Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld csak ki a 3. küldetést, az "Ellentámadás" címût. A város belsejében bizony van hogy 1 számjegyü lesz az FPS érték. Én is normalra raktam mindent ( bár így játszhatatlan a kép a postprocess miatt).
E5200@3,0GHz - 4850 512 MB - 4 GB RAM
legelsõ hozzászólás a gpu-snál:
"Senior Member
30.05.2009 15:01"
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
A weboldal számláló szerint mindegyiket több százszor letöltötték, jött is bug visszajelzés, amiket javítottam.
Na ez pont nem volt benne,😄 és még így is magasról veri a mostanit minõségre.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Az 1.02-es peccs van fen.. tapasztalt valaki ilyet?
Ha esetleg adna valaki utbaigazitást ilyenkor mi a teendõ az nem lenne rossz.. vagy hogy hol találom ez a Lopotev gyereket ..
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A cpu tesztnél pedig gyanúsan alacsonyak az fps értékek... az én [email protected] + 4870-m nagyobb fps értékeket hozott még az 1.01-l is, ennél nagyobb beállításokon...
www.smart-bus.hu
CPU : ArmA-2-tested-Benchmarks-with-18-CPUs
Vidcard : Armed-Assault-2-Graphics-card-benchmarks-and-visual-quality-compared/
De a konklúzió nagyjából ,hogy senkinek nincs elég jó gépe hozzá 😊
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
www.smart-bus.hu
//off
Sajnos ezt tapasztalom bár én sem ezt várom.
Nálam a korrekt vagyok, ezért elvárom, hogy korrektek legyenek velem szeben elv a befutott. Sajnos az esetek legtöbbségében ügyeskedõkre, a szabályok kijátszóira akadok. Ez alapján alkottam a véleményem.
//on
Az Arma2 szerveren lesz majd sokemberes megmozdulás, kezdõknek/freshmeateknek?
Mennyire javasoljátok a belsõ hangkommunikációt? (Ötlet szinten jobbnak tartom mint a ts-t a csatornázhatósáûga miatt)
Mivel különbözõ régiókban idõpontokban kerül kiadásra, (Steam, stb.. ezt Cifu vágja) gondolom el akarják kerülni, a szürkeimportot... paszz más ötletem nincs rá, arma1-nél is mire megcsináltam a több nyelvû telepítõt+magyar bétát addigra valamelyik peccsben választhatóvá tették az összes nyelvet.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Amúgy, nem tudod mi lehet az oka/mit kéne átírni, hogy
A: az élsimítást, ami 1.2nél le lett tiltva, ingame is ki-be lehessen kapcsolni, ne csak manuálisan configot barmolva?
B: ide vonatkozna az a kérdésem is, hogy mi lehet nem beírva vagy beírva, hogy nem engedi csak a magyart választani, holott szemmel láthatóan megvannak a spanyol, lengyel, cseh, német, angol nyelvi fájlok is a language résznél?
A medve nem játék.
Persze megy modként arma2-ben, már leteszteltem, szóval bármikor uninstallálható lesz a játékról.
A bistudionak nem adom, gondolt volna rám mikor kiadta másnak 😊 free stuff rulez. Aki akarja felteszi aki meg nem az nem.
Köszönöm...
www.smart-bus.hu
Ha nem érdekelne akkor nem csinálnám.
Atomjó kijavítani a szövegeket egy hardcore
OFP mikor megjelent, egész arma 1-ig (ahhoz akkor már kevés volt a gépem) a fél életemet OFP-zéssel töltöttem.
Magyarország elsõ OFP lanparty-ját rendeztük Balatonlellén, ehhe alig fértünk be a kéróba, volt aki a lépcsõfordulóban kuporgott a gépe mellett 😄 Aztán az elsõ szerver...ezek mind nem letek volna ha az elején nem jön össze egy jó közösség. Sajnos már kevesen aktívak az akkori csapatból 😞
egyébként ez a hivatalos csak annyira tré, hogy egyes mondatok pont az ellentétét jelentik a magyar fordításban, mint az eredeti angolban.
Engem az angolosítás érdekelne, szóval elõre is hálás köszönetem a fáradozásodét.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
szerintem
Hála z égnek semmi közöm a gyári fordításhoz.
A magyar forgalmazó felkeresett, (kb fél, 1 éve) hogy segítenék-e a fordításban (moddolás stb), meghogy felhasználhatják-e Arma1-hez a magyarításomat - meglebegtetve egy ajándék Arma2-õt elõttem. (megvan az email 😄)
Mondtam nekik hogy arma1-et nyugodtan fejezzék be (single kampányokat) azt adják ki ha a nickem feltüntetik. Arma 2-höz meg ha a fordítást(nyers szótárasat) megcsinálja valaki segítek tesztelni.
Azóta se hallottam felõlük...
Végülis megvan mamit mondtak itt egy nyersre lefordított arma2 majd én rendbeteszem nekünk
Ehhee <#confused>#confused>
mert 4Gb ram + 1Gb VGARam és egy szaros x32-es xp-n nyomom 😊
Ha érezhetõ a különbség a win7-en akkor lehet újítanék 😊
HD ready native-ban (1366x768) elég jó megy a dualos 7xxx procimmal, meg a 4850-esemmel. Bár néha érezhetõ kis röcögés...
Jövõhéten szabin vagyok akkor rágyogyulok az A2-re haverral és coopban végigtoljuk a sznorry-t 😊
A medve nem játék.
Már írtam: készül a magyarítás magyarítása 😄
Én csináltam az OFP-t és az Arma 1-et is a command felület, rádióüzenetek, és a menük 100% ban meg lettek csinálva anno mindkettõben.
Jelenleg majd minden nap foglalkozom az Arma2 magyarítás helyrepofozásával.
Készítek olyan opciót is a telepítõben, hogy aki akarja angolt csinálhat a magyarjából.
Türelmet kérek, kb. a szótárazás minõségi szintjén van a "gyári" magyarítás megcsinálva, ha én csináltam volna, kb 40%-osnak mondanám 😄
Több ezer sor szöveget kell átnéznem és a játékban KIPRÓBÁLNOM hogy jó-e.
Mondjuk a bistudió is lemehet a csába, az a felirat a menü gombjain, hogy "Alapértelmezett" kb 8 helyen szerepel a nyelvi definíciók közt. Meg kell számoznom õket, majd a játékban megkeresni hol melyiket írja ki és annak megfelelõen módosítani.
www.smart-bus.hu
Az Editing Guide egy pdf kiterjesztésü file. Nem kell bemásolni sehova.
Valami Adobe, vagy acrobat readerrel simán meg tudod nyitni. Ezt viszont le kell töltened és telepitened ,mert nem része az oprendszernek. Velem valami progi installja mindig felrakatja, ezért nem tudom ,h nekem hogyan nõtt ez ide a gépemre. De nálunk tájékozottabbak is olvassák ezt a fórumot, biztosan kapsz ötleteket pdf fileok megnyitására.
Fõleg ,h már karnyújtásnyira kerültél, h betekinthess a küldetésszerkesztés bibliájába <#vigyor2>#vigyor2>
Amikor én ezt felfedeztem, kábé olyan érzés volt ,mintha kaptam volna ajándékba egy varázspálcát az Armához.
( Azóta van is egy kitûzõm "H.Potter" felirattal )
A hasonlat annyiban is fekszik, h azért nem minden "varázsige" müködik. Vagy csak nem úgy ahogy azt te szeretnéd.
De az biztos, h innentõl lényegesen egyszerübb lesz az életed.
Sok Sikert !
www.smart-bus.hu
nekem 1 gigás kártyám van 4giga memóval... meg egy gagyi E4500 😄
Másodszor pedig azért már van jó pár Dx10-es játék, és nem áll szándékomban azért XP-t használni, mert egy-két játék leragadt a Dx9-nél. De ezt már egyszer végigrágtuk. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgyhogy vedd csak meg azt a négymagost és lehetsz a szerverünk.
Hülyén hangzik, de ez szerintem cpu limit... :S
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kampányon kívül, ahol nincs annyi AI ott jóval több az fps, de például ha repkedek, hiába van 40-50 fps, a terep alattam akkor is darabosan töltõdik. ( mondjuk ez lehet a "csak" 512mb vga ram miatt )
Lehet, hogy a 64 bites Vistát egyelõre nem szereti, de ettõl függetlenül az a gyanúm, hogy ilyen felbontás mellett ( 1680x1050 ) a kampányhoz már igencsak kell a négymagos cpu, és az 1gb-s vga. Persze csak annak, akinek nem elég a normal beállítás, és a 2km látótáv... mondjuk nekem! 😄
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3