Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig asszem egy szerveren voltm ahol majdnem csutkára volt húzva. a többi erõs közepesen van általában.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Nekem egy X2 3880 + 7900gt kombón egész tûrhetõen megy közepes beállításokkal. Gondolom azért multiban cumi lesz, vagy ocsmány grafika 😊
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
#ofp.hu@irknet
Nagyságos DOG Táltos, kérlek mondj valamit 1.04-rõl 😄
© BlitzFiles 2009. júl. 29. 20:12 | válasz erre | #19272
az 1.02 illetve 1.01 verziokra lehet majd installálni, és számos problémát javit
DOGMAN 2009. júl. 29. 20:17 | galéria | válasz erre | #19273
És még több új problémát vet majd fel 😄
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
- Te Jirko, nem jön ki a keresztrejtvény, segítsél már!
- Na, mondjad Marek.
- Hát vízszintes sorba ez jött ki, hogy Stvbrzck, ez te tudod mit jelent?
- Hát persze, még ismerem is a pasast!
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Van egy szakaszom(USMC) szerkesztõben amivel egy mobil radarállomást szeretnék megsemmisíteni ezt SMAW-al hajtják végre...nem életszerû túlzottan.<#vigyor0>#vigyor0>
(Tudom, komoly problémáim vannak)
Van rajta épület rendesen. Meg szük utcák. Remek játszótér lesz 😊
Bár - pont emiatt - biztos nem lesz rajta 75 képkockám per szekundum 😊
( Nyáron nem olyan praktikus, de értékeld a gesztust )
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
A car radio logic init-jébe is beraktam egyenként, de úgy sem jó.
A linkelt topikban én írtam az utsó hsz-t, ott van bõvebben a probléma.
Nyilván az sem segít, hogy két órával ezelõtt láttam életemben elõször az editort 😊
Ne kérdezd hogy, hogyan lehet megállapítani melyik melyik, mert azt csak Marek tuggya 😄
magyar cd kulcsot kell tenned a registrybe (hogy hogyan az a te gondod, amúgy 8000 Ft postaköltséggel a legegyszerûbb szerintem)
Ka-50
#ofp.hu@irknet
Van valakinek a Trackir kütyüvel tapasztalata arma2 alatt. Millió leírás van róla, de csak arma1 és szimulátorok alatt, ez engem nem érdekel.
Nem tudom értelmezni az 5-ös és 4-es közötti gyakorlati különbségeket. :-S
ON
Azért nem mindenki kommunikál így, inkább csak az igazi katonák, de az alapok megvannak. Pl. nem csak beugatsz TS-en, hogy segítsetek hévaze, hanem:
-commander this is squad1
-go ahead squad1
-requesting whatever, stbstb.
Ez fõleg akkor hasznos, ha sokan vannak egyszerre TS-en, így nem vágunk egymás szavába, mindig tudjuk ki kihez beszél, ilyenek.
Na meg a hangulatot is megadja rendesen. Ha már a játékban megvan a taktika és a fegyelem, akkor a kommunikációban is meg kell lennie, így a leghatásosabb a csapat.