Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Csokkolom!

Megérkezett az eredeti ARMA II-õm. (Eddig törtel toltam, tesztelés céljából.) Mindenképpen a multiplayer része érdekel a dolognak, már átolvastam az armed-assault.hu erre vonatkozó szabályzatát. Viszont kérdéseim vannak 😊 :
Ha jól sejtem a magyar szerveren van egy kialakult törzsközönség akik mindig ott játszanak. Érdemes egy valamire specializálodni, pl Pilóta, mesterlövéz, sofõr, Tankban lövész, stb... Vagy mindeni mindig máss szerepet tölt be amihez éppen kedve van ?

Ha érdemes specializálódni, akkor miben van hiány és az leszek 😊 Lehetõleg valami támogató "kaszt" lennék, mert szarul lövök. (Live for Speed a szakterületem, ott meg nem igen kell lõni)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ki is mondta mikor mondta itt,hogy az Armory vagy mi menürészen tud jókat elökörködni?..Hát úristen,mekkora a hangulata,egyedül a dögnagy terepen,közben a küldetések jönnek be..amiket sorra elbukom..agyaggalambok kiröhögnek..vadászatkor egy állatot nem láttam...de hatalmas a hangulata😊
lõtéri szreplésem siralmas...még a lézeres irányzék ellenére is sokszor nincs "koppanás és találat"
vagy nem veteránban kellene lennem és HUDom is lenne😊
ahha...nem tartozék a c4 hanem találjak😊
nem lesz könnyû,újrakezdtem és felfedeztem a kiképzõ részt..lesz dolgom,hogy képben legyek..már a "paintball"nál lövésem sincs,honnan szednek le így HUD nélkül😊)
DOGMAN
"hátizsák": G gombot nyomd
A célpont felrobbantása több féle módon is történhet.
csak pár darab:
Rakétavetõvel belenyomsz párat (2-3-4) fegyvertípustól függõen.
Idõzíthatõ bombát teszel alá, biztos távolba slattyogsz majd robbantasz.
Beszállsz egy másik páncélozott jármûbe, helibe, és annak a fegyvereivel robbantod fel.
Ehhez a fenti dolgok kellenek: rakátavetõ, vagy idõzített bomba, vagy tank, vagy heli. Ezeket ha single kampányt játszol a készítõk odatették valahova a terepre, ha csak editorban kószálsz, akkor elõtte neked kell betenni a küldetésbe a megfelelõ fegyvereket.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

azért az a 32 oldalnyi kis füzetecske (ami ha úgy veszed, csak 16 oldal, vagy csak 8, mert nem teljes a4 😊) csak nem olyan megerõltetõ, abból minden kiderül 😊

Tök szépen néz ki meg minden,csak segédfingom nincs róla mi micsoda,mi van a hátizsákomban meg hogy mûködnek a dolgok...lövök a levegõbe,meg körbejárom a célpontot,de hogy teszek rá bombát és robbantom fel meg ilyenek,az már nekem CoDhoz meg MOHAhoz szokott egyszerû agyamnak magas..és általában itt szoktam megunni az ilyeneket
offkorzreg
ARMA 2 (c) Bohemia Interactive *CLONEDVD* ITWINS 77x100 MB

Ne is mondd... Nyalcsorgatva nezem a Youtubeon az Arma2 videokat.
Nagy a kisertes, h elszaladjak a teszkoba a progiert, meg osszedobjak egy uj gepet. De van mas koltseges hobbim is, es ott egy esszerubb beruhazas lenne kilatasba. Ilyenkor mindig megy az agyalas, h melyik kezemet harapjam meg. <#wow3>

mas:

Figyeled,h Mici direkt ( kibaszasbol ) nem szol mar egy ideje, hatha elfeledkezunk rola, meg a hulye logojarol. Egy csomot kell szkrolloznom lefele, ha nezni akarom a "meccset" <#nevetes1>

Sry. a karakterkepzesert, itthoni gepemen nincs ekezet.

holnap jön a demó

DOGMAN
gyere skypra ha ráérsz...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Viktorr
Sziasztok!

Hadjáratban a helikopter lezuhanása után van valaki,aki a Napához menekült? Amikor a rejtekhelyükön vagyok,az embereim nem mozognak,ezért nem is tudom elkezdeni a missziót! Ez bug lehet,valaki más is tapasztalta ezt? 😞

Mr_no_NaMe
jó-e?
Jaja... azért ilyen olcsó, mert %-t kap a BIS a CPU gyártóktól! 😄

www.smart-bus.hu

Vagyok annyira ultra liberális, hogy asszem ezzel egyet tudok érteni... jogos megközelítés.

Más:

Próbálgattam... elfordultam, és hirtelen visszakaptam a fejem, de akkor is ugyanazt csinálták... vagy nagyon gyorsak, vagy nem történik tényleg semmi. Esetleg látják, hogy mikor nézek oda... komolyan kezd megmozgatni a téma! 😄

www.smart-bus.hu

thx
Mindkettõ.

Erre csak annyit mondok..Witcher...
a sima magyar kiadású alapjátékhoz ingyen és bérmentve írtak az "enhanced patch" mellé nyelvi patcheket..amiket egymás után pakolgattam fel és szinkronból válthattam át a menüben egy csúszkával angolra vagy éppen lengyelre,magyar felirat megtartása mellett!!
Ez Single v. Multi?
óó, pirsönö morgolosta...Huss, fohászom száll feléd kedvelátos zümmögényem!
Adam II
Úgy tûnik a hadjárat mindenki gépét kifekteti még azokét is akik jóval az ajánlott gépigény felett vannak. Nálam (E8400 3.0Ghz, HD4850, 2GB RAM) normal beállításokkal megyeget de a városokban zajló küldik kissé akadoznak. Ráfér még néhány patch meg egy jó kis optimalizálás.

Ha engem kérdeztek, szívesebben üldögélek a Ló és Lovászban , mint vogon zsilipekben Arthurral <#vigyor0>

Bazze, lassan nem értem mirõl kvartyogtok. Szereznem kell 1 bábel halat 😊

köszi az infót!

épp ezért lenne jó, ha kiadnák végre a linuxos szervert, mert ahhoz root jogom van, távolról ssh tunnelen vnc-n szoktam bütykölni.
az arma-t már áttöltöttük, csak az a fránya bináris hiányzik.
kampány coop nagyon nem izgat, azt néha 1-1 cimbi miatt játszunk, de akkor csak hostolunk egyet sajtgéprõl, oszt jól van 😊

ahogy nézem, az arma1-hez is igen késõn jött ki a linuxos bináris. szóval sok jóra nem számíthatunk (win server license-t nem fogunk venni, illetve mindenünk linuxos (itt legfõképp az swgemu a lényeg 😊))

Valóban nem sok a 8 ezer. Többre számítottam, mivel az elõzõ részt is tizenakármnnyiért rendeltem. De ezek nem számok ha azt veszed ,h a gépekre mennyit fogunk költeni ,h elfusson rajta a mûsor.

DrRadon
Áááá, esélytelen. 2 deci pángalaktikus-gégepukkasztó után felõlem az egész univerzumot eltolhatják amiatt a rohadt csillagközi bekötõút miatt.

DOGMAN
OFF
Remélem minden évben május 25.-én ti is egész nap törölközõvel mászkáltok, hátha véletlen erre jön egy vogon hajó, és elstopplohattok ebbõl a galaxisból 😄
ON

nah valaki már sunyiban tolja a szerveren...
Bezzeg én meg dolgozom. pff...
😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

[NST]Cifu
A problémák a következõk:

-A szerveren fent kell legyen egy teljes ArmA2, mint a csaknem 9 Giga terjedelmével.
-A kezelése miatt a legjobb ötlet az, ha folyamatosan hozzáférhetsz fizikailag a géphez, miután a távoli felügyelet része nem a legtökéletesebb (pl. Addonok kezelése).
-Ha kampány co-opot akarsz, akkor azt nem lehet dedikált szerverrel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DrRadon
"De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom"

Szerintem örülj neki. Gondolom 13-14k-t nem adtál volna ki érte. Mert ha lehet benne nyelvet választani (angol, német) akkor ennyibe fájt volna.

háát nekem az lenne az alapszint ami a mw3 intrója volt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=nm76b8tzzWI

de hangulatban inkább az mw2-t hozza 😊

Látom benned is helyrehozhatatlan károkat okozott Douglas Adams, Galaxis Utikalauzának 5 kötetes "trilógiája".
<#kacsint>

kérdés:
arma2 szerver bérlés valahol? a kis csapatunknak szeretnénk egy zárt szervert, de amint látom, a linuxos szerver bináris még nagyon messze van.
elég masszív szerverünk van, minden adott, csak a linuxos bináris hiányzik (de nagyon!) :cry:

elég sikeresek az eddigi eredmények, bár én inkább tartok tõle, mintsem üdvözölném.

Mechwarrior: Living Legends
noha ez a cryengine2-re épül, hatalmas mókának ígérkezik!

Az igazán idegörlõ ebben mégiscsak az, h nem lehet látni az eredményjelzõt. Mert honnan a francból tudhatjuk biztosan, h nem kapunk vagy szerzünk gólt PONT akkor ,amikor egyikünk se figyel ?
HOPPÁ ! Ugye-ugye ? <#wilting>

Komolyba csak annyit tennék hozzá a már lezártnak tûnö elõzõ témához, h kicsit mindenkit meg lehet érteni, de ahogy te is mondtad, a hangnem a nemmindegy ! Az ,h milyen lett, abban mindannyian egyetértünk. De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom. Amiatt a BISes marketinges pali miatt ( meg Tempi miatt természetesen <#hehe> ) alakult ki ez az egész cirkusz.
Mert ha a kettõtök vitáját veszem alapul ( Autómosós történet ) ,h mekkora jelentõsége van ennek az egésznek, ebbõl a megvilágításból a legnyilvánvalóbb.
Mert ha állitható lenne:
- 8.ezer pénz korrekt ár, még magyarul IS tud ? Szuper !
Szarul ? Kia f..szt ! LÖKHÁRITÓ ALJA
De mert BISék letiltották:
- 8 ropiért nem müxik az EGYETLEN kommunikációs felület !
Na ez már PROBLÉMA. SZÉLVÉDÕ KÖZEPE
Én személy szerint értékelem a fordító gesztusát, h magyarázatot adott a történtekre, mert nem lett volna kötelezõ. Ezekután valóban nem lett volna muszáj meghempergetni szurokban és tollban.
Nem kivánom feléleszteni a kihúnyoban lévõ parazsat, csak pont kimaradtam ebbõl a haszontalan ,de annál izgalmasabb vitából.

Icebird
Van lapozás, pl az olasz serial aktiválja, aminél lehet angol, francia, spanyol, olasz nyelvek közt váltani!😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

lol.
De ha már itt vagyunk mechwarrior-t tolhatnának arma motorra...
😊

Jah, meg GITS, Paprika, és társai 😊
De ha már itt járunk akkor simán elköltözhetnék interzónába is.
a lá http://en.wikipedia.org/wiki/The_Naked_Lunch

ekre:
szerintem az alapok már megvannak valamelyik páncélban, csak várják hogy a technika lehetõvé tegye...

DrRadon
Nem láttam, csak paranoid vagyok 😄

DrRadon
Addigra az ArmA9 a Cygnus-3 kolónia függetlenségi harcát és az UTA (United Terra Army) valamint a gonosz ISAA (Inter Stellar Alien Armada) közötti örlõdését fogja feldolgozni. Batár 5 tonnás exo-skeleton személyi páncélba öltöztetett bakák nyomulnak kilotonnás hatóerejû MegA-tomizál-O flintákkal, az elsuhanó F-326-os szubtér lopakodók alatt.

És hogy fogjuk szidni a BIS-t, amiért a Szuper AI által vezettett 200 tonnás Trapp-O-Mata lépegetõ keresztûl gázol rajtunk...

na igen. existenz? (film) 😊

DrRadon
Persze aztán majd csodálkozol, hogy miért akarsz mindenképpen az US.Armyba felvételizni, meg amcsi szemétkajákat és lónyálokat inni. Meg miért írod meg a legféltettebb államtitkokat is egy CIA nicknevû, neten megismert csajszinak. Meg érdekesnek találod majd, hogy hirtelen izraelnek kezdesz szurkolni és csodálatosnak találod a gyüggyent hollywoodi filmeket.

Szóval az fejembe inkább ne költözzenek be, mert a játék kódjának 80%-a manipulációkból állna, a 20% meg bugos játékból 😊

viccesnek tûnik, de a sony épp ezt tervezi a playstation 9-el, aminek 2075 a várható megjelenése 😊 (viccen kívül)

ohh a p*csába.
35 évesen is a gépemre kell költeni? nem lehetne inkább beköltöztetni az egészet a fejembe? Mindig azon papolnak, hogy milyen durva az emberi agy, most bemutathatnák.
Elég jó a virtuális képmegjeleítõ rendszere is, majdhogynem 100%-os, majdnem mindig besz*pom amikor álmomban kergetnek. 😊

kussolsz

m1c1mack0
Látszik, hogy tempi keze van a dologban 😄

m1c1mack0
missziók-> briefing-> "kivégzés" <#wilting><#wilting><#wilting> ííííí

DrRadon
Az ArmA3 már képes lesz rá, hogy elõre jelezze, mit akarsz távcsövezni, és azt idõben betölti a memóriába. De ahhoz majd nvidia GTX666 gondolatolvasó chip kell 😄