Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Because fuck you. That\'s why.
A szim õrülteknek persze ez nem számít, ahogy nálam sem a graf a minden.
És nem is tépném itt az arcomat, ha nem megint 1 félkész szart kaptunk volna, ami talán 1 év mulva elfogadható lesz. A tömegeket viszont a csillivilli kinézet jobban érdekli, mint a háttér.
blash: Ha az általunk hõn szeretett "katonai szimulációban" nincsenek tank belsõk és rendesen mûködõ fegyverrendszerek, akkor miért pont az "arcade"-nak kikiáltott, még ki sem jött játékból hiányolod???
Hozzáteszem a képek/videók alapján a javelin kezelése eléggé meggyõzõ. Az arma-ban meg csak 1 tetves optika van 😊)) Katonai szimuláció... pfff...
#ofp.hu@irknet
És tényleg, tök függetlenül attól h nincs helyette más. Tulajdonképen én azt az egyetlen dolgot irtam le, ami orrba vágott. Amire nem számítottam. Azt próbáltam elmondani, h nem zavar hova renderelték a tengert. Meg nekem az animáció is bejön. ( Bár ragdollról álmodozni én is szoktam.)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
#ofp.hu@irknet
A bis-nél kicsit eltúlozták a fegyver kóválygását mozgás közben.
15 éve paintballozom és ha így rángatnám a stukkert mozgás közben, a büdös életben nem lõnék le senkit. Aki paintballozik, vagy airsoftozik, az tudja mirõl beszélek.
ArmA2-ben egyébként elég sok hiba van a karakterek animációinál (magas sarokemeléses futás, kicsavarodott vállak, és az anim szekvenciák közötti átmenet hibák) Messze nem tökéletes. Az etalon ebbõl a szempontból a Crysis2 lesz, ahol már most is megdöbbentõ dolgokat lehet látni.
De még mindig az egyetlen... legalább is okt. 6-ig, az OFP2 megjelenéséig.
De az biztos, hogy animáció terén már most fényéveket vert az arma-ra.
És ha jobban belegondolunk, a vásárlókat pont ezzel tudják majd maguk mögé állítani: ami nem mûködik az arma-ban, az itt igen. A nagyközönség pont le fogja szarni a ballisztikát, meg az ilyen real dolgokat, ha a játékmenet és a játékélmény jobb.
A videó elején, a FAV ban jobb1-en ülõ lövész mozog lövés közben, a humveban mozog a vezetõ keze.
Nem emléxem az arma ban tank belsõre, csak elbaszott hud-ra, ami még ennél is rosszabb(képernyõ tetején zöld sávban kompassz meg radar, bal fent páncél, lõszer, üzemanyag - 2009-ben azért ez szánalmas)
Attól, hogy elõíteleteid vannak 1 még ki sem jött játékról, hülyeségeket azért ne írj.
Rinyáltam itt, hogy nem indul el az 1.02 peccs után a legális ArmA2. Kijött az 1.03, na mondom, most lesz az igazi. Hát persze, ez se indul el. Nincs hibaüzenet, nincs lefagyás, megjelenik az arma2.exe a futó folyamatok közt, 0% procihasználattal, de nem megy mégse. Megoldás: gémkopivörld, noDVD exe leszedve, és indul faszán. Köszi, a Bohemia meg bekaphassa <#vigyor>#vigyor>, pedig amúgy imádom a játékukat! Ja, és sezrintetek a Fade a gyári exe alapján aktiválódik, vagy a product key alapán, magyarul a fenti megoldásal én most legális játékos lennék multiban, vagy ocsmány féreg kalóz? Köszi!
egyébként ha sikerül eleve sokkal kevésbé bugosan kiadni, nálam már akkor is nyerõ(bb lehet az arma2-nél)...a sokkal barátságosabb gépigényrõl nem is beszélve. õszintén szólva, kicsit elmehetnek a csába a bohémiánál...mert még az elsõ armánál megértem, hogy bugos, de a majdnem ugyanarra az alapra épülõ 2 résznél is ennyi legyen...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Flir meg parancsnoki állás meg .... nem folytatom.
Egyértelmûen COD hangulata van - de feltétlenül baj ez? Az összes fegyver relodeja leanimálva stb - ez elég sokat tesz - az egyetlen probléma a lövõ de nem találó ellenség. Ha azt úgy odaképzeled ezekbe a moviekba - de tényleg oda - akkor eléggé odatesznek a fiuk.
Kevés a tartalom de jól megoldva - az Armába sok a tartalom de nem megoldva. Melyik jobb? Ha úgy jobban belegondolunk az Armában is a Razor teammel megyünk végig egy háborús övezeten ugy, ahogy az USA soha nem menne. Sznikelés meg arty meg air support lenne mert a tûzharctól mindenki szarik és akkor újraélesztés 45ször minimum és semmi CASEVAC.
A videket az OPF2 topicba nézegettem mert valaki itt rámutatott.
Nyilván csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon faxa kis endzsin a többirõl majd ha kijött.
most mar jo lesz a link tagje
#ofp.hu@irknet
Pinocchio szalad a monitorra ragasztott fegyverevel, ami kitakarja a latotered 30 szazalekat. Nem akarom nagyon szarozni, de tavol van ez attol amiert en penzt adok. Meg ez mitol Opflash folytatas ?
Nem lattam benne jarmuveket, meg hol az editor ?
Persze, az is nagyon jó, és szép, de most kedvem lett végig tolni újra a hadjáratot...
A Q G-ot pedig még soha nem nyomtam végig..
Nincs esetleg ötleted, ötletetek? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amiatt kérném a segítségeteket, mert gépcsere után felraktam az ArmA 1-et, (német letöltõs 1.08, amit felpecseltem 1.14-re.) és indítás után egy fekete - szürke "massza" jelenik meg...
Más játékkal nincs semmi gondom, és korábban ezzel sem.
A jelenlegi VGA: 4890 VaporX.
Van ötletetek?
A válaszokat elõre is köszönöm, Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Már csak egy minimális modding kell neki, és olyan lesz mint egy mûködõképes Arma2.
Csak azután nehogy megbánd és itt kunyerálj egy "angolosítottért" <#falbav>#falbav>
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
A másik, hogy van az hogy a baráti T72-es lámpa nélkûl elvan este, de ha kilövik és megnézem a mukik felszerelését akkor meg nincs nála nv. ?
Most komolyan fel kell tekerni a gammát?
innen
#ofp.hu@irknet