Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Nem tolonganak az onkentes riportolok itt, hogy dicserjek az 1.03-as patchet. Csak lustak vagytok irni, vagy jobb hallgatni mint bosszankodni ? 😊

szerintem

alma2
Megnezed a konyvtarat ahova installaltad, hogy ures-e ? 😊

szerintem

Nekem az ellenállással is ezt csinálta:-)
3x-ra jó lett.
"Gyárilag" nem lehet oda eljutni. Maradj a bázison, mert jön az ellenállás, és majd onnan már jön a többi lehetõség...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Nekem ugyan ezt csinálja. Egyszer újra kezdtem de csak annyi változot hogy máshol jön a "Moszad" :-D
Ez a Moszadra vall, szerintem menekülj 😄

" és a lövések olyanok amik megölnek" <#vigyor0><#kacsint>

http://sopronyi.photoshelter.com

Pontosítanék: ha más emberre váltok és vele haladok, ugyanúgy lelövik a francba. Ez valami bug, vagy maga a kõkemény háború???
hi! meginnt elakadtam. Amikor betámadják a csedakik a manhattan bázist és el kell jutni elektrozblablabla-ba, akkor valaki mindig kinyír. de csak engem, a többieket nem!! már csak 7 km van hátra, a kocsit is elhagytam, mert mindig kilõtt valami láthatatlan fasz, megyek pár métert, és a lövések olyanok amik megölnek, mintha a hátam mögül jönnének, de nincs ott senki. Az embereimet elõre küldtem, õk érdekes módon megérkeztek, de engem pár méter után szitává lõnek. Nagyon bosszantó! Ti hogyan csináltátok?
Szia KAZJ,

Az lehetséges. Gondoltam erre én is. De elvileg már mindent letöröltem. Hogy tudnám ellenõrizni, hogy minden régi file-t leszedtem-e a tört verzióból?
köszi, megvan! Peace!
Törölj .le mindenféle ARMA-ás dolgot, mindenhonnan, mert valószinü talál valamit a tört verzióból.
Sziasztok,

Tegnap vettem meg a játékot eredetiben. Berakom a DVD-t elkezdeném az installt...el is kezdi de egy idõ után ez a hibaüzenet fogad:
"A CRC nem egyezik meg"

Le OK-zom, a telepítés megszakad. Nem tudjátok mi lehet a baj?
A játék már elindult nekem, játszottam már vele...csak nem az eredetivel ugye. Direkt azért vettem meg, hogy tudjak multizni is.
Lehetséges, hogy a gyári DVD lemez a hibás?

a fõbázison van/volt, nézd át a hullákat és megtalálod

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Srácok, a manhattan küldetésnél hol találom meg a lázadó tábornokot?
Már egy hete szarakodok, de sehol sincs. Minden más megvan
Este kiprobaltam amit irtal. Teljesen jol kivalthato vele az addon valtozat.
Talan par kepkockaval gordulekenyebb is lett a jatekmenet.
Idaig is csak azert partoltam ezt az UFOfeldolgozast, mert nem tudtam mi az. Ezentul ellenzem ! 😊
Koszi megegyszer <#wave>

Utófeldolgozás, vagy mi a neve... 😊

Nem találtam meg a beállitásokban. De ha van ilyen, ki fogom próbálni.
Thx!

Alwares
No ez jól hangzik, remélem jobb lesz az irányítás kontrollerel.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Miért nobluraddonozol, mikor 1.02-tõl már kikapcsolható a grafikai beállításoknál?

Akeritius
A gyári beállítások visszaállításával nekem már tökéletesen megy a tolóerõ szabályzó így 1.03on.

alma2
Gondolom mint eddig talan mindig, eleg, ha a kuldetest ujrakezded nem kell a kampanyt elorol.

szerintem

Nálam a "NOBLUR" címû addonnal sikerült konfrontálodnia az EgyHáromnak.
Nem tragédia. Csak jól beszaratott amíg kiszakaszoltam, h melyik addon miatt hajigál ki desktopra.

off:

ma megjött a razer megalodon fülesem, este teszt az <#email>armäval
nekem a menteskkel veszik össze peccs utän😞...bär nagyon nem fontos a kampäny, de elöröl kezdeni eleg maceräs😞
csige791
1.03 óta, néha kilép windowsba... 😞

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Fordításról kéne visszajelzés, lehetõleg ArmAHu-n a megfelelõ topikba.

Nekem sajnos karcolodott mar meg gyari cdm. Konkretan a Flashpoint.
Megvettem ujra, de azota en sem szivesen hasznalom a gyari dvdket az installalason kivul.

Meg persze a lustasag <#nyes>

alma2
Termeszetesen a helikopterre nem igaz a lenti allitas, igy nem art, a regi helyen is meghagyni a toloero noveleset, mielott valaki azt hinne hirtelen elromlott a joy-a.

szerintem

Ha ez tenyleg tobb mint duma, akkor a legbosszantobb dolgok orvosolva lettek.
Igen, most felrakom a patchet, es hajnali 3.ig szamomra is adott a program 😊
Valamiert azt gondolom, h ma ejjel nem en leszek az egyetlen ezen a forumon, aki holnap reggel begyogyult szemekkel ebred 😊))

alma2
gyors patch teszt, marmint ami erdekelt benne, ami teny nem sok 😊
sajna igaz amit irtak a patchben

"Új: Immár elérhetõ direkt analóg gázkar és fék repülõknél"
semmi pozitiv valtozas se a helikoptereknel se a repcsiknel ezen felul, legalabbis ami 5 perc utan feltunt volna a fizikaban.
az iranyitasnal a legi jarmuveknel megjelent ket uj sor, amit persze elfelejtettek magyaritani a szuperforditok... /lesz*rom ki hibaja bohemia, vagy a hivatalos forditoje, ismet igenytelenseg. Termeszetesen nem az itteni hobbi forditokra gondoltam/
Aki hasznalni akarja, ne felejtse az iranyitasat atallitani erre a funkciokra.
Angolra meg nem lehet atallitani a nyelvet.

szerintem

koszi tempi, a te uzid beszedesebb volt, egyebkent at is siklottam petko linkjen

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

hoppá, nem frissített az Opera, bocs

YASU-s balhé nekem sem ment, pedig gondoltam én is hogy csak KEY-t veszek, de aztán mégis a DVD mellett döntöttem, jól néz ki a borító majd a polcon, ha már nem gémelek vele 😄
Makee
Nekem nincs dvd-m, csak kulcsot vettem a neten.😊 Mini iso+yasu pedig valamiért nem akar nálam mûködni.Amúgy én is utálom pakolgatni a dvd-t, szóval mindenképp no-dvd-t vagy iso-t használok a többi játékomnál is.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

hááát.. én 1 hétig azért örülnék, ha 3kor kelnék, mert így szar 3kor feküdni, hogy 7kor kelek 😄
de ez amúgy hogy is jött ide? 😊
Aha, eleinte, már 3hónapja délután 3kor kelek és baromira szar. 😞

ahaaaa... lustaság - fél egészség 😄
én olyan ritkán használom amúgy a meghajtót, hogy az amióta megjelent, azóta az ARMA2 van belegyógyulva 😊 így nem érzem át ennek a jelentõségét...
bricsi01
Köszi Makee.
Nem is a meghajtó, csak nem tom, nem akarom tokot eltõrni vagy ilyesmi, meg lusta vok néha elõvenni és kinyitni s igy tovább, és ha nem kell betennem, akkor nem kell kinyitnom, amivel meg nincs esély arra h eltõrjem. 😊
Sokszor ezért nem játszok eredeti játékaimmal, mert lusta vok elõvenni.

Inkabb mini iso-t hasznalj. Kell hozza yasu is.

#ofp.hu@irknet

Amúgy miért kell erõltetni ezt a NoDVD cuccot? Nem ellenõriztem még a dolgot az igaz, de nem tünt fel hogy állandóan pörgetné a lemezt a meghajtó (1-2 gémmel szemben amitõl szétesik a fejem 3 óra játék után), akkor meg minek a gondot erõltetni? 😄
Makee
Én no-dvd-s exe-vel nyomom, eddig nincs semmi gond.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Csak a félreértések elkerülése végett... Simán megy a game FULLHD-ben, valami más lehett nálad a gond...
bricsi01
Egy olyan egyszerü kérdésem lenne, hogy egy No-DVD exe-t használni eredeti játékhoz következmény mentes?

nekem is ez volt a problémám, azt hittem szar a joystick...

Az 1.03 peccs lesz erre a megoldás, az ígéret szerint.
sräcok, azota sem tudja senki hogy hogy lehet a pozicimat megadni egy gomb lenyomäsäval?