Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen 110? 200 😛

H! Ki lehet valahogy kapcsolni valahogy a GUI-t az ARMA2-ben? Ugymint az OFP-ben a Kegetys' DXDLL-val.
Scottt
Na akkor az eddig sem létezõ életed megszünik és ráállsz 110%-on az ACE2 heggesztésre😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

LeWyTy
Nincs valami cucc ami feloldja a fegyverraktárat?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Srácok! A 4 falu elfoglalásos pályán hogyan tudom elzavarni az utánpótlásos teherautókat, mert már kurvára idegesítenek...

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

De ha jól emlészem alap A1 1.14 patchtõl is szépen átmentek már rajta... 😊

átmegy

Aha, es atmegy mar az AI a hidon? Vagy tovabbra is uszni probal?
Na emberek, mint itt is olvashatjátok ACE 2-t megpróbáljuk kidobni pár héten belül. Ebben az elsõ kiadásban 1-bõl megismert feature-ök lesznek A2-re optimalizálva valamint javítva, plusz még esetleg pár új dolog.

DrRadon
Igazából állandóan online (leszámítva az áramszünetet meg a warez kommandós rajtaütéseket <#smile>)
Néha változik az IP cím és gondolom ez olyan banner, ami IP-hez van kötve.

csak a szerver bannerre pillantva, es szomoruan tudomasul veve irtam 😞

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Falcon87
Ezt hogy lehet mûködésre bírni, hová kell bemásolni a cuccokat?😄
(sry a rengeteg láma kérdésért, de nem állok túl nagy armás hírében)

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DrRadon
Azért egy darab találat lötyögne abban a halmazban: Arma.hu

anak az eredmenye sajna egy ures halmaz lenne

köszi és egy kérdés a multiban valahogy tudom szükiteni h csak a magyar szerokat adja ki?
DOGMAN
És még több új problémát vet majd fel 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

az 1.02 illetve 1.01 verziokra lehet majd installálni, és számos problémát javit

Scottt
Innenezek a tuti frissítések,Maverick kamut linkelt^^<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hamarabb megtaláltad volna mint ezt a fórumot...

http://www.arma2.com <#whatever>

csõ skacok ma vettem meg az arma 2 õt az lenne a kérdésem h honan szedjem le a frisitéseket?
Törölt felhasználó
Köhi<#alien2>
Falcon87
arma2höz lesz :o

Falcon87
Igen, így sikerült.

és nem tudsz valami BIZTOSat mondani az 1.03ról? 😊

a.carkey
Nyomj egy Escapet, oszt vissza. Ált helyre szokott jönni a kép pár sec után ...

A medve nem játék.

Jó, akkor az egyszer csalt a megérzésem...

tempi mikor is mondtad, hogy "holnap" jön az 1.03? 😄

Shep
Ilyen nekem is volt, küldetés újrakezdése megoldotta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Falcon87
De fura. Engem most egy extra adag blurrel lepett meg a játék. Alig látok valamit, a szemem kifolyik, minden el van mosódva 😞
Mit tehetnék?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem az Elektrozavodszk-i gyárnál kell kérdezõsködni, aztán egy tengerparti faluban északfele, majd ott valahol lesz egy bánya. A bányánál bújkál. Aztán lehet, hogy csak egy bizonyos beszélgetés-lánc után válik ez elérhetõvé, nem emlékszem pontosan.

Törölt felhasználó
És bardak merrre van???😮
Szinte képtelenség elkapni, minenképpen meglóg. Fontosabb, hogy Bardakot elkapd.

Falcon87
Üdv mindenkinek a kampánnyal kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Megkaptam a fülest hogy pajtásunk éppen egy piros golffal akar meglógni. Ezzel semmi gond nem lenne, csak éppen az az istenmajma Maddox belerepült a helivel egy fenyõfába, így hát légi úton nem lehetséges Loptyev megtalálása. És mivel az ország másik felén van, ezért földi úton elég sokáig tartana beérni. Mit tegyek? Töltsek be régebbi mentést? :S

DOGMAN
Kampány honosításra ne számíts...csak menü, parancsok, radio command...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

próbáld ki a demoját

LeWyTy
Mármint az Armed Assault II

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
VAn már tört szerver?
Nem warez miatt!
De azé kipróbálnám milyen neten.
Mer szeretném megvenni.

Shep
Hát igen némi fogalmazási készség nem ártana 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

highlander15
Áldassék a neved!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Eloszor a magyar nyelvet sajatitanam el a helyedben, utana egy normalis scriptnyelvet, majd vegul az OFP/ARMA nyelveit (sqf es sqs).
DOGMAN

DrRadon
Az angol benne van. Valahol a beállításoknál lehet kiválaszani, aztán újraindítod és onnantól angol.

highlander15
Tud valaki küldeni ArmA 1-hez angol vagy magyar nyelvi fájlokat?Kösz!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Valakinek nincs editor tutorial ja? ilyen scriptek meg ilyenek? ha valaki tud segíteni egy két dologba ilyen script meg ilyenek azt nagyon megköszönném
szerintem bug, nekem tovább ment
csige791
kicsit kihal mostanaban az arma.hu szero... 😞

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

DOGMAN
jaaaa...