos és a távoli tárgyak nagyon rondák.Csak nálam van ez?
#ofp.hu@irknet
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
Mi ez?Mire jó?
"alapértelmezett": Mihez képest?
Ötletek?Nekem nincs...
www.smart-bus.hu
Vagy rosszul emlekszem ?
Ha megnyomja az ember a 8-as gombot egy csomo alakzatot fel lehet venni, amit szepen meg is csinalnak.
szerintem