Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérkezett az eredeti ARMA II-õm. (Eddig törtel toltam, tesztelés céljából.) Mindenképpen a multiplayer része érdekel a dolognak, már átolvastam az armed-assault.hu erre vonatkozó szabályzatát. Viszont kérdéseim vannak 😊 :
Ha jól sejtem a magyar szerveren van egy kialakult törzsközönség akik mindig ott játszanak. Érdemes egy valamire specializálodni, pl Pilóta, mesterlövéz, sofõr, Tankban lövész, stb... Vagy mindeni mindig máss szerepet tölt be amihez éppen kedve van ?
Ha érdemes specializálódni, akkor miben van hiány és az leszek 😊 Lehetõleg valami támogató "kaszt" lennék, mert szarul lövök. (Live for Speed a szakterületem, ott meg nem igen kell lõni)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
nem lesz könnyû,újrakezdtem és felfedeztem a kiképzõ részt..lesz dolgom,hogy képben legyek..már a "paintball"nál lövésem sincs,honnan szednek le így HUD nélkül😊)
A célpont felrobbantása több féle módon is történhet.
csak pár darab:
Rakétavetõvel belenyomsz párat (2-3-4) fegyvertípustól függõen.
Idõzíthatõ bombát teszel alá, biztos távolba slattyogsz majd robbantasz.
Beszállsz egy másik páncélozott jármûbe, helibe, és annak a fegyvereivel robbantod fel.
Ehhez a fenti dolgok kellenek: rakátavetõ, vagy idõzített bomba, vagy tank, vagy heli. Ezeket ha single kampányt játszol a készítõk odatették valahova a terepre, ha csak editorban kószálsz, akkor elõtte neked kell betenni a küldetésbe a megfelelõ fegyvereket.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Nagy a kisertes, h elszaladjak a teszkoba a progiert, meg osszedobjak egy uj gepet. De van mas koltseges hobbim is, es ott egy esszerubb beruhazas lenne kilatasba. Ilyenkor mindig megy az agyalas, h melyik kezemet harapjam meg. <#wow3>#wow3>
mas:
Figyeled,h Mici direkt ( kibaszasbol ) nem szol mar egy ideje, hatha elfeledkezunk rola, meg a hulye logojarol. Egy csomot kell szkrolloznom lefele, ha nezni akarom a "meccset" <#nevetes1>#nevetes1>
Sry. a karakterkepzesert, itthoni gepemen nincs ekezet.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Hadjáratban a helikopter lezuhanása után van valaki,aki a Napához menekült? Amikor a rejtekhelyükön vagyok,az embereim nem mozognak,ezért nem is tudom elkezdeni a missziót! Ez bug lehet,valaki más is tapasztalta ezt? 😞
www.smart-bus.hu
Más:
Próbálgattam... elfordultam, és hirtelen visszakaptam a fejem, de akkor is ugyanazt csinálták... vagy nagyon gyorsak, vagy nem történik tényleg semmi. Esetleg látják, hogy mikor nézek oda... komolyan kezd megmozgatni a téma! 😄
www.smart-bus.hu
a sima magyar kiadású alapjátékhoz ingyen és bérmentve írtak az "enhanced patch" mellé nyelvi patcheket..amiket egymás után pakolgattam fel és szinkronból válthattam át a menüben egy csúszkával angolra vagy éppen lengyelre,magyar felirat megtartása mellett!!
épp ezért lenne jó, ha kiadnák végre a linuxos szervert, mert ahhoz root jogom van, távolról ssh tunnelen vnc-n szoktam bütykölni.
az arma-t már áttöltöttük, csak az a fránya bináris hiányzik.
kampány coop nagyon nem izgat, azt néha 1-1 cimbi miatt játszunk, de akkor csak hostolunk egyet sajtgéprõl, oszt jól van 😊
ahogy nézem, az arma1-hez is igen késõn jött ki a linuxos bináris. szóval sok jóra nem számíthatunk (win server license-t nem fogunk venni, illetve mindenünk linuxos (itt legfõképp az swgemu a lényeg 😊))
Remélem minden évben május 25.-én ti is egész nap törölközõvel mászkáltok, hátha véletlen erre jön egy vogon hajó, és elstopplohattok ebbõl a galaxisból 😄
ON
Bezzeg én meg dolgozom. pff...
😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
-A szerveren fent kell legyen egy teljes ArmA2, mint a csaknem 9 Giga terjedelmével.
-A kezelése miatt a legjobb ötlet az, ha folyamatosan hozzáférhetsz fizikailag a géphez, miután a távoli felügyelet része nem a legtökéletesebb (pl. Addonok kezelése).
-Ha kampány co-opot akarsz, akkor azt nem lehet dedikált szerverrel.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szerintem örülj neki. Gondolom 13-14k-t nem adtál volna ki érte. Mert ha lehet benne nyelvet választani (angol, német) akkor ennyibe fájt volna.
http://www.youtube.com/watch?v=nm76b8tzzWI
de hangulatban inkább az mw2-t hozza 😊
<#kacsint>#kacsint>
arma2 szerver bérlés valahol? a kis csapatunknak szeretnénk egy zárt szervert, de amint látom, a linuxos szerver bináris még nagyon messze van.
elég masszív szerverünk van, minden adott, csak a linuxos bináris hiányzik (de nagyon!) :cry:
noha ez a cryengine2-re épül, hatalmas mókának ígérkezik!
HOPPÁ ! Ugye-ugye ? <#wilting>#wilting>
Komolyba csak annyit tennék hozzá a már lezártnak tûnö elõzõ témához, h kicsit mindenkit meg lehet érteni, de ahogy te is mondtad, a hangnem a nemmindegy ! Az ,h milyen lett, abban mindannyian egyetértünk. De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom. Amiatt a BISes marketinges pali miatt ( meg Tempi miatt természetesen <#hehe>#hehe> ) alakult ki ez az egész cirkusz.
Mert ha a kettõtök vitáját veszem alapul ( Autómosós történet ) ,h mekkora jelentõsége van ennek az egésznek, ebbõl a megvilágításból a legnyilvánvalóbb.
Mert ha állitható lenne:
- 8.ezer pénz korrekt ár, még magyarul IS tud ? Szuper !
Szarul ? Kia f..szt ! LÖKHÁRITÓ ALJA
De mert BISék letiltották:
- 8 ropiért nem müxik az EGYETLEN kommunikációs felület !
Na ez már PROBLÉMA. SZÉLVÉDÕ KÖZEPE
Én személy szerint értékelem a fordító gesztusát, h magyarázatot adott a történtekre, mert nem lett volna kötelezõ. Ezekután valóban nem lett volna muszáj meghempergetni szurokban és tollban.
Nem kivánom feléleszteni a kihúnyoban lévõ parazsat, csak pont kimaradtam ebbõl a haszontalan ,de annál izgalmasabb vitából.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
De ha már itt vagyunk mechwarrior-t tolhatnának arma motorra...
😊
De ha már itt járunk akkor simán elköltözhetnék interzónába is.
a lá http://en.wikipedia.org/wiki/The_Naked_Lunch
ekre:
szerintem az alapok már megvannak valamelyik páncélban, csak várják hogy a technika lehetõvé tegye...
És hogy fogjuk szidni a BIS-t, amiért a Szuper AI által vezettett 200 tonnás Trapp-O-Mata lépegetõ keresztûl gázol rajtunk...
Szóval az fejembe inkább ne költözzenek be, mert a játék kódjának 80%-a manipulációkból állna, a 20% meg bugos játékból 😊
35 évesen is a gépemre kell költeni? nem lehetne inkább beköltöztetni az egészet a fejembe? Mindig azon papolnak, hogy milyen durva az emberi agy, most bemutathatnák.
Elég jó a virtuális képmegjeleítõ rendszere is, majdhogynem 100%-os, majdnem mindig besz*pom amikor álmomban kergetnek. 😊